NiacinMax Review – Supercharge nivelurile de HGH cu 600%

Home » Review » NiacinMax » NiacinMax Review – Supercharge nivelurile de HGH cu 600%

Doriți să stimuleze eforturile dumneavoastră de formare, permițându-vă să construiască mai multă putere și mușchi?

Dacă este așa , atunci ar trebui să se uite la NiacinMax, un nou supliment conceput pentru a stimula nivelurile de HGH de la fel de mult ca 600% .

Citește recenzia noastră pentru a afla cum să ” elibereze adevăratul potențial ” , prin folosirea acestui produs.

niacinmax-hGH-vitamina-b3

Beneficiile de NiacinMax

Utilizatorii de NiacinMax se spune că pentru a experimenta următoarele beneficii:

  • creștere de 600% a nivelurilor de HGH
  • A crescut producția de celule roșii din sânge
  • nivelurile de energie îmbunătățite
  • oboseală redusă
  • Arderea grasimii
  • cresterea masei musculare
  • fluxul de oxigen crescut

Cum acționează NiacinMax?

Pentru a utiliza NiacinMax tot ce trebuie să faceți este să plasați o fâșie sub limba. Banda se va dizolva după câteva secunde, lăsând o aromă plăcută de citrice.

Atunci când se întâmplă aceasta Niacina că banda conține va fi eliberată direct în fluxul sanguin .

Pilule, pulberi și alte forme de suplimente au o biodisponibilitate slabă, ceea ce înseamnă că acestea nu sunt absorbite la fel de eficient ca și aceste benzi. Acest lucru se datorează faptului că ei trebuie să treacă prin sistemul digestiv inainte de a intra fluxul sanguin.

Un procent ridicat din ingredientele gasite in aceste suplimente se pierde din cauza digestiei (doar 10-15% este absorbită), în timp ce NiacinMax ar putea transfera 90% din ingredientul activ .

Dupa ce a absorbit, care durează doar câteva minute, NiacinMax va începe să lucreze.

Vei experimenta o creștere a fluxului sanguin , ceea ce va permite mai mult oxigen pentru a fi transferat la muschii. Acest lucru va ajuta la îmbunătățirea performanței și de a vă ajuta să împinge la nivelul următor.

HGH sau uman de crestere hormon de producție va crește, de asemenea, ceea ce vă va ajuta să recupereze mai rapid între antrenamente.

Apasa aici pentru a cumpăra NiacinMax ACUM »

Ingrediente găsite în NiacinMax

Fara a fi surprinzator ingredientul principal al NiacinMax este Niacina (vitamina B3), cu 75 mg, prezente în fiecare bandă.

Spre deosebire de alte suplimente niacin le puteți găsi pe piață , care sunt de fapt realizate folosind Niacinamida știm NiacinMax conține ingredientul real , deoarece provoacă bine – cunoscut fenomenul ” niacina de culoare “.

Atunci când se întâmplă acest lucru, veți experimenta o senzație de furnicături, cu o ușoară înroșire a pielii. De asemenea, s-ar putea simti cald.

Acest proces este inofensiv si ca organismul se acumulează o toleranță de acest efect se va diminua cu fiecare utilizare.

Atunci când se uită la suplimente de niacin aveți nevoie pentru a găsi unul care creează această ” flush ” , deoarece acest lucru vă spune că suplimentul este de lucru .

Niacina este un vasodilatator, ceea ce înseamnă că provoacă vaselor de sânge să se extindă . Prin urmare , acest lucru ajută la creșterea fluxului sanguin, asigurând muschii primi nutrientii de care are nevoie.

Cu suplimente realizate din Niacinamida acest ” flush ” nu există, deci beneficiile sunt reduse.

NiacinMax a fost dovedit de a lucra?

În timp ce nu au existat studii efectuate pe NiacinMax în sine, principalul ingredient Niacina a fost dovedit pentru a creste nivelul de HGH cu 600% .

In timpul unui studiu din 2008, 7 bărbați sănătoși cu vârste cuprinse între 21 și 30 au participat la 2 studii clinice separate pentru ciclism sprint.

Fiecare sprint a durat 30 de secunde, cu o perioadă de recuperare de 240 minute.

Primul grup a luat doar 1 g de Niacin înainte de sprinturi, 0,5 g, imediat după sprint și încă 0,5 g înainte de sprint final, cu celalalt grup nu lua.

Studiul a constatat ca cei care au luat Niacina au avut niveluri mai ridicate de HGH , cu o creștere de 600% de la începutul celui de al doilea sprint.

Apasa aici pentru a cumpăra NiacinMax on – line »

Este NiacinMax sigur de utilizat?

În timp ce NiacinMax se pretinde a fi sigur de utilizat, ca orice medicament va exista un risc implicat.

Mi-ar recomanda ca, dacă aveți orice afecțiune cunoscută sub numele pe care îl consulte cu medicul dumneavoastră înainte de utilizare.

NiacinMax a fost creat într – o facilitate aprobat de FDA , folosind ingrediente de calitate farmaceutică , așa că toate măsurile de precauție a fost pus în aplicare.

Este NiacinMax legal de a utiliza?

Exista o multime de moduri în care vă puteți stimula propria performanta, dar multe dintre ele sunt ilegale.

Nu poți să fi ratat profilul ridicat de dopaj interdicții ale sportivilor ruși la această olimpiadă ani, sau eventuala striparea a titlurilor sale Tour de France Lance Armstrong.

Din fericire , există , de asemenea , modalități legale de a stimula performanța prea, cu NiacinMax doar unul dintre ele.

Niacina este complet legal , deci poate că este timpul pe care- l adăugat la propriul arsenal.

marturii ale utilizatorilor de NiacinMax

Deoarece acest produs numai tocmai a fost lansat marturii ale utilizatorilor sunt limitate în prezent. Fără îndoială că odată ce un cuvânt devine în jurul despre cât de eficient este acest produs este, vom fi în măsură să actualizeze această secțiune.

Cum de a experimenta cele mai bune rezultate?

Se recomandă să luați o singură bandă NiacinMax de zi cu zi , chiar și în acele zile nu faci antrenament.

De obicei, v-ar folosi prima oră dimineața pe stomacul gol, dar în acele zile de antrenament vă cel mai bine este să-l folosească în jurul valorii de 3-5 ore înainte de tren.

Pentru aceia dintre voi care antrenament de 5 sau mai multe ori pe săptămână, atunci este recomandat să utilizați o a doua bandă de zi cu zi, dar acest lucru ar trebui să fie utilizat de 3-4 ore înainte de culcare.

Motivul pentru care este recomandat să folosiți aceste benzi pe stomacul gol, se datorează faptului că asigură faptul că mai mult HGH este eliberat. Acizii grași care se găsesc în produsele alimentare pot reduce eficacitatea.

Este recomandat NiacinMax?

Dacă sunteți în căutarea pentru că impuls în plus pentru a vă oferi acel avantaj fata de competitori, atunci NiacinMax va ajuta cu siguranță.

Niacina este dovedit de a oferi diverse beneficii , și nici un alt supliment oferă o astfel de metodă unică de a oferi acest ingredient.

NiacinMax vine foarte recomandat , și aș sugera să aruncăm o privire la ea astăzi. Odată ce cuvântul merge rotund cu privire la șansele sale de eficiență sunt de vânzări va merge prin acoperiș.

În cazul în care pentru a cumpăra NiacinMax

Pentru a cumpăra pur și simplu NiacinMax aveți nevoie pentru a vizita site-ul său oficial. În prezent, nu este disponibil pentru a cumpăra oriunde în altă parte, așa că, dacă-l vezi de vânzare pe Ebay sau Amazon, atunci este probabil să fie un fals.

O aprovizionare luni de 30 benzi va costa £ 29.99 ($ 39.99 dolari ) , dar poti face economii mari prin achizitionarea unuia dintre pachetele mai mari.

Cel mai mare pachet este de 90 de benzi cu 60 de fâșii libere. Acest pachet costa £ 89.97 ($ 119.97) și vă va salva £ 109.98 ($ 129.98) din prețul de vânzare recomandat.

Fiecare comandă vine cu un plin 67 zile banii înapoi garanție , așa că , dacă nu sunteți mulțumit de comanda pentru orice motiv , atunci puteți revendica banii înapoi în totalitate. Nu că eu pot vedea că ești nemulțumit de achiziție.

Fiecare comandă vine cu rapid de transport maritim și gratuit , deci nu este într – adevăr nici un motiv pentru care nu ai putut da acest produs o șansă.

30 STRIPS
$39.99
Retail: $49.99
Savings: $10.00
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »
60 STRIPS + 30 FREE
$79.98
Retail: $149.97
Savings: $69.99
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »
90 STRIPS + 60 FREE
$119.97
Retail: $249.95
Savings: $129.98
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »

Apasa aici pentru a comanda NiacinMax de pe site – ul oficial al »

CUMPARĂ ACUM »