NiacinMax Review – voordelen en toepassingen

Home » Review » NiacinMax » NiacinMax Review – voordelen en toepassingen

Niacine Supplementen – B3, de voordelen en toepassingen

vitamine B3-niacineNiacine (vitamine B3) is bekend om zijn vermogen om vaatverwijding moedigen en te helpen hard gewerkt spieren de zuurstof en voedingsstoffen die nodig zijn om een ​​intensieve training van brandstof en de verbetering van spiergroei en kracht.

Een snelle blik op het etiket op een aantal bodybulding supplementen is waarschijnlijk om zijn aanwezigheid te onthullen. Echter, niacine heeft een andere mogelijkheid, die niet zo bekend-het verhoogt de productie van menselijk groeihormoon (HGH).

Wat u moet weten over HGH

Hebt u er ooit aan gedacht terug naar je kindertijd en herinnerde zich hoe snel je gebruikt om te genezen na al die geschrobd knieën en pony en schaafwonden die een essentieel onderdeel van het opgroeien? Nee? Doe het nu. Neem dan even de tijd om na te denken over ouderen en hoe het breken van een heup of blauwe plekken het vlees is zo gemakkelijk voor hen en het genezingsproces zo traag. Er is een reden voor dit verschil tussen de twee tegengestelde uiteinden van deze schaal we leven noemen. Jongeren hebben instanties die grote hoeveelheden HGH bevatten, ouderen niet.

HGH wordt geproduceerd door de hypofyse en jongeren zijn gezegend met een klier die pompen uit een royale hoeveelheid want ze hebben nog heel wat te doen groeien. Productieniveaus hoogtepunt tijdens de adolescentie wel. Daarna is het bergafwaarts helemaal. Tegen de tijd dat ze hun mid jaren ’20 te bereiken, zullen de meeste mensen produceren aanzienlijk minder HGH dan ze tijdens hun tienerjaren waren, en door de leeftijd van 61, HGH niveaus zijn doorgaans 80% lager dan ze waren op de leeftijd van 21.

Gelukkig heeft niemand moet nemen dit liggen. Het is mogelijk om de klok terugdraaien, en de vruchten plukken van al die HGH, en één van de beste en veiligste manieren om dit te doen is met behulp van niacine.

De voordelen HGH Biedt

niacine-max-voordelen

Wanneer HGH niveaus worden verhoogd het biedt tal van voordelen, zoals:

 • sterkte winsten
 • Verbeterde spiermassa
 • Betere immuunsysteem
 • snellere genezing
 • Boosted testosterongehalte
 • Veerkrachtiger botten
 • Minder kans op hart-en vaatziekten
 • Verbeterde libido
 • Verbeterde cognitieve vaardigheden
 • verbeterde stemming
 • Betere kwaliteit van de slaap

Argumenten om het stimuleren van HGH Naturally

In afgelopen jaren veel sporters die een completive rand toevlucht tot het gebruik van injecties dat een synthetische vorm van HGH ontvangen. Het moet gezegd worden behandelingen van dergelijke bleek zeer effectief te zijn, maar ze kunnen ook vervelende bijwerkingen, zoals gezwollen gewrichten, spierpijn en hoog cholesterolgehalte veroorzaken. Het gebruik van synthetische groeihormoon is ook verboden door vele sportverenigingen. Sporters die zijn getest en om het te hebben in hun bloed zullen waarschijnlijk worden verboden van concurrerende. De Britse rugbyspeler Terry Newton, leerde deze les op de harde manier, in 2010, toen hij werd de eerste atleet ooit te worden geschorst voor het gebruik van synthetisch groeihormoon.

Tegenwoordig worden meer en meer mensen zich bewust zijn er veilige en natuurlijke alternatieven te stimuleren HGH zonder dat een van de onaangenaamheden of risico’s in verband met hormoon injecties. Niacine is de meest populaire. Het is ook de meest krachtige en tal van studies bewijzen dat het werkt.

Een blik op de Research

In 1983, een groep onderzoekers begonnen uitvoeren van studies van de bekwaamheid niacine om cholesterol te beheren staand, en vervolgens zijn waarde als HGH stimuleren verbinding gerealiseerd. De menselijke vrijwilligers (35-48 jaar) die deelnamen aan het onderzoek kregen een vaste dosis niacine (500 mg). Dit bleek effectief voor het verlagen van het cholesterolgehalte en de gegevens bleek ook een aanzienlijke toename van HGH te zijn.

Tien jaar later, in 1993, onderzoekers in Denemarken voerden een soortgelijk onderzoek, maar ditmaal onderzoek werd specifiek ontworpen om de relatie tussen niacine en HGH verkennen. De proefpersonen werden verdeeld in twee groepen. De eerste groep ontving een placebo tweemaal per dag en de tweede groep kreeg niacine (350 mg). De onderzoeksperiode was vier weken en de HGH niveaus van de placebo-groep toonde geen merkbare verandering. De niacine groep toonde een gemiddelde HGH stijging van 400%.

Verschillende studies tonen de HGH stimuleren mogelijkheden van niacine kan verder worden verbeterd door het te gebruiken in perioden van harde oefening. De resultaten van een dergelijke studie werd gepubliceerd in Hormoon en Gedrag (wetenschappelijk tijdschrift) en de proefpersonen vertoonden een verrassende toename van 600% in HGH.

Wat is NiacinMax?

niacine-max-productNiacinMax is een uniek supplement dat is gericht op zowat iedereen die wil om hun hoogtepunt fysieke prestaties te verbeteren of af te wenden van de effecten van veroudering.

NiacinMax zijn gemakkelijk te strippen dat je gewoon te plaatsen op je tong (meestal het eerste wat in de ochtend) gebruiken en ze lossen het vrijgeven van de formule het creëren van de snelste werken niacine supplement op de markt. Je zult je zuurstof bloedsomloop te verbeteren met ongeveer 50% terwijl het verhogen van de bloedstroom en rode bloedlichaampjes.

NiacinMax vermijdt uw spijsvertering geheel. De dunne film lost snel onder je tong, het vrijgeven van 75mg van pure niacine rechtstreeks in je bloedbaan. En omdat onze niacine is bio-gestructureerd met liposomen, wordt het tot aan het moment dat je cellen bereikt beschermd. Deze zeer gerichte, afgeschermd afgiftesysteem geeft NiacinMax een hogere biologische beschikbaarheid dan elke andere niacine supplement. Wat betekent dat je bijna alles, niet alleen wat van.

[Ept id = “14882”]

Ten slotte

Als bodybuilding hulp en sport aan te vullen, niacinmax heeft veel te bieden. Het is een bewezen HGH booster en kan verdere ondersteuning van de doelstellingen van de atleten door het verstrekken van vaatverwijding. Het is ook bewezen effectief cholesterolverlagende zijn. Hormoon injecties kan het tegenovergestelde effect hebben en kunnen andere kwesties en presenteren. Hopelijk op een dag al snel, HGH injecties zal een ding van het verleden. Het maakt een Einstein niet om erachter te komen wat de beste optie.

Klik hier om NiacinMax bestellen via de officiële website »

KOOP NU »