Testogen Review: Best Natural Testosteroni Booster?

Home » Review » Testogen » Testogen Review: Best Natural Testosteroni Booster?

Testogen Väitti Hyödyt:

Testogen - Paras Testosteroni Booster 2016

 • Lisääntyvä lihasmassaa
 • Enemmän voimaa ja sitkeys
 • Parantaminen lihaskuntoa
 • Poistamalla ylimääräistä rasvaa
 • Auttaa hioa keskittyminen
 • energiatehokkuuden
 • parantaminen mieliala

osta nyt »

Testogen yleiskatsaus

TestoGen on tieteellisesti kehitetty, laadukas luonnollinen testosteroni tehosterokotus tuote. Kolminkertainen toiminta kaava suunnattu 3 eri puolia yleistä terveydentilaa. Nämä terveyshyödyt on vahvistaa, kannustaa, terävöittäminen. Suunniteltu auttaa lisäämään lihasmassaa ja rakentaa lihasmassaa. Se voi stimuloida kehon lisätä testosteronin tuotantoa ja nostaa testosteronitasoja. Lisääntyneet testosteroni in-turn hyöty kanssa fyysisen harjoittelun, kestävyys ja suorituskyky. Mukana tulee 120 gelatiinikapseleissa. Palveleva koko on 4 kapselia (per päivä). Voit ottaa sen jatkuvasti ilman haittavaikutuksia ja voit ottaa 1 viikon tauko välillä pulloja haluttaessa. TestoGen Testosteroni Booster Ainesosat . On 8 tärkeimpien tehoaineiden. On 4 ainesosia kohdistamiseen testi lisäämällä loput ovat yleistä terveyttä tukea. Suunniteltu toimimaan yhdessä lisätä testosteronin tasoa ja parantaa yleistä terveyttä. Edut nostaminen testosteronin. TestoGen auttaa alavartalon rasvaa ja parantaa libido. Muita etuja ovat lisänneet huomiota ja motivaatio. Parempi tunnelmia ja alemman stressiä, vaikka väheneminen kolesterolia ja verenpainetta. Klikkaa tästä lunastaaksesi Testogen alehintaan »

Miten TestoGen toimii?

TestoGen sisältää sekä testi vahvistimet ja tukea ainesosia. TestoGen tärkeimmät booster komponentit ovat vaikuttavia määriä D’asparagiinihappo ja Tribulus. Se on lisäksi hyötyä laajasta kokoonpano palkkio tukea ainesosia kuten Sarviapila ja Panax ginseng. On paljon enemmän kuvatut ainekset osa tämän tarkastelun. TestoGen auttaa korjaamaan monia asioita samanaikaisesti. Tällaiset asiat liikaa rasvaa, vetelä lihaksia, alhainen libido ja seksuaalista suorituskykyä, korkea kolesteroli, motivaation puute, väsymys, huono kestävyys, ärtyneisyys, huono keskittymiskyky ja muita ikäviä oireita, jotka tulevat, jolla on alhainen testosteroni taso. luonnollisella tavalla, TestoGen kasvattaa luonnollista tuotantoa testosteronia. käyttäminen TestoGen auttavat nostamaan testosteronitasoja antaa teille kaikki nämä suuret edut:

 • Tehostaa liikuntaa.
 • Murskaa kilpailu työssä tai urheilussa?
 • Enemmän keskittämistä voit mennä ulos, ottaa väitteen ja voita!
 • Stimuloida libido uusiin korkeuksiin ja nauttia huippusuoritukseen makuuhuoneessa.
 • Hanki mojo takaisin TestoGen!

TestoGen Testosteroni Triple Action voi auttaa näitä muita terveyshyötyjä:

 • Auttaa vähentämään kehon rasvaa, ja terävöittää kehon ja mielen.
 • Motivaatiota entistä lihaksikas elin!
 • Treenaa kovemmin ja pidempään enemmän energiaa
 • Terve sydän vähentämällä kolesteroli.
 • Mikä voisi olla parempi kehosta?

klikkaa tästä lunastaa Testogen alehintaan »

Testogen Main Ainekset

testogen ainesosat Testogen Review - Best Testosteroni Booster 2016Tämä on laadukas kaikki luonnolliset testosteroni tehosterokotus valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista. He eivät leikkaa mitään kulmat täällä verrattuna moniin, ainesosan määrät ovat vaikuttavia. Nämä luonnolliset ainesosat ovat niitä osoittautunut testosteronia lisäämiseksi. Tämä ei todellakaan ole yksi niistä halpoja tinkiä testosteroni vahvistimet pieniä määriä, jotka ovat tehottomia ja ajanhukkaa.

TestoGen Natural Ainekset selitys

D-asparagiinihappo (DAA)

Useat tutkimukset osoittavat, että D-asparagiinihappo (DAA) voi toimia 2 tavalla. Ensin kivekset aktivoida Leydigin solujen luoda enemmän luonnollista testosteronia. D-asparagiinihappo voi myös olla vaikutuksia hypotalamuksen aivoissa alueella ja signaalin aivolisäkkeen käynnistämään enemmän luonnollisen hormonin tuotantoa.

Tutkimukset osoittavat DAA on tehokas

Tunnetuimpia tutkimuksessa, joka tehtiin Italiassa. Miespuolinen tutkittavat täydentää, että mukana 3120 mg d-asparagiinihappo + B6-, B12 ja foolihappo. He kokivat kasvua testosteronia 12 vuorokauden tutkimuksessa.

Tribulus

Tribulus on kasvipohjaisia ​​lisäosa, joka sisältää steroideihin Saponiineja. Nämä Saponiineja on osoitettu luonnollisesti lisätä testosteroni johtaa lihasten kasvua, lisää voimaa ja parantaa urheilullinen suorituskyky. Protodiosiini on tehokkain ja tehokkain näistä Saponiineja. P rotodioscin on aktiivinen ainesosa Tribulus, joka on vastuussa stimuloimaan luteinisoivan hormonin (LH) ja nostaa testosteronitasoja. Tämän pitäisi olla katkottua kaikille, jotka haluavat lisätä voimaa ja lihasten kasvua.

Panax ginseng

Tunnetaan lähinnä Adaptogeeni. Adaptogens auttavat elimistöä sopeutumaan kriittisiä jännityksiä erilaisia. Nämä voivat olla asioita, kuten kuumuus, kylmyys, rasituksen, trauma, valvominen, myrkyllinen altistus, säteily, infektio, tai psyykkinen stressi. Tuoreessa tutkimuksessa miehillä alhaisempi syntyvyys havaittu, että otetulla Panax ginseng voi nostaa testosteroni. Tämä viittaa siihen, että Panax on kyky normalisoida testosteronin taso. Tutkimus jyrsijöillä käyttäen Panax ginseng 1% tai 5% niiden rehunkulutukseen havaittu, että testosteroni osa ryhmän kokenut kasvoi 162% perustasosta.

Sarviapila

Sarviapilauutetta in kliinisiä standardoitu fenugreek on osoitettu lisäävän seksuaalista halua. Myös auttaa ylläpitämään seksuaaliterveyteen ja lihasmassaa ja tukemaan immuunijärjestelmää. Ryhmä saponiinia glykosidit joka Sarviapila on standardoitu 50% kutsutaan Fenuside. Viisikymmentä-viisi henkilöä suoritti plasebo-kontrolloidussa tutkimuksessa, jossa 29 vastaanottaa standardoitu fenugreek ja 26 lumelääkettä saaneilla. Kaikki koehenkilöt arvioitiin kolmen väliajoin kahdeksan viikkoa kestäneessä tutkimuksessa. Eniten rohkaisevia nähtiin mittauksissa vapaa testosteroni. Saavien standardoitu fenugreek osoittivat lähes 100-prosentin kasvu vapaa testosteroni.

Sinkki

Sinkin auttaa säätelemään testosteroni elimistössä. Edut ovat, että sinkki apuvälineitä proteiinisynteesiä, lihasten korjaus ja lihasten kasvua. Sinkki mahdollistaa androsteenidionin tehtäisiin testosteronia. Se auttaa myös pysäyttää testosteronin osaksi estrogeenia (aivan kuten D-vitamiinia).

Vitamiinit B2, B5, B6

Kaikki B-vitamiineja auttaa kehon muuttaa hiilihydraatteja glukoosiksi. Glukoosi on elimistön polttoainetta ja on “poltettu” tuottaa energiaa. Näitä vitamiineja kutsutaan B-ryhmän vitamiineja. Ne auttavat myös kehon aineenvaihdunta rasvoja ja proteiinia. Nämä hyödyllisiä B monimutkainen vitamiinit ovat välttämättömiä terveelle iholle, hiukset, silmät, ja maksassa. Ne hyötyvät myös hermoston auttamalla se toimisi kunnolla.

Seleeni

Seleeni on tunnettu antioksidantti-entsyymin. Seleeni on keskeinen ehkäisyssä soluvaurioita vapaiden radikaalien. Vapaat radikaalit ovat soluja, joiden puuttuu tärkeitä molekyylin. Nämä vahingoittuneet solut voivat olla lähtökohta sairauksia. Antioksidantit, kuten seleeni ovat ensiarvoisen tärkeitä terveydelle kuten ikä. Hidastunut ne vapaita radikaaleja, jotka olla merkitystä ikääntymistä.

D3-vitamiini

Edut D-vitamiini on lukuisia, kuten sydän, hermo ja kilpirauhasen terveydelle. Lähteitä ovat kalanmaksaöljyä ja kalat, kuten lohi, makrilli. D-vitamiini auttaa tukemalla koko luustoon joka on keskeinen perusta lihas building.Vitamin D sitoutuu reseptoreihin sijaitsevat rauhaset olennainen tuottamiseen testiä kehossa. Lisäksi se auttaa estämään prosessi, jossa testosteroni muuttuu estrogeenia elimistössä.

Testogen Review: olemassa mitään sivuvaikutuksia?

Huippulaatua kaikki luonnolliset ainesosat ovat turvallisia.Toisin kuin jotkut muut tuotteet, jotka ovat todella pro-hormonit tämä on turvallinen luonnontuote.Testogen on todistettu, tavallinen ja yksinkertainen.Vain puhdasta luonnollisia ainesosia oikea yhdistelmä voi toimia tehokkaasti.

Testogen Suositeltava annostus

Se on todella helppoa, vain kestää jopa neljä kapselia päivässä ruoan kanssa, joka helposti sopii osaksi päivittäistä rutiinia. Ei pyöräily päälle ja pois, kuten jotkut täydentää. Pullot tulevat 30 päivän annokset tai 120 kapselia. Esimerkiksi voit ottaa 2 aamulla ja 2 iltapäivällä tai illalla. Sen suositeltu et ylitä 4 kapselia 24 tuntia.

Rahat takaisin takuu

Ei monet valmistajien on tarpeeksi itseluottamusta seistä takana tuotteensa ja tarjoavat rahat takaisin takuu. Uskon yrittää tuote ulos on “no brainer” kaikki terveyshyötyjä ja 60-päivän palautusoikeus.

lopullinen Verdict

Mielestämme TestoGen on yksi parhaista testosteronin vahvistimet markkinoilla. Tällä hetkellä tämä tuote on sidottu # 1 Suosituimmat testosteroni vahvistimet. Myös on 60 päivän palautusoikeus. Kuten olet lukenut tämän tarkastelun tämä on yksi parhaista.

Mistä voi ostaa Testogen ja Mikä on Cost?

Voit helposti ostaa Testogen verkossa valmistajan sivuilta. Paketti # 1 on yhden kuukauden tarjonnan (120 kapselia) on tällä hetkellä $ 54.95 (aiemmin $ 59.95). Tämä hajoaa vain $ 1,83 kohti. Paketti # 2 ostat kaksi ja saat yhden ilmaiseksi 3 kuukauden tarjonnan (yhteensä 360 kapselia) at $ 119.95 (aiemmin $ 179.95). Tämä hajoaa vain $ 1,33 kohti. Pakkaus # 3 ostat kolme ja saat kaksi ilmaista viiden kuukauden varasto! Hinta on $ 179.95, aikaan vähennystä $ 299,75. Tämä hajoaa $ 1,26 euroa annosta ja ylivoimaisesti paras paketti. Se myös sattuu olemaan paras käsitellä mitä tahansa testosteroni tehosterokotus olemme tarkastaneet.

Testogen alennusmyynnitHintaOstaa verkosta
1 pullo (1 kuukausi Supply)$ 54.95ostaa »
2 pulloa (2 kuukautta Supply) + 1 pullo Free$ 119,95ostaa »
3 Pullot (3 kuukautta Supply) + 2 pulloa Free + Free Muscle Tea + Free Testogen Ebook$ 179.95ostaa »

Testogen on otettava kärkipaikan kuin koko # 1 Testosteroni Booster markkinoilla. Toivottavasti pidit luet tätä TestoGen arvio ! Klikkaa tästä lunastaaksesi Testogen alehintaan »

OSTA NYT »