Yksityiskohtainen PhenQ tarkastelu – Onko Tämä tuote todella toimii?

Home » Review » phenq » Yksityiskohtainen PhenQ tarkastelu – Onko Tämä tuote todella toimii?

Nimeä ruokavalio suunnitelma, olet kokeillut, ja nyt etsit osaksi PhenQ .

Et voi yksinkertaisesti olla joku, joka etsii nopeuttaa laihtuminen ja maksimoida laihtunut vähiten aikaa, pikaratkaisua laihtuminen suunnitelma hyökätä.

Tai voit olla joku, joka tuntuu olet kokeillut kaikkea. Jossain vaiheessa tai toisella olet mennyt carb vapaa tai gluteeniton, yrittää pysyä uusimman terveellisen ruokavalion suuntaus, superfood tai laihtuminen suunnitelma pyrkimyksenä päästä eroon yli poundage tai jopa että viimeinen, itsepäinen kiloa.

Olet yrittänyt pikaratkaisua mehu puhdistaa ja oli jopa, että kerran söi tiukasti kaalikeitto (tai jotain muuta yhtä yksitoikkoinen) yli viikon kerrallaan. Ja tietenkin, olet käyttäessään.

Olipa olet ottanut kuukausittain kuntosalin jäseneksi (ja itse käyttänyt sitä!), Kirjautumisen lukemattomia tunteja oman juoksumatolla tai muut kodin käyttää konetta, tai liittynyt uimaan käyttää luokan omasta tutusta Y, olet parikytkemällä ruokavalio suunnitelmia kuukauden kanssa treenata säännöllisesti, toivoen, että tällä kertaa saat tuloksia haluat ja punta kiloa voit alkaa nähdä ihanteellinen, terveen kehon kaipaat.

Jos tämä kuulostaa tutulta, ja olet joku, joka on ollut ja pois laihtuminen suunnitelmia vuosia, tuntuu kuin olet kokeillut kaiken ja juuri eivät saa laihtuminen tuloksia te toivotaan, saatat etsinyt vielä toinen laihtuminen vaihtoehto ja löysi laihdutusvalmisteita kuten Phen375 tai PhenQ, ja pohti yksi näistä voisi olla ihme tuote on suunniteltu nopeuttamaan laihtuminen ja toimii täydentää nykyisen ruokavalioon suunnitelmat ja Englannin pudottamalla järjestelmiä.  

Mikä on PhenQ?

PhenQ Complete Review - PhenQ - Ultimate Diet Pill Painonpudotus

PhenQ on viimeisin asia ruokavalion pilleri täydentää . Mukaan valmistajan Yhdysvalloissa jakelijanettisivusto, PhenQ on suunniteltu suorittamaan nimenomaisena tarkoituksena kohdentamista ja polttaa varastoida rasvaa, tukahduttaa käyttäjän ruokahalu, estää rasvan tuotantoon.

He jopa tehdä väite, että PhenQ on kyky pystyä vaikuttaa myönteisesti käyttäjän tunnelmia ja antaa heille energiaa lisää. Varmuuskopioida vaatimuksensa, päättäjät PhenQ vaatimus on tieteellisen ja kliinisen tutkimuksen todisteet siitä, että PhenQ on go-to tuote saavuttaa nämä painonpudotuksen hyötyjä.

Niin … se hype. Mutta todella selvittää, mitä PhenQ on, mennään eteenpäin ja kysyä muutamia seurata kysymyksiä …

Mikä on PhenQ tehty?

phenq ainesosia

Aloitetaan mitä se ei ole tehty. Vaikka nimiä kuten PhenQ ja Phen375 laajasti vihjaavat voimakas laihtuminen voima fentermiinin, PhenQ ei itse asiassa sisältävät fentermiiniä. Tämä on varsin todennäköisesti piste sen hyväksi, kuten fentermiiniä todella kielletty joissakin maissa (vaikka ei Yhdysvallat), koska sen ovat yhteydessä joitakin mahdollisesti haitallisia sivuvaikutuksia.

Mitä PhenQ se sisältää seitsemän tärkeimmät ainesosat: Capsimax Powder, kalsiumkarbonaattia, kromipikolinaatti, kofeiini, Nopal, L-karnitiini Furmurate, ja sen keskeinen osatekijä viitataan vain nimellä ” α-Lacys Reset ® “. PhenQ sisältää myös joitakin määriä Magnesium Stearate ja Magnesium Oxide.

Okei.

Ellei sinulla tieteellinen tai ravitsemusterapeutin tausta, mikään näistä ainesosien nimet luultavasti tarkoitti paljon sinulle. Älä huoli; seuraava askel on tietenkin mennä yli kunkin ainesosan järjestyksessä. Näin harkitsemme asiaa koskevat tutkimukset liittyvät onko lueteltuja ainesosia ovat todellakin osoittautuneet tehokkaiksi auttaa ihmisiä menettävät yli puntaa.

Capsimax Powder –   Tämä on sekoitus koostuu paprika, piperine, kofeiini, ja niasiinia, kunkin ainesosan joista voi käyttää omaa selitystä.

  • Capsicum – Johdettu Chili kasveista, vuoden 2012 tutkimus osoitti, että paprika oli rooli saavuttamisessa laskettavissa laihtuminen. Tämä johdannainen väitetty vaikuttaa prosessin laihdutus vähentämällä energian saantia nautittuna ennen syömistä – tai, yksinkertaisemmin, paprika on osoitettu toimivan ruokahalua vähentävää.
  • Piperine – AKA mustapippuria, myös osoitetaan vähintään yksi tieteellinen tutkimus on tärkeä rooli rasvan vähentäminen.
  • Kofeiini – Tämäkin on yhdistetty useammassa kuin yhdessä tutkimuksessa, mukaan lukien 2009 tutkimuksessa esiintyy European Journal of Clinical Nutrition , on vaikutusta polttaa kaloreita ja tukahduttava ruokahalua.
  • Niasiini – Ehkä yleisimmin tunnustettu B3-vitamiini. Mukaan S National Library of Medicine , niasiinia paitsi “auttaa ruoansulatuskanavan, ihon, ja hermot toimia”, mutta se “on myös tärkeää muuntaa ruokaa energiaa”. Huolimatta kaikista elintoimintojen niasiinia suorittaa jotka tekevät siitä välttämättömyys terveessä ruumiissa, elimistömme ei säilytä niasiinia, ja tämän vuoksi on jatkuvasti täydennetään kautta ravinnon tai ravintolisiä.

Valitettavasti, laihtuminen etuja niasiinia voivat kumota sen muita ominaisuuksia. Mukaan 2010 tutkimus julkaistiin World Journal of Gastroenterology , niasiinia voi toimia myös ruokahalua kiihottavia.

Vaikka kaikki tehokkaita niasiinia näyttää vaikuttaa sekä myönteisesti ja kielteisesti laihtuminen prosessi, sen toiminta ruokahalua Stimulaattori voivat kumota muut aineet PhenQ jotka on tarkoitus tehdä juuri päinvastoin.

Kalsiumkarbonaatti – Täydentävä muoto ravinnon kalsiumin, myös yleisesti todettu helposti tunnistettavissa ruoansulatus apuvälineitä kuten Rolaids ja Tums. Kaupallinen PhenQ sivusto väittää, että tämä aine on osoitettu kannustaa kehon polttaa rasvaa; mutta tutkimukseen he mainitsevat tukemaan tätä päätelmää ei itse asiassa näytä tukevan sitä. Lisäksi tulokset useammasta kuin yhdestä tutkimuksesta (mukaan lukien tutkimus samalta vuodelta) näyttävät suoraan ristiriidassa väitteiden että tämän ainesosan näyttelee merkittävää roolia laihtuminen ollenkaan. Viimeinen huomautus: kalsiumkarbonaattia on tiedetty aiheuttavan kohtalaista sivuvaikutuksia, koska aiomme keskustella hieman kauempana.

