O trecere în revistă PhenQ detaliate – Are Acest produs Serios?

Home » Review » phenq » O trecere în revistă PhenQ detaliate – Are Acest produs Serios?

Denumiți planul de dieta, le – ați încercat, iar acum sunteți în căutarea în PhenQ .

Ați putea fi, pur și simplu, cineva care este în căutarea de a accelera pierderea in greutate si pentru a maximiza cantitatea de greutate pierdută în cel mai mic volum de timp, un plan rapid de pierdere în greutate fix de atac.

Sau s-ar putea fi cineva care se simte ca și cum ai încercat totul. La un moment dat sau altul, ai plecat fara carbohidrati sau gluten, încercând să țină pasul cu cele mai recente tendințe o alimentație sănătoasă, Superfood, sau planul de pierdere în greutate într-un efort de a scăpa de excesul de poundage sau chiar ultima lira, încăpățânat.

Ai încercat rapid suc de Curăță fix și a existat chiar că o dată ai mâncat strict supa de varza (sau ceva la fel de monoton) , timp de peste o săptămână , la un moment dat. Și , desigur, le – ați exercitat.

Fie că ați scos un abonament lunar sala de gimnastica (si de fapt folosit-o!), S-au înregistrat nenumărate ore de pe banda de alergat sau altă mașină exercitarea acasă, sau s-au alăturat o clasă exercițiu de înot la Y ta locală, ai asocia planurile tale de dieta din luna cu regularitate de lucru-out, în speranța că de data aceasta veți obține rezultatele dorite și lira pe lira veți începe să vedeți corpul ideal dacă, sănătos te implora.

Dacă acest lucru sună familiar, și tu ești cineva care a fost pornit și oprit planurile de pierdere în greutate de ani de zile, sentimentul ca ai încercat totul și tu pur și simplu nu sunt obtinerea de pierdere în greutate pe rezultatele pe care sperat, este posibil să fi căutat încă un alt greutate opțiune de pierdere și pastile de dieta descoperite, cum ar fi Phen375 sau PhenQ, și se întreba dacă unul dintre acestea ar putea fi produsul minune proiectat pentru a accelera pierderea in greutate si sa actioneze ca un supliment la planurile de dieta actuale și schemele de lire în scădere.  

[COT]

Ce este PhenQ?

PhenQ complete Review - PhenQ - Ultimate pilula dieta pentru pierderea in greutate

PhenQ este cel mai recent lucru din suplimente dieta pilula . În conformitate cu Statele Unite ale Americii site – ul distribuitorului al producătorului, PhenQ este proiectat pentru a realiza scopul expres de direcționarea în funcție și de ardere stocate grăsime, suprimarea apetitului utilizatorului, blocarea producției de grăsime.

Ei fac chiar afirmația că PhenQ are capacitatea de a fi capabil de a avea un impact pozitiv starea de spirit de utilizare și să le dea energie rapeluri. Pentru a susține afirmațiile lor, factorii de decizie PhenQ pretind că au dovezi studii clinice și științifice care PhenQ este-du-te la produs pentru atingerea acestor beneficii de pierdere în greutate.

Deci … asta e hype. Dar, pentru a găsi într-adevăr ce este PhenQ, vom merge mai departe și de a pune unele intrebari pe …

Ce este PhenQ făcut?

ingrediente phenq

Să începem cu ceea ce nu e făcut din. Cu toate ca nume precum PhenQ și Phen375 aluzie în linii mari, la puternica putere de pierdere în greutate de fentermina, PhenQ nu conține de fapt fentermina. Acest lucru este destul de probabil un punct în favoarea sa, astfel cum fentermină este, de fapt interzis în unele țări (deși nu Statele Unite), datorită sale fiind legate de unele reacții adverse potențial grave.

Ce PhenQ include : șapte ingrediente principale: Capsimax Pulbere, carbonat de calciu, picolinat de crom, cafeina, Nopal, L-carnitina Furmurate, iar ingredientul cheie se face referire numai ca ” α-Lacys Reset ® “. PhenQ conține , de asemenea , unele cantități de magneziu stearat de magneziu și oxid.

Bine.

Cu excepția cazului în care le-ați luat un fundal științific sau nutritionist, nici unul dintre aceste nume de ingrediente, probabil, a însemnat mult pentru tine. Nu vă faceți griji; următorul pas, desigur, este de a trece peste fiecare ingredient în ordine. În acest sens, vom lua în considerare rezultatele studiilor de cercetare relevante referitoare la faptul dacă ingredientele enumerate au fost într-adevăr, dovedit eficiente în a ajuta oamenii își pierd de lire sterline excesul lor.

Capsimax Pulbere –   Acesta este un amestec alcătuit din Capsicum, piperina, cafeina, si niacina, dintre care fiecare ingredient poate folosi propria explicație.

  • Capsicum – derivate din plante ardei iute, un 2012 studiu a demonstrat că Capsicum a jucat un rol în atingerea pierdere în greutate cuantificabile. Acest derivat este intenționat să influențeze procesul de a pierde in greutate prin reducerea aportului de energie atunci când sunt ingerate inainte de a manca – sau, în termeni mai simpli, Capsicum a fost demonstrat de a acționa ca un inhibitor al apetitului.
  • Piperine – piper negru AKA, de asemenea , demonstrat de cel puțin un științific studiu pentru a juca un rol în reducerea grăsimii.
  • Cofeină – Și aceasta, a fost legat la mai mult de un studiu, inclusiv un studiu din 2009 care apare in European Journal of Clinical Nutrition , pentru a avea un efect asupra arderea caloriilor si suprimarea apetitului.
  • Niacina – Poate mai frecvent recunoscut ca vitamina B3. În conformitate cu Biblioteca Nationala de Medicina S , niacina nu numai că “ajută sistemului digestiv, pielea si nervii sa functioneze”, dar “este de asemenea important pentru transformarea produselor alimentare în energie”. În ciuda tuturor funcțiilor vitale niacin realizează că este o necesitate pentru un organism sănătos face, corpurile noastre nu se păstrează niacină și , prin urmare , acesta trebuie să fie alimentată în mod continuu prin ingestia de alimente sau suplimente alimentare.

Din păcate, beneficiile de pierdere în greutate de niacina pot fi contracarate prin alte proprietățile sale. Conform unui alt studiu din 2010 publicat in Jurnalul Mondial de Gastroenterologie , niacina poate acționa și ca un stimulent apetitului.

Cu toate acestea, în timp ce toate puternic niacina pare să contribuie atât pozitiv cât și negativ la procesul de pierdere în greutate, funcția sa ca un stimulator al apetitului poate fi contracarată de alte ingrediente în PhenQ care sunt destinate să facă exact opusul.

Carbonatul de calciu – O formă suplimentară de calciu dietetice, de asemenea , frecvent întâlnite în ajută la digestie ușor de recunoscut , cum ar fi Rolaids și Tums. Site – ul web PhenQ comerciale susține că acest ingredient a fost demonstrat pentru a încuraja organismul sa arda grasimi; cu toate acestea, studiul de cercetare citează pentru a susține această concluzie de fapt nu pare să – l susțină. In plus, rezultatele de mai mult de un studiu (inclusiv un studiu din același an) par să contrazică direct afirmațiile că acest ingredient joacă un rol semnificativ în pierdere în greutate , la toate. O notă finală: carbonat de calciu a fost cunoscut de a provoca unele efecte secundare moderate, deoarece vom discuta un pic mai departe.

Picolinat de crom – Un mineral natural gasit in multe alimente sanatoase , cum ar fi carne, cereale integrale, și unele fructe și legume. De cercetare, inclusiv un studiu publicat in 1993 Journal of Nutrition a constatat dovezi că crom are capacitatea de a contracara rezistența la insulină și , prin urmare , ajuta la reglarea zahărului din sânge, care , la rândul său , ar putea ajuta la suprima pofta de carbohidrați (și , prin urmare , reducerea consumului de calorii).

Cofeina – Aceasta pare a fi , în plus față de cofeina deja inclusă în pulbere Capsimax.

Nopal – Pastila mexican cactus pere înțepător. Un 2014 studiu a constatat că fibrele conținute în acest ingredient este benefic în a ajuta organismul sa scape de grăsime. De asemenea , studiul a concluzionat că nopal poate fi , de asemenea , o parte sanatoasa a dietei , altele decât cele pentru pierderea in greutate motive.

L-carnitina Furmurate – Acest aminoacid a fost demonstrat pentru a ajuta la metabolizarea și producția de energie grăsime. Acesta se gaseste in carnea rosie, avocado, si produse lactate printre alte produse alimentare.

Stearat de magneziu și oxid – Magneziul este mineral esential pentru multe procese corporale. Stearatul de magneziu este , de asemenea , utilizat frecvent de către producători pentru a se lega și de a menține un amestec adecvat de ingrediente supliment.

a-Lacy Reset lui – Ingredientul cheie in PhenQ este un amestec de acid marcă comercială și cisteină-alfa – lipoic, concepute pentru a acționa ca un accelerator de metabolism și de a accelera arderea caloriilor.

Este PhenQ sigur?

Factorii de decizie de PhenQ susțin că acest supliment dieta este fabricat într-o unitate de FDA a aprobat. Potrivit site-ul FDA, cu toate acestea, FDA nu certifica sau de a inspecta instalații de producție pentru suplimente alimentare și nici nu au nevoie de suplimente alimentare care urmează să fie aprobate înainte să fie comercializate.

Vestea cea bună, cu toate acestea, este ca FDA nu incepe sa monitorizeze suplimente de dieta dupa ce intra pe piață, și postează o listă de actualizări ale consumatorilor și avertismente cu privire la astfel de produse. PhenQ până acum nu a apărut pe această listă și nici nu a existat nici un studiu de asociere a PhenQ cu orice încălcări de siguranță sau reacții adverse grave.

Deci , se pare a fi ” sigure ” pentru a concluziona că PhenQ este sigur de a lua. Singura caveat, desigur, este că este sigur dacă cineva urmează factorii de decizie de ghidare ale administrației proprii PhenQ lui. Ei precautie că PhenQ nu ar trebui să fie luate de către femeile însărcinate sau care alăptează sau minori sub vârsta de optsprezece ani.

Aceștia avertizează în plus ca persoanele cu afectiuni pre-existente sau a persoanelor care utilizează în prezent prescriptii medicale nu ar trebui să ia mai întâi PhenQ fără consultarea cu un medic sau de un cadru medical profesional medical.

Are PhenQ Au Orice efecte secundare raportate?

Utilizatorii PhenQ au în ansamblu nu au fost raportate efecte secundare semnificative sau într-adevăr orice efecte secundare. Utilizatorii ar trebui să fie conștienți, cu toate acestea, că PhenQ nu ar trebui să fie luate după aproximativ 15, datorită faptului că PhenQ este un stimulent. Persoanele cu sensibilitate de cofeina sunt, de asemenea, sfătuiți să evite luarea altor forme de cofeina (cafea, băuturi răcoritoare), în timp ce utilizați PhenQ.

Încă o notă importantă este faptul că carbonatul de calciu, un ingredient cheie in PhenQ, a fost asociat cu efecte secundare, inclusiv constipație, greață sau vărsături, gaze, confuzie mentală, dureri de cap, și de sete. În cazul PhenQ cu toate acestea, nu pare că mulți consumatori au raportat astfel de simptome legate de utilizarea lor de PhenQ.

click aici pentru a comanda PhenQ de pe site – ul oficial al »

Are PhenQ Slim de lucru?

phenq-inainte-dupa-rezultate

PhenQ este relativ nou pe piață și, prin urmare, nu există comentarii on-line extinse ale acestui produs. Cu toate acestea, dintre comentarii care nu există, consensul pare să fie că PhenQ lucrează pentru a realiza scopurile sale declarate. Consumatorii s-au pierdut în greutate în timpul tratamentului cu PhenQ, și raportate se confrunta cu beneficiile aclamata crescut de energie și a apetitului suprimat.

Ceea ce urmează este o mostră de unele dintre comentarii contrastante disponibile cu privire la rezultatele PhenQ ale clientului.

Emily – 31 martie st 2016A client auto independent numit s-a descris pe Emily scrie că ” în termen de 10-15 minute de la luarea” PhenQ a cunoscut o creștere semnificativă a nivelului ei de energie la punctul în care ea a fost în măsură să înceapă să efectueze exerciții de zi cu zi, ceva ce anterior nu a avut energia de a face. Emily a raportat , de asemenea , o pierdere totală de greutate de patruzeci și opt de lire în trei luni , atunci când se iau PhenQ combinate cu o dieta sanatoasa (sanatoasa?) Si, desigur, exerciții fizice.

Amanda – 19 aprilie lea 2016Amanda este unul dintre puținii recenzorii consumatori am gasit care au raportat o experiență negativă folosind PhenQ. Ea a pretins că a suferit de pe urma efectelor secundare legate de carbonat de calciu. Cu toate acestea, în timp ce Amanda a decis în cele din urmă , că efectele secundare ea se confrunta au fost la severe pentru a continua administrarea suplimentului, ea , a recunoscut că , în timpul ei folosindu – l ea a experimentat o pierdere semnificativă în greutate.

Jason – Acest consumator raportat care se confrunta cu alte produse frustrare pierdere în greutate înainte de a porni la PhenQ și pentru a realiza pierderea in greutate rezultat a dorit în cele din urmă.

Ar trebui menționat faptul că majoritatea clienților comentarii disponibile au fost mai asemănătoare cu comentariile lui Emily și Jason decât Amanda. Fie că aceste revizori de fapt, sunt reale și independente este cititorii ceva trebuie să judece pentru ei înșiși.

Alte considerente:

Există alți câțiva factori să ia în considerare atunci când luarea unei decizii cu privire la posibilitatea sau nu să cumpere și să utilizeze PhenQ.

În primul rând, în timp ce un obiectiv principal al PhenQ este de a acționa ca un accelerator al procesului de lira purtatori, nu este și nici nu pretinde a fi un stand-alone repara rapid. PhenQ este destinat să acționeze în asociere cu o dieta sanatoasa si un regim de exercitii.

În al doilea rând, prețul. La $ 69,99 o sticla, PhenQ este de aproximativ zece dolari mai scump decât Phen375, unul dintre rivalii sai principali de pe piață. Phen 375 are de asemenea avantajul de a fi fost în jurul valorii de mai mult timp, ceea ce înseamnă că are un record mai dovedit de direcționare kilogramele in exces si mai multe dovezi acumulate să se stabilească ca sigur supliment pierdere în greutate.

În al treilea rând, garanția. În timp ce competitorii ca phen 375 nu oferă o garanție pentru restituirea banilor în cazul în care utilizatorii nu sunt mulțumiți de rezultatele lor, Phen 375 oferă doar o suma de bani înapoi gaj foarte limitată. Phen375 impune ca, pentru a putea primi o rambursare pentru rezultate dezamăgitoare, clienții trebuie, în termen de 30 de zile de la data achiziției inițiale, sari prin mai multe cercuri.

Printre acestea se numără păstrarea unei înregistrări on-line pe tot parcursul utilizării pe site-ul furnizat în mod specific Phen375 lui, precum și primirea de certificare de la un medic pentru a sprijini clienții pretind că nu au primit nici un beneficiu de pierdere în greutate.

În contrast, PhenQ oferă clienților o garanție de 67 zile (extra șapte zile sunt pentru a tine cont de timp de transport maritim) și PhenQ necesită mult mai puțină dovadă de nemulțumire a unui client cu produsul lor. În timp ce politica lor flexibilă este, fără îndoială, un efort de a obține consumatorii să eșantion produsul lor, acesta reușește cu siguranță în adăugarea de o pernă suplimentară de siguranță pentru utilizatorii încă precaut cu privire la achiziționarea acesteia.

PhenQ publicitate chiar că potențialii clienți sunt binevenite (îndrăznim să spunem încurajat?) Să profite de BTGO lor (Cumpara Two Get One), afacere și poate lua în continuare avantajul de garantare a acestora.

Singura precizare toate acestea este faptul că cererile de PhenQ ca toate nedeschisă și sticlele să fie returnate cu cererea de restituire a banilor, și că garanția rambursări numai prețul de achiziție, dar exclude costurile de transport. Cu toate acestea, restricțiile minime PhenQ a compara favorabil cu politica de returnare limitată și intruziv Phen375 lui, și par să ofere ample de implicare a cel puțin eșantion ceea ce PhenQ are de oferit.

[Id = ept “13152”]

Gânduri finale

Se pare că există probleme legate de siguranță suficient de severe pentru a justifica evitarea acestui produs, și nu par a fi suficient de recenzii ale clientilor multumiti si de cercetare pentru a justifica luarea de PhenQ. În cele din urmă, deși, aceasta este o decizie care trebuie să fie cântărite cu atenție (nu este sigur dacă acest joc de cuvinte a fost intenționat), și, eventual, a discutat cu un profesionist din domeniul sanitar. Acest lucru este valabil mai ales în cazul în care aveți probleme de sănătate care stau la baza sau sunt pe un medicament baza de prescriptie care pot interfera cu sau de a reacționa prost la combinația de ingredient PhenQ lui.       

Un ultim și aproape că nu mai memento atunci când luarea deciziei dacă PhenQ sau nu la PhenQ: PhenQ este taxat ca un accelerator de pierdere în greutate și un amplificator. Toate hype și hoopla deoparte, producătorii acestui supliment nu (destul) fac pretenția de proprietăți magice. PhenQ, cum ar fi cea mai mare de acest gen, este menit să însoțească o dieta si regim de pierdere in greutate regulate, inclusiv o dieta sanatoasa si exercitii fizice.

Clienții care intenționează să le ia PhenQ fără a încerca să-l combine cu alte măsuri de pierdere în greutate mai exertive ar trebui să fie pregătite să nu vadă rezultate semnificative.

Deci, ar trebui să luați PhenQ?

În cele din urmă că decizia este de până la tine și poate fi făcută numai de către tine. Dar noi sperăm că acest articol se dovedește util pentru tine, ca să ia în considerare argumentele pro și contra de a lua acest supliment dieta.

Dacă ați luat PhenQ sau o pierdere în greutate pilula similare, cum ar fi Phen375 vă rugăm să vă împărtășiți gândurile și experiențele în secțiunea de comentarii de mai jos. Ne-ar plăcea să aud de asemenea o parte din considerații dumneavoastră dacă sunteți încă gândesc și mulling asupra faptului dacă PhenQ sau un produs similar este potrivit pentru tine.

Va dorim mult succes in calatoria ta de a te debarasa de aceste livre nedorite și de a construi te mai sănătos!

Dar, înainte de a începe popping pastile, ai făcut un lucru inteligent. Ai venit aici pentru a face cercetare pe PhenQ și de a afla dacă este o opțiune bună pentru tine, de la sine și în comparație cu alte pastile de pierdere în greutate, cum ar fi Phen375. Așa că hai să se arunca cu capul în dreapta, răspunzând la întrebarea cea mai de bază.

click aici pentru a comanda PhenQ de pe site – ul oficial al »

CUMPARĂ ACUM »