NiacinMax Review – fordeler og bruk

Home » Review » NiacinMax » NiacinMax Review – fordeler og bruk

Niacin kosttilskudd – B3, dets fordeler og bruk

vitamin-b3-niacinNiacin (vitamin B3) er godt kjent for sin evne til å oppmuntre vasodilatasjon og hjelpe hardt jobbet musklene får oksygen og næringsstoffer som trengs til drivstoff en intens trening og forbedre muskelvekst og styrke.

En rask titt på etiketten på en rekke bodybulding kosttilskudd er sannsynlig å avsløre sin tilstedeværelse. Men niacin kan skilte med en annen mulighet som ikke er så godt kjent-det øker produksjonen av menneskelig veksthormon (HGH).

Hva du trenger å vite om HGH

Har du noen gang tenkt tilbake til barndommen og husket hvor raskt du brukte til å gro etter alle disse scrubbed knær og smell og skraper som er en del og pakke av å vokse opp? Nei? Gjør det nå. Så ta litt tid til å tenke på de eldre og hvordan å bryte en hofte eller blåmerker kjøttet er så lett for dem og helbredelsesprosessen så treg. Det er en grunn til denne forskjellen mellom de to motsatte ender av denne skalaen vi kaller livet. Unge mennesker har kropper som inneholder store mengder HGH, eldre mennesker ikke.

HGH er produsert av hypofysen og unge mennesker er velsignet med en kjertel som pumper ut en generøs mengde fordi de fortsatt har mye voksende å gjøre. Produksjons nivåer topp i løpet i ungdomsårene skjønt. Etter at det er nedoverbakke hele veien. Innen de når sine midten av 20-årene, de fleste vil være å produsere betydelig mindre HGH enn de var under tenårene, og i en alder av 61, HGH nivåer er vanligvis 80% lavere enn de var i en alder av 21.

Heldigvis har ingen å ta dette liggende. Det er mulig å skru klokken tilbake og høste fordelene av alt som HGH, og en av de beste og sikreste måtene å gjøre dette på er ved hjelp niacin.

Den fordeler HGH Gir

niacin-max-fordeler

Når HGH nivåer er forhøyet det gir mange fordeler, blant annet:

 • styrke gevinster
 • Forbedret muskelmasse
 • Bedre immunsystem
 • Raskere tilheling
 • Økte testosteronnivå
 • Mer robuste bein
 • Redusert risiko for hjertesykdom
 • Bedre sexlyst
 • Forbedrede kognitive evner
 • Bedre humør
 • Bedre søvnkvalitet

Argumenter for å øke HGH Naturligvis

I de siste årene mange utøvere på jakt etter en kompletterende kant tydd til bruk av injeksjoner som ga en syntetisk form av HGH. Det må sies behandlinger av denne type viste seg å være svært effektive, men de kan også forårsake stygge bivirkninger, inkludert hovne ledd, muskelsmerter, og høyt kolesterol. Bruken av syntetisk veksthormon er også forbudt av mange idrettsforeninger. Utøvere som er testet og funnet å ha det i blodet er sannsynlig å bli utestengt fra å konkurrere. Den britiske Rugby Player, Terry Newton, lært denne leksjonen på den harde måten, i 2010, da han ble den første utøveren noensinne å bli suspendert for bruk av syntetisk veksthormon.

I disse dager, flere og flere mennesker blir klar er det trygge og naturlige alternativer som kan øke HGH uten noen av ubehag eller risiko forbundet med hormon injeksjoner. Niacin er den mest populære. Det er også den mest potente og en rekke studier viser at det fungerer.

En titt på Forsknings

I 1983 en gruppe forskere begynte å gjennomføre studier designet for å utforske niacin evne til å håndtere kolesterol nivåer, og innså senere sin verdi som en HGH øker sammensatte. De frivillige (alderen 35-48) som deltok i studien fikk regelmessige doser av niacin (500mg). Dette viste seg å være effektiv for å senke kolesterolnivået, og data viste også en merkbar økning i HGH.

Ti år senere, i 1993, forskere i Danmark gjennomførte en tilsvarende undersøkelse, men denne gangen forskningen ble spesielt designet for å utforske forholdet mellom niacin og HGH. Forsøkspersonene ble delt inn i to grupper. Den første gruppen fikk en placebo to ganger per dag, og den andre gruppen fikk niacin (350 mg). Studien perioden var fire uker og HGH nivåer av placebogruppen viste ingen merkbar endring. Imidlertid viste niacin gruppen en gjennomsnittlig HGH økning på 400%.

Flere studier viser at HGH øker evner av niacin kan forbedres ytterligere ved å bruke det i perioder med hard trening. Resultatene av en slik studie ble publisert i hormon og Behaviour (vitenskapelig tidsskrift) og forsøkspersonene viste en oppsiktsvekkende 600% økning i HGH.

Hva er NiacinMax?

niacin-max-produktNiacinMax er et unikt supplement som er rettet mot omtrent alle som ønsker å forbedre sin topp fysisk ytelse eller avverge påvirker aldring.

NiacinMax er enkle å bruke strimler som du bare legger på tungen (vanligvis først i morgen) og de oppløses slippe formelen skape den raskeste arbeids Niacin supplement på markedet. Du vil forbedre oksygen sirkulasjon med ca 50%, mens øke blodgjennomstrømningen og røde blodlegemer.

NiacinMax unngår fordøyelsessystemet helt. Den tynne filmen oppløses raskt under tungen, og slipper 75mg av ren niacin rett inn i blodet. Og fordi vår niacin er bio-strukturert med liposomer, er den beskyttet helt til den når dine celler. Denne svært målrettet, skjermet leveringssystem gir NiacinMax en høyere biotilgjengelighet enn noen annen niacin supplement. Hvilket betyr at du får nesten alt av det, ikke bare noe av det.

[Ept id = “14882”]

For å konkludere

Som en bodybuilding hjelpemiddel og idrett supplement, har niacinmax mye å tilby. Det er et bevist HGH booster og kan videre støtte målene for idrettsutøvere ved å gi vasodilatasjon. Det har også vist seg å være effektive for å senke kolesterol. Hormon injeksjoner kan ha motsatt effekt og kan presentere andre problemer i tillegg. Forhåpentligvis en dag snart, vil HGH injeksjoner bli en saga blott. Det tar ikke en Einstein for å finne ut noe som er det beste alternativet.

Klikk her for å bestille NiacinMax fra den offisielle nettsiden »

KJØP NÅ »