NiacinMax Review – Οφέλη και Χρήσεις

Home » Review » NiacinMax » NiacinMax Review – Οφέλη και Χρήσεις

Νιασίνη συμπληρώματα – Β3, τα οφέλη και τις χρήσεις του

βιταμίνη Β3-νιασίνηΗ νιασίνη (βιταμίνη Β3) είναι γνωστό για την ικανότητά της να ενθαρρύνει την αγγειοδιαστολή και βοηθούν σκληρά εργάστηκε μυς να πάρει το οξυγόνο και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να τροφοδοτήσουν μια έντονη προπόνηση και να βελτιώσουν την ανάπτυξη των μυών και δύναμη.

Μια γρήγορη ματιά στην ετικέτα για οποιοδήποτε αριθμό των συμπληρωμάτων bodybulding είναι πιθανό να αποκαλύψει την παρουσία της. Ωστόσο, η νιασίνη διαθέτει μια άλλη δυνατότητα, που δεν είναι τόσο γνωστή, ότι βελτιώνει την παραγωγή της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης (HGH).

Τι πρέπει να ξέρετε για HGH

Έχετε σκεφτεί ποτέ πίσω στην παιδική ηλικία σας και θυμήθηκε πόσο γρήγορα θα χρησιμοποιηθεί για να θεραπεύσει μετά από όλα αυτά τρίβονται τα γόνατα και τα κτυπήματα και τις γρατζουνιές που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της μεγαλώνουν; Όχι? Κάν ‘το τώρα. Στη συνέχεια, να πάρει λίγο χρόνο για να σκεφτεί για τους ηλικιωμένους και πώς το σπάσιμο ισχίου ή μώλωπες τη σάρκα είναι τόσο εύκολο γι ‘αυτούς και η διαδικασία επούλωσης τόσο αργή. Υπάρχει ένας λόγος για αυτή τη διαφορά ανάμεσα στα δύο αντίθετα άκρα της κλίμακας αυτής που αποκαλούμε ζωή. Οι νέοι άνθρωποι έχουν σώματα που περιέχουν υψηλές ποσότητες HGH, οι ηλικιωμένοι δεν κάνουν.

HGH παράγεται από την υπόφυση και οι νέοι είναι ευλογημένη με ένα αδένα που αντλεί από ένα γενναιόδωρο ποσό, επειδή εξακολουθούν να έχουν πολλά αυξανόμενης να κάνετε. επίπεδα παραγωγής αιχμής κατά τη διάρκεια της εφηβείας όμως. Μετά από αυτό είναι κατηφόρα σε όλη τη διαδρομή. Μέχρι τη στιγμή που θα φθάσουν μέσα του ’20 τους, οι περισσότεροι άνθρωποι θα παράγουν πολύ λιγότερο HGH ό, τι ήταν κατά τη διάρκεια της εφηβείας τους και, από την ηλικία των 61, τα επίπεδα HGH είναι συνήθως 80% χαμηλότερα από ό, τι ήταν στην ηλικία των 21.

Ευτυχώς, κανείς δεν πρέπει να το λάβουν αυτό που βρίσκεται κάτω. Είναι δυνατόν να γυρίσει πίσω το ρολόι, και να καρπωθούν τα οφέλη από όλα αυτά HGH, και ένας από τους καλύτερους και ασφαλέστερους τρόπους για να γίνει αυτό είναι με τη χρήση νιασίνη.

Η HGH οφέλη Παρέχει

νιασίνη-max-παροχών

Όταν τα επίπεδα HGH αυξημένα παρέχει πολλά οφέλη, όπως:

 • αύξηση της δύναμης
 • Βελτιωμένη μυϊκή μάζα
 • Καλύτερη του ανοσοποιητικού συστήματος
 • ταχύτερη επούλωση
 • Αυξήθηκαν τα επίπεδα τεστοστερόνης
 • Πιο ανθεκτική οστά
 • Μείωση του κινδύνου καρδιακής νόσου
 • Βελτιωμένη σεξουαλική ορμή
 • Ενισχυμένη γνωστικές ικανότητες
 • βελτιωμένη διάθεση
 • Καλύτερη ποιότητα του ύπνου

Επιχειρήματα για την αύξηση των HGH Φυσικά

Τα τελευταία χρόνια πολλοί αθλητές που αναζητούν ένα completive άκρη κατέφυγε στη χρήση των ενέσεων που παρείχε μια συνθετική μορφή της HGH. Πρέπει να πούμε θεραπείες αυτού του είδους αποδείχτηκε ότι είναι πολύ αποτελεσματικά, αλλά μπορούν επίσης να προκαλέσουν δυσάρεστες παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων των διογκωμένων αρθρώσεων, μυϊκό πόνο, και υψηλή χοληστερόλη. Η χρήση συνθετικών αυξητική ορμόνη, επίσης, απαγορεύεται από πολλούς αθλητικούς συλλόγους. Οι αθλητές που έχουν δοκιμαστεί και βρέθηκε να έχουν στο αίμα τους είναι πιθανό να απαγορευτεί από τον ανταγωνισμό. Ο Βρετανός παίκτης του ράγκμπι, Terry Newton, έμαθε αυτό το μάθημα με το δύσκολο τρόπο, το 2010, όταν έγινε ο πρώτος αθλητής ποτέ να ανασταλεί για τη χρήση συνθετικών αυξητική ορμόνη.

