En detaljert PhenQ gjennomgang – Betyr dette produktet virkelig fungerer?

Home » Review » phenq » En detaljert PhenQ gjennomgang – Betyr dette produktet virkelig fungerer?

Navn diett plan, du har prøvd det, og nå du ser inn PhenQ .

Du kan rett og slett være noen som er ute etter å akselerere vekttap og maksimere mengden gikk ned i vekt i det minste beløpet av tid, en rask løsning vekttap plan for angrep.

Eller du kan være noen som føles som om du har prøvd alt. På et eller annet punkt har du gått carb gratis eller glutenfri, prøver å holde tritt med den nyeste spise sunt trend, supermat, eller vekttap plan i et forsøk på å bli kvitt overflødig poundage eller at siste, sta pund.

Du har prøvd rask løsning juice renser og det var enda at en gang du spiste strengt kål suppe (eller noe like ensformig) for over en uke om gangen. Og selvfølgelig, du har vært trener.

Enten du har tatt ut en månedlig gym medlemskap (og faktisk brukt det!), Har logget utallige timer på tredemølle eller andre treningsmaskin, eller sluttet en svømmetur øvelse klasse på ditt lokale Y, du har blitt paring din diett planer av måneden med treningsvaner, i håp om at denne gangen vil du få de resultatene du ønsker og pund av pund du vil begynne å se den ideelle, sunn kropp du begjærer.

Hvis dette høres kjent ut, og du er noen som har vært på og av vekttap planer for år, følelsen som du har prøvd alt, og du bare ikke får vekttap resultatene du håpet på, kan det hende du har søkt etter enda en vekttap alternativet og oppdaget slankepiller som Phen375 eller PhenQ, og lurte på om en av disse kan være mirakel produkt designet for å akselerere vekttap og fungere som et supplement til den nåværende slanking planer og pund slippe ordninger.  

Hva er PhenQ?

PhenQ Complete Review - PhenQ - The Ultimate Diet Pill for Vekttap

PhenQ er den siste tingen i slankepille kosttilskudd . Ifølge produsentens USA distributør nettstedet, er PhenQ utformet for å utføre den uttrykkelige formål målretting og brenne lagret fett, undertrykke brukerens appetitt, blokkerer fettproduksjon.

De gjør påstanden om at PhenQ har evnen til å være i stand til å positivt påvirke brukerens stemninger og gi dem energi øker. Hvis du vil sikkerhetskopiere sine krav til skaperne av PhenQ krav har vitenskapelig og klinisk studie bevis på at PhenQ er farten til produktet for å oppnå disse vekttap fordeler.

Så … det er sprøytenarkoman. Men for å virkelig finne ut hva PhenQ er, vil vi gå videre og spørre noen oppfølging spørsmål …

Hva er PhenQ laget av?

phenq ingredienser

La oss starte med hva det ikke er laget av. Selv om navn som PhenQ og Phen375 bredt hint på den kraftige vekttap makt phentermine, betyr PhenQ ikke faktisk inneholder phentermine. Dette er ganske uten tvil et poeng i sin favør, som phentermine er faktisk forbudt i noen land (selv om ikke USA) på grunn av at det blir knyttet til noen potensielt alvorlige bivirkninger.

Hva PhenQ omfatter er sju viktigste ingrediensene: Capsimax Powder, kalsiumkarbonat, krom picolinate, koffein, Nopal, L-karnitin Furmurate, og dens viktigste ingrediens referert til bare som ” α-Lacys Reset ® “. PhenQ inneholder også noen mengder Magnesium Stearate og magnesiumoksid.

Greit.

Med mindre du har en vitenskapelig eller ernæringsfysiolog bakgrunn, ingen av disse ingrediens navnene betydde trolig mye for deg. Ikke bekymre deg, det neste trinn er selvfølgelig å gå over hver ingrediens i rekkefølge. Ved å gjøre det, vil vi vurdere resultatene av relevante forskningsstudier knyttet til hvorvidt ingrediensene som er oppført har virkelig vist seg effektiv i å hjelpe folk mister sine overskytende pounds.

Capsimax Powder –   Dette er en blanding som består av capsicum, piperin, koffein, og niacin, hver ingrediens som kan bruke sin egen forklaring.

  • Capsicum – Avledet fra chili pepper planter, en 2012 studie viste at chilipepper spilt en rolle for å oppnå målbare vekttap. Dette derivatet er påstått å påvirke prosessen med å miste vekt ved å redusere energiinntaket ved inntak før spising – eller, i enklere termer, er paprika vist seg å fungere som en appetitt suppressant.
  • Piperine – AKA sort pepper, også vist med minst en vitenskapelig studie for å spille en rolle i fettreduksjon.
  • Koffein – Det har også blitt knyttet sammen i mer enn én undersøkelse, inkludert en 2009 undersøkelse vises i European Journal of Clinical Nutrition , for å ha en effekt på forbrenningen av kalorier og undertrykking av appetitten.
  • Niacin – Kanskje mer allment anerkjent som Vitamin B3. Ifølge S National Library of Medicine , niacin ikke bare “hjelper fordøyelsessystemet, hud og nerver å fungere”, men det “er også viktig for å konvertere mat til energi”. Til tross for alle vitale funksjoner Niacin utfører som gjør det til en nødvendighet for en sunn kropp, trenger kroppen ikke lagre niacin, og det må derfor stadig etterfylles gjennom matinntaket eller kosttilskudd.

Dessverre, kan vekttap fordelene av niacin bli motvirket av sine andre egenskaper. Ifølge en 2010 studie publisert i verden Journal of Gastroenterology , kan niacin også fungere som en appetitt stimulerende.

Men mens alle kraftig niacin ser ut til å bidra både positivt og negativt til vekttap prosessen, dens funksjon som en appetitt stimulator kan motvirkes av andre ingredienser i PhenQ som er ment å gjøre akkurat det motsatte.

Calcium Carbonate – En supplerende form av kalsium, også ofte funnet i lett gjenkjennelige fordøyelse hjelpemidler som Rolaids og Tums. Den kommersielle PhenQ Nettstedet hevder at denne ingrediensen har vist seg å stimulere kroppen til å forbrenne fett; men forskningsstudie de sitere å støtte denne konklusjonen faktisk ikke ut til å støtte den. I tillegg er resultatene av flere enn en undersøkelse (inkludert en studie fra det samme år) ser ut til direkte motsi påstander at denne ingrediensen spiller noen betydelig rolle i vekttap i det hele tatt. En endelig notat: kalsiumkarbonat har vært kjent for å forårsake noen moderate bivirkninger, som vi vil diskutere litt videre på.

Chromium picolinate – En naturlig forekommende mineral som finnes i mange sunn mat som kjøtt, hele korn, og noen frukter og grønnsaker. Forskning, blant annet en 1993 studie publisert i The Journal of Nutrition funnet bevis for at krom har evnen til å motvirke insulinresistens og dermed bidra med blodsukker regulering, noe som igjen kan bidra til å undertrykke cravings for karbohydrater (og dermed redusere kaloriforbruk).

Koffein – Dette synes å være i tillegg til det koffein allerede er inkludert i Capsimax pulver.

Nopal – Puten av den meksikanske stikkende pære kaktus. En 2014 studie fant at fiber i denne ingrediensen er gunstig å hjelpe kroppen kvitte seg med fett. Studien konkluderte også med at Nopal kan også være en sunn del av kostholdet for andre enn vekttap grunner.

L-karnitin Furmurate – Denne aminosyre har vist seg å hjelpe til med fett metabolisering og energiproduksjon. Den finnes i rødt kjøtt, avocado og meieri blant andre matvarer.

Magnesiumstearat og Oxide – Magnesium er mineral avgjørende for mange kroppslige prosesser. Magnesiumstearat blir også hyppig brukt av produsenter for å binde og opprettholde en forsvarlig blanding av supplement ingredienser.

a-Lacy sin Reset – Nøkkelen ingrediens i PhenQ er en varemerkebeskyttet blanding av alpha-lipoic syre og cystein, designet for å fungere som en metabolisme akselerator og raskere kaloriforbrenning.

Er PhenQ trygt?

Skaperne av PhenQ hevder at denne dietten supplement er produsert i en FDA godkjent anlegg. Ifølge FDA nettside, men FDA kan ikke garantere eller inspisere produksjonsanlegg for kosttilskudd heller ikke de trenger kosttilskudd for å bli godkjent før de markedsføres.

Den gode nyheten er imidlertid at FDA ikke begynne å overvåke kosthold kosttilskudd etter at de går inn i markedet, og legger ut en liste over forbruker oppdateringer og advarsler om slike produkter. PhenQ så langt ikke har dukket opp på denne listen og heller har det vært noen undersøkelse assosiere PhenQ med eventuelle sikkerhetsbrudd eller alvorlige bivirkninger.

Så det ser ut til å være ” trygg ” for å konkludere med at PhenQ er trygt å ta. Den ene forbeholdet, selvfølgelig, er at det er trygt hvis man følger skaperne av PhenQ egne administrasjons retninger. De forsiktig at PhenQ ikke bør tas av gravide eller ammende kvinner eller personer under atten år.

De i tillegg advarer om at mennesker med pre-eksisterende forhold eller personer for tiden tar medisinske resepter ikke bør ta PhenQ uten først å konsultere med en lege eller en medisinsk helsepersonell.

Har PhenQ Har noen rapporterte bivirkninger?

PhenQ brukere har i det hele tatt ikke rapportert noen vesentlige bivirkninger eller egentlig noen bivirkninger i det hele tatt. Brukere bør være oppmerksom på, men at PhenQ ikke bør tas etter ca 15:00, på grunn av det faktum at PhenQ er et sentralstimulerende. Personer med koffein følsomhet er også rådet til å unngå å ta andre former for koffein (kaffe, brus) mens du bruker PhenQ.

En viktig merknad er at kalsiumkarbonat, en viktig ingrediens i PhenQ, har vært knyttet til bivirkninger, inkludert forstoppelse, kvalme eller oppkast, gass, mental forvirring, hodepine og tørste. I tilfelle av PhenQ imidlertid ser det ikke ut til at mange forbrukere har rapportert slike symptomer relatert til deres bruk av PhenQ.

Klikk her for å bestille PhenQ fra den offisielle nettsiden »

Har PhenQ Slim arbeid?

phenq-før-etter-resultater

PhenQ er relativt ny på markedet og derfor er det ikke omfattende online vurderinger av dette produktet. Men av vurderinger som finnes, synes konsensus å være at PhenQ virker til å utføre sine uttalte formål. Forbrukerne har gått ned i vekt når du tar PhenQ, og rapporterte opplever spioneringen fordelene av økt energi og undertrykte appetitt.

Følgende er et utvalg av noen av de kontrasterende vurderinger som er tilgjengelig om PhenQ kundens resultater.

Emily – 31 mars st 2016A selverklærte uavhengige kunde heter Emily skriver at “innen 10-15 minutter for å ta” PhenQ opplevde hun en markant økning i sine energinivået til det punktet at hun var i stand til å begynne å utføre daglig mosjon, noe hun tidligere ikke hadde hatt energi til å gjøre. Emily også rapportert totalt vekttap på førtiåtte pounds i tre måneder når du tar PhenQ kombinert med en sunn (sunnere?) Kosthold og selvfølgelig trening.

Amanda – 19. april th 2016Amanda er en av de få forbruker lesere jeg har funnet som rapporterte en negativ erfaring med PhenQ. Hun hevdet å ha lidd av bivirkninger relatert til kalsiumkarbonat. Men mens Amanda slutt besluttet at bivirkningene hun opplever var til alvorlig å fortsette å ta tilskudd, gjorde hun erkjenner at i løpet av sin tid ved hjelp av det hun opplevde betydelig vekttap.

Jason – Dette forbruker rapportert opplever frustrasjon med andre vekttap produkter før du slår til PhenQ og til slutt oppnå vekttap resultater han ønsket.

Det bør nevnes at flertallet av kunder i butikken var mer lik Emily og Jason kommentarer enn Amanda. Hvorvidt disse vurderinger faktisk er reell og uavhengig er noe leserne må dømme for seg selv.

Andre hensyn:

Det er et par andre faktorer å vurdere når du gjør en beslutning om hvorvidt eller ikke å kjøpe og bruke PhenQ.

For det første, mens et hovedmål for PhenQ er å fungere som en akselerator av pund Shedding prosessen, er det ikke heller ikke til hensikt å være en frittstående rask løsning. PhenQ er ment å fungere sammen med et sunt kosthold og en øvelse diett.

Dernest pris. På $ 69,99 en flaske, er omtrent ti dollar dyrere enn Phen375, en av sine viktigste rivaler på markedet PhenQ. Phen 375 har også den ekstra fordelen av å ha vært rundt lenger, noe som betyr at den har en mer dokumentert oversikt over målrette de overskytende pounds og flere bevis samlet seg for å etablere seg som sikker vekttap supplement.

Tredje, garanti. Mens konkurrenter som Phen 375 tilbyr en pengene tilbake-garanti hvis brukerne ikke er fornøyd med sine resultater, Phen 375 har bare en svært begrenset pengene tilbake pant. Phen375 krever at for å få refundert for skuffende resultater, kundene må innen 30 dager etter det opprinnelige kjøpet, hoppe gjennom flere ringer.

Disse inkluderer å holde en online rekord gjennom bruk på Phen375 er særskilt bestemt nettsted, så vel som å motta sertifisering fra en lege for å hjelpe våre kunder hevder å ikke ha mottatt noen vekttap fordeler.

I kontrast, PhenQ tilbyr kundene en 67 dagers garanti (de ekstra sju dager er å ta hensyn til frakt tid), og PhenQ krever mye mindre bevis for kundens misnøye med sitt produkt. Mens deres fleksibel politikk er utvilsomt et forsøk på å få forbrukerne til å prøve deres produkt, det definitivt lykkes i å legge en ekstra sikkerhet pute til brukerne fortsatt skeptisk på å kjøpe den.

PhenQ selv annonserer at potensielle kunder er velkommen (tør vi si oppmuntret?) For å dra nytte av deres BTGO (kjøpe to få en) avtale og kan fortsatt dra nytte av deres garanti.

Den en påminnelse til alt dette er at PhenQ gjør at alle uåpnet og flasker bli returnert med pengene tilbake-forespørsel, og at garantien kun refusjon kjøpe pris, men ekskluderer fraktkostnader. Likevel PhenQ er minimale restriksjoner tåler sammenligning med Phen375 begrensede og påtrengende returrett, og ser ut til å gi god tilskyndelse til minst prøve hva PhenQ har å tilby.

[Ept id = “13152”]

Final Thoughts

Det synes å være noen sikkerhetsrisiko alvorlige nok til å rettferdig unngåelse av dette produktet, og det synes å være nok fornøyde kunder og forskning for å rettferdiggjøre å ta av PhenQ. Til syvende og sist, selv om dette er en avgjørelse som må veies nøye (ikke sikker på om det ordspill var ment), og muligens diskuteres med helsepersonell. Dette gjelder spesielt hvis du har underliggende helseproblemer eller er på en reseptbelagte medisiner som kan forstyrre eller reagere på PhenQ ingrediens kombinasjon.       

En siste og nesten unødvendig påminnelse når du gjør beslutningen om å PhenQ eller ikke PhenQ: PhenQ er fakturert som et vekttap akselerator og forsterker. Alle skudd og hoopla side, produsentene av dette tillegget ikke (helt) gjør krav på magiske egenskaper. PhenQ, som de fleste av sitt slag, er ment å følge en vanlig vekttap kosthold og diett, inkludert et sunt kosthold og mosjon.

Kunder som planlegger å ta PhenQ uten å forsøke å kombinere det med andre mer exertive vekttap tiltak bør være forberedt på ikke å se betydelige resultater.

Så bør du ta PhenQ?

Til syvende og sist det er selvfølgelig opp til deg, og kan kun gjøres av deg. Men vi håper denne artikkelen beviser nyttig for deg som du vurdere fordeler og ulemper med å ta denne dietten supplement.

Hvis du har tatt PhenQ eller lignende vekttap pille som Phen375 vennligst dele dine tanker og erfaringer i kommentarfeltet nedenfor. Vi vil også gjerne høre noen av dine betraktninger om du fortsatt tenker på og funderer over om PhenQ eller et lignende produkt som er rett for deg.

Vi ønsker deg lykke til i din reise for å bli kvitt disse uønskede pounds og bygge en sunnere deg!

Men før du begynner å poppe piller, har du gjort det smart ting. Du har kommet hit for å gjøre din forskning på PhenQ og finne ut om det er et godt alternativ for deg, av seg selv og i forhold til andre vekttap piller som Phen375. Så la oss hoppe rett inn ved å svare på mest grunnleggende spørsmålet.

Klikk her for å bestille PhenQ fra den offisielle nettsiden »

KJØP NÅ »