Niacin Max Review – En rask og enkel måte å øke din fysiske yteevne

Home » Review » NiacinMax » Niacin Max Review – En rask og enkel måte å øke din fysiske yteevne

Betydningen av oksygen i blodet flyt når du bygger muskler er felles kunnskap, men visste du at det nå er en “pillefri” måte å øke blodoksygennivå med opptil 50% ?? resultatet er økt produksjon av røde blodlegemer, økt oksygentilførsel til musklene og hjernen, noe som betyr i sin tur bedre resultater, utholdenhet, energi og økt konsentrasjon.

Vi presenterer NiacinMax

niacinmax-HGH-vitamin-b3

Niacinmax er en innovativ nytt produkt som tar form av en enkel “smelter i munnen film” som på en måte av sekunder, løser opp raskt for å levere en effektiv dose av tiamin (vitamin B3) inn i blodet … dette utvider blodkar, slik at høyere nivåer av oksygen for å sirkulere i hele kroppen, nærende både muskler og hjerne, bidrar til å øke energi, ytelse og til slutt resulterer ..

Fordelingen PÅ niacin MAX

NiacinMax er et produkt som brukes som et supplement for Niacin.

Niacin, også kjent som nikotinsyre , er et B-vitamin som brukes i vitamintilskudd og reseptbelagte legemidler. Det er for det meste brukt til å forebygge hjerte- og karsykdommer.

NiacinMax har evnen til å utvide blodårene og dermed øke oksygen gjennom dem, noe som igjen resulterer i mange viktige fordeler.

Først gjør det mer hormoner og sunne næringsstoffer å gå gjennom musklene, og dette gjør at du kan tåle lengre perioder med høyere intensitet arbeid og forbedrer utholdenhet betraktelig.

Ikke bare det, høster hjernen fordelene med høyere oksygennivå så vel fordi det renser ut metabolsk avfall i hjernen som melkesyre og karbondioksid . Dette forbedrer din mentale fokus og konsentrasjon, og hjelper deg å tenke mer vellykket på tærne og reagere raskere.

Dette produktet øker også produksjonen av røde blodlegemer, noe som i seg selv er ansvarlig for oksygentilførsel til hjernen og muskler. Mer niacin i kroppen fører til en økning av hormonet erytropoietin som produserer røde blodceller. Som omtalt tidligere, erstatter dette melkesyre i systemet med mer oksygen, forsinke sjansene for tretthet.

Alt dette blir sagt, siden røde blodlegemer er stadig utsatt for oksygen, de er utsatt for oksidativ skade, spesielt under intens trening. Imidlertid er NiacinMax en antioksidant, som betyr at den gir røde blodlegemer en sterkere armering mot oksidativ skade for dem å vare lenger. Dette spiller igjen inn i helhetsbildet av kroppen din opprettholde et høyere oksygenkapasitet.

NiacinMax øker menneskelige veksthormoner med mer enn 600 prosent (ja, du leste riktig)! Dette er svært gunstig for de som er seriøse idrettsutøvere og kroppsbyggere fordi det raskere muskel restitusjon etter lengre perioder med intens trening, bidrar til å redusere kroppsfett og produsere svært definert muskelmasse.

Klikk her for å bestille NiacinMax fra den offisielle nettsiden »

Niacin Max gjennomgang: Hvordan virker det?

graf-niacin-før-bed1

NiacinMax er opprettet som en tynn stripe av film som du legger på tungen etter som den er absorbert fra slimhinnevevet i munnen inn i blodet. Dette er gjort mulig gjennom liposomal innkapsling teknologi, som omgir niacin med et lipid som kalles fosfatidylcholin (PC) for å beskytte den mot skade som gjør sin vei inn i blodet.

lt det sterkeste at du tar en stripe av produktet på tom mage fordi det blir mindre av fettsyrer i systemet, noe som gir mer veksthormon til å bli utgitt under trening (og dermed en mer grundig muskel utvinning session etterpå).

Det er også oppmuntret at du tar NiacinMax innen tre til fem timer før du trener slik at høyden i veksthormoner holde seg innenfor den tidsrammen av training.During søvn, kroppen din hemmeligheter rundt 70 prosent av daglig menneskelig veksthormon. Hvis du er en spesielt hyppig trener (5 eller flere ganger i uken), ta en ekstra stripe tre til fire timer før du går til sengs vil skape en enda større økning av hormonet, som resulterer i raskere muskel utvinning og vekst.

Noen flere fordeler med NiacinMax: –

 • Ulike studier har vist at NiacinMax øker hormonnivået i kroppen med 600%
 • Det hastigheter opp muskelvekst ved å brenne kroppsfett. Så det gir deg en attraktiv og sterk fysikk i dager.
 • Siden NiacinMax øker oksygentilførselen til blod, det forbedrer fokus og konsentrasjon, er dette til stor hjelp for studenter og forskere.
 • Det øker tilliten til gutter og jenter når de må ta del i en ferdigstillelse. Det gjør det mulig raskere beslutninger og raskere reaksjoner, så det gir dem et forsprang på andre konkurrenter.
 • Den leverer mer enn 75mg av niacin (vitamin B3) direkte i vårt blod stream. Derfor er det ansett som den raskeste skuespill og en kraftig vitamintilskudd.
 • Den konvensjonelle kosttilskudd på markedet har svært lav dårlig biotilgjengelighet. Kroppene våre er ikke i stand til å absorbere næringsstoffer effektivt. Disse kosttilskudd måtte passere gjennom fordøyelsessystemet før de går inn vårt blod. Men dette er ikke i tilfelle av NiacinMax. Den bruker hurtigoppløse tungen stripe fylt med liposomal innkapsling teknologi.
 • Studier har vist at 90% av niacin kosttilskudd som vi forbruker blir bortkastet som en liten prosentandel av dem klarer å nå våre blodet. Men i tilfelle av NiacinMax, blir mer enn 90% av produktet som brukes av kroppen, kan bare en liten prosentandel av det blir bortkastet.

VIL NIACINMAX fungere for deg?

Det er omfattende dokumentasjon på effekten av trening på menneskelig veksthormon på kroppssammensetning. En viktig studie, sammenlignet veksthormon sekresjon av sprint-trente idrettsutøvere versus utholdenhets trente idrettsutøvere.

De to gruppene ble fortalt til sprinten i maksimalt 30 sekunder på en tredemølle, og det ble funnet at førstnevnte gruppe utskilt 10 ganger mer veksthormon enn sistnevnte en (som sprint er en mer intens trening enn utholdenhet jogging / løping).

Dette er meget viktig fordi niacin øker oksygen til blodet, som er ment å hjelpe man kunne trene mer intenst i en viss tid og skiller ut en større mengde av veksthormon.

NiacinMax har vist seg og vist seg å forbedre blodgjennomstrømningen og utholdenhet, noe som er grunnen til at vi tror dette produktet vil gjøre en utmerket investering.

Klikk her for å bestille NiacinMax fra den offisielle nettsiden »

Niacin Max bivirkninger

Den ene bivirkning av å ta NiacinMax er det som er kjent som “niacin flush”. Etter fire til seks minutter for å ta produktet (spesielt hvis det er første gang), vil du merke en rødhet i huden og en kriblende følelse i ansiktet og neck.You kan også begynne å klø litt.

Dette er en svært vanlig reaksjon på noen niacin produktet du tar, og det vil vokse mildere jo mer du tar det; faktisk, er dette et tegn på at produktet fungerer! Det er direkte fysisk bevis for utvidelse av blodårene, noe som gjør at mer blod strømmer gjennom kroppen din. Denne bivirkningen vil avta i løpet av 10 minutter for å ta Niacin Max.

Hvor kan man kjøpe Niacin Max?

Niacin Max må kjøpes fra selskapets hjemmeside . Du kommer til å få de beste tilbudene samt de nyligste niacin maks attester fra sine brukere. I dag vil en boks med 30 strimler koste deg $ 39,99 (eller £ 29.99 i Storbritannia) . Prisene slippe når du bestiller i bulk, dvs. du får en boks helt gratis når du kjøper 2 bokser. Produsenten har også en slags pengene-tilbake-garanti pluss retur politikk gitt i mer detalj i deres område.

30 STRIPS
$39.99
Retail: $49.99
Savings: $10.00
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »
60 STRIPS + 30 FREE
$79.98
Retail: $149.97
Savings: $69.99
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »
90 STRIPS + 60 FREE
$119.97
Retail: $249.95
Savings: $129.98
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »

NiacinMax omtale Oppsummering

Som stadig vist i denne gjennomgangen, spiller niacin en viktig rolle i å øke blodstrømmen gjennom utvidelse av blodårer og bedre oksygentilførsel. Det øker også i stor grad humant veksthormon for å hjelpe til vellykket, rask muskelrestitusjon.

Niacin MAX Pros

 • NiacinMax kommer med en 67 dager, ingen spørsmål pengene-tilbake-garanti dersom du ikke er helt fornøyd med produktet.
 • NiacinMax øker produksjonen av røde blodlegemer, noe som i seg selv er ansvarlig for oksygentilførsel til hjernen og muskler. Produktet har også vist seg å øke normale HGH nivåer opp til 600%.
 • I tillegg til høyere utholdenhet og forbedret ytelse, ingrediensene i NiacinMAx øke oksygentilførselen til hjernen slik at det å rense ut metabolsk avfall slik som melkesyre og karbondioksid. Dette forbedrer mental fokus og konsentrasjon, og hjelper deg til å tenke mer vellykket på tærne og reagere raskere.

NIACINMAX: Negativt

 • Når det gjelder niacin kosttilskudd, er NiacinMax mer på den dyre siden, med priser som starter på $ 39,99
 • Niacin Flush: Mange brukere rapporterte rødhet og blotchiness av huden etter å ha tatt dette tillegget. Men dette er å forvente med de fleste Niacin kosttilskudd

NiacinMax er et produkt som er vist å maksimere den hensikt niacin trygt og tilstrekkelig, og vi anbefaler dette produktet til alle som er seriøse om å få og bor i førsteklasses fysisk form. Selv om “niacin flush” kan føre til ansiktet og huden til å rødme, tenk på det som en gusher av en nyere, fyldigere blod rush! Du vil takke det senere.

Klikk her for å bestille NiacinMax fra den offisielle nettsiden »

KJØP NÅ »