NiacinMax Review – virker det for din Muskel Building?

Home » Review » NiacinMax » NiacinMax Review – virker det for din Muskel Building?

Last Updated on

Niacinmax er en muskel bygning supplement, der er helt forskellig fra, hvad du er vant også! Det er ikke længere om at sluge kapsler, for derefter at vente 30 minutter, en time eller endda længere tid at lade tillægget spark i.

NiacinMax gør din muskel bygning og styrke en hel del lettere! Sæt en strimmel på tungen og lad ingredienserne sparke i løbet af et par minutter, rene og enkle!

I denne anmeldelse, vil vi beskrive præcist, hvorfor du ønsker at bruge NiacinMax til at opbygge magert muskler, styrke, og til at forbedre dine sportslige præstationer.

Er dette for godt til at være sandt? Eller er der nogle solide videnskabelige faktiske oplysninger understøtter dette tillæg?

NiacinMax Fordele

Først, lad os tage et nærmere kig på nogle af de fordele, du vil få hjælp NiacinMax som en vigtig del af din muskel bygning arsenal.

 • Forøg dig Human Growth Hormone (HGH) niveauer med 600% for hurtigere og større muskelvækst.
 • Forbedre din røde blodlegemer for bedre næringsstoffer og ilt levering.
 • Fremskynde din nyttiggørelse, så du kan være tilbage arbejder ud hurtigere.
 • Gør du brænde kropsfedt hurtigere.
 • Give dig en bedre ilt flow til hjernen. Det giver dig bedre koncentration og fokus.
 • Få 75 mg Pure Niacin leveret lige på tungen for hurtigere levering til din blodbanen.

Hvad er NiacinMax?

Niacin er en ny type supplement, der vil levere det ingredienser til din krop på en pind, du lægger på din tunge. Med sit eksklusive liposomindkapslet delivery system, vil du være i stand til at absorbere ingredienserne i løbet af få minutter.

Det betyder, at tillægget vil være langt mere nyttig og kraftfulde, vil intet være spildt som det sker med konventionelle kosttilskud.

 

Klik her for at bestille NiacinMax fra den officielle hjemmeside »

Hvad NiaxinMax vil gøre for dig

Niacin er den aktive ingrediens her, og det vil give dig en masse sundhedsmæssige fordele udover øge din muskeltræning, styrke og udholdenhed.

En af de største fordele du vil få hjælp NiacinMax er, at det vil øge din niveauer af Human Growth Hormone, et hormon meget afgørende for din muskelopbygning.

Humant væksthormon og NiacinMax

Human Growth Hormone er et af de seks essentielle hormoner, du har brug for din muskelopbygning. Jo mere du får af HGH naturligt, jo bedre er det.

Høje niveauer af vækst vil gøre det lettere for dig at opbygge magert muskler og styrke. HGH er også en stor fedtforbrænder der vil hjælpe dig til at slippe af stædige kropsfedt skjule dine muskler. Du kan hvile forsikre, at høje niveauer af væksthormoner vil give dig, at strimlet look.

Niacin Max Øger din røde blodlegemer

Niacin forbedrer også din røde blodlegemer, så dine nitrogenoxid niveauer vil gå op. Det betyder, at det vil blive nemmere at transportere ilt og næringsstoffer ud til dine muskler, så de kan komme sig og vokse hurtigere.

NiacinMax Giver dig et stort løft Før din træning

Her fordelene ved Niacin Max kommer i spil. Tager dette supplement før din træning vil give dig en reel saltvandsindsprøjtning, der vil gøre dig et godt niveau af energi og forbedret levering til dine muskler. Hvis din fedtprocent er lav nok, kan du se det, fordi du vener få pumpet og skiller sig ud.

Forbedrer nitrogenoxid niveauer for bedre Recovery

Højere nitrogenoxid giver dig også en bedre opsving både mellem øvelser og gym besøg. Det betyder, at du kan bo mere fokuseret på din gym i en længere periode uden at hvile for meget.

NiacinMax forhold til almindelige Kosttilskud

Det er langt mere effektivt at lade din supplere absorbere på tungen og derefter indtaste din blodbanen, end det er at sluge kapsler. Ikke alene er det mere bekvemt, men det er også en hel del hurtigere.

