Niacin Max Pregled – Kakovost dušikovega oksida in mišic Dodatek rast

Home » Review » NiacinMax » Niacin Max Pregled – Kakovost dušikovega oksida in mišic Dodatek rast

niacin-max-izdelekNiacin Max je naša najljubša dodatek dušikovega oksida na trgu zaradi dejstva, da je uporablja hitro raztapljanje niacin trakov namesto tablet ali tekočine. To pomeni, da rezultati teoretično skoraj takojšnje v smislu povečanja kisika, absorpcijo hranil in pretoka krvi. Preberete ta  Niacin Max  pregled,  da se naučijo, kako lahko pomagali, da natreniral mišice.

Prednosti niacina Max

 • Lahko bistveno izboljša pretok krvi
 • Lahko potencialno zagotavljajo bistveno povečanje kisika
 • Lahko izboljša naravno uporabe HGH
 • absorpcijo hranil lahko postane veliko bolj učinkovit
 • Lahko pride do velikega povečanja moči, če se poveča raven kisika
 • Izboljšana absorpcija hranil bi omogočilo hitrejšo rast mišic

Kako Ali Niacin Max delo?

Niacin Max je trak ga postavite na svoj jezik, ki raztopi takoj. To je v bistvu samo trak 75 mg niacina, ampak zaradi načina dobave, je veliko bolj verjetno, da bi bili učinkoviti za boljši pretok krvi in raven kisika dvig.

Obstajajo tudi druge niacin dodatki tam, da odmerek pri približno 100 miligramov na porcijo, ampak problem je, da je odmerek običajno kapsulirana. Ko je Niacin kapsulirana, kar pomeni, da do takrat, ko ga dobi, kjer ga je mogoče uporabiti, bi lahko verjetno le pridobivanje koristi približno polovico tega odmerka. Zato bi 75 miligramov, poslane prek raztapljanja traku je veliko bolj koristno kot 100 miligramov dostavljenih prek kapsulo.

Niacin je dejal, da bi lahko izboljšali pretok kisika, ki ga lahko tako visoka kot 50%, kar je končni cilj vseh dodatkov dušikovega oksida in naredi niacin Max najverjetneje vaš najboljši stavo. Drug razlog niacin bi lahko bil boljši od drugih oblik dušikovega oksida povečanje je teorija, da bi lahko še dodatno poveča uporabnost HGH , ki bi lahko pripeljal do velike rasti mišic.

Kliknite tukaj za naročilo NiacinMax iz uradne spletne strani »

Niacin Max Sestavine – tisto, kar je delo?

niacin-max-koristi

Niacin Max vsebuje samo eno sestavino, in to je 75 miligramov niacina na obrok. Lahko Niacin sama po sebi res bolje kot pri vseh naključno stvari najbolj drugi dodatki dušikovega oksida ponavadi vsebujejo? Mi tako mislijo, in tu so razlogi, zakaj …

Razlog # 1: Oxygen Circulation Povečanje

Če bi Niacin res izboljša cirkulacijo kisika za 50%, potem je to lahko eden od najbolj koristnih dodatkov vsakdo lahko sprejmejo ne glede na to, kaj je njihov cilj. Evo zakaj … se kisik verjel, da je odgovoren, da vnesete svoje telo z do 90% energije. To pomeni, da teoretično gledano, bi lahko mišice bistveno močnejši in močnejši, če je pretok kisika znatno izboljšalo da.

Ker kisik je vaš glavni vir energije, bi bilo v vašem interesu, da povečajo svojo raven njega. To bi lahko pomenilo, dviganje večjo težo in še več ponovitev. V bistvu je vsak ukrep, ki ga opravite med treningom na koncu poganja s kisikom, tako da si lahko predstavljate, kako bi ti učinek, če bi imeli 50% več od tega? 