Kromipikolinaatti – luonnossa esiintyvä mineraali monissa terveelliset elintarvikkeet, kuten lihaa, täysjyvätuotteita, ja joitakin hedelmiä ja vihanneksia. Tutkimus, mukaan lukien 1993 julkaistu tutkimus Journal of Nutrition todettu näyttöä siitä, että kromi on kyky torjua insuliiniresistenssiä ja siten auttaa verensokeri sääntelyä, mikä puolestaan ​​voi auttaa tukahduttaa himo hiilihydraatteja (ja siten pienentää kalorikulutus).

Kofeiini – Tämä näyttää olevan lisäksi kofeiinin jo sisällytetty Capsimax jauhetta.

Nopal – Tyyny Meksikon piikikäs päärynä kaktus. 2014 tutkimuksessa todettiin, että kuidun sisältämät ainesosa on hyödyllistä auttaa kehon eroon rasvasta. Tutkimuksessa todettiin myös, että nopal voi myös olla terve osa ruokavaliota muista syistä kuin laihtuminen.

L-karnitiini Furmurate – Tämä aminohappo on osoitettu tukea rasvaa metabolia ja energiantuotannossa. Se löytyy punainen liha, avokado, ja maitotuotteiden joukossa muita elintarvikkeita.

Magnesiumstearaatti ja Oxide – Magnesium on mineraali tärkeää monille elintoimintosi. Magnesiumstearaatti on myös usein käyttävät valmistajat sitoa ja säilyttää oikea sekoitus täydentää ainesosia.

a-Lacy Reset – Keskeinen ainesosa PhenQ on tavaramerkkitermi sekoitus alfa-lipoic happo ja kysteiini, suunniteltu toimimaan aineenvaihduntaa kiihdytin ja nopeuttaa kalorien palamista.

Onko PhenQ turvallista?

Päättäjät PhenQ väittävät, että tämä ruokavalio täydentää on valmistettu jo FDA: n hyväksymä laitos. Mukaan FDA verkkosivuilla kuitenkin FDA ei takaa tai tarkastaa tuotantolaitoksia ravintolisien eivätkä ne tarvitsevat ravintolisiä hyväksyttävä ennen markkinoille.

Hyvä uutinen on kuitenkin se, että FDA ei alkaa seurata ruokavaliota täydennetään jälkeen, kun ne tulevat markkinoille paikka, ja viestiä luettelo kuluttajan päivitysten ja varoituksia koskevat tällaisia ​​tuotteita. PhenQ toistaiseksi ole esiintynyt tähän luetteloon eikä ole ollut mitään tutkimusta liittämällä PhenQ mitään turvallisuutta rikkomuksia tai vakavia sivuvaikutuksia.

Niin se näyttää olevan ” turvallinen ” päätellä, että PhenQ on turvallista tehdä. Yksi vastalause, on tietenkin se, että se on turvallista, jos yksi seuraa tekijöiltä PhenQ omaan hallintoon suuntiin. He varoittavat, että PhenQ ei tulisi raskaana tai imettäville naisille tai alaikäisiä alle kahdeksantoista.

He lisäksi varoittaa, että ihmiset, joilla ennestään jokin tai henkilöt parhaillaan lääkemääräysten pidä ottaa PhenQ neuvottelematta ensin lääkärin tai lääketieteellisen terveydenhuollon ammattilainen.

Onko PhenQ mitään haittavaikutuksia?

PhenQ käyttäjät ovat yleisesti ottaen ei ilmoiteta mitään merkittäviä sivuvaikutuksia tai oikeastaan ​​mitään sivuvaikutuksia ollenkaan. Käyttäjien on kuitenkin tietoinen siitä, että PhenQ ei oteta jälkeen noin viisitoista, johtuu siitä, että PhenQ on stimulantti. Ihmiset, joilla kofeiini herkkyydet neuvotaan myös välttää muita kofeiinia (kahvi, virvoitusjuomat) käytettäessä PhenQ.

