Niacin Max Review – ett snabbt och enkelt sätt att öka din fysiska prestations

Home » Review » NiacinMax » Niacin Max Review – ett snabbt och enkelt sätt att öka din fysiska prestations

Betydelsen av syre i blodet flöde när man bygger muskler är allmänt känt, men visste du att det nu finns en “pillerfritt” sätt att öka blodsyrenivåer med upp till 50% ?? Resultatet är ökad röda blodkroppar, förbättrad syretillförseln till dina muskler och hjärna, vilket i sin tur ger bättre resultat, uthållighet, energi och förbättrad koncentration.

införande NiacinMax

niacinmax-hgh-vitamin-b3

Niacinmax är en innovativ ny produkt som har formen av en enkel “smälter i munnen film” som på ett sätt sekunder, löser sig snabbt att leverera en effektiv dos av tiamin (vitamin B3) in i blodet … detta vidgar blodkärlen, möjliggör högre nivåer av syre att cirkulera i hela kroppen, närande både dina muskler och hjärna, bidrar till att öka energi, prestanda och i slutändan resulterar ..

Fördelningen PÅ niacin MAX

NiacinMax är en produkt som används som ett tillägg för Niacin.

Niacin, även känd som nikotinsyra , är ett B-vitamin som används i vitamintillskott och receptbelagda läkemedel. Det är oftast används för att förebygga hjärt-kärlsjukdom.

NiacinMax har förmågan att vidga dina blodkärl och därmed öka syreflödet genom dem, vilket i sin tur resulterar i många viktiga fördelar.

För det första gör det mer hormoner och hälsosamma näringsämnen att gå igenom dina muskler, och detta gör det möjligt att stå emot längre perioder med högre intensitet arbete och avsevärt förbättrar uthålligheten.

Inte bara det, skördar din hjärna fördelarna med högre syrenivåer och eftersom det rensar ut metaboliska avfall i hjärnan som mjölksyra och koldioxid . Detta förbättrar din mentala fokus och koncentration, hjälpa dig att tänka mer framgångsrikt på tårna och reagera snabbare.

Denna produkt ökar också produktionen av röda blodkroppar, vilket i sig är ansvarig för syretillförsel till hjärnan och musklerna. Mer niacin i kroppen leder till en ökning av ett hormon som kallas erytropoietin som producerar röda blodkroppar. Som diskuterats tidigare, ersätter detta mjölksyra i ditt system med mer syre, fördröja dina chanser av trötthet.

Allt detta sagt, eftersom röda blodkroppar ständigt utsätts för syre, de är benägna att oxidativ skada, särskilt under intensiv träning. Emellertid är NiacinMax en antioxidant, vilket betyder att det ger röda blodkroppar en starkare pansar mot oxidativ skada för dem att hålla längre. Detta spelar återigen i den övergripande bilden av kroppen att upprätthålla en högre syrebärande kapacitet.

NiacinMax ökar mänskliga tillväxthormoner med mer än 600 procent (ja, du läste rätt)! Detta är mycket fördelaktigt för dem som är seriösa idrottsmän och kroppsbyggare eftersom det snabbar upp musklernas återhämtning efter långa perioder av intensiv träning, bidrar till att minska kroppsfett och producerar mycket definierade muskelmassa.

Klicka här för att beställa NiacinMax från den officiella hemsidan »

Niacin Max Review: Hur fungerar det?

graf niacin-före-bed1

NiacinMax skapas som en tunn remsa av film som du sätter på tungan, varefter det absorberas från slemhinnevävnaden i munnen in i blodomloppet. Detta möjliggörs genom liposomal inkapslingsteknik, som omger niacin med en lipid kallas fosfatidylkolin (PC) för att skydda den från skador som den gör sin väg in i blodomloppet.

Det rekommenderas starkt att du tar en remsa av produkten på en tom mage, eftersom det kommer att vara mindre av fettsyror i systemet, vilket gör att mer tillväxthormon att släppas under träning (och därmed en mer grundlig muskelåterhämtning session efteråt).

Det är också uppmuntras att du tar NiacinMax inom tre till fem timmar innan du tränar så att höjden i tillväxthormonnivåer hålla sig inom tidsramen för din training.During sömn, din kropp hemligheter cirka 70 procent av det dagliga humant tillväxthormon. Om du är en särskilt frekvent tränare (5 eller flera gånger i veckan), med en andra remsa tre till fyra timmar före sänggåendet kommer att skapa en ännu större ökning av hormonet, vilket resulterar i snabbare muskelåterhämtning och tillväxt.

Några fler fördelar med NiacinMax: –

 • Olika studier har visat att NiacinMax ökar hormonnivån i kroppen med 600%
 • Det snabbar upp muskeltillväxt genom att bränna kroppsfett. Så det ger dig en attraktiv och stark fysik i dagar.
 • Sedan NiacinMax ökar syretillförseln till blod, förbättrar fokus och koncentration, är det till stor hjälp för studenter och forskare.
 • Det ökar förtroendet för pojkar och flickor när de måste delta i en avslutad. Det möjliggör snabbare beslut och snabbare reaktioner, så det ger dem en fördel gentemot andra konkurrenter.
 • Det ger mer än 75 mg av Niacin (vitamin B3) direkt in i vårt blodomlopp. Varför det anses vara den snabbaste verkande och en kraftfull vitamintillskott.
 • De konventionella kosttillskott på marknaden har mycket låg dålig biotillgänglighet. Våra kroppar kan inte absorbera näringsämnen effektivt. Dessa tillägg var tvungna att passera genom vårt matsmältningssystem innan vårt blod. Men detta är inte fallet med NiacinMax. Den använder snabblöslig tunga band infunderas med liposomal inkapsling teknik.
 • Studier har visat att 90% av Niacin Kosttillskott som vi konsumerar blir bortkastade som en liten andel av dem lyckas nå vårt blodomlopp. Men i fallet med NiacinMax är mer än 90% av den produkt som används av kroppen, kanske bara en liten andel av det få slösas bort.

SKA NIACINMAX arbete för dig?

Det finns omfattande belägg för effekter av träning på humant tillväxthormon på kroppssammansättning. En anmärkningsvärd studie jämfört tillväxthormon utsöndring av sprint-utbildade idrottare kontra uthållighets utbildade idrottare.

De två grupperna fick höra att sprint i högst 30 sekunder på ett löpband, och det konstaterades att den förra gruppen utsöndrade 10 gånger mer tillväxthormon än den senare (som tävlar är en mer intensiv träning än uthållighet jogging / löpning).

Detta är mycket betydelsefullt eftersom niacin ökar flödet av syre till blodet, som är tänkt att hjälpa dig att framgångsrikt träna mer intensivt under en viss tid och utsöndrar en större mängd av tillväxthormon.

NiacinMax har visats och visat sig avsevärt förbättra blodflödet och uthållighet, vilket är anledningen till att vi tror att denna produkt skulle göra för en utmärkt investering.

Klicka här för att beställa NiacinMax från den officiella hemsidan »

Niacin Max Biverkningar

Den bieffekt av att ta NiacinMax är vad som är känt som “niacin Flush.” ​​Efter fyra till sex minuter efter intag av produkten (speciellt om det är första gången), kommer du att märka en rodnad i huden och en stickande känsla i ansiktet och neck.You kan också börja klia lite.

Detta är en mycket vanlig reaktion mot något niacin produkt du tar och det kommer att växa mildare ju mer du tar det; i själva verket är detta ett tecken på att produkten fungerar! Det är direkt fysisk bevis på utbyggnaden av blodkärlen, vilket gör att mer blodflöde genom kroppen. Denna biverkan kommer avklinga inom 10 minuter efter intag av Niacin Max.

Var kan jag köpa Niacin Max?

Niacin Max måste köpas från företagets hemsida . Du kommer att få de bästa erbjudanden samt de senaste niacin max vittnesmål från sina användare. För närvarande kommer en låda med 30 remsor kostar $ 39,99 (eller £ 29,99 i Storbritannien) . Priserna sjunker när du beställer i bulk, dvs du får en låda helt gratis när du köper 2 lådor. Producenten har också någon form av pengarna-tillbaka-garanti plus återvändandepolitik som mer i detalj i deras webbplats.

30 STRIPS
$39.99
Retail: $49.99
Savings: $10.00
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »
60 STRIPS + 30 FREE
$79.98
Retail: $149.97
Savings: $69.99
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »
90 STRIPS + 60 FREE
$119.97
Retail: $249.95
Savings: $129.98
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »

NiacinMax Review Sammanfattning

Som ständigt visas under denna översyn spelar niacin en viktig roll för att öka blodflödet genom utbyggnaden av blodkärl och förbättrad syretillförsel. Det är också i hög grad ökar humant tillväxthormon för att underlätta framgångsrik, snabb muskelåterhämtning.

Niacin MAX Pros

 • NiacinMax levereras med en 67 dagar, inga frågor pengarna-tillbaka-garanti om du inte är helt nöjd med produkten.
 • NiacinMax ökar produktionen av röda blodkroppar, vilket i sig är ansvarig för syretillförsel till hjärnan och musklerna. Produkten har också visat sig öka normala HGH nivåer upp till 600%.
 • Förutom högre uthållighet och förbättrade prestanda, ingredienserna i NiacinMAx öka flödet av syre till hjärnan som gör det möjligt att rensa ut metaboliska avfall såsom mjölksyra och koldioxid. Detta förbättrar mental fokus och koncentration, hjälpa dig att tänka mer framgångsrikt på tårna och reagera snabbare.

NIACINMAX: CONS

 • När det gäller niacin kosttillskott, är NiacinMax mer på dyra sida, med priser som börjar på $ 39,99
 • Niacin Flush: Många användare rapporterade rodnad och blotchiness i huden efter att ha tagit detta tillägg. Detta är dock att vänta med de flesta Niacin tillskott

NiacinMax är en produkt som har visat sig maximera syftet med niacin säkert och tillräckligt, och vi rekommenderar denna produkt till alla som är allvar med att få och stanna i bästa fysiska form. Även om “Niacin Flush” kan orsaka ditt ansikte och hud att rodna, se det som en gusher av en nyare, fylligare blodet att rusa! Du kommer att tacka den senare.

Klicka här för att beställa NiacinMax från den officiella hemsidan »

BUY NOW »