NiacinMax Review – Edut ja käyttötarkoitukset

Home » Review » NiacinMax » NiacinMax Review – Edut ja käyttötarkoitukset

Niasiini lisäravinteet – B3, sen eduista ja käyttötarkoitukset

vitamiini-b3-niasiiniaNiasiini (B3-vitamiini) on tunnettu sen kyvystä kannustaa vasodilataatiota ja auttaa kovan toimi lihakset saavat happea ja ravinteita tarvitaan polttoaineen intensiivisen harjoittelun ja parantaa lihasten kasvua ja voimaa.

Nopea silmäys etiketin tahansa määrän bodybulding täydentää todennäköisesti paljastaa sen läsnäoloa. Kuitenkin niasiinia ylpeilee toinen kyky, joka ei ole niin tunnettu-se parantaa tuotannon ihmisen kasvuhormonin (HGH).

Mitä sinun tarvitsee tietää HGH

Oletko koskaan ajatellut takaisin lapsuuden ja muistaa kuinka nopeasti käyttää parantua, kun kaikki nuo scrubbed polvet ja otsatukka ja naarmuilta, jotka ovat olennainen osa kasvaa? Ei? Tee se nyt. Sitten kestää vähän aikaa miettiä vanhusten ja kuinka murtaa lonkan tai mustelmia liha on niin helppo ne ja paranemista niin hidas. On syy tähän ero näiden kahden vastakkaisen päät tässä mittakaavassa kutsumme elämää. Nuorilla on elimet, jotka sisältävät suuria määriä HGH, ikäihmisten eivät.

HGH on valmistettu aivolisäkkeestä ja nuoret siunataan rauhanen, joka pumppaa ulos runsas määrä, koska ne on vielä paljon kasvava tekemään. Tuotanto saavuttaa huippunsa aikana murrosiässä vaikka. Sen jälkeen se on alamäkeen kokonaan. Siihen mennessä kun he saavuttavat puolivälissä 20s, useimmiten sen tuottaa huomattavasti vähemmän HGH kuin ne olivat aikana teini-iässä ja viimeistään 61-vuotiaana, HGH tasot ovat tyypillisesti 80% pienempi kuin ne olivat 21-vuotiaana.

Onneksi kenenkään ei tarvitse ottaa tätä makuulla. On mahdollista kääntää kelloa taaksepäin, ja hyötyä kaiken HGH, ja yksi parhaista ja turvallisin tapoja tehdä niin on käyttää niasiinia.

Edut HGH Tarjoaa

niasiinia-max-edut

Kun HGH tasot ovat koholla se tarjoaa lukuisia etuja, kuten:

 • vahvuus voitot
 • Parempi lihasmassaa
 • Parempi immuunijärjestelmää
 • nopeampaa paranemista
 • Boostatut testosteronitaso
 • Joustavampia luut
 • Vähentynyt sydänsairauksien riskiä
 • Parannettu seksuaalivietti
 • Parannettu kognitiivisia kykyjä
 • parannettu mieliala
 • Parempi unen laatu

Argumentit edistämiselle HGH Luonnollisesti

Menneinä vuosina monet urheilijat etsivät completive reuna turvautuivat käytöstä injektioita säädettyä synteettinen muoto HGH. On todettava, hoitoja tällainen osoittautunut erittäin tehokkaaksi, mutta ne voivat myös aiheuttaa ikäviä sivuvaikutuksia, kuten turvonneiden nivelten lihaskipu, ja korkea kolesteroli. Synteettisten kasvuhormonin on kielletty monissa urheiluliittojen. Urheilijat, jotka on testattu ja todettu se veressä todennäköisesti kielletty kilpailevia. British Rugby pelaaja, Terry Newton, oppinut tämän läksyn kantapään kautta, vuonna 2010, jolloin hänestä tuli ensimmäinen urheilija koskaan keskeytetään käyttämällä synteettisiä kasvuhormonia.

