NiacinMax Review – fordele og anvendelser

Home » Review » NiacinMax » NiacinMax Review – fordele og anvendelser

Niacin kosttilskud – B3, dens fordele og anvendelser

vitamin-b3-niacinNiacin (vitamin B3) er kendt for sin evne til at fremme vasodilatation og hjælpe hårdt arbejdede muskler får ilt og næringsstoffer er nødvendige for at brændstof en intens træning og forbedre muskelvækst og styrke.

Et hurtigt kig på etiketten på et vilkårligt antal bodybulding kosttilskud sandsynligvis afsløre sin tilstedeværelse. Men niacin prale anden evne, der ikke er så kendt, det øger produktionen af ​​humant væksthormon (HGH).

Hvad du behøver at vide om HGH

Har du nogensinde tænkt tilbage til din barndom og huskede hvor hurtigt du brugte til at helbrede efter alle disse skrubbede knæ og pandehår og skrammer, som er en del af at vokse op? Ingen? Gør det nu. Så tage lidt tid til at tænke over de ældre og hvordan bryde en hofte eller blå mærker kødet er så let for dem og helingsprocessen så langsom. Der er en grund til denne forskel mellem de to modstående ender af denne skala vi kalder livet. Unge mennesker har organer, der indeholder store mængder af HGH, ældre mennesker ikke.

HGH er fremstillet af hypofysen og unge er velsignet med en kirtel, der pumper ud en generøs beløb, fordi de stadig har en masse voksende at gøre. Produktionsniveauer højdepunkt i i ungdomsårene selv. Efter at det er ned ad bakke hele vejen. Ved den tid, de når deres midten af ​​20’erne, vil de fleste mennesker være producere betydeligt mindre HGH, end de var i løbet af deres teenageår, og i en alder af 61, HGH niveauer er typisk 80% lavere, end de var i en alder af 21.

Heldigvis ingen har til at tage dette ligger ned. Det er muligt at skrue tiden tilbage, og høste fordelene af alt det HGH, og en af ​​de bedste og sikreste måder at gøre det på er ved hjælp niacin.

Den Fordele HGH Giver

niacin-max-fordele

Når HGH niveauer er forhøjede det giver mange fordele, herunder:

 • styrke gevinster
 • Forbedret muskelmasse
 • Bedre immunforsvar
 • hurtigere heling
 • Boostede testosteronniveau
 • Mere elastiske knogler
 • Reduceret risiko for hjertesygdomme
 • Forbedret sexlyst
 • Forbedrede kognitive evner
 • Forbedret humør
 • Bedre søvn kvalitet

Argumenter for at sætte skub HGH naturligt

I de senere år mange atleter på udkig efter en completive kant tyet til brugen af ​​injektioner, der er fastsat en syntetisk form af HGH. Det skal siges behandlinger af denne art har vist sig at være meget effektive, men de kan også forårsage ubehagelige bivirkninger, herunder hævede led, muskelsmerter og højt kolesterol. Brugen af ​​syntetisk væksthormon er også forbudt af mange sportsforbund. Atleter, der er testet og fundet at have det i deres blod vil sandsynligvis blive forbudt fra at konkurrere. Den britiske Rugby-afspiller, Terry Newton, lært denne lektie på den hårde måde, i 2010, da han blev den første atlet nogensinde til at blive suspenderet for brug af syntetisk væksthormon.

Disse dage, flere og flere mennesker bliver klar over, der er sikre og naturlige alternativer, der kan øge HGH uden nogen af ​​de ubehageligheder eller risici forbundet med hormon injektioner. Niacin er den mest populære. Det er også den mest potente og talrige undersøgelser viser, at det virker.

Et kig på den forskning

I 1983, en gruppe forskere begyndte at foretage undersøgelser med henblik på at udforske niacin evne til at styre kolesteroltallet, og efterfølgende realiseret sin værdi som en HGH øge forbindelse. De frivillige (i alderen 35-48), der deltog i undersøgelsen, fik regelmæssige doser af niacin (500 mg). Dette viste sig at være effektiv til at sænke kolesteroltallet og data viste også en bemærkelsesværdig stigning i HGH.

Ti år senere, i 1993, forskere i Danmark gennemført en lignende undersøgelse, men denne gang forskningen var specielt designet til at undersøge forholdet mellem niacin og HGH. Forsøgspersonerne blev opdelt i to grupper. Den første gruppe fik en placebo to gange om dagen, og den anden gruppe fik niacin (350 mg). Undersøgelsen periode var fire uger og HGH niveauer af placebo-gruppen viste ingen mærkbar ændring. Imidlertid viste en gennemsnitlig HGH stigning på 400%, niacin gruppe.

Flere undersøgelser viser HGH øge evner af niacin kan forbedres yderligere ved at bruge det i perioder med hård motion. Resultaterne af en sådan undersøgelse blev offentliggjort i Hormone og Adfærd (videnskabeligt tidsskrift), og forsøgspersonerne viste en overraskende stigning i HGH 600%.

Hvad er NiacinMax?

niacin-max-produktNiacinMax er et unikt supplement, der er rettet mod næsten alle, der ønsker at forbedre deres højdepunkt fysiske præstationer eller afværge påvirker af aldring.

NiacinMax er nemme at bruge strips, som du simpelthen placere på tungen (som regel første ting om morgenen), og de opløses frigive formlen skabe den hurtigste arbejder Niacin supplement på markedet. Du vil forbedre din ilt cirkulation med ca. 50% og samtidig øge blodgennemstrømningen og røde blodlegemer.

NiacinMax undgår dit fordøjelsessystem helt. Den tynde film opløses hurtigt under tungen, frigive 75 mg af ren niacin lige ind i din blodbanen. Og fordi vores niacin er bio-struktureret med liposomer, er den beskyttet lige indtil det tidspunkt, den når dine celler. Dette meget målrettet, afskærmet leveringssystem giver NiacinMax en højere biotilgængelighed end nogen anden niacin supplement. Hvilket betyder, at du får næsten det hele, ikke bare noget af det.

[EPT id = “14882”]

Afslutningsvis

Som bodybuilding bistand og sport supplement, niacinmax har en masse at byde på. Det er en gennemprøvet HGH booster og kan yderligere understøtte målene om atleter ved at give vasodilatation. Det har også vist sig at være effektive til at sænke kolesterol. Hormonindsprøjtninger kan have den modsatte effekt, og kan præsentere andre spørgsmål også. Forhåbentlig en dag snart, vil HGH injektioner blive en saga blot. Det tager ikke en Einstein til at regne ud, som er en bedre løsning.

Klik her for at bestille NiacinMax fra den officielle hjemmeside »

KØB NU »