Testogen Review: Best Natural Testosteron Booster?

Home » Review » Testogen » Testogen Review: Best Natural Testosteron Booster?

Testogen Zahtevana Prednosti:

Testogen - The Best Testosteron Booster leta 2016

 • Povečuje mišično maso
 • Več moč in vztrajnost
 • Izboljšanje mišičnega tonusa
 • Odprava dodatne telesne maščobe
 • Pomagati koncentracijo Brus
 • povečanje energetske
 • izboljšanje razpoloženja

kupi zdaj »

testogen Pregled

Testogen je znanstveno sestavljena tako, premium kakovosti naravni testosteron booster izdelek. Trojna akcija Formula cilja 3 različne vidike vaše splošno zdravje. Te koristi za zdravje so za okrepitev, Spodbujanje, nabrusite. Zasnovan, da bi povečali mišično maso in izgradnjo čiste mišične mase. To lahko spodbudi telo k povečanju proizvodnje testosterona in dvigniti raven testosterona. Posledično povečanje testosterona bo v zavojem koristi s svojo fizično usposabljanje, vzdržljivosti in zmogljivosti. Prihaja v kompletu s 120 želatinastih kapsul. Velikost odmerek je 4 kapsule (na dan). Lahko traja neprekinjeno brez stranskih učinkov in lahko traja odmor 1 teden med steklenic, če je prednost. Testogen Testosteron Booster Sestavine . Obstajajo 8 Glavne aktivne sestavine. Obstajajo 4 sestavine za ciljanje preizkus povečanje ostalo so splošno zdravje podporo. Zasnovan tako, da si skupaj prizadevajo za povečanje testosterona in izboljšanje splošnega zdravja. Prednosti Dvig testosterona. Testogen vam bo pomagal nižje telesne maščobe in izboljšati svoj ​​libido. Druge prednosti vključujejo večjo osredotočenost in motivacijo. Boljše razpoloženje in nižje ravni stresa, celo zmanjšanje holesterola in krvnega tlaka. Kliknite tukaj, da pridobite testogen posebno cena »

Kako testogen deluje?

Testogen vsebuje obe testni ojačevalci in podporne sestavine. Testogen glavni booster komponente so impresivne količine D’aspartatom in Tribulus terrestris. Ima adicijske prednosti obsežno vrsto vrhunskih podpornih sestavin, kot so triplata in Panax ginseng. Obstaja veliko več je opisano v poglavju sestavine tega pregleda. Testogen vam pomaga popraviti več stvari hkrati. Vprašanja, kot so odvečne telesne maščobe, Mlitav mišic, nizek libido in spolno zmogljivost, visok holesterol, pomanjkanje motivacije, utrujenost, slaba . vzdržljivost, razdražljivost, slaba koncentracija in druge grdo simptomi, ki prihajajo z ki imajo nizko raven testosterona na naraven način, testogen poveča naravno produkcijo testosterona. Uporaba testogen bo pomagalo dvigniti raven testosterona, da bi vam vse te velike koristi:

 • Okrepiti svoje treninge.
 • Zatrli konkurenco pri delu ali v športu?
 • Več koncentracijo in osredotočenost lahko greš ven, da o ugovoru in zmagajte!
 • Spodbujajo vaš libido v nove višave in uživajte v vrhunsko zmogljivost v spalnici.
 • Get your Mojo nazaj z testogen!

Testogen Testosteron Triple Action vam lahko pomaga pri teh dodatnih koristi za zdravje:

 • Pripomore k zmanjšanju telesne maščobe, in izostri telesa in duha.
 • Več motivacija bolj mišičasto telo!
 • Izšlo težje in dlje z več energije
 • Zdravo srce z znižanjem holesterola.
 • Kaj bi bilo bolje za vaše telo?

kliknite tukaj, da pridobite testogen posebno cena »

Testogen Glavne sestavine

testogen sestavine testogen Pregled - The Best Testosteron Booster leta 2016To je visoka kakovost vseh naravnih testosteron booster je z premium sestavin. Niso reši vse kotičke tukaj v primerjavi z veliko, količine sestavine so impresivne. Te naravne sestavine so tiste, dokazano v testosterona. To je definitivno ni eden od tistih poceni barantajo testosterona ojačevalci z majhnimi zneski, ki so neučinkoviti in je izguba časa.

Testogen Naravne Sestavine Explained

D-asparaginska kislina (DAA)

Številne raziskave kažejo, da lahko D-asparaginsko kislino (DAA) deluje na 2 načina. Prvič v testisih aktivirati Leydigovih celic ustvariti več naravno testosterona. D-Aspartanska kislina lahko vpliva tudi na hipotalamus možganov regiji in signala hipofize, da začne bolj naravno proizvodnjo hormona.

Študije Dokaži DAA je učinkovita

Najbolj znana študija, ki je bila izvedena v Italiji. Moški predmeti so dodatke, ki so vključene 3,120 mg d-aspartinska kislina + vitaminov B6, B12 in folne kisline. So doživeli porast testosterona nad študiji 12 dni.

Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris je dopolnilo, ki temelji na rastline, ki vsebuje steroidni saponis. Ti saponini so se izkazali za naravno povečanje testosterona vodi v rast mišic, večjo moč in večjo športno uspešnost. Protodioscin je najmočnejše in najbolj učinkovit od teh saponinov. P rotodioscin je aktivna sestavina v Tribulus terrestris, ki je odgovorna za spodbujanje luteinizirajoči hormon (LH) in dvig testosterona. To bi moralo biti rezana za vse, ki želijo povečati moč in rast mišic.

Panax ginseng

Znan predvsem kot adaptogen. Adaptogen pomagajo telesu prilagodi na kritične obremenitve različnih vrst. To so lahko stvari, kot so toplota, mraz, napor, poškodba, pomanjkanje spanja, strupenih izpostavljenosti sevanja, okužbo, ali psihološki stres. V nedavni študiji pri moških z nižjo stopnjo rodnosti je pokazala, da je dopolnitev z Panax ginseng lahko poveča testosteron. To kaže, da ima Panax sposobnost normalizirajo nivo testosterona. Študija pri glodavcih uporabo Panax ginseng na 1% ali 5% njihovega vnosa krme je pokazala, da je testosteron del skupine doživela povečanje za 162% izhodiščne vrednosti.

triplata

Fenugreek Extract v kliničnih poti standardiziran triplata Dokazano je, da poveča spolno slo. Prav tako pomaga ohranjati spolno zdravje in mišično maso in podpirajo imunski sistem. Skupina saponini glikozidov, ki je Fenugreek standardiziran na 50%, se imenuje fenusid. Petdeset-pet oseb zaključili s placebom kontrolirano preskušanje, z dne 29. prejme standardizirano Sabljasti triplat in 26. prejemali placebo. Vsi predmeti so bili ocenjeni na treh časovnih presledkih med osem-tedenskem preskušanju. Najbolj spodbudni so bili opaženi pri meritvah prostega testosterona. Tisti, ki prejemajo standardizirana Sabljasti triplat pokazala skoraj 100-odstotno povečanje prostega testosterona.

cink

Količina cinka pomaga urediti testosterona v telesu. Prednosti so, da je sinteza cink pripomočki beljakovin, popravilo mišic in mišične rasti. Cink omogoča androstendion jih je treba opraviti v testosteron. Prav tako pomaga ustaviti pretvorbo testosterona v estrogen (tako kot vitamin D).

Vitamini B2, B5, B6

Vsi vitamini B pomagajo telesu pretvori ogljikove hidrate v glukozo. Glukoza je telesa goriva in je “zažgal” za proizvodnjo energije. Ti vitamini se imenujejo B kompleksa vitaminov. Prav tako pomagajo telo prebavi maščob in beljakovin na. Ti koristni B kompleks vitamini so potrebni za zdravo kožo, lase, oči in jetrih. Pa tudi na živčni sistem, pomaga, da pravilno delovanje.

Selen

Selen je znan kot antioksidanta encima. Selen je ključnega pomena pri preprečevanju poškodb celic pred prostimi radikali. Prosti radikali so celice z manjkajočo kritično molekule. Te poškodovane celice so lahko izhodišče za bolezni. Antioksidanti, kot so selen, so bistvenega pomena za naše zdravje, kot smo starosti. Upočasnitev te proste radikale, ki igrajo vlogo v procesu staranja.

Vitamin D3

Koristi vitamina D so številni, kot so srce, živca in zdravje ščitnice. Viri vključujejo trske jeter olje in ribe, kot so losos, skuša. Vitamin D pomaga s podporo celoten skeletni sistem, ki je osnovni temelj za mišice building.Vitamin D se veže na receptorje, ki se nahajajo na žleze, bistvenih za proizvodnjo test v telesu. Prav tako pomaga, da blokirajo proces, v katerem testosteron pretvori v estrogen v telesu.

Testogen Review: Ali obstajajo stranski učinki?

Vrhunsko kakovost vse naravne sestavine, ki so varni za vas.Za razliko od nekaterih drugih izdelkov, ki so dejansko pro-hormoni to je varen naravni izdelek.Testogen je dokazano, enostavno in preprosto.Samo čiste naravne sestavine v pravo kombinacijo za učinkovito delo.

Testogen Priporočeno odmerjanje

To je zelo enostavno, samo traja do štiri kapsule na dan s hrano, ki z lahkoto prilega v vašo dnevno rutino. Ne kolesarjenje in izklop kot nekateri dodatki. Steklenice prihajajo z dobavo 30 dni ali 120 kapsul. Na primer lahko vzamete 2 zjutraj in 2 popoldan ali zvečer. Priporočljivo je, da ne presega 4 kapsule v 24 urah.

Denar nazaj garancije

Ni mnogi proizvajalci bodo imeli dovolj zaupanja, da stojijo v ozadju svojih izdelkov in ponujajo denar nazaj garancije. Menim, da poskuša na out izdelka je “no brainer” z vsemi koristmi za zdravje in 60 dan denar nazaj garancije.

final Verdict

Menimo testogen je eden izmed najboljših testosterona ojačevalci na tržišču. Trenutno je ta izdelek vezano za # 1 Najbolje ocenjene testosterona ojačevalci. ima tudi 60 dan denar nazaj garancije. Kot ste prebrali v tem pregledu, to je eden izmed najboljših.

Kje lahko kupite testogen in kolikšen je strošek?

Z lahkoto lahko kupite testogen spletu prek spletne strani proizvajalca. Paket # 1 je dobava enomesečni (120 kapsul), je trenutno $ 54,95 (prej 59,95 $). To razgradi na samo 1,83 $ na obrok. Paket # 2 kupite dve in dobil eno brezplačno za oskrbo z 3-mesečni (skupaj 360 kapsul) na 119,95 $ (prej 179,95 $). To razgradi na samo 1,33 $ na obrok. Paket # 3 kupite tri in dobili dva prosta za dobavo pet mesecev! Cena je 179,95 $, znižanje od $ 299,75. To razgradi na 1,26 $ na porcijo in daleč najboljši paketu. Dogaja se tudi, da je najboljši posel na vsakem testosteron booster, ki smo jih pregledali.

Testogen Popust PonudbeCenaKupiti na spletu
1 steklenička (1-mesečna zaloga)54,95 $nakup »
2 steklenički (2 mesečna zaloga) + 1 steklenička Prosti$ 119,95nakup »
3 stekleničke (3-mesečna zaloga) + 2 Steklenice Prosti + Proste Muscle Tea + Prosti testogen Ebook$ 179,95nakup »

Testogen ima prevzeti prvo mesto kot splošni # 1 Testosteron Booster na trgu. Upamo, da ste uživali branju tega pregleda testogen ! Kliknite tukaj, da pridobite testogen posebno cena »

KUPI ZDAJ »