En detaljeret PhenQ review – Er dette produkt virkelig arbejde?

Home » Review » phenq » En detaljeret PhenQ review – Er dette produkt virkelig arbejde?

Navngiv kostplan, har du prøvet det, og nu er du søger ind PhenQ .

Du kan simpelthen være en person, der søger at fremskynde dit vægttab og maksimere mængden af ​​tabte vægt i det mindste beløb af tid, et hurtigt fix vægttab plan for angreb.

Eller du kan være nogen, der føles som om du har prøvet alt. På et eller andet punkt, du har gået carb gratis eller glutenfri, forsøger at holde trit med den nyeste sund kost trend, superfood, eller vægttab plan i et forsøg på at slippe af med overskydende poundage eller endda, at sidste, stædige pund.

Du har prøvet hurtige fix juice renser og der var endda, at én gang du spiste strengt kål suppe (eller noget lige så ensformigt) i over en uge ad gangen. Og selvfølgelig har du trænet.

Uanset om du har taget ud et månedligt gym medlemskab (og faktisk brugt det!), Har logget utallige timer på dit løbebånd eller andet hjem øvelse maskine, eller tiltrådte en svømmetur øvelse klasse på din lokale Y, har du været parring din kost planer månedens med regelmæssige work-outs, håber, at denne gang får du de resultater, du ønsker og pund ved pund vil du begynde at se den ideelle, sund krop du tørster.

Hvis det lyder bekendt, og du er en person, der har været på og uden vægttab planer for året, følelse som du har prøvet alt, og du bare ikke får det vægttab resultater, du havde håbet på, kan du har søgt efter endnu en vægttab mulighed, og opdagede slankepiller som Phen375 eller PhenQ, og spekulerede på, om en af ​​disse kan være det mirakel produkt designet til at fremskynde dit vægttab og fungere som et supplement til din nuværende slankekure planer og pund gødningskældrene ordninger.  

Hvad er PhenQ?

PhenQ Complete Review - PhenQ - The Ultimate Diet Pill for vægttab

PhenQ er den nyeste ting i kosten pille kosttilskud . Ifølge producentens USA forhandler hjemmeside, er PhenQ designet til at udføre det udtrykkelige formål at målrette og brændende lagret fedt, undertrykke brugerens appetit, blokering fedt produktion.

De har endda gøre den påstand, at PhenQ har kapacitet til at være i stand til positivt påvirke brugerens humør og give dem energi boosts. Hvis du vil sikkerhedskopiere deres krav til skaberne af PhenQ påstand har videnskabelig og klinisk undersøgelse beviser for, at PhenQ er go-to produkt for at nå disse vægttab fordele.

Så … det er den hype. Men for virkelig at finde ud af hvad PhenQ er, vil vi gå videre og spørge nogle opfølgende spørgsmål …

Hvad er PhenQ Made Of?

phenq ingredienser

Lad os starte med hvad det ikke er lavet af. Selvom navne som PhenQ og Phen375 bredt antyde den magtfulde vægttab magt phentermin, er PhenQ faktisk ikke indeholder phentermin. Dette er ganske velsagtens et punkt i sin fordel, da phentermin faktisk er forbudt i nogle lande (dog ikke i USA) på grund af sin er knyttet til nogle potentielt alvorlige bivirkninger.

Hvad PhenQ omfatter syv vigtigste ingredienser: Capsimax Pulver, calciumcarbonat, krompicolinat, Koffein, Nopal, L-Carnitine Furmurate, og dens centrale ingrediens nævnt kun som ” α-Lacys Nulstil ® “. PhenQ indeholder også nogle mængder af magnesium stearat og magnesiumoxid.

Okay.

Medmindre du har fået en videnskabelig eller ernæringsekspert baggrund, ingen af ​​disse betegnelser for bestanddele sandsynligvis betydet meget for dig. Må ikke bekymre dig; det næste skridt er naturligvis at gå over hver ingrediens i orden. Derved vil vi overveje resultaterne af relevante undersøgelser vedrørende hvorvidt ingredienserne er anført faktisk har vist sig effektiv i at hjælpe mennesker mister deres overskydende pounds.

Capsimax Powder –   Dette er en blanding bestående af capsicum, piperine, koffein, og niacin, enhver ingrediens i hvilket kunne bruge sin egen forklaring.

