En detaljerad PhenQ översyn – gör denna produkt verkligen fungerar?

Home » Review » phenq » En detaljerad PhenQ översyn – gör denna produkt verkligen fungerar?

Namnge diet plan, har du provat det, och nu du tittar in PhenQ .

Du kan helt enkelt vara någon som är ute efter att öka din viktminskning och maximera mängden förlorade vikt i kortast möjliga tid, en quick fix viktminskning plan för angrepp.

Eller du kanske vara någon som känns som om du har provat allt. Vid en eller annan punkt som du har gått carb gratis eller glutenfri, försöker hålla jämna steg med den senaste hälsosam kost trend, superfood, eller viktminskning plan i ett försök att bli av med överflödigt poundage eller ens den sista, envisa pund.

Du har provat quick fix juice renar och det fanns även att en gång åt strikt kålsoppa (eller något lika monotont) för över en vecka i taget. Och naturligtvis, har du tränat.

Oavsett om du har tagit ut en månatlig gym medlemskap (och faktiskt använde det!), Har loggat oräkneliga timmar på löpbandet eller andra hem träningsmaskin, eller sammanfogade ett dopp övning klass på din lokala Y, du har para din kost planer i månaden med regelbundna träningsrutiner, hoppas att den här gången får du de resultat du vill ha och pund per pund du kommer att börja se den ideala, sund kropp du längtar efter.

Om detta låter bekant, och du är någon som har varit på och utanför viktminskning planer för år, känsla som du har provat allt och du bara inte får det resultat viktminskning du hoppats på, kan du ha sökt efter ännu en viktminskning alternativ och upptäckte bantningspiller som Phen375 eller PhenQ, och undrade om en av dessa kan vara miraklet som utformats för att accelerera din viktminskning och fungera som ett komplement till din nuvarande diet planer och pund sjunkande system.  

Vad är PhenQ?

PhenQ fullständig översyn - PhenQ - The Ultimate bantningsmedel för viktminskning

PhenQ är den senaste sak i bantningsmedel kosttillskott . Enligt tillverkarens USA distributör webbplats, PhenQ konstruerad för att utföra det uttryckliga syftet inriktning och bränna lagrat fett, dämpa användarens aptit, blockerar fettproduktion.

De gör även påståendet att PhenQ har förmågan att kunna positivt påverka användarens humör och ge dem energi ökar. Att backa upp sina påståenden att skaparna av PhenQ krav har vetenskapliga och kliniska studier tyder på att PhenQ är go-to produkt för att uppnå dessa fördelar viktminskning.

Så … det är hype. Men för att verkligen ta reda på vad PhenQ är, kommer vi att gå vidare och ställa några följdfrågor …

Vad är PhenQ Made Of?

phenq ingredienser

Låt oss börja med vad det inte är gjord av. Även namn som PhenQ och Phen375 antyda i stort sett på den kraftfulla viktminskning makt fentermin, inte PhenQ faktiskt inte innehåller fentermin. Detta är helt utan tvekan en punkt i sin fördel, som fentermin är faktiskt förbjudet i vissa länder (även om inte USA) på grund av att det är kopplat till några potentiellt allvarliga biverkningar.

Vad PhenQ omfattar är sju huvudingredienser: Capsimax Pulver, kalciumkarbonat, chromiumpicolinate, koffein, Nopal, L-karnitin Furmurate, och dess nyckelingrediens anges endast som ” α-Lacys Reset ® “. PhenQ innehåller också vissa mängder av magnesium stearat och magnesiumoxid.

Okej.

Om du inte har en vetenskaplig eller dietist bakgrund, menade ingen av dessa benämningar på beståndsdelar förmodligen mycket för dig. Oroa dig inte; nästa steg är naturligtvis att gå över varje ingrediens i ordning. På så sätt kommer vi att överväga resultaten av relevanta studier som rör huruvida de ingredienser som anges har verkligen visat sig vara effektiva i att hjälpa människor förlorar sina överskjutande pounds.

Capsimax Powder –   Detta är en blandning som består av capsicum, piperin, koffein, och niacin, varje ingrediens skulle kunna använda sin egen förklaring.

