PhenQ Review – Αποτελέσματα μου μετά από 3 μήνες

Home » Review » phenq » PhenQ Review – Αποτελέσματα μου μετά από 3 μήνες

Γεια σου, το όνομά μου είναι Έμιλυ και θέλω να σας καλωσορίσω στην αναθεώρηση PhenQ μου. 

Έτσι Έχουν περάσει 3 μήνες από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ αυτό το συμπλήρωμα και έχω τελικά αποφάσισα να γράψω αυτή την κριτική και μοιραστείτε τα αποτελέσματά μου με τους αναγνώστες DietPlan101!

οφέλη PhenQ του

PhenQ Πλήρης αναθεώρηση - Μην αγοράζετε πριν να διαβάσετε αυτά τα γεγονότα

 • Μπερνς επιπλέον λίπος
 • ενισχύει Μεταβολισμός
 • μειώνει τη χοληστερόλη
 • όρεξη καταστολή
 • cGMP πιστοποιημένα προϊόντα
 • Βελτιωμένη επίπεδο ενέργειας
 • Ενισχύει τη διάθεσή σας
 • Δεν υπάρχουν αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών

αγοράστε τώρα »

Πώς PhenQ με βοήθησε να χάσει 48 κιλά σε 3 μήνες ..

Τι είναι λάθος με μένα?

Γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου;

Αυτό είναι ό, τι σκεφτόμουν μετά Είχα μόλις τελειώσει ένα ολόκληρο πακέτο μπισκότα και τα μπισκότα και ένα σάντουιτς με τυρί.

Θα έπρεπε να είναι σε μια διατροφή.

Στην πραγματικότητα, για την τελευταία εβδομάδα είχα και έκανα τόσο καλά.

Είχα χάσει πάνω από 4 κιλά.

Αλλά τότε ξαφνικά, όπως καθόμουν εκεί ένα βράδυ βλέποντας στην τηλεόραση και ξαφνικά αισθάνθηκε πεινασμένοι και εγώ απλώς δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου.

Απλά έτρωγαν και έτρωγαν.

Πριν από το ήξερα η δίαιτα ήταν μακριά και έτρωγα τα πάντα σε θέαμα.

Είναι φαίνεται σαν κάθε φορά που προσπαθώ στη διατροφή μου κατά κάποιον τρόπο καταλήγουν να κερδίζουν περισσότερα από ό, τι χάνω.

Έχω προσπαθήσει να χάσετε βάρος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πρέπει να έχω δοκιμάσει περίπου 15 διαφορετικές δίαιτες και 5 διαφορετικά προγράμματα προπόνηση.

Ποτέ δεν θα μπορούσε να επιμείνουμε σε αυτά, επειδή είχα πάντα πεινάσετε ή χαμηλά για την ενέργεια και την ανάγκη να φάει.

Και πώς θα μπορούσε να ασκήσει όταν είχα καμία ενέργεια;

Ήμουν κουρασμένος από τη ζωή.

Ήμουν λίπος και ανθυγιεινά και κοίταξα χάλια.

Έτσι, στη συνέχεια, ένα βράδυ διάβαζα περίπου σε κάποιο φόρουμ απώλεια βάρους για τις ιδέες, όταν βρήκα ένα μήνυμα από κάποιον συνιστώντας PhenQ.

Έτσι σκέφτηκα να το ελέγξουμε.

Δεν είμαι Θα ψέμα αν και ήμουν πολύ σκεπτικοί σχετικά με αυτό το είδος των χαπιών, αλλά πρέπει να πω ότι φαινόταν σαν να ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν.

Τι είναι PhenQ;

PhenQ είναι ουσιαστικά ένα κατασταλτικό της όρεξης, αναμνηστική ενέργειας και λίπος καυστήρα, όλα σε ένα.

Κάθε φιάλη περιέχει 60 χάπια και παίρνετε 2 ανά ημέρα έτσι ώστε κάθε μπουκάλι θα διαρκέσει 30 ημέρες.

Μπορείτε να πάρετε ένα με πρωινό και ένα με το μεσημεριανό γεύμα.

