Venorex Cream gjennomgang: Bør du kjøpe Venorex på Amazon eller Walmart?

Home » Review » Venorex » Venorex Cream gjennomgang: Bør du kjøpe Venorex på Amazon eller Walmart?

Venorex krem ​​er en over disk produktet formulert for å bidra til å redusere forekomsten av åreknuter, edderkopp årer, tråden årer, røde flekker, og sprengte blodkar i ansiktet og kroppen. Men de Venorex ingredienser virkelig fungerer – med støtte medisinsk forskning? Hvor kan man kjøpe Venorex – Amazon, Walmart, Walgreens eller …? og prisen?

Åreknuter behandlingstilbud og Surgery Cost

venorex_creamIfølge Chicago Vein Institute, mer enn 40 millioner mennesker i USA lider av åreknuter, og ca 50% av åreknuter pasienter har en familiehistorie med åreknuter, med kvinner er på et høyere risiko. Åreknuter er forstørrede vener oftest funnet på folks ben, som kommer til syne når synlig gjennom overflaten av huden, med vridd og mørk-blått utseende. Tilsvarende edderkopp årer er mildere form for åreknuter som ofte ser ut som en sunburst eller “edderkoppnett” i rød eller blå farge. Disse vanlige vilkår er forårsaket av defekte ventiler innen årer, og utvikle når blodet ikke strømmer skikkelig gjennom venene i bena, slik at blod til bassenget . Se utmerket videoen nedenfor som gir oversikt på åreknuter, sammen med diagnostisering og behandling av åreknuter. Mens åreknuter ikke blir betraktet som en alvorlig medisinsk tilstand, kan de være ubehagelig og kan føre til mer alvorlige problemer som magesår og nonhealing sår, ifølge The Johns Hopkins Medicine. Behandlingsalternativer for åreknuter og edderkopp årer inkluderer:

Alternativ # 1: Sclerotherapy

Sclerotherapy er injeksjon av kjemikalieoppløsning til åreknuter . Med hjelp av ultralyd, er en nål avanserte gjennom blodåre å sprøyte sclerosant, et kjemikalie som tilfeller vein til krampe og blodpropp. Denne typen blodpropp er ikke farlig og er brutt ned av kroppens naturlige prosesser slik at varicose vein forsvinner. Basert på delstatsmyndighetene i Victoria i Australia, noen av de mulige bivirkninger og komplikasjoner av sklerose inkluderer: brune linjer eller flekker, klumper , hevelse, magesår, og så videre.

Alternativ # 2: Medical Surgery

Typer av åreknuter kirurgi inkluderer:

  • Vene stripping og ligering operasjonen kan utføres under generell anestesi, der et innsnitt er gjort under venen for å fjerne de berørte årer.
  • Phlebectomy , fjerning av åreknuter med hjelp av transilluminated drevet sterkt lys, eller med en spesiell krok som passerer gjennom en liten snitt for å fjerne venen.
  • Laser ablasjon , med 2 typer termiske ablasjon prosedyrer eksisterer – endovenous laser ablasjon (EVLT) og Radiobølgeablasjon (RFA). For eksempel, er alle termisk ablasjon prosedyrer for å levere tilstrekkelig termisk energi til å veggen av en inkompetent vene segment for å produsere irreversible okklusjon, og til slutt forsvinning av venen.

Ifølge MedicinNet:

Kostnaden for vene stripping kirurgi varierer fra $ 1500 til $ 3000 pluss avgiftene i sykehus eller kirurgisk senter. Kostnader for endovenous laser ablasjon EVLT varierer fra $ 600 til $ 3000 , avhengig av hvor mye av venen må behandles.

Alternativ # 3: Over The Counter Products

Med åreknuter surgeries er invasive med høye kostnader involvert, er det forståelig at mennesker blir til mer kostnadseffektivt alternativ i dagens tøffe økonomiske klima – for eksempel over disk åreknuter behandling løsninger (som Venorex ) ved å påføre salven lokalt på den berørte hudområde på ansikt og kropp.

Du kan lure på: Hva er de Venorex ingredienser? Har de virkelig fungerer?

Venorex Ingredienser Anmeldelser: Medisinsk Forskning

Vi grundig gjennomgang gjennom de viktigste ingrediensene i Venorex krem, inkludert hva er de medisinske forskningsresultater på Venorex ingredienser på sikt av sin effektivitet for å redusere forekomsten av skjemmende åreknuter og edderkopp årer:

1. Phytonadione (vitamin K)

Phytonadione eller Vitamin K er en form for fettløselig vitamin som er generelt funnet i noen av de grønne bladgrønnsaker som rosenkål og brokkoli. Medline Plus viste at vitamin K er svært effektiv i å kontrollere koagulering av blod, med folk som gjelder vitamin K til huden lokalt for å fjerne edderkopp årer , mens helsepersonell også gi vitamin K ved injeksjon for å behandle clotting problemer. I tillegg The Journal of Vascular Forskning i år 2007 publiserte den medisinske undersøkelsen er som indikerer Vitamin K knyttet til bedre vaskulær helse, der Phytonadione er effektive for å snu endringene i et protein som kalles MGP som er forbundet med åreknuter og edderkopp årer.