Αυτές τις μέρες, όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι υπάρχουν ασφαλείς και φυσικές εναλλακτικές λύσεις ικανές για την ενίσχυση της HGH, χωρίς κανένα από τα δυσάρεστα ή τους κινδύνους που συνδέονται με ενέσεις ορμονών. Η νιασίνη είναι η πιο δημοφιλής. Είναι επίσης η πιο ισχυρή και πολυάριθμες μελέτες αποδεικνύουν ότι λειτουργεί.

Μια ματιά στο Ερευνητικό

Το 1983, μια ομάδα ερευνητών άρχισε τη διεξαγωγή μελετών σχεδιαστεί για να διερευνήσει την ικανότητα νιασίνη να διαχειριστεί τα επίπεδα της χοληστερόλης, και στη συνέχεια συνειδητοποίησε την αξία της ως μια ένωση τόνωση HGH. Τα ανθρώπινα εθελοντές (ηλικίας 35-48) που συμμετείχαν στη μελέτη είχαν τακτικές δόσεις νιασίνης (500 mg). Αυτό αποδείχθηκε ότι είναι αποτελεσματικό για τη μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης και τα δεδομένα έδειξαν επίσης μία αξιοσημείωτη αύξηση στις HGH.

Δέκα χρόνια αργότερα, το 1993, οι ερευνητές στη Δανία πραγματοποίησε μια παρόμοια μελέτη, αλλά αυτή τη φορά η έρευνα σχεδιάστηκε ειδικά για να διερευνήσει τη σχέση μεταξύ της νιασίνης και HGH. Τα άτομα της μελέτης χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Η πρώτη ομάδα έλαβε πλασέμπο δύο φορές την ημέρα και η δεύτερη ομάδα έλαβε νιασίνη (350 mg). Η διάρκεια της μελέτης ήταν τεσσάρων εβδομάδων και τα επίπεδα HGH της ομάδας του εικονικού φαρμάκου δεν έδειξε αξιοσημείωτη μεταβολή. Ωστόσο, η νιασίνη ομάδα έδειξε μια μέση αύξηση HGH 400%.

Αρκετές μελέτες δείχνουν ότι η HGH τόνωση ικανότητες της νιασίνης μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω με τη χρήση του κατά τη διάρκεια περιόδων σκληρής άσκησης. Τα αποτελέσματα μιας τέτοιας μελέτης δημοσιεύθηκε στην ορμόνη και Συμπεριφοράς (επιστημονικό περιοδικό) και τα θέματα της μελέτης έδειξαν μια εντυπωσιακή αύξηση 600% σε HGH.

Τι είναι NiacinMax;

νιασίνη-max-προϊόνNiacinMax είναι ένα μοναδικό συμπλήρωμα που έχει ως στόχο ακριβώς για όποιον θέλει να βελτιώσει την άριστη φυσική απόδοσή τους ή να εξορκίσει τις επιπτώσεις της γήρανσης του πληθυσμού.

NiacinMax είναι εύκολο στη χρήση ταινίες που μπορείτε απλά να τοποθετήσετε στη γλώσσα σας (συνήθως το πρώτο πράγμα το πρωί) και διαλύονται απελευθερώνοντας τον τύπο δημιουργίας του συμπληρώματος ταχύτερη εργάζονται Νιασίνη στην αγορά. Θα βελτιώσει την κυκλοφορία του οξυγόνου κατά περίπου 50%, ενώ η αύξηση της ροής του αίματος και του αριθμού των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

NiacinMax αποφεύγει το πεπτικό σας σύστημα εντελώς. Η λεπτή μεμβράνη διαλύεται γρήγορα κάτω από τη γλώσσα σας, απελευθερώνοντας 75 mg καθαρής νιασίνης κατευθείαν στην κυκλοφορία του αίματός σας. Και επειδή η νιασίνη μας είναι βιο-δομημένη με λιποσώματα, προστατεύεται μέχρι και τη στιγμή που φθάνει τα κύτταρά σας. Αυτή η εξαιρετικά στοχευμένες, θωρακισμένο σύστημα παροχής δίνει NiacinMax μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα από κάθε άλλη νιασίνη συμπλήρωμα. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε σχεδόν όλα, όχι μόνο μερικά από αυτά.

[EPT id = “14882”]

Συμπερασματικά

Ως βοήθημα bodybuilding και αθλητικές συμπλήρωμα, niacinmax έχει πολλά να προσφέρει. Είναι ένα αποδεδειγμένο HGH αναμνηστική και μπορεί να στηρίξει περαιτέρω τους στόχους των αθλητών με την παροχή αγγειοδιαστολή. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό για τη μείωση της χοληστερόλης. ενέσεις ορμονών μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα και μπορεί να παρουσιάσει και άλλα ζητήματα, όπως καλά. Ας ελπίσουμε ότι, κάποια μέρα σύντομα, ενέσεις HGH θα γίνει ένα πράγμα του παρελθόντος. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς Αϊνστάιν για να καταλάβω ποια είναι η καλύτερη επιλογή.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε NiacinMax από την επίσημη ιστοσελίδα »

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »