Niacin Max Review – Hurtig og nem måde at øge din fysiske ydeevne

Home » Review » NiacinMax » Niacin Max Review – Hurtig og nem måde at øge din fysiske ydeevne

Last Updated on

Betydningen af ​​ilt i blodet flow, når opbygge muskler er almindeligt kendt, men vidste du, at der nu er en “pille-fri” måde at øge dit blod ilt niveauer med op til 50% ?? Resultatet er øget røde blodlegemer, forbedret ilt levering til dine muskler og hjerne, hvilket igen betyder bedre resultater, udholdenhed, energi og forbedret koncentration.

Introduktion NiacinMax

niacinmax-hgh-vitamin-b3

Niacinmax er et innovativt nyt produkt, der tager form af en simpel “smelte i din mund film ‘at på en måde sekunder, hurtigt opløses for at levere en effektiv dosis af thiamin (vitamin B3) i dit blod stream … dette udvider blodkarrene, tillade højere niveauer af ilt til at cirkulere i hele kroppen, nærende både dine muskler og hjerne, bidrager til at øge energi, ydeevne og i sidste ende resulterer ..

Fordelingen PÅ Niacin MAX

NiacinMax er et produkt, der anvendes som supplement til Niacin.

Niacin, også kendt som nicotinsyre , er et B-vitamin anvendes i vitamintilskud og receptpligtig medicin. Det er hovedsageligt anvendes til at forhindre hjertekarsygdomme.

NiacinMax har evnen til at udvide blodkarrene og dermed øge ilt flow gennem dem, hvilket igen resulterer i masser af vigtige fordele.

For det første giver flere hormoner og sunde næringsstoffer til at gå gennem dine muskler, og dette lader dig modstå længere perioder med højere intensitet arbejde og forbedrer udholdenhed.

Ikke kun det, din hjerne høster fordelene af de højere iltindhold så godt, fordi det renser ud metaboliske affald i hjernen som mælkesyre og kuldioxid . Dette forbedrer din mentale fokus og koncentration, hjælper du tror mere held på tæerne og reagere hurtigere.

Dette produkt øger også produktionen af ​​røde blodlegemer, der i sig selv er ansvarlig for ilttilførsel til hjernen og muskler. Flere niacin i kroppen fører til en stigning af et hormon kaldet erythropoietin, som producerer røde blodlegemer. Som nævnt tidligere, dette erstatter den mælkesyre i dit system med mere ilt, hvilket forsinker dine chancer for træthed.

Alt dette er sagt, eftersom røde blodlegemer konstant udsættes for oxygen, de er tilbøjelige til oxidativ beskadigelse, især under intens træning. Men NiacinMax er en antioxidant, hvilket betyder, at det giver røde blodlegemer en stærkere panser mod oxidativ skade for dem til at vare længere. Denne gang spiller i det samlede billede af din krop opretholde en højere ilt-bæreevne.

NiacinMax øger menneskelige væksthormoner med mere end 600 procent (ja, du læste rigtigt)! Dette er yderst gavnlig for dem, der er alvorlige atleter og bodybuildere, fordi det fremskynder muskel opsving efter langvarige perioder med intens motion, hjælper med at reducere kropsfedt og producerer meget defineret muskelmasse.

Klik her for at bestille NiacinMax fra den officielle hjemmeside »

Niacin Max Review: Hvordan virker det?

graf-niacin-før-bed1

NiacinMax er skabt som en tynd strimmel af film, du lægger på din tunge, hvorefter den er absorberet fra slimhindevævet i munden ind i blodbanen. Dette er gjort muligt gennem liposomal indkapsling teknologi, som omgiver niacin med et lipid kaldet phosphatidylcholin (PC) for at beskytte det mod skade, som det gør sin vej ind i blodbanen.

Det anbefales kraftigt, at du tager en stribe af produktet på en tom mave, fordi der vil være mindre af fedtsyrer i dit system, som gør det muligt mere væksthormon til at blive frigivet under træning (og derfor en mere grundig muskel opsving session bagefter).

Det er også opmuntrende, at du tager NiacinMax inden for tre til fem timer, før du træner, så højden i vækst hormon niveauer holde sig inden for tidsrammen for din training.During søvn, din krop hemmeligheder omkring 70 procent af den daglige humant væksthormon. Hvis du er en særligt hyppige træner (5 eller flere gange om ugen), tager en anden strimmel tre til fire timer før sengetid vil skabe en endnu større boost af hormonet, hvilket resulterer i hurtigere muskel opsving og vækst.

Nogle flere fordele ved NiacinMax: –

 • Forskellige undersøgelser har vist, at NiacinMax øger hormon niveau i kroppen ved 600%
 • Det fremskynder muskelvækst ved at brænde kropsfedt. Så det giver dig en attraktiv og stærk fysik i dag.
 • Siden NiacinMax øger iltforsyning til blodet, det forbedrer fokus og koncentration, det er til stor hjælp for studerende og forskere.
 • Det øger tilliden af ​​drenge og piger, når de skal deltage i en afslutning. Den gør det muligt hurtigere beslutninger og hurtigere reaktioner, så det giver dem en fordel over andre konkurrenter.
 • Det leverer mere end 75 mg af Niacin (vitamin B3) direkte ind i vores blodbanen. det er derfor betragtes som den hurtigste virkende og en kraftig vitamin supplement.
 • De Konventionelle kosttilskud på markedet har meget lav ringe biotilgængelighed. Vores kroppe er ikke i stand til at optage næringsstoffer effektivt. Disse kosttilskud skulle passere gennem vores fordøjelsessystem før ind vores blod. Men dette er ikke i tilfælde af NiacinMax. Det bruger hurtigt opløsende tungen strimmel infunderes med liposomal indkapsling teknologi.
 • Undersøgelser har vist, at 90% af Niacin Kosttilskud som vi indtager bliver spildt som en lille procentdel af dem formår at nå vores blodbanen. Men i tilfælde af NiacinMax, er mere end 90% af produktet anvendes af kroppen, kan kun en lille procentdel af det få spildt.