2. Aloe Barbadensis Leaf

 

Aloe Barbadensis Leaf, også omtalt som Aloe Vera, er blad av en unik art av plante som har sin opprinnelse fra USA og Mexico. På grunn av sin anti-inflammatorisk og styrkende egenskaper, har Aloe Vera vært brukt i fremstilling av forskjellige typer medisiner for tusenvis av år – inkludert behandling for hudsykdommer som brannsår og eksem. Forskere har oppdaget over 200 næringsstoffer i Aloe Barbadensis leafs, inkludert 20 mineraler, 20 aminosyrer, 12 vitaminer og aktive enzymer. Forskning viser Aloe Barbadensis leaf egenskaper kan lett trenge inn i epidermis lag av huden for å forbedre riktig blodsirkulasjon – ved å forstørre blodkar, og fremmer veksten av røde blodlegemer . Dette vil bidra til å løse åreknuter og edderkopp årer som utvikles når blodet ikke strømmer skikkelig gjennom venene i bena, slik at blod til bassenget. Dessuten vil gel hentet fra bladet av dette anlegget også hjelpe i å gjenopprette pH-nivået i huden og dermed gjøre det mulig å få lindring av kløe, solbrenthet, mindre brennende og stikkende.

3. Tocopheryl Acetate (Vitamin E)

Vitamin E er en form for fettløselig vitamin som er generelt gul i farge. Det finnes naturlig i matvarer som kjøtt, korn, vegetabilsk olje, frukt, egg, hvete bakterie olje og selv grønnsaker. Akkurat som Mayoclinic indikerer vitamin E kan redusere risikoen for blodåre blodpropp hos kvinner – Forskning viser Vitamin E fungerer som en antioksidant som hjelper i å reparere ødelagte årer og styrke blodkapillærene under huden , der Tocopheryl Acetate også beskytter våre cellemembraner, styrker venøs vegger og hindrer dannelsen av edderkopp årer. Antioksidant funksjon i denne forbindelsen kriger også mot frie radikaler og dermed reparerer skadet årer effektivt.

4. Retinyl Palmitate (Vitamin A)

 

Retinylpalmitat har gode anti-oksiderende egenskaper å bidra til å stimulere huden reparasjon. Mens Retinol i Retinyl palmitate, en ren form for fettløselig vitamin som er lagret i leveren, er en populær ingrediens i hudpleieprodukter fordi huden naturlig konverterer den til retinsyre, som bidrar til å stimulere kollagenproduksjonen, øke cellefornyelsen for å opprette mykere og glattere hud. Forskning viser Retinyl Palmitate er effektive i å forbedre nivået av blodsirkulasjonen i venene under huden, og dermed bidrar til å gi lindring fra varicose / edderkopp årer.

Venorex Veibeskrivelse og resultater: Hvordan Venorex arbeid?

 

hvordan-venorex-arbeidVenorex inneholder en høykonsentrert botanisk kompleks, aktive planteekstrakter og anti-aging peptider (inkludert de viktigste ingrediensene er nevnt over) for å bidra til å redusere forekomsten av varicose, edderkopp og tråd årer på ansiktet og kroppen. Trinn 1 : Vask huden med mild . rengjøringsmiddel og tørk Trinn 2 : Påfør Venorex krem til det infiserte området på ben, ansikt og kropp. Trinn 3 : Venorex ingrediensene vil gå inn i huden for å redusere forekomsten av åreknuter.

Venorex Cream: The Verdict

 

buy-venorex-nåVenorex krem gir en naturlig over disk alternativ til dyre kirurgiske prosedyrer for behandling av åreknuter og edderkopp årer. Som angitt på den offisielle nettsiden, er Venorex ikke tilgjengelig for salg i apotek og butikker som Amazon, Walmart, Walgreens, og CVS – som det kan kun kjøpes online via Venorex Official Website , med produsenten sikkerhetskopierer sin tillit på denne kvalitetsprodukt ved å tilby risikofritt 100% pengene tilbake garanti innen 90 dager etter kjøpet. Den Venorex Programmet kommer også med en gratis eBok med flere nyttige guider for å unngå og bli kvitt åreknuter, hvilke øvelser som fungerer best, og hvordan du kan betydelig redusere synlige blodårer ved ganske enkelt å fikse din holdning.

Venorex Rabatt TilbudPrisKjøpe på nettet
1 flaske + $ 6,95 S & H$ 48kjøpe »
3 flasker + pluss gratis S & H$ 96kjøpe »
5 flasker + pluss gratis S & H$ 144kjøpe »

jag prøve nå »

KJØP NÅ »