CrazyBulk Διογκωτικό Stack κριτική – Νομική Στεροειδή Εναλλακτικές λύσεις για κέρδη μυών

Home » Review » Bulking » CrazyBulk Διογκωτικό Stack κριτική – Νομική Στεροειδή Εναλλακτικές λύσεις για κέρδη μυών

CrazyBulk Διογκωτικό Stack κριτική

Η αναθεώρηση αυτή θα σας πω όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για το Διογκωτικό στοίβα από CrazyBulk.

Θα διαθέτει τα μεμονωμένα προϊόντα που αποτελούν τη στοίβα και γιατί μπορείτε να πάρετε καλύτερα, ταχύτερα αποτελέσματα συνδυάζοντας προϊόντα (στοίβαγμα)

Θα παρέχει επίσης πριν και μετά από τις εικόνες και μαρτυρίες (μετακινηθείτε προς τα κάτω μέσω της αναθεώρησης).

Διόγκωσης στοίβα με μια ματιά

 1. D-Bal  (Αναπληρωτής Dianabol)
 2. Testo-Max (Αναπληρωτής Sustanon)
 3. DecaDuro (Αναπληρωτής Deca-Durabolin)
 4. Trenorol (Αναπληρωτής για Trenbolone)

CrazyBulk έχει πολύ άξιζε τη φήμη ότι είναι ένα από τα καλύτερα κατασκευαστή νομική στεροειδή στον κόσμο. Η εταιρεία έχει καταλήξει σε ασφαλείς εναλλακτικές λύσεις σε όλα τα δημοφιλή αναβολικά στεροειδή.

Αυτό είναι αρκετά ένα επίτευγμα από μόνο του και CrazyBulk έχει πράγματι κατάφερε να πάει το ένα καλύτερο κάνοντας στεροειδές εναλλακτικές λύσεις που μπορείτε να στοίβα. Ακόμη καλύτερα μπορείτε να τα στοίβα χωρίς να διατρέχουν τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών.

Οι πελάτες CrazyBulk να γίνει αυτό και να επιβεβαιώσει ότι τα αποτελέσματά τους είναι μεγάλη. Αυτό είναι πολύ γλυκό και, όταν πρόκειται για τη συσκευασία σε πολλά μυϊκή μάζα, της εταιρείας Διογκωτικό Stack είναι ένα εξαιρετικό προϊόν.

CrazyBulk λέει ότι είναι ο «τελικός combo όγκου». Ένα αυτο-θεώρηση τέτοιο δεν σημαίνει τίποτα. Το γεγονός ότι οι πελάτες CrazyBulk το λένε πάρα πολύ; Αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι μπάλα.

Έτσι, αυτό που μεταξύ άλλων στο CrazyBulk «Ultimate» Διογκωτικό Stack και γιατί δεν φαίνεται να λειτουργεί τόσο καλά;

Αυτό είναι ένα ερώτημα που αξίζει μια καλή απάντηση. Ήρθε η ώρα για την αναθεώρηση CrazyBulk Διογκωτικό στοίβα.

Η απάντηση σε ένα πανάρχαιο πρόβλημα;

Στοίβαξη στεροειδή είναι αρκετά συνήθης πρακτική με στεροειδές χρήστες. Είναι ένας καλός τρόπος για να πάρετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Φυσικά, αυτό είναι ένα εξίσου καλός τρόπος για να πληγεί από ένα μεγαλύτερο φάσμα των παρενεργειών, καθώς και.

Δεν υπάρχει ασημένια επένδυση, χωρίς ένα μεγάλο μαύρο σύννεφο, τουλάχιστον αυτός είναι ο τρόπος που πάντα με στεροειδή.

Τα καλά νέα είναι, ότι δεν έχει πλέον να είναι έτσι. Επιστροφή στη δεκαετία του ’70 και του ’80, τα στεροειδή μπορεί να ήταν ένα μεγάλο θόρυβο στο γυμναστήριο. Υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές λύσεις τώρα και το μεγαλύτερο θόρυβο στο νομικό στεροειδών βιομηχανία είναι CrazyBulk.