VIL NIACINMAX arbejde for dig?

Der er omfattende dokumentation om virkningerne af motion på humant væksthormon på kropssammensætning. En bemærkelsesværdig undersøgelse, sammenlignet væksthormon sekretion af sprint-uddannede atleter versus udholdenhed-trænede atleter.

De to grupper blev bedt om at sprint i højst 30 sekunder på et løbebånd, og det blev konstateret, at den førstnævnte gruppe udskilles 10 gange mere væksthormon end den sidstnævnte (som sprint er en mere intens motion end udholdenhed jogging / løb).

Dette er meget vigtigt, fordi niacin øger ilt flow til blodbanen, som er beregnet til at hjælpe dig held træne mere intenst i en vis periode, og udskiller en større mængde væksthormon.

NiacinMax har vist og bevist, at markant forbedre blodgennemstrømningen og udholdenhed, hvilket er grunden til vi mener dette produkt ville gøre for en fremragende investering.

Klik her for at bestille NiacinMax fra den officielle hjemmeside »

Niacin antal bivirkninger

Den ene bivirkning af at tage NiacinMax er, hvad der er kendt som “Niacin Flush.” ​​Efter fire til seks minutter efter indtagelse af produktet (især hvis det er din første gang), vil du bemærke en rødmen af ​​huden og en prikkende fornemmelse i dit ansigt og neck.You kan også begynde at kradse en lille smule.

Dette er en meget normal reaktion på en hvilken som helst niacin produkt, du tager, og det vil vokse mildere jo mere du tager det; i virkeligheden er det et tegn på, at produktet fungerer! Det er direkte fysisk bevis for udvidelse af blodkarrene, hvilket giver mere blodgennemstrømning gennem kroppen. Denne bivirkning vil fortage sig inden for 10 minutter at tage Niacin Max.

Hvor kan man købe Niacin Max?

Niacin Max skal købes fra selskabets hjemmeside . Du kommer til at få de bedste tilbud samt de seneste niacin max udsagn fra sine brugere. På nuværende tidspunkt vil en kasse med 30 strimler koste dig $ 39,99 (eller £ 29.99 i UK) . Priserne falder, når du bestiller i løs vægt, dvs. du få en kasse helt gratis, når du køber 2 kasser. Producenten har også en slags penge-tilbage garanti plus tilbagevenden politikker, der er fastsat nærmere i deres site.

30 STRIPS
$39.99
Retail: $49.99
Savings: $10.00
FAST & FREE SHIPPING
buy now »
60 STRIPS + 30 FREE
$79.98
Retail: $149.97
Savings: $69.99
FAST & FREE SHIPPING
buy now »
90 STRIPS + 60 FREE
$119.97
Retail: $249.95
Savings: $129.98
FAST & FREE SHIPPING
buy now »

NiacinMax anmeldelse Summary

Som tiden vist hele denne anmeldelse, niacin spiller en vigtig rolle for at øge blodgennemstrømningen gennem udvidelse af blodkar og forbedret levering ilt. Det stort set øger også humant væksthormon til støtte i vellykket, hurtig muskel opsving.

Niacin MAX Pros

 • NiacinMax kommer med en 67 dage, ingen stillede spørgsmål pengene tilbage garanti, hvis du ikke er helt tilfreds med produktet.
 • NiacinMax øger produktionen af ​​røde blodlegemer, hvilket i sig selv er ansvarlig for ilt levering til din hjerne og muskler. Produktet har også vist sig at øge normale HGH niveauer op til 600%.
 • Foruden højere udholdenhed og forbedret ydeevne, ingredienserne i NiacinMAx øge ilt flow til hjernen gør det muligt at rense ud metaboliske affald såsom mælkesyre og carbondioxid. Dette forbedrer mental fokus og koncentration, hjælper dig til at tænke mere held på tæerne og reagere hurtigere.

NIACINMAX: CONS

 • Når det kommer til niacin kosttilskud, NiacinMax er mere på den dyre side, med priser der starter ved $ 39,99
 • Niacin Flush: Mange brugere rapporterede rødme og blotchiness af huden efter at have taget dette tillæg. Men dette kan forventes med de fleste Niacin kosttilskud

NiacinMax er et produkt, der er vist til at maksimere det formål at niacin sikkert og tilstrækkeligt, og vi anbefaler dette produkt til alle, der er alvorligt med at få og opholder sig i prime fysisk form. Selvom “Niacin Flush” kan forårsage dit ansigt og hud til at rødme, tænke på det som en gusher af en nyere, fyldigere rush blod! Du vil takke det senere.

Klik her for at bestille NiacinMax fra den officielle hjemmeside »

KØB NU »