Testogen αναθεώρηση: Best Φυσικό τεστοστερόνη Booster;

Home » Review » Testogen » Testogen αναθεώρηση: Best Φυσικό τεστοστερόνη Booster;

Testogen υποτιθέμενα οφέλη:

Testogen - The Best τεστοστερόνη Booster του 2016

 • Η αύξηση της μυϊκής μάζας
 • Περισσότερη δύναμη και αντοχή
 • Η βελτίωση του μυϊκού τόνου
 • Η εξάλειψη επιπλέον σωματικό λίπος
 • Βοηθώντας συγκέντρωση ακονίσετε
 • Η αύξηση της ενεργειακής
 • βελτίωση της διάθεσης

αγοράστε τώρα »

Testogen Επισκόπηση

TestoGen είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο, υψηλής ποιότητας φυσικό τεστοστερόνης αναμνηστική προϊόντος. Η τριπλή φόρμουλα δράσης στοχεύει 3 διαφορετικές πτυχές της συνολικής υγείας σας. Αυτά τα οφέλη για την υγεία είναι να ενισχυθεί, Τόνωση, Ακονίστε. Σχεδιασμένο για να βοηθήσει στην αύξηση της μυϊκής μάζας σας και την οικοδόμηση άπαχο μυών. Μπορεί να τονώσει το σώμα σας να αυξήσει την παραγωγή τεστοστερόνης και να αυξήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης. Η προκύπτουσα αύξηση της τεστοστερόνης θα ωφελήσει σε στροφή με φυσική κατάρτιση, την αντοχή και την απόδοσή σας. Έρχεται συσκευασμένο με κάψουλες 120 ζελατίνη. Το μέγεθος της μερίδας είναι 4 κάψουλες (ανά ημέρα). Μπορείτε να το πάρετε συνεχώς χωρίς παρενέργειες και μπορείτε να πάρετε ένα διάλειμμα μίας εβδομάδας μεταξύ των φιαλών, αν προτιμάται. TestoGen τεστοστερόνη Booster συστατικά . Υπάρχουν 8 κύρια ενεργά συστατικά. Υπάρχουν 4 συστατικά για τη δοκιμή ενισχύοντας το υπόλοιπο στόχευσης είναι η συνολική στήριξη της υγείας. Σχεδιασμένο για να εργαστούν από κοινού για να αυξήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης σας και να βελτιώσει τη γενική υγεία. Τα οφέλη της αύξησης τεστοστερόνης. TestoGen θα σας βοηθήσει να μειώσετε το λίπος του σώματος και τη βελτίωση της λίμπιντο σας. Άλλα οφέλη περιλαμβάνουν βελτιωμένη εστίαση και κίνητρο. Καλύτερη διάθεση και χαμηλότερα επίπεδα στρες, ακόμη και μια μείωση της χοληστερόλης και της αρτηριακής πίεσης. Κάντε κλικ εδώ για να διεκδικήσει Testogen σας ειδική τιμή »

Πώς λειτουργεί το TestoGen;

TestoGen περιέχει δύο ενισχυτές δοκιμής και συστατικά υποστήριξη. TestoGen κύρια αναμνηστική συστατικά είναι τα εντυπωσιακά ποσά D’ασπαρτικό οξύ και Tribulus Terrestris. Έχει τα οφέλη Εκτός από την εκτεταμένη γκάμα των premium συστατικά υποστήριξης, όπως Τριγωνέλλα και Panax Ginseng. Υπάρχουν πολλά περισσότερα που περιγράφονται στην ενότητα συστατικά αυτής της επανεξέτασης. TestoGen σας βοηθά να καθορίσει μια σειρά από πράγματα ταυτόχρονα. Θέματα όπως η περίσσεια σωματικού λίπους, πλαδαρός μύες, χαμηλή λίμπιντο και τη σεξουαλική απόδοση, υψηλή χοληστερόλη, έλλειψη κινήτρων, κόπωση, κακή . αντοχή, ευερεθιστότητα, δυσκολία συγκέντρωσης και άλλα δυσάρεστα συμπτώματα που έρχονται με την κατοχή ενός χαμηλού επιπέδου τεστοστερόνης με φυσικό τρόπο, TestoGen αυξάνει την φυσική σας παραγωγή τεστοστερόνης. Χρησιμοποιώντας TestoGen θα συμβάλει στην αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης σας για να σας δώσει όλα αυτά τα μεγάλα οφέλη:

 • Εντείνουν τις προπονήσεις σας.
 • Συντρίψτε τον ανταγωνισμό στη δουλειά ή στον αθλητισμό;
 • Μεγαλύτερη συγκέντρωση και να επικεντρωθεί μπορείτε να βγείτε έξω, να αναλάβει την αντιπολίτευση και να κερδίσει!
 • Τόνωση της λίμπιντο σας σε νέα ύψη και να απολαύσουν κορυφαίες επιδόσεις στην κρεβατοκάμαρα.
 • Πάρτε mojo σας πίσω με TestoGen!