Razlog # 2: Blood Flow Izboljšanje

Tvoja kri je tisto, kar vsebuje vse hranilne snovi. Celotna ideja dobili dober črpalko v telovadnici pošilja več krvi (in tako v zameno, več hranilnih snovi), da mišice med treningom. T aradi, če bi lahko povečali učinkovitost, s katero kri teče v mišicah, lahko teoretično optimizirajo absorpcijo hranil in s tem rast mišic in popravila. 

Na podlagi tega načela, če Niacin resnično izboljša pretok krvi v mišicah, lahko poveča hitrost, s katero so sposobni, da si opomore in raste. To je eden od glavnih razlogov, zakaj bi Niacin dopolnitev izkaže, da so vaša najboljša izbira glede dodatkov dušikovega oksida. Da ne omenjam, čisti Niacin je tako cenejši kot večina dodatkov dušikovega oksida.

Razlog # 3: Potencial HGH Boost

Nenazadnje bi Niacin lahko povečajo svojo raven HGH. Neka študija je pokazala, da je vaše telo začne javnost HGH v roku 15 minut po tem, ko začnete vadbo. Zdaj, če je to res, potem Niacin je lahko celo bolj koristno, kot smo mislili.

Če je HGH sprošča med treningom in jemljete niacin, da izboljša pretok krvi in absorpcijo hranil pred treningom, to pomeni , da HGH, ki se sprosti lahko veliko bolj učinkovito absorbira in uporabljati kot posledica dodajanja niacina.

Torej to ni dejansko Niacin tista, ki povzroča sproščanje rastnega hormona. Vaše telo lahko naredim sama. Namesto tega je na Niacin je naloga, da poskrbite, da HGH je dejansko dostavljena v mišice, kjer bi se sicer lahko uporabljajo za pomoč pri ustvarjanju novega mišičnega tkiva. Teorija je, da brez niacina, HGH vaše telo že za javnost je potencialno niso v celoti izkoriščena , ki bi lahko preprečili rast mišic.

Kliknite tukaj za naročilo NiacinMax iz uradne spletne strani »

Pros niacina Max

 • Niacin dopolnitev bi povečali uporabo HGH
 • Vaš kisika kroženje bi izboljšala za več kot 50%
 • Lahko bi povečali stopnjami svoj najmočnejši vir energije: kisik
 • Možno je, da se vaše mišice bolj učinkovito absorbira hranilne snovi
 • Pretok krvi v mišice, ki lahko znatno izboljšala
 • Način dostave trak hitro raztapljanje je odlična ideja

Cons

 • Niacin dopolnitev pogosto povzroči, kar je navedeno kot “niacina Flush”, ki je v bistvu samo toplo, tingly občutek, da se počutite na obrazu nekaj minut po zaužitju. Da gre proč precej hitro, čeprav

The Final Verdict Na NiacinMax

Naš zaključek o tem izdelku je, da bi bilo zelo dobro je vaš najboljši stavo, če iščete nekaj, kar bi lahko povečali raven kisika in pretoka krvi. Način dostave je genij in verjetno veliko bolje kot jemati v obliki tablet. Vas smo dali tri velike razloge, zakaj bi Niacin biti boljši od standardnih dodatkov dušikovega oksida in na podlagi teh idej, to je naš uradni # 1 priporočilo za dušikovega oksida ojačevalci.

Kje kupiti Niacin Max In koliko stane

Niacin Max lahko kupite neposredno od proizvajalca, ki vam omogoča, da bi dobili najnižjo ceno, saj ni “posrednik” pristojbina. Vedno si želijo kupiti neposredno od proizvajalca, če lahko. Pripravili smo povezavo do svoje spletne strani spodaj za vas.

30 STRIPS
$39.99
Retail: $49.99
Savings: $10.00
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »
60 STRIPS + 30 FREE
$79.98
Retail: $149.97
Savings: $69.99
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »
90 STRIPS + 60 FREE
$119.97
Retail: $249.95
Savings: $129.98
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »

Kliknite tukaj za naročilo NiacinMax iz uradne spletne strani »

KUPI ZDAJ »