Με την καταστολή της όρεξης σας βοηθά να τρώτε λιγότερο και ως λίπος καυστήρα που λειτουργεί για να αυξήσετε το μεταβολισμό σας και να κάψετε περισσότερες θερμίδες από το κανονικό.

PhenQ Συστατικά

συστατικά phenq

Εδώ είναι τα συστατικά και τι κάνουν?

Capsimax Σκόνη – Το κύριο συστατικό σε αυτή την σκόνη ονομάζεται Capsicum.Interestingly αυτό το συστατικό κάνει 2 πράγματα.

Πρώτον, βοηθά τη ροή του αίματος αύξηση ώστε το σώμα σας απορροφά τα άλλα συστατικά σε PhenQ πιο γρήγορα και, δεύτερον, ότι βοηθά στην αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος σας ελαφρώς το οποίο σας βοηθά να κάψετε περισσότερες θερμίδες.

Αυτό είναι γνωστό ως θερμογόνο-έγκαυμα και μόνο από αυτό και μόνο το σώμα σας θα κάψει επιπλέον 250 θερμίδες ανά ημέρα.

Ανθρακικό ασβέστιο – Αυτό το συστατικό βοηθά αποτρέψει το σώμα σας από την αποθήκευση τόσο πολύ λίπος, έτσι, αντί να αποθηκεύει το λίπος που καίει για την ενέργεια αντ ‘αυτού.

Πικολινικό χρώμιο – Αυτό λειτουργεί για να βοηθήσει να καταστείλει την όρεξή σας διατηρώντας τα επίπεδα του σακχάρου σας στο βέλτιστο ύψος. Είναι πραγματικά εργάζεται για να σταματήσει τους πόθους όπως σνακ πολύ λιγότερο μετά τη λήψη PhenQ.

Καφεΐνη – Όλοι γνωρίζουμε τι αυτό είναι. Η καφεΐνη είναι ένα διεγερτικό που βοηθά να κρατήσει τα επίπεδα ενέργειάς μας και να μας εστιασμένη.

Είναι επίσης ένα αποτελεσματικό λίπος καυστήρα, όπως όπως το Capsicum προκαλεί μικρή θερμογόνο έγκαυμα που αυξάνει το μεταβολισμό σας και σας βοηθά να κάψετε περισσότερες θερμίδες.

Nopal – Αυτό το συστατικό προέρχεται στην πραγματικότητα από ένα κάκτο και παρέχει πολλές φυτικές ίνες. Αυτό σας βοηθά να αισθάνεστε χορτάτοι και να καταστείλει appetite.It σας βοηθά επίσης να απαλλαγούμε από το βάρος του νερού που ξέρω ότι πολλοί από εμάς πάσχουν από.

L-Καρνιτίνη – Αυτό το συστατικό απελευθερώνει αποθηκευμένο σωματικό λίπος στην κυκλοφορία του αίματός σας, ώστε να μπορείτε να κάψετε το λίπος για ενέργεια.

Έτσι μαζί τα συστατικά σε PhenQ βοήθεια για να?

 • Σταματήστε να αισθάνεστε πεινασμένοι από την καταστολή της όρεξης σας, ώστε να σας σνακ και τρώτε λιγότερο.
 • Ξεκλειδώνει αποθηκευμένο σωματικό λίπος σας, ώστε να αρχίσει να καίει λίπος για ενέργεια.
 • Μέσω θερμογόνο-έγκαυμα σας βοηθάει να κάψετε θερμίδες κατά 20% γρηγορότερα από το κανονικό.
 • Αυξάνει την ενέργεια.

PhenQ μου Αποτελέσματα

Γι ‘αυτό και πραγματικά χάσει 48 κιλά κατά τη διάρκεια των 3 μηνών που πήρα. Εδώ είναι τα αποτελέσματα PhenQ μου ..

phenq-πριν-μετά-Emily

Αυτό λειτουργεί έξω σε 16 λίρες το μήνα και δεν αισθάνομαι σαν να ήταν τόσο δύσκολο.

Το μόνο που έκανα ήταν άσκηση για 20-30 λεπτά την ημέρα και να PhenQ που με βοήθησε να κοπεί τσιμπολόγημα και το φαγητό.

Νιώθω σαν να μπορούσε να έχει σίγουρα χάσει περισσότερα αν είχα ασκήσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και μείωσε τις θερμίδες μου λίγο περισσότερο.

Στην πραγματικότητα, ίσως να έχουν ένα μικρό κομμάτι του βάρους ακόμα να χάσει, αλλά είμαι χαρούμενος με το να μην είναι τόσο υπέρβαροι πια.

Τα οφέλη από την απώλεια βάρους είναι πολυάριθμα. Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που έχω παρατηρήσει από τότε έχω χάσει βάρος.

 • Θα νιώθετε και να δείχνετε νεότεροι.
 • Είμαι πιο ευτυχισμένη και πιο χαλαρή.
 • Έχω περισσότερη ενέργεια.
 • Έχω περισσότερη εμπιστοσύνη.
 • Οι άνθρωποι είναι καλύτερο για μένα.
 • δέρμα και τα μαλλιά μου είναι πιο υγιεινά.
 • Είμαι πιο σεβαστή στην εργασία.
 • Δεν είμαι τόσο μόνος συνειδητή πια.
 • Είμαι πιο κοινωνική.
 • Φοράω ωραία ρούχα, γιατί νιώθω καλύτερα για τον εαυτό μου.

Και νομίζω ότι η ζωή είναι ακριβώς πολύ καλύτερα μετά την απώλεια βάρους χάρη στην PhenQ.

Πιστεύω ότι αν το πάρετε και να κάνετε κάποια τακτική άσκηση, τότε θα χάσετε βάρος γρήγορα πάρα πολύ.

Είναι το μόνο πράγμα που έχω διαπιστώσει ότι έχει πραγματικά με βοήθησε να χάσουν βάρος.

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε PhenQ σε απευθείας σύνδεση »

Οι PhenQ Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Γι ‘αυτό θα ξεκινήσω με τα μειονεκτήματα ..

Μην το πάρετε το βράδυ – Μια μέρα αποφάσισα να πάρω PhenQ σε περίπου 22:00, γιατί ξέχασα να το πάρετε στο μεσημεριανό γεύμα.

Λοιπόν εκείνο το βράδυ ήμουν ξύπνιος μέχρι περίπου τρεις γιατί είναι μια αναμνηστική ενέργειας και διεγερτικό. Ανόητο λάθος με μένα.

Έτσι, αν είχε την πρόθεση να λάβει PhenQ πριν από το βραδινό σας προπόνηση, τότε αυτό δεν είναι πιθανώς μια καλή ιδέα, καθώς θα είστε επάνω όλη τη νύχτα.

Δεν συστήνω το παίρνετε μετά τις 6μμ, αν θέλετε να τους πάρει ο ύπνος!

Πονοκέφαλοι – Τώρα και πάλι πήρα πονοκεφάλους μετά τη λήψη PhenQ.Αυτό θα μπορούσε να είναι προς τα κάτω για να μην τσιμπολόγημα, ώστε το σάκχαρο στο αίμα μου ήταν χαμηλότερο από το κανονικό.

Μετά τη λήψη ένα ζευγάρι Παρακεταμόλης ένιωθα μια χαρά όμως. Για να είμαι ειλικρινής αν και έχω πάντα επιρρεπείς σε πονοκεφάλους, έτσι δεν ξέρω αν ήταν στην πραγματικότητα να κάνει με PhenQ.

Τώρα, ας μιλήσουμε για τα πλεονεκτήματα ..

Είναι ένα ισχυρό κατασταλτικό της όρεξης – Ο κύριος λόγος για τον οποίο είχα πάρει τόσο υπέρβαροι είναι επειδή κάθισα στο γραφείο μου όλη την ημέρα σνακ.

Μετά άρχισα λαμβάνοντας PhenQ ήμουν αρκετά έκπληκτος να βρείτε ότι έχω σχεδόν σταματήσει εντελώς τσιμπολόγημα.

