Een gedetailleerde PhenQ beoordeling – bevat dit product echt werken?

Home » Review » phenq » Een gedetailleerde PhenQ beoordeling – bevat dit product echt werken?

Noem het dieet plan, je hebt het geprobeerd, en nu ben je op zoek bent naar PhenQ .

Je kan gewoon iemand die op zoek is om uw gewichtsverlies te versnellen en de hoeveelheid verloren gewicht te maximaliseren in de minste hoeveelheid tijd, een snelle oplossing van het gewichtsverlies plan van aanpak.

Of je kan iemand die voelt alsof je alles hebt geprobeerd zijn. Op een bepaald punt of een ander je hebt carb gratis gegaan of glutenvrij, proberen te houden met de nieuwste trend van gezond eten, superfood, of plan van het gewichtsverlies in een poging om zich te ontdoen van overtollige poundage of zelfs dat laatste, koppige pond.

Je hebt geprobeerd quick fix sap reinigt en er was zelfs die ene keer dat je gegeten strikt koolsoep (of iets even eentonig) voor meer dan een week in een keer. En natuurlijk, je hebt getraind.

Of je hebt genomen uit een maandelijks lidmaatschap van de sportschool (en eigenlijk gebruikt het!), Hebben ontelbare uren ingelogd op uw loopband of andere home hometrainer, of aangesloten bij een oefening klasse zwemmen bij uw plaatselijke Y, heb je al het koppelen van uw dieet plannen van de maand met een regelmatige work-outs, in de hoop dat deze keer krijg je de gewenste resultaten en pond door pond krijg je zult beginnen om de ideale, gezond lichaam je hunkert te zien.

Als dit klinkt bekend, en je bent iemand die al aan en uit gewichtsverlies plannen voor de komende jaren, het gevoel alsof je alles hebt geprobeerd en je gewoon niet krijgen het gewichtsverlies resultaten die u gehoopt, u ​​hebt gezocht naar nog een andere gewichtsverlies optie en ontdekte dieetpillen zoals Phen375 of PhenQ, en vroeg zich af of een van deze het wonder product dat is ontworpen om uw gewichtsverlies en daad te versnellen als een aanvulling op uw huidige dieet plannen en pond vallen regelingen zou kunnen zijn.  

Wat is PhenQ?

PhenQ Compleet Review - PhenQ - The Ultimate Diet pil voor Weight Loss

PhenQ is de nieuwste ding in dieetpil supplementen . Volgens de Verenigde Staten distributeur website van de fabrikant, is PhenQ ontworpen voor het uitdrukkelijke doel van targeting uit te voeren en het branden opgeslagen vet, het onderdrukken van de eetlust van de gebruiker, het blokkeren van vet productie.

Zij de bewering dat PhenQ heeft de mogelijkheid om in staat zijn om een ​​positieve invloed stemmingen gebruiker en geef ze energieverhogingen maken, zelfs. Om een ​​back-up van hun vorderingen, de makers van PhenQ aanspraak op wetenschappelijke en klinische studie bewijs dat PhenQ is de go-to product voor het bereiken van deze gewichtsverlies voordelen.

Dus … dat is de hype. Maar om echt te weten te komen wat PhenQ is, zullen we verder gaan en vragen een aantal follow-up vragen …

Wat is PhenQ gemaakt?

phenq ingrediënten

Laten we beginnen met wat het niet is gemaakt. Hoewel namen als PhenQ en Phen375 in grote lijnen wijzen op de krachtige gewichtsverlies kracht van fentermine, is PhenQ niet echt bevatten fentermine. Dit is heel misschien wel een punt in haar voordeel, zoals phentermine is eigenlijk verboden in sommige landen (maar niet de Verenigde Staten) als gevolg van haar wordt gekoppeld aan een aantal potentieel ernstige bijwerkingen.

Wat PhenQ bevat zeven belangrijkste ingrediënten: Capsimax Poeder, calciumcarbonaat, chroompicolinaat, cafeïne, Nopal, L-Carnitine Furmurate, en de belangrijkste ingrediënt genoemd alleen als ” α-Lacys Reset ® “. PhenQ bevat ook een aantal hoeveelheden magnesium stearaat en magnesiumoxide.

Oke.

Tenzij je hebt een wetenschappelijke of voedingsdeskundige achtergrond, geen van deze benamingen van ingrediënten waarschijnlijk bedoeld veel aan u. Maak je geen zorgen; de volgende stap is natuurlijk te gaan over elk ingrediënt in orde. Daarbij zullen we de resultaten van relevante onderzoeken met betrekking tot de vraag of de genoemde ingrediënten zijn inderdaad effectief in het helpen van mensen verliezen hun overtollige ponden bewezen overwegen.

