NiacinMax Review – ползи и употреби

Home » Review » NiacinMax » NiacinMax Review – ползи и употреби

Ниацин добавки – B3, неговите предимства и употреби

витамин-b3-ниацинНиацин (витамин B3) е добре известен със способността си да насърчи вазодилатация и помогне трудно работили мускулите получават кислород и хранителни вещества, необходими за подхранване на интензивна тренировка и подобряване на мускулния растеж и сила.

Един бърз поглед върху етикета на всеки брой на bodybulding добавки има вероятност да разкрие присъствието си. Въпреки това, ниацин се похвали друга способност, която не е толкова добре познат-то повишава производството на човешкия хормон на растежа (HGH).

Какво трябва да знаете за HGH

Били ли сте някога, че обратно към детството си и си спомни колко бързо ще се използва, за да се лекува, след като всички тези измитите колене и бретон и ожулвания, които са неразделна част от израстването? Не? Направи го сега. Тогава отнеме малко повече време да се мисли за по-възрастните и как счупване на бедрото или посиняване на плътта е толкова лесно за тях и лечебния процес толкова бавно. Има причина за тази разлика между двата противоположни края на тази скала, което наричаме живот. Младите хора имат органи, които съдържат големи количества HGH, по-възрастните хора не го правят.

HGH се произвежда от хипофизната жлеза и младите хора са благословени с жлеза, която изпомпва щедра сума, тъй като те все още имат много расте, за да се направи. производствените нива връх по време на юношеството все пак. След това е надолу по пътя. По времето, когато те достигнат средата на 20-те години, повечето хора ще се произвеждат значително по-малко HGH, отколкото са били по време на пубертета и, на възраст от 61, нивата на HGH са обикновено 80% по-ниски, отколкото са били на възраст от 21.

За щастие, никой не трябва да се възползвам от тази в легнало положение. Това е възможно да се върне времето назад, и се възползват от предимствата на всички, че HGH, и един от най-добрите и най-сигурните начини да се направи това е чрез използването на ниацин.

HGH ползите Осигурява

ниацин-MAX-ползи

Когато нивата на HGH са повишени тя осигурява много ползи, включително:

 • печалби съдържание
 • Подобрена мускулна маса
 • По-добра имунна система
 • По-бързо изцеление
 • Усилено нивата на тестостерон
 • Повече еластични кости
 • Намален риск от сърдечно-съдови заболявания
 • Подобрена сексуално влечение
 • Засилено познавателните способности
 • Подобрено настроение
 • По-добро качество на съня

Аргументи за повишаване HGH Естествено

В последните години много спортисти, които търсят заключителен ръб прибягват до използването на инжекции, че при условие, синтетична форма на HGH. Трябва да се каже лечение на този вид се оказаха много ефективни, но те също могат да причинят лош странични ефекти, включително подуване на ставите, болки в мускулите, както и висок холестерол. Използването на синтетичен хормон на растежа също е забранено от много спортни асоциации. Спортисти, които са изпитани и е установено, за да го има в кръвта им има вероятност да бъде забранено да се конкурират. Британският ръгбист, Тери Нютон, научих този урок по трудния начин, през 2010 г., когато той стана първият спортист някога да бъде спряно за използване на синтетичен хормон на растежа.

Тези дни, все повече и повече хора стават наясно там са безопасни и естествени алтернативи, повишаване на HGH, без никоя от неприятностите или рисковете, свързани с хормонални инжекции. Ниацин е сред най-популярните. Той е и най-мощни и многобройни проучвания доказват, че тя работи.

Поглед към изследвания

През 1983 г. група изследователи започна провеждане на проучвания, предназначени да проучат възможността ниацин да управлява нивата на холестерола, и впоследствие реализира своята стойност като повишаване съединение HGH. доброволци на възраст (35-48), които са участвали в проучването, са били дадени редовни дози ниацин (500 mg). Това се оказа ефективен за понижаване на нивата на холестерола и на данните също показва значителен ръст в HGH.

Десет години по-късно, през 1993 г., изследователи в Дания провеждат подобно изследване, но този път на изследването е специално проектиран, за да изследват връзката между ниацин и HGH. субектите на изследването са били разделени на две групи. Първата група получава плацебо два пъти дневно, а втората група получава ниацин (350 mg). Периодът на изследване е четири седмици и нивата на хормон на растежа от плацебо групата не показват забележима промяна. Въпреки това, ниацин група показва средно увеличение HGH на 400%.

Няколко проучвания показват, че HGH повишаване на способностите на ниацин може да бъде допълнително подобрено чрез използването му по време на периоди на усилено физическо натоварване. Резултатите от едно такова изследване е публикувана в Hormone и поведение (научно списание) и субектите на проучване показа изумително увеличение 600% в HGH.

Какво е NiacinMax?

ниацин-макс-продуктNiacinMax е уникална добавка, която е насочена към почти всеки, който иска да подобри техния пик физически постижения или отклонявам ефектите от стареенето.

NiacinMax са лесни за употреба ленти, които просто пускат на езика си (обикновено първото нещо, на сутринта) и те се разтварят освобождаване формулата създаване на най-бързата работа ниацин добавка на пазара. Ще се подобри циркулацията на кислород с около 50%, докато увеличаването на притока на кръв и броя на червените кръвни клетки.

NiacinMax избягва храносмилателната система изцяло. Тънкият филм разтваря бързо под езика си, освобождавайки 75mg чист ниацин направо в кръвта. И тъй като нашата ниацин е био-структуриран с липозоми, той е защитен чак до момента, в който достигне вашите клетки. Това силно насочена, екраниран система за доставяне дава NiacinMax по-висока бионаличност, отколкото всеки друг ниацин добавка. Което означава, че можете да получите почти всичко на него, а не само част от него.

[EPT ID = “14882”]

В заключение

Като добавка помощ културизъм и спорт, niacinmax има какво да предложи. Това е доказано HGH бустер и може да се окаже допълнителна подкрепа на целите на спортистите чрез предоставяне на вазодилатация. Също така е доказано, че са ефективни за понижаване на холестерола. Хормон инжекции могат да са на противоположни ефекти и може да създава други проблеми, както добре. Надяваме се, че някой ден скоро, HGH инжекции ще се превърне в нещо от миналото. Тя не взема на Айнщайн, за да разбера, която е по-добрият вариант.

Кликнете тук, за да поръчате NiacinMax от официалния сайт »

купи сега »