Rejsen af ​​Regelmæssige Kosttilskud

Når du tager et naturligt supplement i form af piller eller kapsler de ingredienser, har en lang rejse forude. Først, de har til at nå din mave til at fordøje en proces, der kan tage op til 4 timer.

Efter dette, vil en masse af disse ingredienser få ødelagt eller udskilles af frie radikaler, næringsstoffer og bakterier i din mave. Hvis du er heldig, max på 20% af ingredienserne fra kapslerne du tog vil overleve og indtast din kroppens celler.

Rejsen af ​​NiacinMax

Når du bruger NiacinMax på den anden side, vil ingredienserne tømme din mave og rejse gennem din blodbanen direkte ind i dine celler. På den tur, vil komponenterne blive beskyttet, og du kan forvente en optagelse af ingredienser i dine muskler på 90% i forhold til 20% fra de normale kapsler.

 

Resultaterne vil være en langt hurtigere og effektiv af ingredienser, der vil forbedre din muskeltræning, styrke, udholdenhed, og udholdenhed.

Sådan bruges NiacinMax for de bedste resultater

Producenten anbefaler dig at tage NiacinMax første ting om morgenen på tom mave, og derefter træning 3 til 4 timer senere. Det er sandsynligt umuligt for de fleste fyre på grund af skole og arbejde.

Jeg foreslår, at du tager dette supplement mellem 2 og 3 timer før dit arbejde uanset hvad tid på dagen det er, på tom mave.

Hvis du kan lide at have en pre-workout måltid eller protein shake før din træning, vil jeg gøre det, når jeg har brugt NiacinMax strip.

Anvendelse på tom mave er vigtigt

Brug NiacinMax på tom mave er afgørende, fordi det vil give dig en bedre HGH frigivelse, fordi ingen næringsstoffer vil blande sig. Tilstedeværelsen af ​​fedtsyrer kan stoppe din HGH produktion.

Hvad med om ikke-workout dage?

Hvis du er på et budget, kan du springe tage NiacinMax på dine ikke-workout dage. Men hvis du er alle i det vil give dig nogle fordele ved hjælp af strips på hvile dage så godt.

Tager To NiacinMax Strips Per Day

Hvis du er alvorligt om din træning og arbejder ud mindst fem gange i løbet af ugen, er det en fordel at tage en anden strimmel om aftenen 3 eller 4 timer før sengetid. Det vil give dig en ordentlig frigivelse af HGH til nyttiggørelse, mens du er på vågeblus.

Klik her for at bestille NiacinMax fra den officielle hjemmeside »

Hvordan Kommer du får mere Niacin i kapsler, end med NiacinMax?

Husk, ingredienserne fra synke kapslerne går gennem maven først før du indtaster din blodbanen. Det betyder, at du vil miste omkring 80% af deres effektivitet.

Når alle beregninger er foretaget, vil du med NiacinMax få 45 gange stærkere Niacin koncentration forhold til at bruge kapsler.

Nogen alvorlige bivirkninger?

Samlet NiacinMax er meget sikkert at tage og vil ikke volde dig nogen alvorlige bivirkninger.

The Niacin Flush

En sund, harmløs bivirkning af at tage Niacin er en rød prikkende flush du vil få efter at have taget tillægget. Med Niacin Max denne flush er kun mild og er den eneste bevis på, at det fungerer, og Niacin er på vej ind i din krop.

Du kan endda nyde den prikkende fornemmelse, der indlæser dig op for en god træning i gymnastiksalen.

 

Ikke Toxifying din lever

Ved hjælp af konventionelle kosttilskud, kan Niacin være ganske svært på din lever, hvis taget over en længere periode. Fordi NiacinMax leveres lige ind i din blodbanen, vil det gå uden om din lever og vil ikke forårsage nogen toksicitet.

Er NiacinMax virkelig arbejde eller er det for godt til at være sandt?

For at besvare, om hvis NiacinMax virker eller ej er der fire primære spørgsmål, vi skal tage fat på.

Først gør absorption gennem din tunge arbejde, når det kommer til at tage kosttilskud?

For det andet kan Niacin forbedre dine Human Growth Hormone niveauer?

For det tredje kan Niacin forbedre dine nitrogenoxid niveauer?

Og endelig, Er højere niveauer af HGH har nogen indflydelse på din muskel bygning?

Absorption Thru din tunge

Der er masser af videnskabelig dokumentation for, at optagelsen gennem din tunge hjælper dig til at tage op kosttilskud hurtigere i kroppen. Denne tilgang kaldes også sublingual administration og er meget udbredt i medicin.

Kan Niacin øge din hgh niveauer?

Ja, der er et par forsøg, der understøtter denne påstand. En af dem er HJ Quabbe: Væksthormon, cortisol og Glucagon Study hvor mennesker blev givet 500 mg Niacin og bemærket en ekstrem stigning i HGH niveauer.

Men husk, den bedste måde at øge din HGH niveauer er en kombination af motion, sund slankekure og bruge Niacin.

Er NiacinMax Forøg din niveauer af røde blodlegemer?

Ja, og ikke kun, at det udvider blodkarrene så godt, så du kan skubbe mere ilt og næringsstoffer ud til dine muskler. Når du får niacin flush, er det fordi det udvider blodkarrene over hele kroppen. Det er meget gavnligt for din muskeltræning, styrke og sportslige præstationer.

Du behøver kun at være sikker på at få “rigtige” niacin du får fra NiacinMax og ikke nikotinamid.

Der er flere tilgængelige undersøgelser, at niacin understøtter forøgelsen af ​​røde blodlegemer. Det vil også sænke dit kolesteroltal og hjælpe dig med at slippe af med tilstoppede arterier, der kan forårsage alvorlige hjertesygdomme senere i livet.

Kan højere niveauer af HGH Forbedre min Muskel Building, Styrke, og sportslige præstationer?

Ja, det er almindeligt kendt i atletisk og bodybuilding kredse at højere niveauer af humant væksthormon vil gavne dine muskler bygning, styrke, atletiske præstationer og fedtforbrænding.

Klik her for at bestille NiacinMax fra den officielle hjemmeside »

NiacinMax anmeldelse

Når du er i muskel bygning og seriøs med dine kosttilskud, kan det blive temmelig trættende at sluge alle disse kapsler hele tiden. Her NiacinMax og deres strips meget velkommen som en ny tilgang med kosttilskud. Med den friske smag af lime, vil det næsten føles som en mund renere.

Vi vil også gerne, at nogle reelle videnskabelige undersøgelser støtter påstanden om, at NiacinMax kan hjælpe dig med at øge din HGH, Red blod, og nitrogenoxid niveauer, og på den måde kan hjælpe dig med at bygge mere magert muskler.

Fordele og ulemper Brug NiacinMax

Lad os tage et nærmere kig på nogle af de fordele og ulemper ved hjælp NiacinMax.

Fordele Brug NiacinMax

 • Hurtig absorption som giver dig en langt mere effektiv supplement
 • Lettere at bruge end kapsler
 • Masser af videnskabelige undersøgelser understøtter påstandene
 • Ingen bivirkninger
 • 67-dages pengene tilbage garanti
 • Superb støtte til rådighed

Ulemper Brug NiacinMax

 • Er ikke blevet godkendt af FDA
 • Jeg håbede vigtigere muskeltræning ingredienser som L-Arginin og kreatin er inkluderet

Sådan køber NiacinMax

Den bedste måde at købe NiacinMax er direkte fra producenten ved hjælp af denne særlige link nedenfor har vi givet dig. Det sikrer, at du får det oprindelige produkt med ingredienser, der er 100% ren og ægte. Husk, at købe fra vores link giver dig ret til den bedste kundesupport og en 67-dages pengene tilbage garanti.

Spar penge ved at købe i bulk

Husk, at du kan få betydelige besparelser på NiacinMax ved at købe i løs vægt. Et eksempel købe 90 pinde og få 60 gratis på toppen på din ordre.

Husk også, at NiacinMax tilbyder hurtig og gratis forsendelse over hele verden.

30 STRIPS
$39.99
Retail: $49.99
Savings: $10.00
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »
60 STRIPS + 30 FREE
$79.98
Retail: $149.97
Savings: $69.99
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »
90 STRIPS + 60 FREE
$119.97
Retail: $249.95
Savings: $129.98
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »

Klik her for at bestille NiacinMax fra den officielle hjemmeside »

KØB NU »