CrazyBulk bulking Stack Review – Juridisk Steroid alternativer for muskel gevinster

Home » Review » Bulking » CrazyBulk bulking Stack Review – Juridisk Steroid alternativer for muskel gevinster

CrazyBulk bulking Stack omtale

Denne gjennomgangen vil fortelle deg alt du trenger å vite om bulking Stack fra CrazyBulk.

Det vil inneholde de enkelte produktene som utgjør stabelen, og hvorfor du kan få bedre, raskere resultater å kombinere produkter (stabling)

Jeg vil også gi før og etter bilder og attester (bla ned til vurdering).

Bulking Stack at a Glance

 1. D-Bal  (Substitute for Dianabol)
 2. Testo-Max (erstatning for Sustanon)
 3. DecaDuro (Substitute for deca-Durabolin-)
 4. Trenorol (Substitute for Trenbolone)

CrazyBulk har en mye velfortjent rykte for å være en av de beste juridiske steroider produsenten i verden. Selskapet har kommet opp med trygge alternativer til alle de populære anabole steroider.

Det er litt av en prestasjon i seg selv og CrazyBulk har faktisk lyktes i å gå en bedre ved å gjøre steroid alternativer du kan stable. Enda bedre kan du stable dem uten fare for negative reaksjoner.

CrazyBulk kunder gjør dette og bekrefter at deres resultater er stor. Det er ganske søt, og når det kommer til pakking på mange muskelmasse, er selskapets bulking Stack en utmerket produkt.

CrazyBulk sier det er “ultimate bulking combo”. En selv påtegning som det betyr ingenting. Det faktum at CrazyBulk kundene sier det også? Det er en helt annen ball spillet.

Så, hva er inkludert i CrazyBulk “Ultimate” bulking Stack og hvorfor det ser ut til å fungere så godt?

Det er et spørsmål som fortjener et godt svar. Det er tid for en CrazyBulk bulking Stack gjennomgang.

Svaret på en gammel Problem?

Stabling steroider er ganske vanlig praksis med steroid brukere. Det er en god måte å få enda bedre resultater. Selvfølgelig er det en like god måte å bli rammet av et større spekter av bivirkninger også.

Det er ingen silver lining uten en stor svart sky-i alle fall det er slik det alltid har vært med steroider.

Den gode nyheten er at det ikke lenger har å være på den måten. Tilbake på 70-tallet og 80-tallet, kan steroider har vært en stor støy i gymsalen. Det er bedre alternativer nå, og den største støy i det juridiske steroid industrien er CrazyBulk.

Med mindre du er fortsatt relativt ny i spillet, eller begavet med fenomenalt god genetikk, kan gjøre gode gevinster være vanskelig. Det er problemet, og vi alle vet det.

Noen ganger å spise riktig, få nok protein, og nok søvn er bare ikke nok, uansett hvor hardt du trener.

Så hva gjør du når de beste protein pulver ikke fungerer for deg lenger? For mange kroppsbyggere, anabole steroider brukes for å være det beste svaret, om enn på en pris.

Skyte! La oss innse det, de var det eneste svaret, men det var da. Dette er nå. I disse dager flere og flere kroppsbyggere søker tryggere alternativer og CrazyBulk juridiske steroider er i stor etterspørsel.

Ingen liker å vente. Å få resultater er ikke god nok, de fleste kroppsbyggere ønsker å få dem i går. Tidligere hvis mulig. Det er en av grunnene til at CrazyBulk bulking Stack er så populært.

Hva er i CrazyBulk bulking Stack?

Crazy Bulk bulking Stack består av fire av selskapets beste bulking steroid alternativer:

 1. D-Bal  (Substitute for Dianabol)
 2. Testo-Max (erstatning for Sustanon)
 3. DecaDuro (Substitute for deca-Durabolin-)
 4. Trenorol (Substitute for Trenbolone)

Selv om alle fire produktene har vist seg å være top-notch steroid alternativer i sin egen rett, har de en utrolig synergi. Med andre ord, de er gode lagspillere.

“Team” er et godt ord, så vel fordi de beste fotballag består av de beste spillerne. Hvorfor skal en bulking stack være annerledes?

En av de flinkeste tingene er bulking stack gjør hva det har å gjøre uten å forårsake bivirkninger. CrazyBulk Scorer en stor poeng der.

En annen interessant ting er, når kombinert, de fire produktene i bunken forbedre hverandres evner. Det er bare en av grunnene til at CrazyBulk publikum går så vill om bulking Stack.

Hva CrazyBulk bulking Stack er designet for å gjøre

CrazyBulk sier sin bulking Stack er for folk på et “oppdrag å bygge mega muskelmasse”.

Hvis dette er deg, vil bunken hjelpe deg å se ditt oppdrag gjennom etter:

 • Raskt akselererende bulking prosessen
 • Maksimere muskelvekst
 • Økende styrkenivåer
 • Forbedre nitrogen retensjon
 • Styrking testosteron
 • Slik at du kan trene med dyret-lignende villskap
 • Gir deg overlegen styrke
 • Redusere restitusjonstid
 • Hjelper deg å makulere fett uten tap av muskelmasse

Hvem bunken er for

Hvis du er en av de gutta som er så heldig å være i stand til å bygge muskler så lett at du ser ut til å være på autopilot, er ikke dette noe for deg. Det er for den andre 99,9 prosent av guttene som svetter blod på trenings flere dager per uke og fortsatt sliter med å få noen gevinst.

Den CrazyBulk bulking stack er for folk som er seriøse om sin ambisjon om å oppnå en fantastisk fysikk. Alvorlig nok til å trene som en gal idiot og aldri si dø uansett.

Det er også et godt alternativ for:

 • Folk som er ute etter en trygg juridisk steroid bulking stack alternativ
 • Alle som har et ønske om å pakke på ekstra muskler på en trygg og naturlig måte
 • Folk som finner det blir vanskeligere å gjøre noen skikkelige gevinster

Hvordan Crazy Bulk bulking Stack Works

Den CrazyBulk bulking stack inneholder fire av de beste juridiske steroid alternativer. Deres kombinerte evner gi lignende fordeler til dem du ville få ved å stable anabole steroider.

Anabole steroider StackCrazyBulk Juridisk Steroid Stack
 • Dianabol
 • Sustanon
 • Deca Durabolin
 • Trenbolone
 • D-Bal
 • Testo-Max
 • DecaDuro
 • Trenorol

Problemet er alle de anabole steroider i venstre kolonne kan virkelig skru deg opp. De juridiske steroider i CrazyBulk juridiske steroid stack er helt trygt.

Når du bruker CrazyBulk bulking stable den juridiske steroid kombinasjonen hjelper deg å bulk opp på fire måter:

 • Forbedret Proteinsyntesen
 • Bedre nitrogen retention
 • økt Testosteron
 • Forbedret oksygentilførsel til musklene

La oss ta en titt på disse tingene nærmere og se hva som egentlig skjer og hvorfor det er viktig.

Protein Synthesis og hvorfor det er viktig

Hvis du tenker på det, hva som skjer med protein er et morsomt gammelt spill. Når du spiser det kroppen din har til å bryte det ned til aminosyrer. Deretter ble aminosyren blir plukket opp av blod og gjennomført til musklene.

Når aminosyrer nå muskelen, gjør kroppen din en om sving og begynner å sette dem sammen igjen. “Proteinsyntesen” er å sette sammen igjen som gjør musklene vokse.

Hva som egentlig skjer er kroppen din er å bruke aminosyrer for å reparere skaden gjort til muskel under trening. Vi snakker ikke store skader her. Bare mindre skader på muskler som kan gjøre dem føler sår etter en treningsøkt.

Dette er bra skade fordi det utløser behov for reparasjon. Men kroppen alltid overcompensates ved å gjøre musklene litt sterkere enn de var før. Det er derfor bodybuilding fungerer.

Saken er når du treffer muskel hardt og gjør det ofte ting kan gå galt. Hvis hastigheten på muskelnedbrytning stiger hastigheten på reparasjon musklene kan bli svakere og mindre.

Det er to svar på dette problemet. Den første er å redusere hyppigheten av treningsøktene dine, men du kommer aldri til å bli stor på den måten.

Det andre alternativet er å få fart på proteinsyntesen og CrazyBulk bulking Stack hjelper deg å gjøre det. En annen ting det gjør er bedre nitrogen oppbevaring.

Hvorfor du trenger å ta hensyn til nitrogen retention

Bortsett fra protein (aminosyrer) de muskler trenger også nitrogen og protein gir den . Problemet er, trening tapper nitrogen. Det er en ganske stort problem så vel fordi muskelvekst krever en nitrogenrikt miljø.

Så, hvis protein gir byggesteiner for muskler, gir nitrogen fundamentet. Begge er nødvendig for vekst. Det er derfor de juridiske steroider i CrazyBulk bulking Stack inneholder ingredienser som hjelper deg å holde liv i din nitrogen.

Tenk på det som en prosess i tre trinn:

 1. Forbedret retensjon nitrogen
 2. Bedre proteinsyntese
 3. Mer muskelmasse

Testosteron: En sex hormon og en viktig Anabole steroider

Testosteron er det mannlige kjønnshormonet, og du kan bli overrasket over å lære kvinner trenger det også. Den kvinnelige kroppen produserer mindre enn en manns kropp gjør, men det er fortsatt der. Det er nødvendig for en sunn sexlyst, muskelvekst, utholdenhet, og en rekke andre ting .

Den Sustanon steroid gir testosteron. Det er derfor kroppsbyggere bruker det. Hvis du vil at musklene til å vokse, protein og nitrogen er ikke nok. Du trenger testosteron også.

Egentlig er en av grunnene til at kvinner finner det vanskeligere å få muskler enn menn fordi kroppene deres produserer mindre testosteron.

Men begge kjønn deler et felles problem-testosteron nivåene avtar med alderen. Du trenger ikke å være 90 år gammel for å bli påvirket heller.

Testosteron produksjonen er størst i ungdomsårene. Etter det faller produksjonen av og holder slippe ut hvert år. Det er derfor Testo-Max (Sustanon innbytter) har en så viktig rolle å spille i CrazyBulk bulking Stack.

Pump opp musklene med oksygen

Oksygen er en annen viktig nøkkel til muskelvekst. Musklene får det fra hemoglobinet i de røde blodcellene og behovet øker med trening.

Vet du hva som skjer når musklene opplever en mangel på oksygen? Melkesyre bygge opp , det er det, og du ikke ønsker det.

Når vi trener vi begynner å puste raskere. Det er kroppens måte å forsøke å levere ekstra oksygen til musklene.

Kroppen er programmert for å tilveiebringe musklene med energi via denne “aerob” -metoden. Imidlertid, under anstrengende aktivitet, kan kroppen ikke levere nok energi i sin foretrukne måte.

Så, når musklene trenger mer oksygen, hva er en kropp å gjøre? Enkelt, det begynner å generere energi anaerobt (uten oksygen). Problem løst? Ikke egentlig.

Når kroppen genererer energi anaerobt, fører det til melkesyre til å bygge seg opp i musklene. Dette gjør at musklene føles for sår for fortsatt aktivitet på et slikt nivå.

Det er faktisk kroppens måte å beskytte musklene fra å bli skadet av for mye anaerob anstrengelse. Det er derfor Trenoral er en så viktig inkludering i CrazyBulk bulking Stack.

En av de viktigste tingene Trenoral steroid alternativ gjør er å øke oksygentilførselen til musklene. Dette vil selvfølgelig gjøre hjelpe deg å trene med større intensitet.

Hvordan Ingredienser stable opp

Ok, vi ser på fire produkter og 27 ingredienser. Det er mye som skjer her. Heldigvis er alt bra. Den CrazyBulk bulking Stack leverer en god porsjon noen alvorlig gode ingredienser.

La oss ta en titt på noen av dem og se hva de kan gjøre

D-Bal

MSM – Metylsulfonylmetan reduserer inflammasjon og hindrer muskelkramper og skader.

L-Leucine – en forgrenet aminosyre som kaster bryteren og blir proteinsyntese oppe og går.

Protease – En gruppe av enzymer som bryter peptidbindinger som sjakkel aminosyrer sammen. Ved å gjøre dette, disse viktige enzymer frigjøre aminosyrer og la kroppen din til å sette dem til å fungere.

Testo-Max

D-asparaginsyre – En aminosyre som øker produksjonen av testosteron ved å frigjøre luteiniserende hormon. D-asparaginsyre øker også nivået av humant veksthormon.

Fenugreek Extract – En populær testosteron øker urt. CrazyBulk bruker en spesiell konsentrat som har fire ganger normal kraft, så forventer gode resultater.

Vitamin K1 – En viktig fettløselig vitamin som forebygger dine sirkulerende testosteron nivåer fra å bli oppbrukt.

DecaDuro

Dioscorea Opposita Thunb – En vill yam ekstrakt som øker hormonproduksjonen ved å tilveiebringe diosgenin. Hvis du er utsatt for tretthet eller mangel utholdenhet, kan denne ingrediensen hjelpe.

Acetyl-L-karnitin – en energi øker aminosyre som sleper fettsyrer inn i cellene slik at de kan bli satt til å arbeide.

L-Citrulline – En aminosyre som ofte blir tilsatt til pre-trening kosttilskudd fordi det øker nitrogennivåene og gir vasodilatasjon. L-citrullin også anvendes som et sikkert alternativ til Viagra.

Trenorol

Beta Sitosterol – En plante sterol ester som holder kolesterolnivået lavt og testosteron nivåer høyt. Beta sitosterol bekjemper også tretthet og kan bidra til å holde deg våken i gym.

Samento Indre Bark – Reduserer tretthet og forbedrer immunsystemet. Også kjent som Cat Claw, hjelper denne ingrediensen deg til å trene hardere og leges raskere.

Nettle Leaf Extract – Sørger for at blodet sirkulerer mye oksygen og testosteron. Brennesle blad er også bra for å redusere muskelsmerter og betennelser.

En juridisk Steroid bulking Stack uten bivirkninger?

Kombinere massevis av ingredienser ofte øker sjansene for bivirkninger, men det er ikke tilfelle her. CrazyBulk har valgt ingrediensene godt. I stedet for kranglet, ingrediensene fungere i synergi for å gi deg den beste kombinasjonen av ytelser mulige.

Så, hvis du er bekymret stabelen vil gjøre deg skallet eller gi deg menneske bryster og en slapp pikk, chill-out. Det vil ikke gjøre deg aggressiv eller skade hjertet heller.

Ekte steroider kan gjøre disse tingene, men CrazyBulk juridiske steroider ikke gjør det. Men hvis du har eksisterende helseproblemer det er fornuftig å få en lege godkjenning før du bruker kosttilskudd. Det samme gjelder hvis du har planer om å blande kosttilskudd og reseptbelagte medisiner.

Hvordan bruke CrazyBulk bulking Stack

Selvfølgelig, når du bruker en stabel som dette du ikke kommer til å banke tilbake 12 kapsler på en gang. CrazyBulk har kommet opp med en plan som sikrer at muskelen får det de trenger når de trenger dem mest.

Testo-Max – Hvordan ta den og når til å ta det

Dagen begynner med Testo-Max. Du må ta tre kapsler med vann 20 minutter før du spiser frokost. Dette vil bidra til å sette opp dine sirkulerende testosteronnivå opp for dagen.

DecaDuro – Hvordan ta den og når til å ta det

Den beste tiden å ta DecaDuro er før du begynner treningen.

Du trenger til tre kapsler med vann i 45 minutter før du treffer gym. Dette vil gi styrke og utholdenhet et ekstra løft og hjelpe deg å trene med mer intensitet. Det vil også hindre treningen intensitet blir begrenset av felles og sene smerte.

Lar ikke glemme, er DecaDuro ikke gjøre det alene her. Takket være morgendosen av Testo-Max dine sirkulerende testosteron nivåene vil allerede være høy.

D-Bal – Hvordan ta den og når til å ta det

D-Bal er for etter treningen. Du tar tre kapsler med vann 45 minutter etter aktivitet opphører. Tar det på dette tidspunktet maksimerer proteinsyntesen for å hjelpe deg å få de beste gevinster i størrelse og styrke.

Igjen, la oss ikke glemme dette D-Bal blir brukt som en del av en bulking stack her. Det betyr at det kommer til å få mye hjelp fra DecaDuro og Testo-Max.

Trenorol – Hvordan ta den og når til å ta det

Trenorol er wild card av CrazyBulk bulking Stack. Når du tar det og hvordan du tar det avhenger av om det er en treningsdag eller ikke.

På treningen dager, tar du tre kapsler sammen DecaDuro. Gjør dette vil presse opp mengden av oksygen i blodet og ytterligere forbedre nitrogen oppbevaring og proteinsyntese. Det vil hjelpe deg til å trene hardere og lengre, og i utgangspunktet bli et dyr i gymsalen.

På ikke-trening dager må du ta en kapsel til hvert av de tre måltider om dagen. De tre mindre doser hjelpe fart på anabole prosessen gjennom hele dagen for maksimal muskelvekst og styrke gevinster.

En titt på hva noen bulking Stack brukerne?

“Jeg har bare brukt denne bunken i to uker, men min styrke gevinster er intet mindre enn utrolig. Jeg har aldri drømt om det var mulig å trene med en slik intensitet. Jeg er også overrasket over hvor fort jeg healing. Jeg har nesten ingen neste dag stølhet i det hele tatt.”

“Crazy Bulk er et godt navn. Gevinstene er gale med steroider i denne bunken. Damn!”

“Helt elsker denne bunken. Det gjør at du ser veldig stor og sterk. Selv mine muskler har muskler nå !!!!”

“Jeg hadde mine tvil, men jeg ga denne bunken en sjanse uansett. Wow! Jeg kan ikke tro at de vanvittige gevinster det gir meg og damene elsker det. Jeg elsker det også fordi det gir meg kroppen jeg alltid ønsket og nå damene vil ha det også.”

Hvor kjøpe den CrazyBulk bulking Stack

Du kan bare kjøpe denne bunken fra CrazyBulk nettstedet. Det er hvordan det går med alle selskapets juridiske steroider og stabler. Men det er ingen kostnader for frakt til adresser hvor som helst i verden.

Bunken kommer med en gratis bulking guide. Det er en hyggelig bonus, men det blir bedre. Hvis du ønsker å få den sprøeste mulig avtale kan du få tre stabler for prisen av to.

Spørsmål og svar CrazyBulk bulking Stack

Betyr dette stabelen forårsake bivirkninger. Jeg er bekymret for håret mitt faller ut?

Ingen av de enkelte produktene forårsake bivirkninger og stakken ikke heller. Så du kan holde håret på, det er ingenting å bekymre seg for.

Hva slags svar syklus må jeg gjøre med dette?

Et innlegg syklus terapi er ikke nødvendig med noen av de CrazyBulk produkter eller stabler. Juridiske steroider ikke inneholder kjemikalier eller narkotika, og de ikke forsinke normal testosteron produksjonen. I motsetning til vanlige steroider, de forbedre den.

Betyr dette stabelen hjelp med fett tap?

Den CrazyBulk bulking Stack er best for å gi maksimal muskelvekst. Hvis du ønsker å kle fett og beholde muskelmasse, det er hva den CrazyBulk Cutting Stack er for.

Hvordan kan jeg sykle bulking stakken?

For best resultat, må du bruke en syklus på åtte uker på, etterfulgt av en-og-en-halv uke av. Det er det samme for alle CrazyBulk produkter.

Bunnlinjen

CrazyBulk gjør den mektigste steroid alternativer penger kan kjøpe og bulking Stack gir fire av de beste. Ikke tvil om det. Du trenger bare å lese hva CrazyBulk kunder har å si for å se om det er sant.

Hvis du er seriøs om å få ekstra bulk og styrke så raskt som mulig, vil denne bunken gjøre det. Faktisk, vil du ikke finne et bedre alternativ.

Anabole steroider kan gi lignende resultater, men de kan ikke gjøre det uten bivirkninger. CrazyBulk juridiske steroider kan så hvorfor betale for noe mindre.

crazy-bulk-bulking-stack-juridiske steroider

Klikk her for å bestille CrazyBulk bulking stack online »

KJØP NÅ »