NiacinMax Review: Как безопасно и ефективно е този продукт?

Home » Review » NiacinMax » NiacinMax Review: Как безопасно и ефективно е този продукт?

niacinmax-HGH-витамин-b3

NiacinMax е друга добавка ниацин-базирани, която претендира да помогне за подобряване на цялостното ви спортните постижения.

Това, което прави тази марка уникален е бързо абсорбиращ неговата формула, тъй като използва техника, те наричат ​​”липозомен капсулиране технология”.

За разлика от други хранителни добавки там, този продукт използва ленти, а не капсули, пластири или капки. Тя е пряко поставен в езика, който те твърдят, че имат по-бързо усвояване.

Така NiacinMax може да помогне за подобряване на цялостната си фитнес програма? Четете.

Какво е NiacinMax?

NiacinMax е собственост на дружество със същото име UK-базирана система. Вече споменати по-горе, този продукт е ниацин добавка с уникален достави технология.

Някои от неговите заявени ползи включват:

 • Увеличеното производство на червени кръвни клетки и притока на кръв
 • Увеличава хормони на растежа на човека от 600%
 • Повишена притока на кислород в мозъка
 • Бързо усвояване ленти

NiacinMax обещава да помогне за увеличаване размера на мускулите, сила, енергия и нива на производителност чрез увеличаване на червените кръвни клетки. Той също така да помогне за намаляване на умората, подобрява мозъчната функция и много други.

Чрез увеличаване на вашия HGH, NiacinMax насърчава изгарянето на мазнините, бърз растеж на мускулите и много други ползи за здравето.

Но това, което този продукт уникален е неговата форма ивица добавка. Те твърдят, че лентата директно се разтваря върху езика си и навлиза в кръвта в рамките само на 4 до 6 минути.

Това прави неговата формула, за да работи по-бързо и намалява възможността за всякакъв вид нежелани реакции.

Компанията зад тази марка предлага 67-дневна гаранция парите обратно от всяка покупка. Така че сте в добри ръце, ако решите да опитате този продукт. Всяка кутия на NiacinMax струва £ 29.99 (30 ленти).

 

Кликнете тук, за да поръчате NiacinMax от официалния сайт »

NiacinMax Съставки

За разлика от други HGH хапчета, които са пълни с различни съставки, NiacinMax съдържа само 75 мг на ниацин в лента ( витамин В3 )

Как ниацин работа?

Ниацин или известен научно като никотинова киселина, е форма на витамин B3. Неговата основна функция е да помогне на клетки превръщат протеините, мазнините и въглехидратите в използваема енергия.

Този витамин се използва също и за здравето на сърдечносъдовата система, нервната система, имунната функция и е от жизненоважно значение за различни части на тялото, като например загуба на мазнини, кръвно налягане, храносмилането, кръвообращението, клетъчното дишане, холестерол в кръвта, кожата и косата, детоксикация и много други.

Така ниацин помага да се освободи енергия от храната, с други думи, това е енергия за повишаване на агент. Това са причините, поради мазнини горелка , умните лекарства и културизъм добавки съдържат ниацин в техните формули.

Така че може да се NiacinMax постигне резултати?

Ниацин е доказан енергия бустер и е идеален партньор за нискокалорична храна диета и редовна тренировъчна програма.

Твърде малко ниацин може да се отцеди си енергия, което го прави трудно за тялото си, за да губят мазнини, и може да се закрепва влошаване на мозъчните функции.

Освен от тези факти, ниски ниацин нива могат да повишат риска от висок холестерол, високо кръвно налягане, диабет, инфаркт и много други хронични заболявания.

Така че е много важно, че получавате достатъчно ниацин от диетата си, за да бъде в състояние да получи по-горе споменатите ползи горе.

Клиничната доза на ниацин е около 14 до 16 мг на ден.

PubMed здравеопазването предполага, че ако вземете повече количества ниацин Да кажем 75mg на ден, вие не само ще бъде в състояние да губят мазнини и повишаване на енергийната нива, но си на холестерол в кръвта и нивата на триглицеридите са склонни да се подобри, както добре.

NiacinMax съдържа 75mg на ниацин на порция, която осигурява достатъчно дозиране да задейства всички ползи, споменати по-горе.

Освен това, този продукт е за разлика от хранителни добавки като PlasmaVar който използва капсули или таблетки, но езикът ленти.

Тази уникална технология на доставка ще ви даде по-бързо усвояване на ниацин, че веднага ще даде тласък на енергийните нива.

Но има една уловка. NiacinMax е вероятно полезно само ако сте физически активен индивид. Това означава, че за да бъде в състояние да получите резултати, трябва да следвате редовна тренировъчна програма.

Защо? Защото колкото повече тренирате, толкова повече ще засили своя човешки нива на хормона на растежа. Като NiacinMax и упражнения ще осигури висока степен на вероятност за успех. – Livestrong

Но тъй като този продукт се предлага на пазара за спортисти и спортни мислещи индивиди, изискването за упражняване вероятно не е голям проблем за вас.

NiacinMax Review: Дали NiacinMax Safe?

NiacinMax е основен витамин, че тялото ви се нуждае. Той е безопасен за употреба и е малко вероятно да предизвика всякакъв вид нежелани реакции.

За да се осигури безопасност, вие сте encourged, за да се консултирате с Вашия лекар , преди да вземете NiacinMax.

Кликнете тук, за да поръчате NiacinMax от официалния сайт »

инструкции

NiacinMax е цитрусов аромат на така че няма да се получи някакъв гаден вкус. Всяка лента осигурява 75 мг на ниацин за прилагане.

Според официалния сайт на тази марка, просто поставете лентата под езика си и тя ще се разтваря в секунди, освобождаване на витамин директно в кръвта.

Можете да вземете NiacinMax веднъж на ден, първото нещо, на сутринта на празен стомах.

Сайтът също така препоръчва да се обучават три до пет часа след като се.

NiacinMax Преглед Резюме

За разлика от други съмнителни и скъпи марки като Liptoprin Rx , NiacinMax не е съвсем лош продукт за вашата фитнес програма, тъй като наистина може да повиши вашата HGH и енергийни нива.

Така че освен че е мощна добавка витамин, този продукт може да се използва като тренировка добавка.

Аз оцените този продукт като ” ОДОБРЕНИ ” поради следните причини:

Предимства

 • Natural съставка – витамин B3
 • Официален сайт са опаковани с надеждна информация
 • Вероятно, за да засили своя HGH и енергийни нива
 • Могат да предвидят други ползи за здравето
 • Не са известни странични ефекти
 • 67-дневна гаранция за връщане на парите

Недостатъци

 • Могат да бъдат закупени само онлайн
 • Диета и упражнения се препоръчват

Къде да купим NiacinMax?

NiacinMax е достъпно онлайн чрез официалния си уебсайт.

За да купите NiacinMax, моля посетете официалната си страница продажбите долу.

30 STRIPS
$39.99
Retail: $49.99
Savings: $10.00
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »
60 STRIPS + 30 FREE
$79.98
Retail: $149.97
Savings: $69.99
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »
90 STRIPS + 60 FREE
$119.97
Retail: $249.95
Savings: $129.98
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »

Кликнете тук, за да поръчате NiacinMax от официалния сайт »

купи сега »