Testogen Review: Best Natural Testosterone Booster?

Home » Review » Testogen » Testogen Review: Best Natural Testosterone Booster?

Testogen Заявените Предимства:

Testogen - The Best Testosterone Booster на 2016

 • Увеличаване на чистата мускулна маса
 • Повече сила и издръжливост
 • Подобряване на мускулния тонус
 • Премахване на допълнително телесните мазнини
 • Подпомагане на концентрация брус
 • Повишаване на енергийната
 • Подобряване на настроението

купи сега »

Testogen Преглед

TestoGen е научно формулиран, премия за качество естествен тестостерон бустер продукт. Тройна формула за действие цели 3 различни аспекти на цялостното ви здраве. Тези ползи за здравето са да се засили, Стимулиране, Изостряне. Проектиран да помогне за увеличаване на мускулната маса и изграждане на чиста мускулна. Тя може да стимулира тялото ви да се увеличи производството на тестостерон и повишаване на нивата на тестостерон. Получената увеличението на тестостерона ще в завой полза с вашата физическа подготовка, издръжливост и производителност. Идва опаковани с 120 желатинови капсули. Обслужващи размер е 4 капсули (на ден). Можете да го вземат непрекъснато, без никакви странични ефекти и може да си вземе почивка 1 седмици между бутилки, ако предпочита. TestoGen Testosterone Booster Състав . Има 8 основни активни съставки. Има 4 съставки са за насочване тест повишаване останалите са цялостната подкрепа на здравето. Проектирани да работят заедно, за да се повиши нивото на тестостерона и подобряване на общото здравословно състояние. Ползите от Повишаване на тестостерона. TestoGen ще ви помогне по-ниска телесна мазнина и да се подобри либидото си. Други ползи включват подобрени фокус и мотивация. По-добри настроения и по-ниски нива на стрес, дори намаляване на холестерола и кръвното налягане. Кликнете тук, за да получат своята Testogen специална цена »

Как действа TestoGen?

TestoGen съдържа двете тестови бустери и подкрепа съставки. TestoGen основни компонента бустер са впечатляващи размери на D’аспарагинова киселина и Tribulus Terrestris. Той има присъединителни ползи от обширна подреждане на премия съставки за подпомагане като Сминдух и Panax Ginseng. Има много други, описани в раздела за съставките на този преглед. TestoGen ви помага да се определи много неща по едно и също време. Въпроси като над телесните мазнини, отпуснати мускули, ниско либидо и сексуалната активност, висок холестерол, липса на мотивация, умора, лошо . издръжливост, раздразнителност, лоша концентрация и други неприятни симптоми, които идват с която има ниско ниво на тестостерон по естествен начин, TestoGen увеличава естественото производство на тестостерон. Използването TestoGen ще допринесе за повишаване на нивото на тестостерона, за да ви дам всички тези големи предимства:

 • Засилване на вашите тренировки.
 • Смаже конкуренцията по време на работа или в спорта?
 • Повече концентрация и фокус можете да изляза, да вземе на опозицията и спечели!
 • Стимулиране на либидото си до нови висоти и да се насладите на върхова производителност в спалнята.
 • Махни си Mojo назад с TestoGen!

TestoGen Тестостеронът Triple Action може да ви помогне с тези допълнителни ползи за здравето:

 • Помага за намаляване на телесните мазнини, и изостря ума и тялото.
 • Повече мотивация в по-мускулесто тяло!
 • Работа по-трудно и по-дълго, с повече енергия
 • Здраво сърце, като намалява холестерола.
 • Какво би могло да бъде по-добре за тялото си?

кликнете тук, за да получат своята Testogen специална цена »

Testogen основните съставки

testogen съставки Testogen Review - The Best Testosterone Booster на 2016Това е висококачествен натурален тестостерон бустер направена с премия съставки. Те не са отрязани всички ъгли тук, в сравнение с много, количествата на съставките са впечатляващи. Тези натурални съставки са тези, доказани в повишаване на тестостерона. Това определено е не един от тези евтини сделка тестостерон бустери с малки количества, които са неефективни и загуба на време.

TestoGen натурални съставки обяснено

D-аспарагинова киселина (DAA)

Няколко изследвания показват, че D-аспарагинова киселина (DAA) може да работи по 2 начина. Първо в тестисите да активирате Лайдиговите клетки, за да се създаде по-естествен тестостерон. D-аспарагинова киселина също може да окаже влияние в региона на хипоталамуса на мозъка и сигнализират на хипофизната жлеза да започне по-естествена хормонална продукция.

Изследвания доказват, DAA е Ефективна

Най-добре известно, че изследването е проведено в Италия. Мъжките субектите взеха добавки, които са включени 3120 мг на г-аспарагинова киселина + витамини В6, В12 и фолиева киселина. Те имали увеличение на тестостерона след 12 ден.

Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris е на растителна основа добавка, която съдържа стероидни сапонини. Тези Сапонините са показали, че естествено увеличаване на тестостерон води до мускулен растеж, повишаване на силата и засилено спортните постижения. Protodioscin е най-мощните и най-ефективни от тези сапонини. P rotodioscin е активната съставка в Tribulus Terrestris който е отговорен за стимулирането на лутеинизиращ хормон (LH) и повишаване на нивата на тестостерон. Това трябва да бъде основна за всеки, който иска да увеличи силата и мускулната печалби.

Panax Ginseng

Известен най-вече като адаптоген. Адаптогените помагат на организма да се адаптира към критичните натоварвания от различен вид. Това може да са неща, като топлина, студ, натоварвания, травми, лишаване от сън, токсична експозиция, радиация, инфекции, или психологически стрес. В едно скорошно проучване, проведено при мъже с по-ниски нива на раждаемост установено, че добавки с Panax Ginseng може да повиши тестостерона. Това предполага, че Panax има способността да се нормализира нивото на тестостерон. Проучване при гризачи, използвайки Panax Ginseng при 1% или 5% от техния прием на фураж установено, че тестостеронът част от групата имали увеличение до 162% от изходното ниво.

тилчец

Сминдух Extract в клиничните пътеки стандартизиран сминдух е доказано, за увеличаване на сексуалното желание. Също така помага за поддържането на сексуалното здраве и на мускулната маса и подкрепа на имунната система. В групата на сапонин гликозиди, че Сминдух е стандартизиран до 50% се нарича Fenuside. Петдесет и пет лица, завършили плацебо-контролирано проучване, с 29 получаване на стандартизирана сминдух и 26, приемащи плацебо. Всички пациенти са оценявани в три интервали по време на процеса на осем седмици. Най-обнадеждаващи бяха виждали в измерванията на свободния тестостерон. Тези, получаване стандартизиран сминдух показа почти 100-процентово увеличение на свободния тестостерон.

цинк

Размерът на цинк помага за регулиране на тестостерон в тялото си. Предимствата са, че цинк помощи синтеза на протеини, мускулна ремонт и растежа на мускулите. Цинк позволява андростендион да бъдат направени в тестостерон. Той също така помага да спре превръщането на тестостерон в естроген (точно като витамин D).

Витамини В2, В5, В6

Всички витамините В помагат на организма да конвертирате въглехидратите в глюкоза. Глюкозата е гориво на организма и е “изгори” за производство на енергия. Тези витамини са посочени като витамин В комплекс. Те също помагат на тялото метаболизма на мазнините и протеина на. Тези благоприятни Б комплекс витамини са необходими за здрава кожа, коса, очи, и черния дроб. Те също така се възползват нервната система помага тя да функционира правилно.

селен

Селенът е известен като антиоксидант ензим. Селенът е ключова при предотвратяването на клетъчно увреждане от свободните радикали. Свободните радикали са клетки с липсващи критични молекула. Тези повредени клетки могат да бъдат отправна точка за болести. Антиоксидантите като селен са от първостепенно значение за нашето здраве, както ние възраст. Забавянето на тези свободни радикали, които играят роля в процеса на стареене.

Витамин D3

Ползите от витамин D, са многобройни, като сърцето, нервите и здравето на щитовидната жлеза. Източниците включват масло черен дроб на треска и риба като сьомга, скумрия. Витамин D помага чрез подкрепа на цялата си скелетната система, която е основен фундамент за мускулна building.Vitamin D се свързва с рецепторите, разположени на жлези от съществено значение за производството на тест в организма. Също така помага да блокира процеса, в който тестостерон се превръща в естроген в организма.

Testogen рецензия: Има ли някакви странични ефекти?

Най-високо качество на всички естествени съставки са безопасни за вас.За разлика от други продукти, които са действително прохормони това е безопасно естествен продукт.Testogen е доказано, ясен и прост.Само чисти натурални съставки в правилната комбинация, за да работят ефективно.

Testogen препоръчваната доза

Това наистина е много лесно, просто да отнеме до четири капсули на ден с храна, която лесно се вписва в ежедневието. Не колоездене и изключване като някои добавки. Бутилките се предлагат с доставка 30 дни или 120 капсули. Например можете да вземете 2 сутрин и 2 следобед или вечер. Нейната препоръчва да не надвишава 4 капсули за 24 часа.

Гарантирано връщане на парите

Не са много производители ще имат достатъчно доверие, за да застане зад техния продукт и предлагат парите обратно гаранция. Вярвам, че се опитва продукт посочват е “няма мозък” с всички ползи за здравето и с 60-дневна гаранция парите обратно.

влязла в сила присъда

Смятаме TestoGen е един от най-добрите на тестостерон бустери на пазара. В момента този продукт е вързан за # 1 Най-високо оценени тестостерон бустери. Също така разполага с 60 дни парите обратно гаранция. Както сте прочели в този преглед това е един от най-добрите.

Къде можете да купите Testogen и Каква е цената?

Можете лесно да се закупи Testogen онлайн чрез уеб сайта на производителя. Пакет # 1 е един месец доставка на (120 капсули) в момента е $ 54.95 (по-рано $ 59.95). Това се разгражда до само $ 1,83 на порция. Пакет # 2 купувате две и да получите един безплатен за 3-месечен доставка (общо 360 капсули) в $ 119.95 (по-рано $ 179.95). Това се разгражда до само $ 1,33 на порция. Пакет # 3 да купите три и да получите две безплатни за пет месеца предлагането на! Цената е $ 179,95, намаление от $ 299,75. Това се разгражда до $ 1,26 на порция и със сигурност най-добрият пакет сделка. Той също така се случва да бъде най-добрата сделка на всяка тестостерон бустер като прегледаме.

Testogen намаленияЦенаКупи онлайн
1 бутилка (1 Месец Supply)$ 54.95Купува »
2 бутилки (2 месеца доставките) + 1 бутилка Free$ 119.95Купува »
3 бутилки (3 Месеца доставките) + 2 бутилки Free + Free Muscle чай + Free Testogen Ebook$ 179,95Купува »

Testogen има вземе първото място като общата # 1 Testosterone Booster на пазара. Надяваме се да се насладите четене този преглед TestoGen ! Кликнете тук, за да получат своята Testogen специална цена »

купи сега »