TestoGen τεστοστερόνη Τριπλή Δράση μπορεί να σας βοηθήσει με αυτά τα πρόσθετα οφέλη για την υγεία:

 • Βοηθά στη μείωση του σωματικού λίπους, και ακονίζει το σώμα και το μυαλό.
 • Περισσότερα κίνητρα σε μια πιο μυώδης σώμα!
 • Ασκηθείτε σκληρότερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με περισσότερη ενέργεια
 • Υγιή καρδιά με τη μείωση της χοληστερόλης.
 • Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο για το σώμα σας;

κάντε κλικ εδώ για να διεκδικήσει Testogen σας ειδική τιμή »

Testogen Κύρια συστατικά

συστατικά testogen Testogen Review - Το καλύτερο τεστοστερόνη Booster του 2016Αυτό είναι ένα υψηλής ποιότητας όλα τα φυσικά αναμνηστική τεστοστερόνη γίνεται με υλικά υψηλής ποιότητας. Δεν κοπεί κανένα γωνίες εδώ σε σύγκριση με πολλούς, οι συστατικό ποσότητες είναι εντυπωσιακή. Αυτά τα φυσικά συστατικά είναι αυτά αποδειχθεί σε τεστοστερόνη τόνωση. Αυτό είναι σίγουρα δεν είναι ένα από αυτά τα φθηνά ενισχυτών παζάρι τεστοστερόνης με μικρά ποσά, που είναι αναποτελεσματικά και χάσιμο χρόνου.

TestoGen φυσικά συστατικά που εξηγείται

D-ασπαρτικό οξύ (DAA)

Αρκετές ερευνητικές μελέτες δείχνουν ότι η D-ασπαρτικό οξύ (DAA) μπορεί να λειτουργήσει με 2 τρόπους. Πρώτο στους όρχεις να ενεργοποιήσει τα κύτταρα του Leydig να δημιουργήσουν πιο φυσική τεστοστερόνη. D-ασπαρτικό οξύ μπορεί επίσης να έχει επιπτώσεις στην περιοχή του εγκεφάλου τον υποθάλαμο και σηματοδοτούν την υπόφυση για να ξεκινήσει πιο φυσική παραγωγή ορμονών.

Μελέτες αποδεικνύουν DAA είναι αποτελεσματική

Η πιο γνωστή μελέτη που διεξήχθη στην Ιταλία. Τα αρσενικά υποκείμενα έλαβαν συμπληρώματα που περιλαμβάνονται 3120 mg του d-ασπαρτικό οξύ βιταμίνες + Β6, Β12 και φολικό οξύ. Βίωσαν την αύξηση της τεστοστερόνης κατά τη διάρκεια της μελέτης 12 ημερών.

Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris είναι ένα συμπλήρωμα φυτικής προέλευσης που περιέχει στεροειδείς σαπωνίνες. Αυτές οι σαπωνίνες έχουν αποδειχθεί ότι αυξάνουν φυσικά την τεστοστερόνη οδηγεί στην ανάπτυξη των μυών, αυξημένη αντοχή και βελτιωμένη αθλητική απόδοση. Protodioscin είναι το πιο ισχυρό και πιο αποτελεσματικό από αυτές τις σαπωνίνες. P rotodioscin είναι το ενεργό συστατικό στο Tribulus Terrestris που είναι υπεύθυνο για την τόνωση της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH) και την αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης. Αυτό θα πρέπει να είναι μια βάση για όποιον θέλει να αυξήσει τη δύναμη και τα κέρδη μυών.

Panax Ginseng

Γνωστή κυρίως ως προσαρμογόνο. Adaptogens να βοηθήσει το σώμα να προσαρμοστεί σε κρίσιμες καταπονήσεις διαφόρων ειδών. Αυτές θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα όπως ζέστη, το κρύο, την άσκηση, το τραύμα, η στέρηση ύπνου, έκθεσης σε τοξικές ουσίες, ακτινοβολία, μόλυνση, ή ψυχολογικό στρες. Σε μια πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη σε άνδρες με χαμηλότερα επίπεδα γονιμότητας διαπίστωσε ότι η συμπλήρωση με Panax Ginseng μπορεί να αυξήσει την τεστοστερόνη. Αυτό υποδηλώνει ότι Panax έχει την ικανότητα να ομαλοποιήσει το επίπεδο τεστοστερόνης. Μια μελέτη σε τρωκτικά χρησιμοποιώντας Panax Ginseng σε 1% ή 5% της πρόσληψης τροφής τους, διαπίστωσαν ότι η τεστοστερόνη ένα τμήμα του ομίλου παρουσίασαν αύξηση έως 162% της βασικής γραμμής.

Τριγωνέλλα

Fenugreek Απόσπασμα σε κλινικές δοκιμές τυποποιηθεί τριγωνέλλας έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία. Επίσης, βοηθά στη διατήρηση της σεξουαλικής μάζα της υγείας και των μυών και την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος. Η ομάδα των γλυκοζιτών σαπωνίνη που τριγωνέλλα είναι τυποποιημένο σε 50% ονομάζεται Fenuside. Πενήντα-πέντε άτομα ολοκλήρωσε την ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο μελέτη, με 29 λαμβάνει το τυποποιημένο fenugreek και 26 που έλαβαν εικονικό φάρμακο. Όλα τα θέματα που αξιολογήθηκαν σε τρία χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια των οκτώ εβδομάδων δίκη. Η πιο ενθαρρυντικά παρατηρήθηκαν στις μετρήσεις της ελεύθερης τεστοστερόνης. Εκείνοι που λαμβάνουν τυποποιηθεί τριγωνέλλας έδειξε σχεδόν 100 τοις εκατό αύξηση στην ελεύθερη τεστοστερόνη.

Ψευδάργυρος

Το ποσό του ψευδαργύρου βοηθά στη ρύθμιση της τεστοστερόνης στο σώμα σας. Τα οφέλη είναι ότι η σύνθεση της πρωτεΐνης του AIDS ψευδαργύρου, επιδιόρθωση των μυών και την ανάπτυξη των μυών. Ο ψευδάργυρος επιτρέπει ανδροστενεδιόνης που πρέπει να γίνουν σε τεστοστερόνη. Βοηθά επίσης να σταματήσει τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε οιστρογόνα (όπως ακριβώς η βιταμίνη D).

Βιταμίνες Β2, Β5, Β6

Όλες οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β βοηθούν το σώμα να μετατρέψει τους υδατάνθρακες σε γλυκόζη. Η γλυκόζη είναι το καύσιμο του σώματος και “καίγονται” για την παραγωγή ενέργειας. Αυτές οι βιταμίνες αναφέρονται ως βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Βοηθούν επίσης το σώμα μεταβολισμό των λιπών και των πρωτεϊνών. Αυτές οι ευεργετικές βιταμίνες του συμπλέγματος Β είναι απαραίτητες για το υγιές δέρμα, τα μαλλιά, τα μάτια, και το ήπαρ. Επωφελούνται επίσης το νευρικό σύστημα βοηθά να λειτουργήσει σωστά.

Σελήνιο

Το σελήνιο είναι γνωστό ως ένα αντιοξειδωτικό ένζυμο. Το σελήνιο είναι ένα κλειδί στην πρόληψη της κυτταρικής βλάβης από ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες είναι κύτταρα με μια λείπει κρίσιμη μόριο. Αυτά τα κατεστραμμένα κύτταρα μπορεί να είναι το σημείο εκκίνησης για τις ασθένειες. Τα αντιοξειδωτικά όπως το σελήνιο είναι υψίστης σημασίας για την υγεία μας, καθώς γερνάμε. Επιβράδυνση αυτές τις ελεύθερες ρίζες που παίζουν ρόλο στη διαδικασία της γήρανσης.

Η βιταμίνη D3

Τα οφέλη της βιταμίνης D είναι πολλές όπως η καρδιά, νεύρο και την υγεία του θυρεοειδούς. Πηγές περιλαμβάνουν μουρουνέλαιο και τα ψάρια όπως ο σολομός, το σκουμπρί. Η βιταμίνη D βοηθά με την υποστήριξη ολόκληρου του σκελετικό σύστημα σας, το οποίο είναι ένα βασικό θεμέλιο για μυϊκή building.Vitamin D συνδέεται με υποδοχείς που βρίσκονται στην αδένες απαραίτητη για την παραγωγή δοκιμών στο σώμα. Επίσης βοηθά να εμποδίσει τη διαδικασία κατά την οποία η τεστοστερόνη μετατρέπεται σε οιστρογόνο στο σώμα.

Testogen αναθεώρηση: Υπάρχουν οποιεσδήποτε παρενέργειες;

Η κορυφαία ποιότητα όλα τα φυσικά συστατικά είναι ασφαλή για εσάς.Σε αντίθεση με ορισμένα άλλα προϊόντα που είναι πραγματικά προ-ορμόνες αυτό είναι ένα ασφαλές φυσικό προϊόν.Testogen είναι αποδεδειγμένη, απλό και απλό.Απλά αγνά φυσικά συστατικά στο σωστό συνδυασμό για να λειτουργήσει αποτελεσματικά.

Testogen Συνιστώμενη δοσολογία

Είναι πολύ εύκολο, απλά να διαρκέσει έως τέσσερις κάψουλες την ημέρα με το φαγητό που ταιριάζει εύκολα στην καθημερινή ρουτίνα σας. Δεν ποδηλασία και να σβήνουν, όπως ορισμένα συμπληρώματα. Οι φιάλες έρχονται με μια προμήθεια 30 ημέρες ή 120 κάψουλες. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε 2 το πρωί και 2 το απόγευμα ή το βράδυ. Συνιστάται της να μην υπερβαίνει τα 4 κάψουλες μέσα σε 24 ώρες.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Δεν είναι πολλοί οι κατασκευαστές θα έχουν αρκετή εμπιστοσύνη για να σταθεί πίσω από το προϊόν τους και να προσφέρουν μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Πιστεύω ότι προσπαθεί το έξω προϊόν είναι ένα “δεν brainer” με όλα τα οφέλη για την υγεία και ένα 60-ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

τελική απόφαση

Αισθανόμαστε TestoGen είναι ένα από τα καλύτερα ενισχυτές τεστοστερόνης στην αγορά. Επί του παρόντος, αυτό το προϊόν είναι δεμένο για # 1 Top Rated ενισχυτές τεστοστερόνης. Επίσης, έχει μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών. Όπως έχετε διαβάσει σε αυτή την κριτική αυτή είναι ένα από τα καλύτερα.

Πού μπορείτε να αγοράσετε Testogen και Ποιο είναι το κόστος;

Μπορείτε εύκολα να αγοράσετε Testogen σε απευθείας σύνδεση μέσω της ιστοσελίδας του κατασκευαστή. Πακέτο # 1 είναι μια προσφορά ενός μηνός (120 κάψουλες) είναι σήμερα $ 54.95 ($ 59.95 στο παρελθόν). Αυτό διασπά σε μόλις $ 1,83 ανά μερίδα. Πακέτο # 2 αγοράζετε δύο και να πάρετε μία δωρεάν για την προμήθεια 3 μήνες (συνολικά 360 κάψουλες) σε $ 119.95 (προηγουμένως $ 179.95). Αυτό διασπά σε μόλις $ 1,33 ανά μερίδα. Πακέτο # 3 αγοράζετε τρία και να πάρετε δύο δωρεάν για την προμήθεια πέντε μηνών! Η τιμή είναι $ 179.95, μια μείωση από $ 299,75. Αυτό αναλύεται σε $ 1,26 ανά μερίδα και μακράν η καλύτερη συμφωνία-πακέτο. Συμβαίνει επίσης να είναι η καλύτερη διαπραγμάτευση σε οποιοδήποτε ενισχυτικό τεστοστερόνης που έχουμε επανεξεταστεί.

Προσφορές Testogen ΈκπτωσηΤιμήΑγοράζω απο το Ιντερνετ
1 φιάλη (1 μήνας Προμήθεια)$ 54.95αγοράσουν »
2 μπουκάλια (2 Μήνες Προμήθεια) + 1 φιάλη Δωρεάν$ 119.95αγοράσουν »
3 φιάλες (3 Μήνες Προμήθεια) + 2 μπουκάλια Δωρεάν + Δωρεάν Μυϊκή Τσάι + Δωρεάν Testogen Ebook$ 179,95αγοράσουν »

Testogen έχει λάβει την πρώτη θέση ως η συνολική # 1 τεστοστερόνη Booster στην αγορά. Ελπίζουμε να σας άρεσε διαβάζετε αυτό το επανεξέταση TestoGen ! Κάντε κλικ εδώ για να διεκδικήσει Testogen σας ειδική τιμή »

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »