NiacinMax Review – előnyei és felhasználása

Home » Review » NiacinMax » NiacinMax Review – előnyei és felhasználása

Niacin kiegészítők – B3, annak előnyei és felhasználása

vitamin-b3-niacinNiacin (B3-vitamin) jól ismert, hogy képes ösztönözni értágulatot, és segít a kemény megmunkált izmai az oxigén és a tápanyagok szükséges üzemanyag az intenzív edzés, és javítja az izomnövekedést és az erőt.

Egy gyors pillantás a címkét akárhány bodybulding kiegészítők valószínűleg felfedi a jelenlétét. Azonban niacin büszkélkedhet egy másik képesség, ami nem annyira ismert, hogy növeli a termelés az emberi növekedési hormon (HGH).

Mit kell tudni a HGH

Gondolt már arra, vissza a gyermekkor, és emlékezett, milyen gyorsan használni, hogy meggyógyítsa után mindazok súrolt térd és a frufru, horzsolások, amelyek szerves része a felnövő? Nem? Csináld most. Aztán egy kis időt gondolkodni az idősek és hogyan törés csípő- vagy zúzódás a test olyan könnyű nekik, és a gyógyulási folyamat olyan lassú. Van egy oka ennek a különbségnek a két ellentétes végén az ilyen nagyszabású életnek hívunk. A fiatalok szervek, amelyek nagy mennyiségű HGH, az idősebbek nem.

HGH gyártják az agyalapi mirigy és a fiatalok vannak megáldva egy mirigy, szivattyúk ki bőséges mennyiségű mert még mindig sok nő csinálni. A termelési szint csúcs alatt serdülőkorban mégis. Ezután ez lefelé egészen. Mire elérik a közepén 20-as, a legtöbb ember fognak előállítani lényegesen kevesebb HGH, mint voltak során a tizenéves, és a 61 éves korában, HGH szintje jellemzően 80% -kal alacsonyabb, mint voltak 21 évesen.

Szerencsére senki sem, hogy ezt a fekve. Lehetséges, hogy forduljon vissza az órát, és kihasználják az összes, hogy a HGH és az egyik legjobb és legbiztonságosabb módja van erre a segítségével niacin.

Az előnyei HGH biztosít

niacin-max-előnyök

Amikor HGH-szint megemelkedik, hogy számos előnyt nyújt, beleértve a következőket:

 • erőnövekedés
 • Továbbfejlesztett izomtömeg
 • Jobb immunrendszer
 • gyorsabb gyógyulás
 • Javítottak a tesztoszteron szint
 • Rugalmasabb csontok
 • Csökkent a szívbetegség kockázatát
 • A libidót
 • Továbbfejlesztett kognitív képességek
 • továbbfejlesztett hangulat
 • Jobb alvás minőségét

Érvek fellendítésének HGH természetesen

Az elmúlt években sok sportoló keres egy completive él igénybe a használata injekciók, hogy amennyiben egy szintetikus formája HGH. Azt kell mondani, kezelések ilyen jellegű bebizonyította, hogy nagyon hatékony, de akkor is okozhat csúnya mellékhatásokat, beleértve a duzzadt ízületek, izomfájdalom, és a magas koleszterinszint. A szintetikus növekedési hormon is tilos számos sportegyesületek. Sportolók, akik megvizsgálták és megállapították, hogy ez a vérükben valószínűleg kell tiltani a konkurens. A brit rögbi játékos, Terry Newton, megtanulta ezt a leckét a nehezebb utat, 2010-ben, amikor ő lett az első sportoló, aki valaha is fel kell függeszteni a szintetikus növekedési hormon.

Ezek a napok, egyre több ember egyre tisztában vannak biztonságos és természetes alternatívát képesek fokozni a HGH nélkül a kellemetlenségek, illetve kapcsolódó kockázatok hormon injekciót. A niacin az egyik legnépszerűbb. Ugyancsak a leghatásosabb és számos tanulmány bizonyítja, hogy működik.

Pillantás az Research

1983-ban, a kutatók egy csoportja elkezdte kutatásnak célja, hogy feltárja a niacin kezelési képességét a koleszterinszintet, és ezt követően realizált érték, mint a HGH növelése vegyület. Az emberi önkéntesek korú (35-48), aki részt vett a vizsgálatban kaptak a rendszeres adag niacin (500 mg). Ez hatásosnak bizonyult a koleszterinszint csökkentésére, és az adatok azt is kimutatta, egy figyelemre méltó növekedést HGH.

Tíz évvel később, 1993-ban dán kutatók végeztek egy hasonló tanulmány, de ezúttal a kutatás kifejezetten célja, hogy feltárja közötti kapcsolat niacin és a HGH. A tanulmány alanyok két csoportra osztották. Az első csoport placebót kapott naponta kétszer, a második csoport kapott niacin (350 mg). A vizsgálati időszak alatt a négy hét múlva, a HGH szintje placebo csoport nem mutatott észrevehető változást. Azonban a niacin csoport mutatta átlagosan HGH növekedés 400%.

Számos tanulmány kimutatta, a HGH növelése képességeit niacin lehet tovább növelhető az időszakokban nehéz feladat. Az eredmények egy ilyen tanulmányt tettek közzé a hormon és a viselkedés (tudományos folyóirat), valamint a vizsgálati alanyok mutatott meglepő 600% -os növekedést HGH.

Mi NiacinMax?

niacin-max-termékNiacinMax egy egyedi kiegészítő, amely célja, hogy bárkinek, aki azt akarja, hogy javítsák a csúcs fizikai teljesítményt vagy elhárít befolyásolja az öregedés.

NiacinMax használata egyszerű csík, egyszerűen helyezze a nyelvére (általában az első dolog reggel), és oldjuk fel elengedi a képlet létrehozása a leggyorsabb dolgozó Niacin kiegészítés a piacon. Akkor javulni fog az oxigénforgalom mintegy 50% -kal fokozzák a véráramlást és a vörös vérsejtek száma.

NiacinMax elkerüli az emésztőrendszerre teljesen. A vékonyréteg gyorsan feloldódik a nyelve alá, felszabadító 75 mg tiszta niacin egyenesen a véráramba. És mivel a niacin a bio-strukturált liposzómák, akkor védett egészen az idő eléri a sejteket. Ez pontosan célzott, árnyékolt adagoló rendszer ad NiacinMax biológiai hozzáférhetősége nagyobb, mint bármely más niacin kiegészítést. Ami azt jelenti, hogy szinte az egészet, nem csak egy részét.

[EPT id = “14882”]

Következtetésképpen

Mint testépítő támogatás és táplálékkiegészítő, niacinmax sokat kínál. Ez egy jól bevált HGH emlékeztető, és továbbra is támogatni a célokat a sportolók azáltal váltja ki. Azt is hatékonynak bizonyult koleszterincsökkentő. Hormon injekciót az ellenkező hatást és jelenleg más kérdésben is. Remélhetőleg, egy napon, HGH injekciók lesz a múlté. Nem veszi egy Einstein, hogy kitaláljuk, melyik a jobb megoldás.

Kattintson ide, hogy NiacinMax a hivatalos honlapján »

VÁSÁROLJ MOST »