  • Capsicum – Afledt af chili peber planter, en 2012 undersøgelse viste, at capsicum spillet en rolle i at opnå kvantificerbare vægttab. Dette derivat er angiveligt at påvirke processen med at tabe ved at reducere energiindtaget, når de indtages før spise – eller, mere enkelt, er capsicum vist sig at virke som en appetitnedsættende.
  • Piperine – AKA sort peber, også vist ved mindst en videnskabelig undersøgelse for at spille en rolle i fedt reduktion.
  • Koffein – Også dette, er blevet kædet sammen i mere end én undersøgelse, herunder en undersøgelse fra 2009 optræder i European Journal of Clinical Nutrition , at have en effekt på afbrænding af kalorier og undertrykke af appetitten.
  • Niacin – Måske mere almindeligt anerkendt som vitamin B3. Ifølge S National Library of Medicine , niacin ikke blot “hjælper fordøjelsessystemet, hud og nerver kan fungere”, men det “er også vigtigt for at omdanne fødevarer til energi”. På trods af alle de vitale funktioner niacin udfører, der gør det en nødvendighed for en sund krop, behøver vores kroppe ikke opbevares niacin og det skal derfor hele tiden genopfyldes gennem fødeindtagelse eller kosttilskud.

Desværre kan de vægttab fordele af niacin modvirkes ved dets andre egenskaber. Ifølge en 2010 undersøgelse offentliggjort i World Journal of Gastroenterology , kan niacin også fungere som en appetitvækker.

Men mens alle magtfulde niacin synes at bidrage både positivt og negativt til vægttab proces, dens funktion som en appetit stimulator kan modvirkes af andre ingredienser i PhenQ, der er beregnet til at gøre netop det modsatte.

Calciumcarbonat – En supplerende form af kosten calcium, også almindeligt forekommende i let genkendelige fordøjelse hjælpemidler såsom Rolaids og Tums. Den kommercielle PhenQ hjemmeside hævder, at denne ingrediens har vist sig at tilskynde kroppen til at forbrænde fedt; men forskningsundersøgelse de citerer at støtte denne konklusion faktisk ikke synes at støtte den. Derudover resultaterne af mere end en undersøgelse (herunder en undersøgelse fra samme år) synes at direkte modstrid de påstande, at denne ingrediens spiller nogen væsentlig rolle i vægttab overhovedet. En sidste bemærkning: calciumcarbonat har været kendt for at forårsage nogle moderate bivirkninger, som vi vil diskutere lidt videre.

Krompicolinat – En naturligt forekommende mineral findes i mange sunde fødevarer såsom kød, fuldkorn, og nogle frugter og grøntsager. Forskning, herunder en 1993 undersøgelse offentliggjort i The Journal of Nutrition fandt beviser for, at krom er i stand til at modvirke insulinresistens og dermed hjælpe med blodsukker regulering, hvilket igen kan hjælpe med at undertrykke cravings for kulhydrater (og dermed nedsætte kalorieforbrug).

Koffein – Dette synes at være et supplement til koffein allerede inkluderet i Capsimax pulver.

Nopal – Puden af den mexicanske figenkaktus. En 2014 undersøgelse viste, at fiberen i denne ingrediens er gavnligt i at hjælpe kroppen skille sig af fedt. Undersøgelsen konkluderede også, at nopal også kan være en sund del af kosten for andre end vægttab årsager.

L-Carnitin Furmurate – Denne aminosyre er blevet vist at støtte i fedt metabolisering og energiproduktion. Det findes i rødt kød, avocado og mejeriprodukter blandt andre fødevarer.

Magnesiumstearat og Oxide – Magnesium er mineral afgørende for mange kropslige processer. Magnesiumstearat er også ofte anvendes af producenter til at binde og opretholde en ordentlig blanding af supplement ingredienser.

a-Lacy s Reset – Den vigtigste ingrediens i PhenQ er et varemærkeregistreret blanding af alfalipidsyre og cystein, der er designet til at fungere som et stofskifte accelerator og fremskynde kalorieindhold brænding.

Er PhenQ Safe?

Skaberne af PhenQ hævder, at denne diæt supplement er fremstillet i en FDA godkendt anlæg. Ifølge FDA hjemmeside, men FDA ikke certificere eller inspicere produktionsfaciliteter for kosttilskud heller ikke de kræver kosttilskud skal godkendes, før de markedsføres.

Den gode nyhed er imidlertid, at FDA ikke begynder at overvåge kosttilskud, efter at de kommer på markedet, og udstationerer en liste over forbrugernes opdateringer og advarsler vedrørende sådanne produkter. PhenQ hidtil ikke er mødt på denne liste eller har der været nogen undersøgelse knytte PhenQ med eventuelle overtrædelser sikkerheds- eller alvorlige bivirkninger.

Så det lader til at være ” sikker ” for at konkludere, at PhenQ er sikkert at tage. Det ene forbehold, er naturligvis, at det er sikkert, hvis man følger skaberne af PhenQ egen administration retninger. De advarer om, at PhenQ ikke skal tages af gravide eller ammende kvinder eller børn under atten år.

De desuden advarer om, at mennesker med præ-eksisterende forhold eller personer igangværende medicinske recepter ikke bør tage PhenQ uden først at rådføre sig med en læge eller en medicinsk professionel.

Er PhenQ Har nogen rapporterede bivirkninger?

PhenQ brugere har i det hele taget ikke rapporteret nogen væsentlige bivirkninger eller virkelig nogen bivirkninger overhovedet. Brugere bør være opmærksom på, at PhenQ ikke skal tages efter ca. 15:00, på grund af det faktum, at PhenQ er en stimulans. Mennesker med koffein følsomheder er også rådes til at undgå at tage andre former for koffein (kaffe, sodavand), mens du bruger PhenQ.

En mere vigtig bemærkning er, at calciumcarbonat, en vigtig ingrediens i PhenQ, er blevet forbundet med bivirkninger, herunder forstoppelse, kvalme eller opkastning, gas, mental forvirring, hovedpine og tørst. I tilfælde af PhenQ dog, betyder det ikke ud til, at mange forbrugere har rapporteret disse symptomer vedrørende deres brug af PhenQ.

klik her for at bestille PhenQ fra den officielle hjemmeside »

Er PhenQ Slim arbejde?

phenq-før-efter-resultater

PhenQ er relativt nyt til markedet, og derfor er der ikke omfattende online anmeldelser af dette produkt. af de vurderinger, der findes, den konsensus synes dog at være, at PhenQ virker til at udføre sine erklærede formål. Forbrugerne har tabt vægt, når du tager PhenQ, og rapporteres oplever udråbt fordelene ved øget energi og undertrykt appetit.

Følgende er et udsnit af nogle af de kontrasterende anmeldelser til rådighed vedrørende PhenQ kundens resultater.

Emily – 31. marts st 2016A selvstændig beskrevet uafhængige kunde ved navn Emily skriver, at “inden for 10-15 minutter efter indtagelse” PhenQ oplevede hun en markant stigning i hendes energi niveauer til det punkt, at hun var i stand til at begynde at udføre daglig motion, noget hun ikke tidligere havde haft energi til at gøre. Emily rapporterede også en samlet vægttab på otteogfyrre pounds i tre måneder, når du tager PhenQ kombineret med en sund (sundere?) Kost og selvfølgelig motion.

Amanda – 19 april th 2016Amanda er en af de få forbruger korrekturlæsere jeg har fundet, som rapporterede en negativ oplevelse ved hjælp PhenQ. Hun hævdede at have lidt af bivirkninger relateret til calciumcarbonat. , Mens Amanda i sidste ende besluttet at bivirkningerne hun oplever var til svær at fortsætte med at tage det tillæg, gjorde hun dog erkende, at i løbet af sin tid bruger det hun oplevede betydelige vægttab.

Jason – Denne forbruger rapporteret oplever frustration med andre vægttab produkter, før du tænder for PhenQ og endelig opnå vægttab resultater, han ønskede.

Det skal nævnes, at størstedelen af ​​kundeanmeldelser tilgængelige var mere ligner Emily og Jasons kommentarer end Amandas. Hvorvidt disse korrekturlæsere faktisk er reelle og uafhængige er noget læsere skal dømme for sig selv.

Andre overvejelser:

Der er et par andre faktorer at overveje, når de træffer en beslutning om, hvorvidt eller ikke at købe og bruge PhenQ.

For det første, mens en vigtigste mål for PhenQ er at fungere som en accelerator af pund udgydelse processen, er det ikke ligesom det heller ikke foregiver at være en stand-alone quick fix. PhenQ skal fungere sammen med en sund kost og en øvelse regime.

For det andet, pris. På $ 69,99 en flaske, PhenQ er omkring ti dollars dyrere end Phen375, en af ​​sine vigtigste konkurrenter på markedet. Phen 375 har også den ekstra fordel af at have været omkring længere, hvilket betyder at det har en mere dokumenteret målrette disse overskydende pounds og flere beviser tjent til at etablere sig som sikker vægttab supplement.

Tredje, garanti. Mens konkurrenter som Phen 375 tilbyder en pengene tilbage garanti, hvis brugerne ikke er tilfredse med deres resultater, Phen 375 tilbyder kun en meget begrænset pengene tilbage løfte. Phen375 kræver, at, for at modtage en refusion for skuffende resultater, kunderne skal, inden 30 dage efter det oprindelige køb, hoppe gennem flere bøjlerne.

Disse omfatter at holde en online rekord hele brug på Phen375 er udtrykkeligt fastsat hjemmeside, samt at modtage certificering fra en læge til at understøtte kunderne hævder at ikke at have modtaget nogen vægttab fordele.

I modsætning hertil PhenQ tilbyder kunderne en 67 dages garanti (de ekstra syv dage er at tage højde for skibsfart tid), og PhenQ kræver meget mindre bevis for en kundes utilfredshed med deres produkt. Mens deres fleksibel politik er uden tvivl et forsøg på at få forbrugerne til at prøve deres produkt, er det helt sikkert lykkes i at tilføje en ekstra sikkerhed pude til brugere stadig varsomme om at købe det.

PhenQ selv annoncerer, at potentielle kunder er velkomne (tør vi sige opmuntret?) For at drage fordel af deres BTGO (købe to få en) deal og kan stadig drage fordel af deres garanti.

Det ene forbehold til alt dette er, at PhenQ anmoder om, at alle uåbnet og flasker returneres med pengene tilbage anmodning, og at garantien kun restitutioner købe pris, men udelukker forsendelsesomkostninger. Alligevel PhenQ s minimale restriktioner tåler sammenligning med Phen375 begrænsede og påtrængende tilbagesendelsespolitik, og synes at give rigelig tilskyndelse til mindst prøve hvad PhenQ har at tilbyde.

[EPT id = “13152”]

Afsluttende tanker

Der synes at være nogen sikkerhedsproblemer alvorlige nok til at berettige undgåelse af dette produkt, og der synes at være nok tilfredse kundeanmeldelser og forskning for at retfærdiggøre udtagning af PhenQ. I sidste ende, men det er en beslutning, der skal vejes omhyggeligt (ikke sikker på om det ordspil var hensigten), og eventuelt drøftet med en sundhedsmedarbejder. Dette gælder især, hvis du har underliggende helbredsproblemer eller er på en receptpligtig medicin, der kan forstyrre eller reagere dårligt til kombination PhenQ s ingrediens.       

En sidste og næsten unødvendigt påmindelse, når der træffes beslutning om, hvorvidt at PhenQ eller ikke til PhenQ: PhenQ er faktureret som et vægttab accelerator og forstærker. Al den hype og hoopla til side, producenterne af dette tillæg ikke (helt) gøre krav på magiske egenskaber. PhenQ, ligesom de fleste af sin art, der menes at ledsage en regelmæssig vægttab kost og regime, herunder en sund kost og motion.

Kunder, der planlægger at tage PhenQ uden at forsøge at kombinere det med andre mere exertive vægttab foranstaltninger bør være forberedt på ikke at se betydelige resultater.

Så bør du tage PhenQ?

I sidste ende, at beslutningen er op til dig og kan kun foretages af dig. Men vi håber, at denne artikel viser sig nyttigt for dig, som du overveje fordele og ulemper ved at tage dette kosttilskud.

Hvis du har taget PhenQ eller et lignende vægttab pille såsom Phen375 er du dele dine tanker og erfaringer i kommentarfeltet nedenfor. Vi vil også gerne høre nogle af dine overvejelser, hvis du stadig tænker og sæsons over hvorvidt PhenQ eller et lignende produkt er det rigtige for dig.

Vi ønsker dig held og lykke i din rejse for at skille dig af disse uønskede pounds og opbygge en sundere dig!

Men før du begynder at poppe piller, har du gjort den smarte ting. Du er kommet her for at gøre din forskning på PhenQ og finde ud af om det er en god mulighed for dig, sig selv og i forhold til andre vægttab piller såsom Phen375. Så lad os dykke ret i ved at besvare dine mest grundlæggende spørgsmål.

klik her for at bestille PhenQ fra den officielle hjemmeside »

KØB NU »