  • Capsicum – Härstammar från chilipeppar växter, en 2012 studie visade att capsicum spelat en roll för att uppnå mätbara viktminskning. Detta derivat är påstods påverka processen att förlora vikt genom att minska energiintaget vid förtäring före äta – eller, enklare uttryckt, har capsicum visats fungera som en aptitnedsättande.
  • Piperin – AKA svartpeppar, visas också av åtminstone en vetenskaplig studie för att spela en roll i fett minskning.
  • Koffein – Även detta har kopplats i mer än en studie, inklusive en studie 2009 återfinns i European Journal of Clinical Nutrition , för att ha en effekt på förbränningen av kalorier och undertryckande av aptiten.
  • Niacin – Kanske mer allmänt erkänd som vitamin B3. Enligt S National Library of Medicine , bara inte “hjälper matsmältningssystemet, hud och nerver att fungera” niacin, men det “är också viktigt för att omvandla mat till energi”. Trots alla vitala funktioner niacin utför som gör det en nödvändighet för en sund kropp behöver våra kroppar inte lagra niacin och det måste därför kontinuerligt fyllas genom födointag eller kosttillskott.

Tyvärr kan de fördelar viktminskning av niacin motverkas av dess övriga egenskaper. Enligt en studie 2010 publicerades i World Journal of Gastroenterology , kan niacin också fungera som en aptit stimulerande.

Men medan alla kraftfulla niacin tycks bidra både positivt och negativt till viktminskning processen, dess funktion som en aptit stimulator kan motverkas av andra ingredienser i PhenQ som är avsedda att göra precis tvärtom.

Kalciumkarbonat – Ett ​​kompletterande form av kosten kalcium, också vanligt förekommande i lätt igenkännliga uppslutnings hjälpmedel såsom Rolaids och Tums. Den kommersiella PhenQ hemsida hävdar att denna ingrediens har visat att uppmuntra kroppen att bränna fett; Men forskningsstudien de citerar att stödja denna slutsats faktiskt inte verkar stödja det. Dessutom är resultatet av mer än en studie (inklusive en studie från samma år) verkar direkt motsäger påståenden att denna ingrediens spelar någon betydande roll i viktminskning alls. En sista anmärkning: kalciumkarbonat har varit kända för att orsaka vissa måttliga biverkningar, som vi kommer att diskutera lite längre fram.

Chromium Picolinate – Ett ​​naturligt förekommande mineral som finns i många hälsosamma livsmedel såsom kött, fullkorn, och vissa frukter och grönsaker. Forskning, inklusive en studie 1993 som publicerades i The Journal of Nutrition funnit belägg för att krom har förmågan att motverka insulinresistens och därmed hjälpa till med blodsockerreglering, som i sin tur kan bidra till att undertrycka sug efter kolhydrater (och därmed minska kaloriförbrukning).

Koffein – Detta verkar vara ett komplement till koffein redan ingår i Capsimax pulver.

Nopal – Dynan av den mexikanska fikonkaktus. En 2014 studie visade att fibern i denna ingrediens är till nytta för att hjälpa kroppen göra sig av fett. I studien konstateras också att nopal också kan vara en frisk del av kosten för andra ändamål än viktminskning skäl.

L-karnitin Furmurate – Denna aminosyra har visat sig underlätta fett metabolisering och energiproduktion. Det finns i rött kött, avokado, och mejeriprodukter bland andra livsmedel.

Magnesiumstearat och Oxide – Magnesium är mineral avgörande för många kroppsliga processer. Magnesiumstearat är också ofta används av tillverkare för att binda och upprätthålla en lämplig blandning av tillägg ingredienser.

a-Lacy Reset – Den viktigaste ingrediensen i PhenQ är en varumärkes blandning av alfa-liponsyra och cystein, som syftar till att fungera som en metabolism accelerator och påskynda kalorier bränner.

Är PhenQ säkert?

Skaparna av PhenQ hävdar att denna diet tillägg är tillverkad i en FDA godkänd anläggning. Enligt FDA webbplats, men FDA inte certifiera eller inspektera tillverkningsanläggningar för kosttillskott inte heller kräva kosttillskott som ska godkännas innan de marknadsförs.