Capsimax Powder –   Dit is een mengsel bestaande uit capsicum, piperine, cafeïne en niacine, elk ingrediënt die eigen verklaring zou kunnen gebruiken.

  • Capsicum – Afgeleid van chili peper planten, een 2012 studie toonde aan dat paprika een rol in het bereiken van meetbare gewichtsverlies gespeeld. Dit derivaat wordt beweerd om het proces van het verliezen van gewicht door het verminderen van energie-inname bij opname vóór eten beïnvloeden – of, eenvoudiger te formuleren, is capsicum getoond om als een eetlustremmer.
  • Piperine – AKA zwarte peper, eveneens uit ten minste één wetenschappelijk onderzoek een rol spelen vetreductie.
  • Cafeïne – Ook dit is in verband gebracht in meer dan een onderzoek, waaronder een 2009 studie die in het European Journal of Clinical Nutrition , een effect op de verbranding van calorieën en onderdrukken van de eetlust.
  • Niacine – Misschien meer algemeen erkend als vitamine B3. Volgens de National Library of Medicine S , niacine niet alleen “helpt de spijsvertering, huid en zenuwen functioneren”, maar “is ook belangrijk voor het omzetten van voedsel in energie”. Ondanks alle van de vitale functies niacine voert aan dat het een noodzaak voor een gezond lichaam te maken, hoeft ons lichaam niet slaan niacine en moet daarom voortdurend worden aangevuld door middel van inname van voedsel of voedingssupplementen.

Helaas kan het gewichtsverlies voordelen niacine worden tegengegaan door de andere eigenschappen. Volgens een studie uit 2010 gepubliceerd in de World Journal of Gastroenterology , kan niacine ook fungeren als een eetluststimulator.

Hoewel de almachtige niacine lijkt zowel positieve als negatieve bijdrage aan het gewichtsverlies proces, zijn functies van de eetlust stimulator kan worden tegengegaan door andere bestanddelen van PhenQ die bedoeld zijn om juist het tegenovergestelde doen.

Calciumcarbonaat – Een aanvullende vorm van calcium in de voeding, ook vaak gevonden in gemakkelijk te herkennen spijsvertering hulpmiddelen zoals Rolaids en Tums. De commerciële PhenQ website beweert dat dit ingrediënt is aangetoond dat het lichaam aan te moedigen te verbranden; maar het onderzoek dat ze noemen tot deze conclusie te ondersteunen doet eigenlijk niet om het te ondersteunen. Bovendien, de resultaten van meerdere onderzoek (inclusief onderzoek uit hetzelfde jaar) lijken het gestelde directe tegenspraak dat dit ingrediënt significante rol speelt in gewichtsverlies helemaal. Een laatste opmerking: calciumcarbonaat is bekend dat een aantal matige bijwerkingen veroorzaken, als we een beetje verder zullen bespreken.

Chroompicolinaat – Een natuurlijk mineraal gevonden in veel gezond voedsel zoals vlees, volle granen, en sommige groenten en fruit. Onderzoek, met inbegrip van een 1993 studie gepubliceerd in The Journal of Nutrition aanwijzingen gevonden dat chroom heeft de mogelijkheid van het tegengaan van insulineresistentie en daarom helpen met de bloedsuikerspiegel regelgeving, die op hun beurt kunnen helpen onderdrukken verlangen naar koolhydraten (en daarmee het calorieverbruik te verminderen).

Cafeïne – Dit lijkt naast de cafeïne reeds in de Capsimax poeder opgenomen.

Nopal – Het pad van de Mexicaanse vijgcactus. Een 2014 studie bleek dat de vezel in dit ingrediënt is gunstig in het helpen van het lichaam zichzelf te ontdoen van vet. Het onderzoek concludeerde dat nopal een gezond deel van het dieet voor uitzondering gewichtsverlies redenen kunnen zijn.

L-Carnitine Furmurate – Dit aminozuur is aangetoond te helpen bij vetverbranding en energieproductie. Het wordt gevonden in rood vlees, avocado en melkproducten onder andere levensmiddelen.

Magnesiumstearaat en Oxide – Magnesium is het mineraal essentieel voor vele lichamelijke processen. Magnesiumstearaat wordt ook vaak gebruikt door fabrikanten te binden en een goede combinatie van supplementingrediënten handhaven.

a-Lacy’s Reset – Het belangrijkste ingrediënt in PhenQ is een handelsmerk mengsel van alfa-liponzuur en cysteïne, ontworpen om te fungeren als metabolisme versneller en te versnellen calorieverbranding.

Is PhenQ veilig?

De makers van PhenQ beweren dat dit voedingssupplement wordt vervaardigd in een FDA goedgekeurde faciliteit. Volgens de FDA website, maar de FDA niet bevestigen of te inspecteren productie-installaties voor voedingssupplementen noch hebben zij nodig voedingssupplementen te worden goedgekeurd voordat ze worden verkocht.

Het goede nieuws is echter dat de FDA doet beginnen te voedingssupplementen te controleren nadat ze de markt betreden, en posten een lijst met updates van de consument en waarschuwingen met betrekking tot dergelijke producten. PhenQ heeft tot nu toe niet is verschenen op deze lijst, noch heeft er geen onderzoek associëren PhenQ met een veiligheidsfunctie overtredingen of ernstige bijwerkingen.

Zo lijkt het ‘zijn safe “te concluderen dat PhenQ veilig te nemen. Het enige nadeel is natuurlijk dat het veilig Volgt men de makers van PhenQ eigen administratie richtingen. Ze waarschuwen dat PhenQ niet door zwangere of zogende vrouwen of minderjarigen moeten worden genomen onder de leeftijd van achttien jaar.

Ze waarschuwen bovendien dat mensen met reeds bestaande aandoeningen of personen die momenteel medische voorschriften PhenQ mag nemen zonder eerst te overleggen met een arts of een medische professional.

Heeft PhenQ Om het even welke bijwerkingen?

PhenQ gebruikers hebben over het algemeen niet gemeld geen significante bijwerkingen of eigenlijk geen bijwerkingen bij allen. Gebruikers moeten beseffen echter dat PhenQ niet worden gemaakt na ongeveer 03:00, vanwege het feit dat PhenQ een stimulerend middel. Mensen met cafeïne gevoeligheden wordt ook geadviseerd om te voorkomen dat andere vormen van cafeïne (koffie, frisdrank) tijdens het gebruik van PhenQ.

Nog een belangrijke opmerking is dat calciumcarbonaat, een hoofdingrediënt van PhenQ, is gekoppeld aan effecten inclusief constipatie, misselijkheid of braken, gas, verwardheid, hoofdpijn en dorst kant. Bij PhenQ evenwel blijkt niet dat veel consumenten dergelijke symptomen met betrekking tot het gebruik van PhenQ gemeld.

klik hier om PhenQ bestellen via de officiële website »

Heeft PhenQ Slim werk?

phenq-voor-na-resultaten

PhenQ is relatief nieuw op de markt en daarom zijn er geen uitgebreide online reviews van dit product. Echter, van de beoordelingen die bestaan, de consensus lijkt te zijn dat PhenQ werkt om de aangekondigde doelstellingen te voeren. Consumenten hebben gewicht verloren bij het nemen van PhenQ, en meldde het ervaren van de aangeprezen voordelen van meer energie en onderdrukt de eetlust.

Het volgende is een voorbeeld van een aantal van de contrasterende beoordelingen beschikbaar met betrekking tot de resultaten PhenQ klant.

Emily – 31 maart st 2016A self-beschreven onafhankelijke afnemer genoemd Emily schrijft dat “binnen 10-15 minuten na het nemen van” PhenQ ze ervaren een duidelijke toename van haar energie niveaus tot het punt dat ze in staat om te beginnen met de dagelijkse oefening uit te voeren was, iets wat ze eerder niet had energie te doen. Emily ook gemeld een totaal gewichtsverlies van achtenveertig pond in drie maanden bij het ​​nemen PhenQ combinatie met een gezonde (gezonder) voeding en natuurlijk oefening.

Amanda – 19 april th 2016Amanda is een van de weinige consument reviewers die ik heb gevonden die een negatieve ervaring met PhenQ gemeld. Ze beweerde te lijden hebben gehad van de bijwerkingen die verband houden met calciumcarbonaat. Echter, terwijl Amanda uiteindelijk besloten dat de bijwerkingen die ze ervoer waren ernstige om te blijven nemen het supplement, deed ze erkennen dat tijdens haar tijd gebruikt ze een aanzienlijke gewichtsverlies.

Jason – Deze consument gemeld met frustratie met andere producten van het gewichtsverlies voordat hij zich op PhenQ en uiteindelijk het bereiken van de resultaten van het gewichtsverlies hij wenste.

Hierbij moet worden vermeld dat de meerderheid van de klant reviews beschikbaar waren meer vergelijkbaar met Emily en Jason’s opmerkingen dan Amanda’s. Of deze reviewers eigenlijk zijn echt en onafhankelijk is iets wat de lezer moet zelf beoordelen.

Andere Overwegingen:

Er zijn een paar andere factoren te overwegen bij het maken van een beslissing over het al dan niet te kopen en te gebruiken PhenQ.

Allereerst terwijl een hoofddoel van PhenQ is om als een versneller van het pond vergieten proces, is het niet ook niet gelijk met een zelfstandige snelle oplossing. PhenQ is bedoeld samen op te treden met een gezond dieet en een oefening regime.

Ten tweede prijs. Voor $ 69,99 een fles, PhenQ is ongeveer tien dollars duurder dan Phen375, een van de belangrijkste concurrenten in de markt. Phen 375 heeft ook het extra voordeel van het hebben al langer, wat betekent dat er een bewezen staat van zich te richten die overtollige ponden en meer bewijs vergaard om zich te vestigen als veilig gewichtsverlies supplement.

Ten derde, garantie. Terwijl concurrenten als Phen 375 bieden een geld-terug garantie als de gebruikers niet tevreden zijn met hun resultaten, Phen 375 biedt slechts een zeer beperkte geld terug belofte. Phen375 vereist dat, met het oog op een terugbetaling te ontvangen voor de tegenvallende resultaten, klanten moeten binnen 30 dagen na de oorspronkelijke aankoop, springen door een aantal hoepels.

Deze omvatten het houden van een online document gedurende gebruik op specifiek website Phen375’s, evenals het ontvangen van certificering van een arts om de klanten te ondersteunen beweren niet te hebben geen gewichtsverlies voordelen ontvangen.

In tegenstelling PhenQ biedt klanten een 67 dagen garantie (de extra zeven dagen zijn om rekening te houden voor de scheepvaart tijd), en PhenQ vergt veel minder bewijs van ontevredenheid van een klant met hun product. Terwijl hun soepele beleid is ongetwijfeld een poging om consumenten om hun producten te proeven, het zeker slaagt in het toevoegen van een extra veiligheid kussen om gebruikers nog steeds op hun hoede over de aanschaf van het.

PhenQ zelfs adverteert dat potentiële klanten zijn welkom (durven we zeggen aangemoedigd?) Om te profiteren van hun BTGO (kopen twee krijgen een) deal en kan nog steeds profiteren van hun garantie.

Het enige nadeel aan dit alles is dat PhenQ verzoeken dat alle ongeopend en flessen met het geld terug verzoek worden teruggegeven, en dat de garantie alleen terugbetalingen te kopen prijs, maar exclusief verzendkosten. Toch minimale beperkingen PhenQ vergelijken gunstig af bij beperkt en opdringerige terugkeerbeleid Phen375’s, en lijken om voldoende stimulans te bieden om ten minste monster wat PhenQ te bieden heeft.

[Ept id = “13152”]

Laatste gedachten

Er lijken geen bezorgdheid over de veiligheid ernstig genoeg om het vermijden van dit product te rechtvaardigen, en er lijken te zijn genoeg tevreden klanten reviews en onderzoek om het nemen van PhenQ rechtvaardigen. Uiteindelijk, hoewel, dit is een beslissing die zorgvuldig moeten worden afgewogen (niet zeker of dat pun bedoeld was), en eventueel met een zorgverlener besproken. Dit geldt vooral als je de onderliggende gezondheidsproblemen hebben of op een recept medicatie die kunnen interfereren met of reageren slecht op PhenQ’s ingrediënt combinatie.       

Een laatste en bijna onnodige herinnering wanneer het maken van de beslissing om niet PhenQ of PhenQ: PhenQ wordt aangekondigd als een gewichtsverlies versneller en versterker. Alle hype en heisa terzijde, de producenten van dit supplement niet (helemaal) maken van de aanspraak op magische eigenschappen. PhenQ, net als de meeste van zijn soort, is bedoeld om te begeleiden een regelmatig dieet van het gewichtsverlies en het regime, met inbegrip van een gezonde voeding en lichaamsbeweging.

Klanten plan PhenQ zonder probeert te combineren met andere meer exertive gewichtsverlies maatregelen worden bereid significante resultaten niet te zien.

Dus je moet PhenQ nemen?

Uiteindelijk is die beslissing is aan u en kan alleen worden gemaakt door jou. Maar we hopen dat dit artikel blijkt nuttig voor u als u de voors en tegens van het nemen van dit dieet supplement te overwegen.

Als u PhenQ of een soortgelijk gewichtsverlies pil hebben genomen, zoals Phen375 neem dan deel je gedachten en ervaringen in de commentaren hieronder. We willen ook graag een aantal van uw overwegingen te horen als je nog steeds na te denken over en piekeren over de vraag of PhenQ of een vergelijkbaar product voor u geschikt is.

Wij wensen u veel succes in uw reis om jezelf te ontdoen van die ongewenste ponden en het opbouwen van een gezondere u!

Maar voordat u begint met pillen slikken, heb je het slim om gedaan. Je bent hier gekomen om uw onderzoek te doen naar PhenQ en uit te vinden of het een goede optie voor u, op zichzelf en in vergelijking met andere gewichtsverlies pillen, zoals Phen375. Dus laten we duiken recht in met het beantwoorden van uw meest fundamentele vraag.

klik hier om PhenQ bestellen via de officiële website »

KOOP NU »