Testogen Review – Μια φυσική τεστοστερόνη Booster Για Άντρες

Home » Review » Testogen » Testogen Review – Μια φυσική τεστοστερόνη Booster Για Άντρες

Testogen υποτιθέμενα οφέλη:

Testogen - The Best τεστοστερόνη Booster του 2016

 • Η αύξηση της μυϊκής μάζας
 • Περισσότερη δύναμη και αντοχή
 • Η βελτίωση του μυϊκού τόνου
 • Η εξάλειψη επιπλέον σωματικό λίπος
 • Βοηθώντας συγκέντρωση ακονίσετε
 • Η αύξηση της ενεργειακής
 • βελτίωση της διάθεσης

αγοράστε τώρα »

  Τα επίπεδα τεστοστερόνης σας μειώνεται γρήγορα; Είναι ανδρισμού σας σιγά-σιγά μειώνεται καθώς μεγαλώνουμε; Αν αυτό ακούγεται σαν εσάς, τότε ίσως να θέλετε να εξετάσει τη λήψη αρσενικό ορμονικό συμπλήρωμα Testogen . Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα συνολικά χαρακτηριστικά αρσενικό σας υποχωρεί, καθώς η ηλικία σας, η οποία είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να διπλασιάσει τις προσπάθειές σας στη διατήρηση ενός υγιούς τρόπου ζωής. Μαζί με αξιόπιστα και ασφαλή συμπλήρωμα τεστοστερόνης, θα είστε σε θέση να συμβαδίσει με τις ανάγκες σας, χωρίς να ανησυχείτε για να κουράζομαι εύκολα ή καύση έξω. Εάν νομίζετε ότι πρέπει να ενισχύσει την τεστοστερόνη σας, τότε διαβάστε και μάθετε πώς Testogen μπορεί να λειτουργήσει για σας.

Testogen αναθεώρηση: Τι είναι Testogen;

Testogen κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από μια εταιρεία που ονομάζεται Διατροφική ειδικοί, και διανέμεται αποκλειστικά για testogen επίσημη ιστοσελίδα. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αγοράσετε αυτό το προϊόν οπουδήποτε, αλλά μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του. Η εταιρεία ισχυρίστηκε ότι Testogen είναι ένα από τα ισχυρότερα και πιο αποτελεσματικά μείγματα φυσικών συστατικών στην αγορά που βοηθά στην τόνωση αύξηση της τεστοστερόνης. Ο ισχυρισμός αυτός είναι σύνηθες για τις περισσότερες εταιρείες συμπληρωμάτων να ενισχύσει την αξιοπιστία των προϊόντων τους. Testogen ωστόσο, ξεπερνά τις προσδοκίες μου τη στιγμή που είδα τον τύπο του. Τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης μπορούν να προκαλέσουν αντοχή και ενέργειας απώλεια, μειωμένη λίμπιντο, έλλειψη συγκέντρωσης, μείωση του μυϊκού τόνου, μειωμένη πρόσληψη θερμίδων, αύξηση του σωματικού λίπους και πολλά άλλα. Testogen μπορεί να συμβάλει στην αναστροφή αυτών των προϋποθέσεων για να σας φέρει πίσω στην παλιά ενεργητικό εαυτό σας. Μερικοί από τους ισχυρισμούς όφελος για την υγεία των Testogen περιλαμβάνει:

 • Αυξάνει την αντοχή σας, την αντοχή και την ενέργεια
 • Βελτιώνει και τονώνει τη μυϊκή μάζα
 • Αυξάνει τη λίμπιντο και τη σεξουαλική απόδοση
 • Οξύνει την εστίαση και τη συγκέντρωση
 • Εξορίσει κόπωση, ευερεθιστότητα και το υπερβολικό σωματικό λίπος