Nykyään yhä useammat ihmiset tulevat tietoisiksi on turvallisia ja luonnollisia vaihtoehtoja pystytään lisäämään HGH ilman mitään ikävää tai riskejä hormoni injektioita. Niasiini on suosituin. Se on myös tehokkain ja lukuisat tutkimukset osoittavat, että se toimii.

Katsokaa Research

Vuonna 1983 joukko tutkijoita alkoi tutkimusten suunniteltu tutkimaan niasiinia kykyyn hallita kolesterolia, ja myöhemmin tajusin sen arvo HGH lisäämällä yhdistettä. Ihmisen vapaaehtoisilla (ikä 35-48), jotka osallistuivat tutkimukseen annettiin säännöllisen annoksen niasiinia (500 mg). Tämä on osoittautunut tehokkaaksi alentaa kolesterolia ja tiedot osoittivat myös kasvanut merkittävästi HGH.

Kymmenen vuotta myöhemmin, vuonna 1993, tutkijat Tanskassa toteutettiin vastaavaa tutkimusta, mutta tällä kertaa tutkimus on suunniteltu erityisesti tutkia suhdetta niasiinia ja HGH. Tutkimushenkilöt jaettiin kahteen ryhmään. Ensimmäinen ryhmä sai lumelääkettä kahdesti päivässä ja toinen ryhmä sai niasiinia (350 mg). Tutkimuksen aikana oli neljän viikon HGH tasot lumeryhmässä ei näkynyt havaittavaa muutosta. Kuitenkin niasiinia ryhmä osoitti keskimäärin HGH kasvoi 400%.

Useat tutkimukset osoittavat HGH lisäämällä kyvyt niasiinia voidaan edelleen parantaa käyttämällä sitä kausina kovaa liikuntaa. Tulokset yksi tällainen tutkimus julkaistiin vuonna Hormoni ja Behaviour (tiedelehdessä) ja tutkittavien osoitti hätkähdyttävä 600%: n nousu HGH.

Mikä on NiacinMax?

niasiinia-max-tuoteNiacinMax on ainutlaatuinen ravintolisä, joka on suunnattu vain joku, joka haluaa parantaa niiden piikin fyysistä suorituskykyä tai loitolla vaikuttaa ikääntymisestä.

NiacinMax ovat helppokäyttöisiä nauhat että olet yksinkertaisesti sijoittaa oman kielen (yleensä ensimmäinen asia aamulla) ja ne liukenevat vapauttamalla kaava luoda nopein työskentelevät Niasiini täydentää markkinoilla. Voit parantaa hapen liikkeeseen noin 50%, kun taas lisäämällä verenvirtausta ja punasolujen määrä.

NiacinMax vältetään ruoansulatuskanavan kokonaan. Ohut liukenee nopeasti kielen alle, vapauttaen 75 mg puhdasta niasiinia suoraan verenkiertoon. Ja koska niasiinia on bio-jäsennelty liposomien, se on suojattu aina siihen asti, kun se saavuttaa oman soluja. Tämä kohdistettuja, suojattu jakelujärjestelmä antaa NiacinMax korkeampi biosaatavuus kuin mikään muu niasiinia täydentää. Mikä tarkoittaa, että saat lähes kaikki se, eikä vain osa siitä.

[EPT id = “14882”]

Tiivistettynä

Kuten kehonrakennus tukea ja urheilu täydentää, niacinmax on paljon tarjottavaa. Se on todistettu HGH tehosterokotus ja voi edelleen tukea tavoitteita urheilijoiden tarjoamalla vasodilataatio. Se on myös osoittautunut tehokkaaksi alentaa kolesterolia. Hormoni injektion voi olla päinvastainen vaikutus ja voi esittää muita asioita samoin. Toivottavasti jonain päivänä pian, HGH injektionesteisiin tulee menneisyyteen. Se ei vie Einstein selvittää, mikä on parempi vaihtoehto.

Täältä tilata NiacinMax virallisilla verkkosivuilla »

OSTA NYT »