Yksi tärkeä huomata, että kalsiumkarbonaattia, tärkein ainesosa PhenQ, on yhdistetty sivuvaikutuksia kuten ummetus, pahoinvointi ja oksentelu, kaasu, sekavuutta, päänsärkyä, ja jano. Kun kyseessä on PhenQ kuitenkin, ei vaikuta siltä, ​​että monet kuluttajat ovat raportoineet esimerkiksi oireet, jotka liittyvät niiden käyttöön PhenQ.

klikkaa tästä tilata PhenQ virallisilla verkkosivuilla »

Onko PhenQ Slim Work?

phenq-ennen-jälkeen-tuloksista

PhenQ on suhteellisen uusi markkinoilla ja siksi ei ole laajoja online arvion tästä tuotteesta. Kuitenkin on arvion, että on olemassa, konsensus tuntuu olevan, että PhenQ ei toimi suorittamaan sille asetetut tarkoituksiin. Kuluttajat ovat menettäneet paino otettaessa PhenQ, ja raportoitu kokee mainostetut edut lisääntyneen energian ja tukahdutetaan ruokahalu.

Seuraavassa on esimerkkejä muutamista vastakkaisia ​​katselmuksista koskien PhenQ asiakkaan tulosta.

Emily – 31 maaliskuu st 2016A itse kuvattuja riippumattoman asiakkaan nimi Emily kirjoittaa, että “10-15 minuutin ottamisesta” PhenQ hän koki selvän kasvun energiatasokin siihen pisteeseen, että hän pystyi aloittamaan suorittamaan päivittäistä liikuntaa, jotain hän aiemmin ei ollut energiaa tehdä. Emily myös raportoitu yhteensä laihtuminen neljäkymmentäkahdeksan kiloa kolmessa kuukaudessa, kun otetaan PhenQ osana terveellisiä (terveellisempää?) Ruokavalion ja tietenkin liikuntaa.

Amanda – 19 huhtikuu th 2016Amanda on yksi harvoista kuluttaja arvioijat olen löytänyt joka oli negatiivinen kokemus avulla PhenQ. Hän väitti kärsineet haittavaikutuksista liittyvät kalsiumkarbonaattia. Vaikka Amanda lopulta päätetään, että sivuvaikutukset hän kokee oli vaikea jatkaa ottaen täydentää, hän teki myöntävät, että aikana hänen aikaan käyttämällä sitä hän koki merkittävää laihtuminen.

Jason – Tämä kuluttaja kertoi kokeneensa turhautumista muiden laihtuminen tuotteita kääntyen PhenQ ja lopulta saavuttaa laihtuminen tuloksia hän halusi.

On syytä mainita, että suurin osa asiakkaiden arviot käytettävissä olivat samanlaisia ​​Emily ja Jason kommentit kuin Amandan. Olipa nämä arvioijat todella ovat todellisia ja itsenäisiä on jotain lukijoiden täytyy arvioida itse.

Muuta huomioitavaa:

On olemassa muutamia muita tekijöitä, harkitsemaan, kun tehdään päätös siitä, onko ostaa ja käyttää PhenQ.

Ensinnäkin, kun taas päätavoitteena PhenQ on toimia kiihdytin punnan irtoaminen prosessi, se ei ole eikä se pyri olemaan stand-alone pikaratkaisua. PhenQ on tarkoitus toimia yhdessä terveellisen ruokavalion ja liikunnan kuuri.

Toiseksi hinta. At $ 69.99 pullo, PhenQ on noin kymmenen dollaria kalliimpi kuin Phen375, yksi sen tärkein kilpailijat markkinoilla. Phen 375 on myös lisäetu on ollut noin pidempään, eli se on enemmän todistetusti kohteena ovat ne yli puntaa enemmän todisteita kerännyt vakiintua turvallinen laihtuminen täydentää.

Kolmanneksi, takuu. Vaikka kilpailijat kuten Phen 375 eivät tarjoa rahat takaisin-takuu, jos käyttäjät eivät ole tyytyväisiä tuloksiin, Phen 375 tarjoaa vain hyvin rajoitetusti rahaa takaisin pantin. Phen375 edellyttää, saadakseen hyvitystä pettymys tuloksia, asiakkaan tulee 30 päivän kuluessa alkuperäisestä hankinta, hypätä useita vanteet.

Näitä ovat pitämällä verkossa koko käytettäväksi Phen375 n erikseen säädetty verkkosivuilla sekä vastaanottaa sertifiointi lääkärin tukea asiakkaita väittävät ei ole saanut mitään painonpudotuksen hyötyjä.

Sen sijaan PhenQ tarjoaa asiakkaille 67 päivää takuu (ylimääräiset seitsemän päivää ovat selittämään toimitusaika), ja PhenQ vaatii paljon vähemmän todisteeksi asiakkaan tyytymättömyys heidän tuotteensa. Vaikka niiden joustava politiikka on epäilemättä pyrkimys saada kuluttajat näyte heidän tuotteensa, se varmasti onnistuu lisäämällä ylimääräinen turvatyynynä käyttäjille silti varoa ostaa sen.

PhenQ jopa mainostaa, että potentiaaliset asiakkaat ovat tervetulleita (uskallamme jopa kannustanut?) Hyödyntämään niiden BTGO (ostaa kaksi saat yhden) käsitellä ja voi silti hyödyntää niiden takaa.

Yksi varoitus kaikille on, että PhenQ vaatii kaikkien avaamaton ja pullot palautetaan rahat takaisin pyynnön, ja että sen avulla ainoastaan ​​tukien ostohinta mutta ei postikulut. Silti PhenQ n minimaalinen rajoituksia suurempia kuin Phen375 rajalliset ja tunkeileva palautusoikeus, eivätkä näytä tarjoavan runsaasti houkutin ainakin näytteen mitä PhenQ on tarjota.

[EPT id = “13152”]

lopullinen Ajatukset

Ei näytä olevan mitään turvallisuusongelmia kyllin vakava välttämiseksi tämän tuotteen, ja siellä ei tunnu riittävän tyytyväinen asiakkaiden arviot ja tutkimuksen perustella ottamiseen PhenQ. Lopulta, vaikka tämä on päätös, joka on punnittava huolellisesti (ei varma, jos se pun oli tarkoitettu), ja mahdollisesti keskustella terveydenhuollon ammattilainen. Tämä on erityisen totta, jos on taustalla terveysongelmia tai ovat reseptilääkkeitä, jotka voivat häiritä tai reagoida huonosti PhenQ n aineiden yhdistelmä.       

Viimeinen ja melkein tarpeeton muistutus tehdessään päätöstä siitä, PhenQ tai olla PhenQ: PhenQ on mainostettu laihtuminen kiihdytin ja tehostajana. Kaikki hype ja hoopla syrjään, tuottajat lisäosa eivät (aivan) tekevät väittävät maagisia ominaisuuksia. PhenQ, kuten useimmat laatuaan, on tarkoitus seurata säännöllisesti Laihtuminen ja hoito, mukaan lukien terveellinen ruokavalio ja liikunta.

Asiakkaat aikoo ryhtyä PhenQ yrittämättä yhdistää sen muita exertive laihtuminen toimenpiteitä olisi valmis ei nähdä merkittäviä tuloksia.

Joten sinun tulisi PhenQ?

Viime kädessä tämä päätös on sinun ja voi vain tehdä sinulle. Mutta toivomme tämän artikkelin osoittautuu sinulle apua, kun harkita eduista ja haitoista ottamisen ruokavalio täydentää.

Jos olet ottanut PhenQ tai vastaavalla laihtuminen pilleri kuten Phen375 älä jakaa ajatuksia ja kokemuksia kommentit osiosta. Haluamme myös kuulla joitakin näkökohtia, jos olet vielä ajatellut ja ihmetellään, onko PhenQ tai vastaavaan tuotteeseen sopii sinulle.

Toivotamme onnea matkalle Irrottautukaa nämä ei-toivotut puntaa ja rakentaa terveellisempää sinulle!

Mutta ennen kuin aloitat popping pillereitä, olet tehnyt fiksu asia. Olet tullut tänne tekemään oman tutkimuksen PhenQ ja selvittää, onko se hyvä vaihtoehto sinulle, itse ja verrattuna muihin laihtuminen pillereitä kuten Phen375. Joten sukellus oikealle vastaamalla Keskeisin kysymys.

klikkaa tästä tilata PhenQ virallisilla verkkosivuilla »

OSTA NYT »