Testogen Συστατικά

συστατικά testogen Testogen Review - Το καλύτερο τεστοστερόνη Booster του 2016Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, Testogen έχει μια μοναδική και εντυπωσιακή συστατικά που πιστεύω ότι είναι πολύ πιο φυσικό και ισχυρότερη από ό, τι οι περισσότεροι ενισχυτές τεστοστερόνης στην αγορά σήμερα. μέγεθος της μερίδας του είναι 4 κάψουλες, που είναι ισοδύναμη με 2,910mg ανά ημερήσια δόση. ιδιόκτητο μίγμα του είναι να αποτελείται από D ασπαρτικό οξύ, tribulus terrestris, Panax Ginseng, εκχύλισμα τριγωνέλλα, ψευδάργυρο, υδροχλωρική πυριδοξίνη, ριβοφλαβίνη, παντοθενικό ασβέστιο, το σελήνιο και χοληκαλσιφερόλη. αδρανή συστατικά του περιλαμβάνουν το στεατικό μαγνήσιο, κάψουλα ζελατίνης και ενός μέσου ροής. Testogen δεν έχει τεχνητά συντηρητικά, χρωστικές, πληρωτικά, συνδετικά, διεγερτικά ή επιβλαβείς χημικές ουσίες που μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες.

Testogen αναθεώρηση: Πώς λειτουργεί Testogen;

Όπως και πολλά συμπληρώματα τεστοστερόνης στην αγορά, Testogen έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει την φυσική σας παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε χάσει ανδρισμού σας. Τα περισσότερα συμπληρώματα τεστοστερόνης χρησιμοποιείται για bodybuilding, fitness, απώλεια βάρους, αδύναμη σεξουαλική απόδοση και πολλοί άλλοι. ισχυρή φόρμουλα Testogen μπορεί να προσφέρει αυτά τα οφέλη χωρίς ενεργοποίηση οποιουδήποτε είδους παρενέργειες. Testogen χρησιμοποιεί οκτώ αποτελεσματικά συστατικά για να βοηθήσει να ενισχύσει τα επίπεδα τεστοστερόνης σας. Για να ξέρει πώς λειτουργεί αυτό το συμπλήρωμα, θα πρέπει να μάθετε περισσότερα για αυτά τα συστατικά λεπτομερώς.

