Niacin Max Review – Kvalitet nitrogenoksid & Muscle Vekst Supplement

Home » Review » NiacinMax » Niacin Max Review – Kvalitet nitrogenoksid & Muscle Vekst Supplement

niacin-max-produktNiacin Max er vår favoritt nitrogenoksid supplement på markedet på grunn av det faktum som er bruker rask oppløsning Niacin strimler i stedet for piller eller væsker. Det betyr at resultatene skal teoretisk være nesten umiddelbar når det gjelder økningen i oksygen, næringsopptak, og blodstrøm. Les denne  Niacin Max  gjennomgang  for å finne ut hvordan det kan fungere for å hjelpe deg å bygge noen alvorlige muskler.

Fordelene ved Niacin Max

 • Kunne gi en betydelig bedre blodstrøm
 • Kan potensielt gi en betydelig økning oksygen
 • Kan bidra til å forbedre naturlig HGH utnyttelse
 • Næringsopptak kan bli mye mer effektiv
 • Du kan oppleve en stor økning i styrke hvis oksygennivået er økt
 • Forbedret næringsopptak kan gi raskere muskelvekst

Hvordan Niacin Max arbeid?

Niacin Max er en stripe du plasserer på tungen som oppløser umiddelbart. Det er i utgangspunktet bare en stripe på 75 milligram Niacin men på grunn av leveringsmåte, er det betydelig større sannsynlighet for å være effektive for bedre blodgjennomstrømning og oksygennivået øker.

Det er andre Niacin kosttilskudd der ute som dose på ca 100 milligram per porsjon, men problemet er at dosen er vanligvis capsulated. Når Niacin er capsulated, det betyr at etter den tid det blir til der den kan utnyttes, kan du sannsynligvis være bare får fordelene av omtrent halvparten av det dosering. Derfor kan 75 milligram levert via en oppløsning stripe være mye mer gunstig enn 100 milligram levert via kapsel.

Niacin sies å være i stand til å forbedre oksygen sirkulasjon av potensielt så høy som 50%, som er det endelige målet for alle nitrogenoksid kosttilskudd og gjør niacin Max mest sannsynlig det beste alternativet. En annen grunn niacin kan være bedre enn andre former for nitrogenoksid boosting er teorien om at det kan i tillegg øke HGH utnyttelse , noe som trolig vil føre til betydelig muskelvekst.

Klikk her for å bestille NiacinMax fra den offisielle nettsiden »

Niacin Max Ingredienser – hva gjør det?

niacin-max-fordeler

Niacin Max inneholder bare én ingrediens, og det er 75 milligram niacin per porsjon. Kan Niacin av seg selv egentlig være bedre enn å ta alle de tilfeldige ting de fleste andre nitrogenoksid kosttilskudd tendens til å inneholde? Vi tror det, og her er grunnene til at …

Grunn # 1: Oxygen Circulation Økning

Hvis Niacin virkelig kan forbedre din oksygen sirkulasjon med 50%, så det kan være en av de mest fordelaktige kosttilskudd hvem som helst kan ta uavhengig av hva deres mål er. Her er hvorfor … Oksygen er antatt å være ansvarlig med å gi kroppen din med opp til 90% av sin energi. Det betyr at teoretisk sett, musklene kan bli vesentlig sterkere og kraftigere hvis oksygen er forbedret som betydelig.

Siden oksygen er din viktigste strømkilde, ville det være i din beste interesse å øke nivåene av det. Det kan bety å løfte mer vekt og få flere reps. I utgangspunktet alle handlinger du utfører under treningen er slutt drevet av oksygen, slik at du kan forestille deg hvordan det ville påvirke deg hvis du kunne ha 50% mer av det? 

Grunn # 2: Blood Flow forbedring

Ditt blod er det inneholder alle næringsstoffer. Hele ideen bak å få en god pumpe på treningsstudio sender mer blod (og så i sin tur, mer næring) til musklene under treningen. T herefore, hvis du kunne øke effektiviteten som blod strømmer inn i musklene dine, du kan i teorien optimalisere næringsopptak og dermed muskel vekst og reparasjon. 

Basert på dette prinsippet, hvis Niacin virkelig forbedrer blodtilførselen til musklene dine, kan du øke hastigheten som de er i stand til å komme seg og vokse. Dette er en av de viktigste årsakene til at Niacin tilskudd kan vise seg å være det beste alternativet i form av nitrogenoksid kosttilskudd. For ikke å nevne, er ren Niacin måten billigere enn de fleste nitrogenoksid kosttilskudd.

Grunn # 3: Potensielle HGH Boost

Sist men ikke minst, kunne Niacin potensielt øke HGH nivåer. En studie viste at kroppen begynner å slippe HGH innen 15 minutter etter at du begynner treningen. Nå, hvis det er sant, så Niacin kan bli enda mer fordelaktig enn vi trodde.

Hvis HGH er utgitt under treningen, og du tar Niacin å bedre blodgjennomstrømningen og næringsopptak før treningen, det betyr at HGH som utgis kan være mye mer effektivt absorbert og utnyttet som et resultat av niacin kosttilskudd.

Så det er faktisk ikke den Niacin selv som er årsak til utgivelsen av HGH. Kroppen din kan gjøre det på egen hånd. Snarere er det Niacin jobb å sørge for at HGH er effektivt levert til musklene hvor det kan deretter brukes til å bidra til å skape nye muskelvev. Teorien er at uten Niacin, HGH kroppen din allerede utgivelser er potensielt ikke blir fullt utnyttet , noe som kan forhindre muskel gevinster.

Klikk her for å bestille NiacinMax fra den offisielle nettsiden »

Argumenter for Niacin Max

 • Niacin kosttilskudd kan øke HGH utnyttelse
 • Din oksygen sirkulasjon kan forbedre med så mye som 50%
 • Det kan øke nivåene dine kraftigste energikilde: oksygen
 • Det er mulig at musklene kan absorbere næringsstoffer mer effektivt
 • Blodtilførselen til musklene dine kan bli betydelig forbedret
 • Den rask oppløsning stripe leveringsmåte er en god idé

Cons

 • Niacin kosttilskudd ofte fører til det som er referert til som “niacin flush”, som er i utgangspunktet bare en varm, tingly følelsen at du føler deg i ansiktet et par minutter etter inntak. Det går unna ganske raskt skjønt

The Final Verdict På NiacinMax

Vår konklusjon om dette produktet er at det kan meget vel være det beste alternativet hvis du leter etter noe som potensielt kan øke oksygennivå og blodstrøm. Leveringsmåte er genialt og vil trolig være mye bedre enn å ta det i pilleform. Vi ga deg tre store grunnene til at niacin kan være bedre enn standard nitrogenoksid kosttilskudd og basert på disse ideene, er dette vår offisielle # 1 anbefaling for nitrogenoksid boosters.

Hvor kjøpe Niacin Max Og hvor mye det koster

Niacin Max kan kjøpes direkte fra produsenten, som lar deg få den laveste prisen siden det ikke er “mellommann” avgift. Du ønsker alltid å kjøpe direkte fra produsenten hvis du kan. Vi har gitt en link til deres hjemmeside under for deg.

30 STRIPS
$39.99
Retail: $49.99
Savings: $10.00
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »
60 STRIPS + 30 FREE
$79.98
Retail: $149.97
Savings: $69.99
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »
90 STRIPS + 60 FREE
$119.97
Retail: $249.95
Savings: $129.98
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »

Klikk her for å bestille NiacinMax fra den offisielle nettsiden »

KJØP NÅ »