NiacinMax Review – ли работа за вашия изграждане на мускулите?

Home » Review » NiacinMax » NiacinMax Review – ли работа за вашия изграждане на мускулите?

Niacinmax е сграда добавка мускул, който е съвсем различен от това, което се използва също! Вече не става дума за преглъщане капсули, за след това да се изчака 30 минути, един час или дори по-дълго, за да позволи на добавка топка вътре.

NiacinMax прави своя изграждане на мускулите и силата цяло много по-лесно! Сложете една лента на езика си и нека съставките ритник в рамките на няколко минути, чисто и просто!

В този преглед, ние ще опишем точно защо искате да използвате NiacinMax за изграждане на чиста мускулатура, сила, и да се подобри вашия спортните постижения.

Това ли е прекалено хубаво, за да е истина? Или има някои твърди научни наличните факти в подкрепа на тази добавка?

NiacinMax Ползи

Първо, нека да разгледаме по-подробно някои от ползите ще се използващи NiacinMax като важна част от вашата мускулна сграда арсенал.

 • Увеличете вас нива човешки хормон на растежа (HGH) от 600% за по-бързо и по-голям мускулен растеж.
 • Подобряване на производството на червени кръвни клетки за по-добър хранителен и доставката на кислород.
 • Ускоряване на възстановяването си, така че да може да се върне да работи по-бързо.
 • Кара те да се изгарят мазнините в тялото по-бързо.
 • Да ви даде по-добър приток на кислород към мозъка. Това дава по-добра концентрация и фокус.
 • Вземете 75 мг Pure ниацин доставени точно на езика си за по-бърза доставка на кръвта.

Какво е NiacinMax?

Ниацин е нов вид на добавка, която ще достави това е съставки на тялото си на клечка ви постави върху езика си. Със своята изключителна Липозомен система Капсулован доставка, ще бъде в състояние да абсорбира съставките в рамките на няколко минути.

Това означава, че добавката ще бъде много по-полезен и мощен, нищо няма да се губи, както това се случва с конвенционални добавки.

 

Кликнете тук, за да поръчате NiacinMax от официалния сайт »

Какво NiaxinMax ще направи за вас

Ниацин е активната съставка тук, и тя ще ви даде много ползи за здравето, освен увеличаване на мускулната си сграда, сила и издръжливост.

Един от най-големите предимства ще се използващи NiacinMax е, че тя ще се увеличи нивата на човешки растежен хормон, хормон, много жизнено важно за вашето изграждане на мускулите.

Човешки хормон на растежа и NiacinMax

Човешки растежен хормон е един от шестте основни хормони се нуждаете за вашето изграждане на мускулите. Колкото повече можете да получите на HGH естествено, толкова по-добре е.

Високите нива на растеж ще направи по-лесно за вас да се изгради постно мускули и сила. HGH също е чудесен мазнини горелка, която ще ви помогне да се отървете от инат телесните мазнини крие вашите мускули. Можете да бъдете уверя, че високите нива на хормони на растежа, ще ви дам, че настърган вид.

Ниацин Max увеличава червените кръвни клетки производство

Ниацин също подобрява производството на червени кръвни клетки, така че вашите азотни нива оксид ще вървят нагоре. Това означава, че ще стане по-лесно да се транспортира кислород и хранителни вещества към мускулите, така че те могат да се възстановят и да растат по-бързо.

NiacinMax ви дава голям тласък Преди вашите тренировки

Тук предимствата на ниацин Макс влезе в игра. Като тази добавка преди тренировка ще ви даде истински тласък, който ще ви направи по-добро ниво на енергия и подобрява доставката на вашите мускули. Ако вашият процент мазнини е достатъчно ниска, можете да го видите, защото сте вени се изпомпва и се открояват.

Подобрява азотен оксид нива за по-добро възстановяване

Висше азотен оксид също така дава по-добро възстановяване и двете между упражнения и фитнес посещения. Това означава, че може да остане по-фокусирани върху вашата фитнес зала за по-дълъг период от време, без почивка твърде много.

NiacinMax В сравнение с обикновените добавки

Това е далеч по-ефективно, за да си добавка абсорбира върху езика си и след това влиза в кръвта, отколкото да се поглъщат капсули. Не само, че е по-удобно, но също така е цяло много по-бързо.

Пътешествието на редовни добавки

Когато се вземе естествена добавка под формата на хапчета или капсули на съставки, имат дълъг път напред. На първо място, те трябва да достигне стомаха за смилане процес, който може да отнеме до 4 часа.

След това, много от тези съставки ще се унищожават или се отделя от свободните радикали, хранителни вещества и бактерии в стомаха си. Ако имате късмет, макс на 20% от съставките от капсулите, които сте направили, ще оцелее и да навлезе в клетките на организма.

Пътешествието на NiacinMax

Когато използвате NiacinMax на ръката си, съставките ще заобикалят стомаха и пътуват през кръвния поток директно в клетките ви. На това пътуване, компонентите ще бъдат защитени, и можете да очаквате усвояване на съставките в мускулите на 90% в сравнение с 20% от редовните капсулите.

 

Резултатите ще бъдат много по-бързи и ефективни съставки, които ще подобрят вашата мускулна маса, сила, издръжливост, и издръжливост.

Как да използваме NiacinMax за най-добри резултати

Производителят препоръчва да се вземат NiacinMax първото нещо сутрин на гладно и след тренировка 3 до 4 часа по-късно. Много е вероятно, невъзможно за повечето момчета, защото на училище и работа.

Предлагам ви да се възползвам от тази добавка, между 2 и 3 часа, преди работата си, без значение по кое време на деня е, на празен стомах.

Ако искате да имате предварително тренировка хранене или протеинов шейк преди тренировка, аз ще го направя, след като съм използвал NiacinMax ивица.

Използване на празен стомах е Важна

Използването NiacinMax на празен стомах е от решаващо значение, тъй като тя ще ви даде по-добро освобождаване HGH, защото не хранителни вещества ще се намесват. Наличието на мастни киселини може да спре производството си HGH.

What About на Дни Non-тренировка?

Ако сте на бюджета, можете да пропуснете като NiacinMax на вашите не-тренировъчни дни. Въпреки това, ако сте всичко в него ще ви даде някои предимства с помощта на лентите за почивка дни, както добре.

Като Две NiacinMax ленти на ден

Ако сте сериозни за вашето обучение и работи най-малко пет пъти през седмицата, че е полезно да се вземе втора лента през нощта на 3 или 4 часа преди лягане. Тя ще ви даде правилното освобождаване на HGH за възстановяване, докато сте в сън.

Кликнете тук, за да поръчате NiacinMax от официалния сайт »

Как Идва можете да получите повече ниацин в капсули, отколкото с NiacinMax?

Не забравяйте, съставките от гълтане капсули отива през стомаха първо, преди да влезе в кръвния поток. Това означава, че ще загубят около 80% от тяхната ефективност.

Когато са направени всички изчисления, ще с NiacinMax получи 45 пъти по-силни ниацин концентрация в сравнение с използването на капсули.

Някакви сериозни странични ефекти?

Като цяло NiacinMax е много безопасно да се вземат и няма да ви причини сериозни странични ефекти.

Флъш ниацин

Един здрав, безвреден страничен ефект от приема ниацин е червен изтръпване флъш вие ще получите след приема на добавката. С ниацин Max този флъш е само леко и е единственото доказателство, че работи и ниацин навлиза тялото си.

Може дори да се насладите на усещането за изтръпване, че ви се зарежда за една добра тренировка във фитнес залата.

 

Не Toxifying черния си дроб

Използването на конвенционални добавки, ниацин може да бъде доста трудно на черния дроб, ако се приема за по-дълъг период от време. Защото NiacinMax се доставя направо в кръвта, тя ще заобиколи черния дроб и няма да доведе до токсичност.

Дали NiacinMax наистина работа или това е прекалено хубаво, за да е истина?

За да отговорим дали ако NiacinMax работи или не съществуват четири основни въпроси, ние трябва да се справят.

Първо, прави усвояване чрез работата си език, когато става въпрос да приемате добавки?

Второ, може да ниацин подобри нивата на човешки хормон на растежа?

Трето, може ниацин подобрите азотни нива оксид?

И накрая, има ли по-високи нива на HGH имат някакво влияние върху вашата мускулна маса?

Абсорбция Thru си език

Има много научни доказателства, че абсорбцията чрез вашата помощ език можете да отнеме добавки по-бързо в тялото си. Този подход се нарича също сублингвално приложение и се използва широко в медицината.

Може ниацин Увеличете Вашите HGH нива?

Да, има няколко проучвания в подкрепа на това твърдение. Един от тях е на HJ Quabbe: растежния хормон, кортизол и Глюкагон Проучване , където хората са били дадени 500 мг на ниацин и забелязах екстремна покачване на нивата на хормон на растежа.

Но не забравяйте, най-добрият начин за увеличаване на нивата на HGH е комбинация от упражнения, здравословна диета и използване на ниацин.

Дали NiacinMax Увеличаване нивата на червените кръвни клетки?

Да, и не само, че тя се разширява кръвоносните съдове, както и, така че можете да прокара повече кислород и хранителни вещества до мускулите. Когато получите ниацин флъш, то е, защото тя се разширява кръвоносните съдове по цялото тяло. Това е много полезно за вашето изграждане на мускулите, сила, и на спортните постижения.

Вие само трябва да бъдете сигурни, за да получите “истински” ниацин, което получавате от NiacinMax и не никотинамид.

Има няколко изследвания на разположение, които ниацин подкрепя увеличаването на червени кръвни клетки. Тя също така ще намали нивата на холестерола и да ви помогне да се отървете от запушване на артериите, които могат да причинят сериозни сърдечно-съдови заболявания по-късно в живота.

Може ли по-високи нива на HGH подобря изграждане на мускулите, сила, и на спортните постижения?

Да, той е широко известен в спортните и културизъм кръгове, че по-високите нива на човешки хормон на растежа ще се възползват мускулите сграда, сила, спортните постижения и изгарянето на мазнините.

Кликнете тук, за да поръчате NiacinMax от официалния сайт »

NiacinMax Преглед

Когато сте в изграждането на мускулите и сериозно с вашите добавки, тя може да стане доста уморително да погълне всички тези капсули през цялото време. Тук NiacinMax и техните ленти силно приветстват като нов подход, който използва добавки. Със свеж вкус на вар, тя почти ще се чувствам като по-чиста уста.

Ние също така, че някои реални научни изследвания са в подкрепа на твърденията, че NiacinMax могат да ви помогнат да увеличите HGH, Red кръв, и азотен оксид нива и по този начин може да ви помогне да се изгради по-суха мускулатура.

За и против Използване NiacinMax

Нека да разгледаме по-подробно някои от предимствата и недостатъците, използващи NiacinMax.

Плюсове Използване NiacinMax

 • Бързо усвояване, който ви дава много по-ефикасна добавка
 • Лесни за използване от капсули
 • Изобилие от научни изследвания в подкрепа на претенциите
 • Без странични ефекти
 • 67 дни парите обратно гаранция
 • Superb подкрепа на разположение

Против Използването NiacinMax

 • Не са били одобрени от FDA
 • Надявах се, по-важни за изграждане на мускулите съставки като L-аргинин и креатин са включени

Как да купя NiacinMax

Най-добрият начин да се купуват NiacinMax е директно от производителя, използвайки тази специална връзка по-долу сме ви условие. Той гарантира, че получавате оригиналния продукт с съставки, които са 100% чист и истински. Не забравяйте, че купуват от нашия линк ви дава право на най-добрата поддръжка на клиенти и на 67-дни парите обратно гаранция.

Спестете пари купуват в големи количества

Имайте предвид, че можете да получите значителни спестявания на NiacinMax чрез закупуване в насипно състояние. Един пример, купи 90 пръчки и да получите 60 безплатно на върха на вашата поръчка.

Също така, не забравяйте, че NiacinMax предлага бърз и безплатна доставка по целия свят.

30 STRIPS
$39.99
Retail: $49.99
Savings: $10.00
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »
60 STRIPS + 30 FREE
$79.98
Retail: $149.97
Savings: $69.99
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »
90 STRIPS + 60 FREE
$119.97
Retail: $249.95
Savings: $129.98
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »

Кликнете тук, за да поръчате NiacinMax от официалния сайт »

купи сега »