D-ασπαρτικό οξύ D-ασπαρτικό οξύ είναι ένα ρυθμιστής αμινοξύ που βοηθά επάγουν την απελευθέρωση των ορμονών τεστοστερόνης, συμπεριλαμβανομένων ωχρινοτρόπου ορμόνης. Σε μια μελέτη από το NCBI , D-ασπαρτικό οξύ ενισχύει την παραγωγή της LH και τεστοστερόνης ορμονών σε ανθρώπους και rats.This αμινοξέα ρυθμιστή οξύ βοηθά επίσης στην παραγωγή της μυϊκής μάζας και αυξάνει τη συνολική δύναμη και την αντοχή σας. Μερικοί εμπειρογνώμονες προτείνουν, επίσης, ότι η D-ασπαρτικό οξύ μπορεί επίσης να ενισχύσει το μεταβολισμό σας και τη λίμπιντό σας, έτσι ώστε να μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, ενώ βελτιώνει τη σεξουαλική απόδοσή σας.
Fenugreek Fenugreek είναι ένα φυτό που είναι γνωστό για την αντι-διαβητικό ιδιότητες, λίμπιντο-Ενίσχυση και σπόροι τεστοστερόνης τόνωση. Ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι αυτό το βότανο μπορεί να τονώσει την απώλεια βάρους σε μερικά extent.Fenugreek βοηθά στην αύξηση απελευθέρωση ινσουλίνης η οποία είναι απαραίτητη για τη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα σας ενώ παράλληλα προωθεί τη μυϊκή μάζα αύξηση. Εκτός από αυτά τα γεγονότα, fenugreek περιέχει επίσης ισχυρά αντιοξειδωτικά ιδιότητες.
Ginseng Extract Panax ginseng είναι ένα φυτό όπου οι ρίζες του χρησιμοποιούνται για να κάνουν τα φάρμακα. Αυτό το βότανο είναι ένα γνωστό αφροδισιακό που είναι ο λόγος για τον οποίο μερικές φορές ονομάζεται ως “ρίζα άνθρωπος” .Ως ένα διεγερτικό της λίμπιντο, Panax Ginseng μπορεί να βοηθήσει να βελτιώσει τη σεξουαλική απόδοσή σας και θα σας βοηθήσει να πάρει ισχυρή στύση (αποτρέπει τη στυτική δυσλειτουργία). Βοηθά επίσης να μειώσει την αρτηριακή πίεση, βελτιώνει τη νοητική λειτουργία και μερικοί εμπειρογνώμονες προτείνουν ότι μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της σωματικής απόδοσης.
Σελήνιο Το σελήνιο είναι ένα ιχνοστοιχείο που διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα συμπληρώματα σεληνίου μπορεί να βοηθήσει να μειωθεί η πιθανότητα ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη. Πλέον, οι συνθήκες όπως ο HIV, η νόσος του Crohn και άλλα είναι όλα συνδέονται με χαμηλά επίπεδα σεληνίου.
Tribulus Terrestris Το Tribulus terrestris είναι ένα βότανο που παρατηρείται συχνά στις περισσότερες γυμναστήριο και αρσενικό συμπληρώματα, τα οποία είναι κατά κύριο λόγο πιστεύεται ότι είναι ευεργετικό για την ενίσχυση της αθλητικής απόδοσης, των μυών και αύξηση της δύναμης, τη βελτίωση της σεξουαλικής υγείας, ακόμη και την καρδιά και το κυκλοφορικό enhancements.However υγείας, tribulus terrestris έχουν περιορισμένες κλινικές μελέτες για την υποστήριξη αυτών των ισχυρισμών υγείας.
Η βιταμίνη Β Testogen έχει βιταμίνη του συμπλέγματος Β, Β2, Β5 και Β6. Ως ένα βασικό αμινοξέα, οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β βοηθούν μετατρέπει τους υδατάνθρακες σε ενέργεια, το οποίο σας δίνει περισσότερο πλεονέκτημα στην προπόνηση και την κατάρτιση συνεδρίες. Β5 βοηθά στην υποστήριξη των επινεφριδίων με την απελευθέρωση του στεροειδούς ορμόνης κορτιζόλης, ενώ B6 έργα στο ήπαρ για να βοηθήσει το μεταβολισμό αμινοξέων, ενώ αυξάνει την αίσθηση-καλή σας χημικής σεροτονίνης.
Η βιταμίνη D Testogen χρησιμοποιεί chloecalciferol η βιταμίνη D πράκτορα του, το οποίο είναι γνωστό για την ενίσχυση της ελεύθερης επίπεδο τεστοστερόνης σας, ενώ επιβράδυνση του ρυθμού της τεστοστερόνης σας μετατροπή σε οιστρογόνα.
Γλυκονικός Ψευδάργυρος γλυκονικός ψευδάργυρος είναι ένα ιχνοστοιχείο που πιστεύεται ότι συμβάλει στην ενίσχυση των επιπέδων τεστοστερόνης και είναι ένα πολύ γνωστό αφροδισιακό. Είναι, επίσης, χρησιμοποιείται για να βοηθήσει να κρατήσει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων σας υγιή και είναι υπεύθυνη για ένα σωρό σωματικές λειτουργίες για να λειτουργήσει σωστά.

Όπως μπορείτε να δείτε από αυτά τα συστατικά, Testogen μπορεί σίγουρα να βοηθήσει να αυξήσει την παραγωγή της τεστοστερόνης σας, να βελτιώσει τη σεξουαλική απόδοσή σας, να ενισχύσει την αντοχή, την αντοχή, τη δύναμη και την ενέργειά σας, με παράλληλη υποστήριξη άπαχο μυϊκή ανάπτυξη μάζα. Κάντε κλικ εδώ για να διεκδικήσει Testogen σας ειδική τιμή »

Είναι Testogen ασφαλή; Υπάρχουν κάποια παρενέργεια;

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες για αυτό το σήμα σε απευθείας σύνδεση. Testogen είναι 100% φυσικά και βοτάνων που βασίζονται σε συμπλήρωμα, το οποίο σημαίνει ότι δεν θα αντιμετωπίσετε τυχόν παρενέργειες, όπως τοξικότητα, που προκαλούν τα περισσότερα στεροειδή φάρμακα. Το μόνο συστατικό που πρέπει να προσέξετε είναι tribulus terrestris, το οποίο δεν συνιστάται για μακροχρόνια χρήση. Αυτό σημαίνει μόνο ότι Testogen δεν είναι ένα εφέ χωρίς πλευρά συμπλήρωμα. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε Testogen.

Testogen Συνιστώμενη Χρήση

Διατροφική ειδικοί συνιστά να χρησιμοποιείτε Testogen ως συμπλήρωμα διατροφής σας. Πάρτε τέσσερις κάψουλες την ημέρα, με το φαγητό. Μην υπερβαίνετε αυτήν τη δόση, εκτός εάν εγκριθεί από το γιατρό σας. Αυτό το συμπλήρωμα μπορεί επίσης να παρεμβαίνει με άλλα φαρμακευτικά φάρμακα, έτσι εάν παίρνετε οποιοδήποτε είδος των φαρμάκων, τότε θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε Testogen.

Testogen Κριτική Περίληψη

Testogen προσφέρει μια εντυπωσιακή τύπο που είναι τόσο ισχυρό, είναι αδύνατο να δείτε κανένα αποτέλεσμα. Με πάνω από 2,500mg γνωστών φυτικά παράγοντες, Testogen είναι ένα από τα πιο ισχυρά και πιο φυσικό ενισχυτικό τεστοστερόνης στην αγορά. Ωστόσο, αυτό δεν κάνει Testogen μια πλευρά συμπλήρωμα αποτελέσματα-free. Θα πρέπει να αξιολογήσει την ανοχή σας για να δώσετε στο σώμα σας περισσότερο χώρο για να προσαρμοστεί σε ισχυρό τύπο Testogen του. Πλεονεκτήματα

 • 100% αγνό και φυσικό τύπο
 • Υποστηρίζει την αύξηση της παραγωγής τεστοστερόνης
 • Ενισχύει τη σεξουαλική και σωματική απόδοση
 • Παρέχει αντιοξειδωτικά και τα οφέλη της απώλειας βάρους
 • Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες
 • εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών

μειονεκτήματα

 • Περιορισμένη κριτικές πελατών (η μάρκα είναι πρακτικά νέο)
 • Έχει ισχυρή δόση του tribulus terrestris

Πού μπορείτε να αγοράσετε Testogen και Ποιο είναι το κόστος;

Μπορείτε εύκολα να αγοράσετε Testogen σε απευθείας σύνδεση μέσω της ιστοσελίδας του κατασκευαστή. Πακέτο # 1 είναι μια προσφορά ενός μηνός (120 κάψουλες) είναι σήμερα $ 54.95 ($ 59.95 στο παρελθόν). Αυτό διασπά σε μόλις $ 1,83 ανά μερίδα. Πακέτο # 2 αγοράζετε δύο και να πάρετε μία δωρεάν για την προμήθεια 3 μήνες (συνολικά 360 κάψουλες) σε $ 119.95 (προηγουμένως $ 179.95). Αυτό διασπά σε μόλις $ 1,33 ανά μερίδα. Πακέτο # 3 αγοράζετε τρία και να πάρετε δύο δωρεάν για την προμήθεια πέντε μηνών! Η τιμή είναι $ 179.95, μια μείωση από $ 299,75. Αυτό αναλύεται σε $ 1,26 ανά μερίδα και μακράν η καλύτερη συμφωνία-πακέτο. Συμβαίνει επίσης να είναι η καλύτερη διαπραγμάτευση σε οποιοδήποτε ενισχυτικό τεστοστερόνης που έχουμε επανεξεταστεί.

Προσφορές Testogen ΈκπτωσηΤιμήΑγοράζω απο το Ιντερνετ
1 φιάλη (1 μήνας Προμήθεια)$ 54.95αγοράσουν »
2 μπουκάλια (2 Μήνες Προμήθεια) + 1 φιάλη Δωρεάν$ 119.95αγοράσουν »
3 φιάλες (3 Μήνες Προμήθεια) + 2 μπουκάλια Δωρεάν + Δωρεάν Μυϊκή Τσάι + Δωρεάν Testogen Ebook$ 179,95αγοράσουν »

Testogen έχει λάβει την πρώτη θέση ως η συνολική # 1 τεστοστερόνη Booster στην αγορά. Ελπίζουμε να σας άρεσε διαβάζετε αυτό το επανεξέταση TestoGen ! Κάντε κλικ εδώ για να διεκδικήσει Testogen σας ειδική τιμή »

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »