NiacinMax Review – Beneficii și utilizări

Home » Review » NiacinMax » NiacinMax Review – Beneficii și utilizări

Niacină Suplimente – B3, beneficii și utilizărilor sale

vitamina-b3-niacinaNiacina (vitamina B3) este bine cunoscut pentru abilitatea sa de a încuraja vasodilatație și ajuta la mușchii greu lucrat primi oxigen si substante nutritive necesare pentru a alimenta un antrenament intens si de a imbunatati cresterea masei musculare si a fortei.

O privire rapidă la eticheta de pe orice număr de suplimente bodybulding este de natură să dezvăluie prezența sa. Cu toate acestea, niacina are o altă abilitate care nu este atât de bine-cunoscut stimulează producția de hormon de creștere uman (HGH).

Ceea ce trebuie sa stii despre HGH

Te-ai gândit vreodată înapoi în copilărie și a adus aminte cât de repede ați folosit pentru a vindeca, după toate genunchii și lovirii frecate și julituri care fac parte integrantă din creștere în sus? Nu? Fa-o acum. Apoi ia un pic de timp să se gândească la modul în care persoanele în vârstă și de rupere un șold sau vânătăi carnea este atât de ușor pentru ei, iar procesul de vindecare atât de lent. Există un motiv pentru această diferență între cele două capete opuse ale acestei scale noi numim viata. Tinerii au organisme care contin cantitati mari de HGH, persoanele în vârstă nu.

HGH este fabricat de glanda pituitară și tinerii sunt binecuvântați cu o glanda care pompa o cantitate generoasă pentru că ei au încă o mulțime de creștere de a face. vârf nivelurile de producție în timpul în adolescență, deși. Dupa aceea e la vale tot drumul. Pana in momentul in care ajung la mijlocul lor 20 de ani, cei mai mulți oameni vor putea produce în mod considerabil mai puțin HGH decât au fost în timpul adolescenței și, până la vârsta de 61 de ani, nivelurile de HGH sunt, de obicei 80% mai mici decât erau la vârsta de 21 ani.

Din fericire, nimeni nu trebuie să ia acest lucru culcat. Este posibil să se întoarcă ceasul înapoi, și să profite de beneficiile tuturor ca HGH, iar unul dintre cele mai bune și cele mai sigure metode de a face acest lucru este prin utilizarea de niacina.

Beneficiile pe HGH Ofera

niacină-max-beneficii

Atunci când nivelurile de HGH sunt ridicate oferă numeroase avantaje, printre care:

 • câştigurile de rezistență
 • masei musculare îmbunătățită
 • Sistemul imunitar mai bun
 • vindecare mai rapida
 • nivelurile de testosteron potențat
 • oase mai rezistente
 • risc redus de boli de inima
 • sex drive îmbunătățită
 • abilități cognitive îmbunătățite
 • starea de spirit îmbunătățită
 • o calitate mai bună de somn

Argumente pentru Stimularea HGH mod natural

În ultimii ani mulți sportivi care caută o margine completive a recurs la utilizarea de preparate injectabile, care a furnizat o forma sintetica de HGH. Trebuie spus tratamente de acest tip s-au dovedit a fi foarte eficiente, dar ele pot provoca, de asemenea, efecte secundare neplăcute, inclusiv articulații umflate, dureri musculare, si colesterolul ridicat. Utilizarea hormonului de creștere sintetic este, de asemenea, interzis de multe asociații sportive. Sportivii care sunt testate și să-l aibă în sânge sunt susceptibile de a fi interzise de la concurente. British Rugby Player, Terry Newton, a învățat această lecție pe calea cea grea, în 2010, când a devenit primul atlet vreodată să fie suspendat pentru utilizarea hormonului de creștere sintetic.

Aceste zile, tot mai mulți oameni devin conștienți că există alternative sigure și naturale capabile să stimuleze HGH fără nici un fel de neplăcerile sau riscurile asociate cu injectii cu hormoni. Niacina este cel mai popular. Este, de asemenea, cel mai puternic si numeroase studii dovedesc că funcționează.

O privire la cercetare

În 1983, un grup de cercetători a început efectuarea de studii concepute pentru a explora capacitatea niacins de a gestiona nivelul de colesterol, și, ulterior, a realizat valoarea sa ca un compus stimularea HGH. Voluntarii umani (in varsta de 35-48), care au luat parte la studiu s-au administrat doze regulate de niacina (500mg). Acest lucru sa dovedit a fi eficace pentru scăderea nivelului de colesterol, iar datele au aratat, de asemenea, o creștere notabilă a HGH.

Zece ani mai târziu, în 1993, cercetătorii din Danemarca au efectuat un studiu similar, dar de data aceasta cercetare a fost proiectat special pentru a explora relația dintre niacină și HGH. Subiectii studiului au fost impartiti in doua grupuri. Primul grup a primit un placebo, de două ori pe zi, iar al doilea grup a primit niacină (350mg). Perioada de studiu a fost de patru săptămâni, iar nivelurile de HGH din grupul placebo au aratat nici o schimbare notabilă. Cu toate acestea, grupul niacină a arătat o creștere medie de HGH de 400%.

Mai multe tipuri de studii arată HGH creșterea abilităților de niacina poate fi îmbunătățită în continuare prin utilizarea acestuia în timpul perioadelor de exercitare greu. Rezultatele unui astfel de studiu a fost publicat in Hormonul si comportament (revista stiintifica) si subiectii studiului au aratat o crestere uimitoare de 600%, în HGH.

Ce este NiacinMax?

niacina-max-produsNiacinMax este un supliment unic, care are ca scop doar despre oricine care vrea să își îmbunătățească performanțele fizice de vârf sau a preveni un pericol afecteaza de imbatranire.

NiacinMax sunt ușor de utilizat benzi pe care pur si simplu le plasati pe limba (de obicei, primul lucru în dimineața) și se dizolvă eliberarea de formula crearea suplimentului Niacina cel mai rapid de lucru pe piata. Iti vei imbunatati circulatia oxigenului cu aproximativ 50%, în timp ce creșterea fluxului sanguin și a numărului de celule roșii din sânge.

NiacinMax evită sistemul digestiv în întregime. Filmul subțire se dizolvă rapid sub limba, eliberând 75mg de acid nicotinic pur direct în fluxul sanguin. Si pentru ca niacina nostru este bio-structurat cu lipozomi, acesta este protejat drept până în momentul când ajunge la celule. Acest lucru, sistem de livrare ecranat foarte bine direcționate oferă o biodisponibilitate mai mare NiacinMax decât oricare alt supliment de niacina. Ceea ce înseamnă că obține aproape toate de ea, nu doar o parte din ea.

[Id = ept “14882”]

In concluzie

Ca supliment ajutor de culturism și de sport, niacinmax are multe de oferit. Este un rapel de HGH dovedit și poate sprijini în continuare obiectivele sportivilor prin furnizarea de vasodilatație. Acesta sa dovedit a fi eficace pentru reducerea colesterolului. injectii cu hormoni poate avea efecte opuse și pot prezenta alte probleme la fel de bine. Să sperăm că, într-o zi în curând, preparate injectabile HGH va deveni un lucru al trecutului. Ea nu ia un Einstein pentru a descoperi care este cea mai bună opțiune.

Apasa aici pentru a comanda NiacinMax de pe site – ul oficial al »

CUMPARĂ ACUM »