Den goda nyheten är dock att FDA inte börja övervaka kosttillskott efter de kommer in på marknaden, och inlägg en lista över konsument uppdateringar och varningar om sådana produkter. PhenQ hittills inte har dykt upp på denna lista eller har det funnits någon studie associera PhenQ med eventuella överträdelser säkerhet eller allvarliga biverkningar.

Så det verkar vara ” säkra ” att dra slutsatsen att PhenQ är säkert att ta. Den varning, naturligtvis, är att det är säkert om man följer skaparna av PhenQ egna administrations riktningar. De varnar för att PhenQ inte bör tas av gravida eller ammande kvinnor eller personer under arton år.

De varnar dessutom att personer med redan existerande villkor eller personer som för närvarande tar läkemedelsrecept bör inte ta PhenQ utan att först konsultera med en läkare eller en medicinsk sjukvårdspersonal.

Har PhenQ Har någon rapporterade biverkningar?

PhenQ användare har på det hela taget inte rapporterats några signifikanta biverkningar eller egentligen några biverkningar alls. Användare bör vara medveten om, men att PhenQ inte bör tas efter ca 15:00, på grund av det faktum att PhenQ är ett njutningsmedel. Personer med koffein känslighet uppmanas också att undvika att ta andra former av koffein (kaffe, läsk) när du använder PhenQ.

Ytterligare en viktig notera är att kalciumkarbonat, en viktig ingrediens i PhenQ, har kopplats till biverkningar inklusive förstoppning, illamående eller kräkningar, gas, mental förvirring, huvudvärk, och törst. När det gäller PhenQ emellertid, verkar det inte att många konsumenter har rapporterat sådana symptom som hänför sig till deras användning av PhenQ.

klicka här för att beställa PhenQ från den officiella hemsidan »

Har PhenQ Slim Arbete?

phenq-före-efter-resultat

PhenQ är relativt ny på marknaden och därför finns det inte stora online recensioner av denna produkt. Men av de recensioner som finns, verkar konsensus vara att PhenQ fungerar att utföra sina uttalade syften. Konsumenterna har gått ner i vikt när man tar PhenQ, och rapporterade upplever bjudet fördelarna med ökad energi och undertryckt aptit.

Följande är ett urval av några av de kontrasterande recensioner tillgängliga om PhenQ kundens resultat.

Emily – 31 mars st 2016A beskriver sig själv som oberoende kund som heter Emily skriver att “inom 10-15 minuter efter intag av” PhenQ upplevde hon en markant ökning i hennes energinivåer till den grad att hon kunde börja utföra daglig motion, något hon tidigare inte hade energi att göra. Emily rapporterade också en total viktminskning på fyrtioåtta pounds i tre månader när du tar PhenQ i kombination med en hälsosam (friskare?) Diet och naturligtvis, motion.

Amanda – April 19 : e 2016Amanda är en av de få konsument granskare jag har hittat som rapporterade en negativ erfarenhet av att använda PhenQ. Hon påstod sig ha drabbats av biverkningar relaterade till kalciumkarbonat. Men medan Amanda slutligen beslutat att biverkningarna hon upplever var till svår att fortsätta att ta tillägget, gjorde hon erkänna att under sin tid med det hon upplevde signifikant viktminskning.

Jason – Denna konsument rapporterade upplever frustration med andra viktminskningsprodukter innan du slår till PhenQ och slutligen uppnå viktminskning resultat han önskade.

Det bör nämnas att de flesta recensioner tillgängliga var mer lik Emily och Jasons kommentarer än Amandas. Huruvida dessa granskare faktiskt är verkliga och oberoende är något läsare måste bedöma själva.

Andra överväganden:

Det finns några andra faktorer att beakta när de fattar beslut om huruvida eller inte att köpa och använda PhenQ.

För det första, medan ett huvudmål för PhenQ är att fungera som en accelerator av det brittiska spridande processen, är det inte heller inte anspråk på att vara en fristående quick fix. PhenQ är tänkt att fungera i kombination med en hälsosam diet och ett träningsprogram.