Μετά τη λήψη PhenQ με το πρωινό μου, δεν θα αισθάνεστε πεινασμένοι για ώρες. Δεν θα σκεφτείτε ακόμη και για φαγητό σε όλα.

Είναι σχεδόν σαν το μέρος του εγκεφάλου σας που σας λέει είστε πεινασμένοι και να έχουν ένα σνακ ακριβώς παίρνει απενεργοποιημένο.

Στη συνέχεια, θα ήθελα να γευματίσει με PhenQ αριθμό χαπιών 2 και δεν θα αισθάνεστε πεινασμένοι καθόλου μέχρι την ώρα του φαγητού.

Έτσι, αμέσως μετά άρχισα τη λήψη 2 από αυτά τα χάπια την ημέρα που σταμάτησα το τσιμπολόγημα εντελώς γιατί απλά δεν ήταν πεινασμένοι.

Αυτό βοήθησε επίσης να μου μειώσει τις θερμίδες μου με ένα τεράστιο ποσό το οποίο είναι πιθανώς ένας μεγάλος λόγος έχασα βάρος.

Περισσότερη ενέργεια – Μέσα σε 10-15 λεπτά από τη λήψη θεωρώ ότι πραγματικά ζωντανέψει και να γίνει πιο έτοιμοι και ενεργητικός.Όντας ενεργητικός δεν είναι πραγματικά το πώς οι περισσότεροι άνθρωποι θα μου περιγράψει, αλλά μετά τη λήψη αυτό παρατηρώ μια πραγματική αλλαγή στα επίπεδα ενέργειάς μου για τις επόμενες δύο ώρες.

Τώρα που έχω σταματήσει τσιμπολόγημα και να έχουν περισσότερη ενέργεια έχω πάρει τόσο πολύ περισσότερο έργο.

Και με όλη την ενέργεια που μου δίνει Έχω την άσκηση τακτικά την οποία είμαι βέβαιος ότι έχει βοηθήσει με την απώλεια βάρους.

Πήγα από το να κάνουν καμία άσκηση για να κάνει περίπου 25 λεπτά την ημέρα. Ποτέ δεν είχα την ενέργεια πριν από να κάνει τίποτα, έτσι ώστε ακριβώς σας δείχνει πόσο ισχυρό PQ είναι.

Θα νόμιζε κανείς ότι θα ήμουν σούπερ χαμηλή σε ενέργεια από τη μείωση των θερμίδων, αλλά ήταν στην πραγματικότητα το αντίθετο.

Καίει το λίπος – Έτσι, το πιο σημαντικό pro από όλα αυτά είναι ότι κάνει πραγματικά αυτό που λέει ότι πρόκειται να το κάνουμε και αυτό είναι να κάψετε λίπος. Μπορείτε να αισθάνονται πραγματικά τις επιπτώσεις αφού το πάρετε και εγώ μόλις έχασε τόσο πολύ βάρος με αυτό ειλικρινά πιστεύω ότι είναι ένα ισχυρό λίπος καυστήρα.
Ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει – Έχω δοκιμάσει αυτά τα προγράμματα προπόνηση στο παρελθόν ότι ήταν ακριβώς τρόπος για να είναι δύσκολο για ένα φυσιολογικό άτομο να κάνει.Δεν έχω χρόνο για να περάσετε τις ώρες κάθε μέρα την άσκηση και το μαγείρεμα ειδικά γεύματα.

Μου αρέσει ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνει με PhenQ είναι να την πάρετε το πρωί και στο μεσημεριανό γεύμα και θα καταστείλει την όρεξή σας και να σας δώσει ενέργεια. Με αυτή την ενέργεια μπορείτε στη συνέχεια να κάνετε κάποια άσκηση.

Για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι θα χάσετε βάρος ακόμα κι αν έκανε καμία άσκηση μόνο και μόνο επειδή τρώτε λιγότερο και βοηθά στην καύση του λίπους.

Είναι πραγματικά λειτουργεί – Αλλά συνολικά νομίζω ότι ο κύριος λόγος που μου αρέσει είναι επειδή λειτουργεί. Έχω δοκιμάσει όλα τα είδη των τρόποι για να χάσετε βάρος πριν χωρίς πραγματική επιτυχία, αλλά άρχισα να χάσουν βάρος πολύ γρήγορα μετά τη λήψη PhenQ.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων – Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πολλά γι ‘αυτό, όπως ποτέ δεν έχω καν σκεφτεί ζητώντας τα λεφτά μου πίσω, σύμφωνα με την ιστοσελίδα έχουν 60 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, ώστε να είναι αρκετά καλό.
PhenQ για δωρεάν; Ένα πράγμα που συνειδητοποίησα είναι ότι στην πραγματικότητα είναι φθηνότερο να λάβει PhenQ ό, τι είναι να σνακ.

Πάνω από ένα κανονικό μήνα είχα δαπανήσει πολύ περισσότερα για τα χάλια που χρησιμοποιείται για να φάει ό, τι κοστίζουν αυτά τα χάπια έτσι κόβοντας τα σνακ Είμαι πραγματικά εξοικονόμηση χρημάτων.

Θα έπρεπε να αγοράσετε PhenQ ή δεν είναι;

Μόνο εάν είστε σοβαροί για να χάσει βάρος.

Έτσι, πολλοί από εμάς να αγοράσει χάπια και τα σχέδια προπόνηση και στη συνέχεια ποτέ δεν τα χρησιμοποιούν ή όταν έρχεται πραγματικά κάτω σε αυτό που θα προτιμούσα απλά τρώνε κάποια κέικ από το να χάσουν βάρος.

Δεν είναι ένα χάπι θαύμα και δεν είχα χάσει 36 κιλά μέσα σε μια νύχτα. Κατά μέσο όρο έχασα μερικά κιλά την εβδομάδα.

Γι ‘αυτό παίρνει χρόνο.

Αλλά εάν είστε σοβαροί για να χάσει βάρος, τότε σίγουρα θα συνιστούσα την αγορά PhenQ.

Θα έχετε περισσότερη ενέργεια και θα μειώσει την όρεξή σας για να σας βοηθήσει να σταματήσετε το τσιμπολόγημα και να τρώει τόσο πολύ.

Και πραγματικά δεν λειτουργεί αν έχετε κολλήσει με αυτό!

Έτσι, εάν είστε τελικά έτοιμοι να χάσετε βάρος, τότε να πάρετε τον εαυτό σας κάποια PhenQ Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα χάσετε βάρος πολύ.

Απλά μείνει προσηλωμένος και αν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια, στη συνέχεια, αφήστε ένα σχόλιο εδώ και θα κάνω το καλύτερό μου για να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε.

Πού να αγοράσετε PhenQ σε απευθείας σύνδεση;

PhenQ συμπλήρωμα διατροφής χάπια μπορούν να αγοραστούν online από την επίσημη ιστοσελίδα τους, τα πλοία της εταιρείας τόσο στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιταλία, ώστε να μπορείτε να παραγγείλετε από σχεδόν οπουδήποτε.

Οι δημιουργοί αυτού του προϊόντος σας συμβουλεύσει να μην αγοράζουν συμπληρώματα PhenQ από το Amazon ή το eBay με τις ελπίδες της να πάρει μια έκπτωση επειδή τις περισσότερες φορές αυτά είναι προϊόντα απομίμησης, όχι τα πρωτότυπα συμπληρώματα.

Κάθε μπουκάλι έχει 60 χάπια (1 προμήθεια μήνα) . PhenQ σας δίνει ένα 60 ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων , μαζί με την παροχή δωρεάν αποστολή σε όλη την υδρόγειο.

Προσφορές PhenQ ΈκπτωσηΚαλύτερη τιμήΑγοράζω απο το Ιντερνετ
1 φιάλη (1 μήνας Προμήθεια)$ 69.95αγοράσουν »
2 μπουκάλια (2 Μήνες Προμήθεια) + 1 φιάλη Δωρεάν$ 139.90αγοράσουν »
3 φιάλες (3 Μήνες Προμήθεια) + 2 μπουκάλια Δωρεάν + Δωρεάν Βατόμουρο Μέγιστη κετονών$ 189.95αγοράσουν »

επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα »

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »