NiacinMax Review – Fördelar och användningsområden

Home » Review » NiacinMax » NiacinMax Review – Fördelar och användningsområden

Niacin Kosttillskott – B3, dess fördelar och användningsområden

vitamin-b3-niacinNiacin (vitamin B3) är känd för sin förmåga att stimulera vasodilatation och hjälpa hårt arbetade muskler få syre och näringsämnen som behövs för att driva en intensiv träning och förbättra muskeltillväxt och styrka.

En snabb titt på etiketten på valfritt antal bodybulding kosttillskott är sannolikt att avslöja sin närvaro. Men har niacin annan förmåga som inte är så väl kända, det ökar produktionen av humant tillväxthormon (HGH).

Vad du behöver veta om HGH

Har du någonsin tänkt tillbaka till din barndom och mindes hur snabbt du använde för att läka efter alla dessa skrubbade knän och smällar och repor som är en del av att växa upp? Nej? Gör det nu. Sedan ta lite tid att tänka på de äldre och hur bryter en höft eller blåmärken köttet är så lätt för dem och läkningsprocessen så långsam. Det finns en anledning till denna skillnad mellan de två motstående ändarna av denna omfattning vi kallar livet. Ungdomar har kroppar som innehåller höga halter av HGH, äldre människor inte.

HGH tillverkas av hypofysen och ungdomar är välsignade med en körtel som pumpar ut en generös mängd eftersom de fortfarande har en hel del växande att göra. Produktionsnivåer topp under i tonåren men. Efter att det är nedförsbacke hela vägen. När de når sina mitten av 20-talet, kommer de flesta människor att producera betydligt mindre HGH än de var under tonåren och vid en ålder av 61, HGH nivåer är typiskt 80% lägre än de var vid en ålder av 21.

Lyckligtvis har ingen att ta detta liggande. Det är möjligt att vrida klockan tillbaka, och dra nytta av allt som HGH, och en av de bästa och säkraste sätt att göra det är att använda niacin.

Den Fördelar HGH Ger

niacin-max-förmåner

När HGH nivåer är förhöjda det ger många fördelar, bland annat:

 • styrka vinster
 • Förbättrad muskelmassa
 • Bättre immunsystemet
 • snabbare läkning
 • Boosttestosteronnivåer
 • Mer fjädrande ben
 • Minskad risk för hjärtsjukdom
 • Förbättrad sexlust
 • Förbättrade kognitiva förmågor
 • förbättrade humör
 • Bättre sömnkvalitet

Argument för att öka HGH Naturligtvis

Under tidigare år har många idrottare letar efter en AVSLUTANDE kant tillgripit användningen av injektioner som gav en syntetisk form av HGH. Det måste sägas behandlingar av detta slag har visat sig vara mycket effektiva, men de kan också orsaka obehagliga biverkningar, inklusive svullna leder, muskelsmärtor och högt kolesterol. Användningen av syntetiskt tillväxthormon är också förbjudet av många idrottsförbund. Idrottare som testats och befunnits ha det i blodet kommer sannolikt att förbjudas från att konkurrera. Den brittiska Rugbyspelare, Terry Newton, lärt oss denna läxa den hårda vägen, 2010, då han blev den första idrottaren någonsin att hängas för att använda syntetiska tillväxthormon.

Dessa dagar, fler och fler människor blir medvetna om det finns säkra och naturliga alternativ som kan öka HGH utan att någon av obehag eller risker som är förknippade med hormoninjektioner. Niacin är den mest populära. Det är också den mest potenta och många studier visar att det fungerar.

En titt på forskning

År 1983 började en grupp forskare att utföra studier som syftar till att utforska niacin förmåga att hantera kolesterolnivåer, och därefter insåg dess värde som en HGH öka förening. De frivilliga försökspersoner (åldrarna 35-48) som deltog i studien fick regelbundna doser av niacin (500 mg). Detta visade sig vara effektiv för att sänka kolesterolnivåer och data visade också en betydande ökning av HGH.

Tio år senare, 1993, forskare i Danmark genomförde en liknande studie, men den här gången forskningen särskilt utformade för att undersöka sambandet mellan niacin och HGH. Studieämnena delades upp i två grupper. Den första gruppen fick en placebo två gånger per dag och den andra gruppen erhöll niacin (350 mg). Studieperioden var fyra veckor och HGH nivåer av placebogruppen visade ingen märkbar förändring. Emellertid den niacin gruppen visade en genomsnittlig HGH ökning med 400%.

Flera studier visar HGH öka förmågor niacin kan förbättras ytterligare genom att använda det under perioder av hård träning. Resultaten av en sådan studie publicerades i Hormone and Behaviour (vetenskaplig tidskrift) och försökspersoner visade en häpnadsväckande 600% ökning av HGH.

Vad är NiacinMax?

niacin-max-produktNiacinMax är en unik tillägg som syftar till att nästan alla som vill förbättra sin topp fysisk prestation eller avvärja effekterna av åldrande.

NiacinMax är lätta att använda remsor som du helt enkelt placerar på tungan (vanligtvis första som på morgonen) och de lösa släppa formel skapar snabbast arbetar Niacin tillskott på marknaden. Du kommer att förbättra din syrecirkulationen med ca 50% och samtidigt öka blodflödet och röda blodkroppar.

NiacinMax undviker matsmältningssystemet helt. Upplöser Den tunna filmen snabbt under tungan, släppa 75 mg av ren niacin rakt in i blodet. Och eftersom vår niacin bio-strukturerad med liposomer, är den skyddad ända fram till den tid det når dina celler. Detta välriktad, skärmad leveranssystem ger NiacinMax en högre biotillgänglighet än någon annan niacin tillägg. Vilket innebär att du får nästan alla av det, inte bara en del av det.

[Ept id = “14882”]

Sammanfattningsvis

Som en bodybuilding stöd och sportbilaga har niacinmax mycket att erbjuda. Det är en beprövad HGH booster och kan ytterligare stödja målen för idrottare genom vasodilatation. Det har också visat sig vara effektivt för att sänka kolesterol. Hormoninjektioner kan ha motsatt effekt och kan innebära andra problem också. Förhoppningsvis someday snart kommer HGH injektioner bli ett minne blott. Det tar inte en Einstein för att räkna ut vilket är ett bättre alternativ.

Klicka här för att beställa NiacinMax från den officiella hemsidan »

BUY NOW »