För det andra, pris. På $ 69,99 en flaska, är PhenQ cirka tio dollar dyrare än Phen375, en av dess viktigaste konkurrenter på marknaden. Phen 375 har också den fördelen av att ha funnits längre, vilket betyder att den har en mer väl dokumenterad inrikta sig på de överskjutande pounds och mer bevis samlat att etablera sig som säker viktminskning tillägg.

För det tredje, garanti. Medan konkurrenter som Phen 375 erbjuder en pengarna tillbaka garanti om användarna inte är nöjd med sina resultat, Phen 375 erbjuder bara en mycket begränsad pengar tillbaka pant. Phen375 kräver att, för att få en återbetalning för nedslående resultat, kunder måste inom 30 dagar från det ursprungliga köpet, hoppa genom flera hoops.

Dessa inkluderar att hålla en online-rekord under användning på Phen375 s särskilt anges webbplats, som att få intyg från en läkare för att stödja kunderna hävdar att inte ha fått några fördelar viktminskning.

Däremot erbjuder PhenQ kunder en 67 dagars garanti (extra sju dagar är att ta hänsyn till leveranstid), och PhenQ kräver mycket mindre bevis på kundens missnöje med sin produkt. Medan deras flexibel politik är utan tvekan ett försök att få konsumenter att prova sin produkt, definitivt lyckas det att lägga en extra säkerhet kudde för användarna fortfarande försiktiga om att köpa det.

PhenQ annonserar även att potentiella kunder är välkomna (vågar vi säga uppmuntras?) Att dra nytta av deras BTGO (Köp två få en) affär och kan fortfarande dra nytta av deras garanti.

Den varning till allt detta är att PhenQ begär att alla oöppnade och flaskor returneras med pengarna tillbaka begäran och att garantin endast bidrag inköpspris men utesluter fraktkostnader. Ändå PhenQ s minimala begränsningar i jämförelse med Phen375 begränsade och påträngande politik för återvändande, och verkar för att ge gott om incitament att åtminstone prov vad PhenQ har att erbjuda.

[Ept id = “13152”]

Slutgiltiga tankar

Det verkar inte finnas några säkerhetsproblem allvarliga nog för att motivera undvikande av denna produkt, och det verkar finnas tillräckligt nöjda kundernas utvärderingar och forskning för att motivera vidtagande av PhenQ. I slutändan är dock detta ett beslut som måste vägas noggrant (inte säker på om det pun var avsedd), och eventuellt diskuteras med en läkare. Detta gäller särskilt om du har underliggande hälsoproblem eller är på en receptbelagd medicin som kan störa eller reagera dåligt till PhenQ s ingrediens kombination.       

En sista och nästan onödig påminnelse när man fattar beslutet om att PhenQ eller inte PhenQ: PhenQ faktureras som en viktminskning accelerator och förstärkare. All hype och hoopla åt sidan, producenterna av detta tillägg inte (helt) gör anspråk på magiska egenskaper. PhenQ, liksom de flesta av sitt slag, är tänkt att följa en vanlig viktminskning diet och regim, inklusive en hälsosam diet och motion.

Kunder som planerar att ta PhenQ utan att försöka kombinera det med andra mer exertive åtgärder viktminskning bör vara beredd att inte se betydande resultat.

Så bör du ta PhenQ?

Ytterst beslutet är upp till dig och kan endast göras av dig. Men vi hoppas att denna artikel visar hjälp för dig när du överväga för- och nackdelar med att ta detta kosttillskott.

Om du har tagit PhenQ eller liknande viktminskning piller som Phen375 vänligen dela dina tankar och erfarenheter i kommentarerna nedan. Vi vill också höra några av era synpunkter om du fortfarande funderar och funderar över huruvida PhenQ eller en liknande produkt är rätt för dig.

Vi önskar er lycka till i din resa för att befria er från dessa oönskade pounds och bygga en friskare dig!

Men innan du börjar poppa piller, har du gjort det smarta. Du har kommit hit för att göra din forskning på PhenQ och ta reda på om det är ett bra alternativ för dig, i sig och jämfört med andra viktminskning piller som Phen375. Så låt oss dyka rätt i genom att svara på dina mest grundläggande fråga.

klicka här för att beställa PhenQ från den officiella hemsidan »

BUY NOW »