Αν δεν είστε ακόμη σχετικά νέος στο παιχνίδι ή προικισμένος με φαινομενικά καλή γενετική, κάνει καλό κέρδη μπορεί να είναι δύσκολο. Είναι πρόβλημα και όλοι το γνωρίζουμε.

Μερικές φορές τρώει σωστά, να πάρει αρκετή πρωτεΐνη, και την αφθονία του ύπνου απλά δεν είναι αρκετό, δεν έχει σημασία πόσο σκληρά τρένο.

Έτσι τι κάνετε όταν οι καλύτερες σκόνες πρωτεΐνης δεν εργάζονται πια για σένα; Για πολλούς bodybuilders, αναβολικά στεροειδή χρησιμοποιούνται για να είναι η καλύτερη απάντηση, αν και σε τιμή.

Βλαστός! Ας το παραδεχτούμε, ότι ήταν η μόνη απάντηση, αλλά αυτό ήταν τότε. Αυτό είναι τώρα. Αυτές τις μέρες όλο και περισσότεροι bodybuilders που αναζητούν ασφαλέστερες εναλλακτικές λύσεις και CrazyBulk νομική στεροειδή είναι σε μεγάλη ζήτηση.

Σε κανέναν δεν αρέσει να περιμένει. Να πάρει τα αποτελέσματα δεν είναι αρκετά καλή, οι περισσότεροι bodybuilders θέλουν να τους πάρουν χθες. Αργά, αν είναι δυνατόν. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η CrazyBulk Διογκωτικό Stack είναι τόσο δημοφιλές.

Τι είναι Στην CrazyBulk Διογκωτικό Stack;

Η Μαζική Crazy Διογκωτικό στοίβα αποτελείται από τέσσερα από τα καλύτερα διόγκωσης στεροειδών εναλλακτικές λύσεις της εταιρείας:

 1. D-Bal  (Αναπληρωτής Dianabol)
 2. Testo-Max (Αναπληρωτής Sustanon)
 3. DecaDuro (Αναπληρωτής Deca-Durabolin)
 4. Trenorol (Αναπληρωτής για Trenbolone)

Παρά το γεγονός ότι και τα τέσσερα προϊόντα έχουν αποδειχθεί ότι είναι κορυφαία στεροειδές εναλλακτικές λύσεις από μόνες τους, έχουν μια απίστευτη συνέργεια. Με άλλα λόγια, είναι καλοί παίκτες της ομάδας.

«Η ομάδα» είναι μια καλή λέξη, καθώς και επειδή οι καλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες αποτελούνται από τους καλύτερους παίκτες. Γιατί θα πρέπει μια στοίβα όγκου να είναι διαφορετική;

Ένα από τα πιο έξυπνα πράγματα που είναι η στοίβα διόγκωσης κάνει ό, τι έχει να κάνει χωρίς να προκαλεί παρενέργειες. CrazyBulk σκοράρει ένα μεγάλο σημείο εκεί.

Ένα άλλο ενδιαφέρον πράγμα είναι, όταν συνδυάζονται, τα τέσσερα προϊόντα στη στοίβα ενισχύσει τις ικανότητες των άλλων. Αυτό είναι ένα μόνο από τους λόγους που ο κόσμος CrazyBulk πηγαίνει τόσο άγρια ​​για το Διογκωτικό στοίβα.

Ποια η CrazyBulk Διογκωτικό Stack έχει σχεδιαστεί για να κάνει

CrazyBulk λέει Διογκωτικό στοίβα του είναι για τους ανθρώπους σε μια «αποστολή για την κατασκευή μεγάλων μυϊκή μάζα».

Εάν αυτό είναι εσύ, η στοίβα θα σας βοηθήσει να δείτε την αποστολή σας μέσα από:

 • Ταχέως την επιτάχυνση της διαδικασίας διόγκωσης
 • Μεγιστοποίηση ανάπτυξη των μυών
 • Η αύξηση των επιπέδων αντοχής
 • Ενίσχυση κατακράτηση αζώτου
 • Ενίσχυση της τεστοστερόνης
 • δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εκπαιδεύσει με το θηρίο μοιάζει με αγριότητα
 • Δίνοντάς σας την ανώτερη δύναμη
 • Η μείωση του χρόνου ανάκτησης
 • Βοηθώντας σας να τεμαχίσει το λίπος χωρίς απώλεια μυϊκής μάζας

Ποιος το Stack είναι για

Αν είστε ένας από εκείνους τους τύπους που είναι αρκετά τυχεροί ώστε να είναι σε θέση να χτίσετε το μυ, ώστε εύκολα να σας φαίνεται να είναι στον αυτόματο πιλότο, αυτό δεν είναι για σας. Είναι για το άλλο 99,9 τοις εκατό παιδιά που ιδρώνουν αίμα στο γυμναστήριο αρκετές ημέρες την εβδομάδα και εξακολουθούν να αγωνίζονται για να πάρει οποιαδήποτε κέρδη.

Το διόγκωσης στοίβα CrazyBulk είναι για τους ανθρώπους που είναι σοβαροί για τη φιλοδοξία τους να επιτύχουν μια τρομερή σωματική διάπλαση. αρκετά σοβαρή για να εκπαιδεύσει σαν τρελό και ποτέ δεν λένε να πεθάνουν δεν έχει σημασία τι.

Είναι επίσης μια καλή επιλογή για:

 • Οι άνθρωποι που ψάχνουν για ένα ασφαλές νομικό στεροειδές διόγκωσης εναλλακτική στοίβα
 • Όποιος έχει την επιθυμία να συσκευάσει για επιπλέον μυών σε ένα ασφαλές και φυσικό τρόπο
 • Οι άνθρωποι που βρίσκουν όλο και πιο δύσκολο να κάνει οποιαδήποτε αξιοπρεπή κέρδη

Πώς το Μαζική Crazy Διογκωτικό Stack Έργων

Η Διογκωτικό στοίβα CrazyBulk περιέχει τέσσερα από τα καλύτερα νομικά στεροειδές εναλλακτικές λύσεις. σε συνδυασμό ικανότητές τους παρέχουν παρόμοια οφέλη με αυτά που θα πάρετε με τη στοιβασία αναβολικά στεροειδή.

Αναβολικά στεροειδή στοίβαCrazyBulk Νομική στεροειδών στοίβα
 • Dianabol
 • Sustanon
 • Deca-Durabolin
 • Trenbolone
 • D-Bal
 • Testo-Max
 • DecaDuro
 • Trenorol

Το πρόβλημα είναι, όλα τα αναβολικά στεροειδή στην αριστερή στήλη μπορεί πραγματικά να σας βίδα μέχρι. Τα νομικά στεροειδή στη νομική στοίβα στεροειδών CrazyBulk είναι απόλυτα ασφαλείς.

Όταν χρησιμοποιείτε το CrazyBulk Διογκωτικό στοίβα η νομική στεροειδή συνδυασμό σας βοηθά να χύμα επάνω με τέσσερις τρόπους:

 • σύνθεση Βελτιωμένη Πρωτεΐνη
 • Καλύτερη κατακράτηση αζώτου
 • Αυξημένη τεστοστερόνη
 • Βελτιωμένη Προμήθεια οξυγόνου στους μύες

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά τα πράγματα με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει και γιατί είναι σημαντικό.

Σύνθεση πρωτεϊνών και γιατί είναι σημαντικό

Αν το σκεφτείτε, τι συμβαίνει με την πρωτεΐνη είναι ένα αστείο παλιό παιχνίδι. Όταν το καταναλώσει το σώμα σας πρέπει να το σπάσει σε αμινοξέα. Στη συνέχεια, τα αμινοξέα να διαβαστεί από το αίμα και μεταφέρεται στους μυς.

Όταν τα αμινοξέα φτάσετε στο μυ, το σώμα σας κάνει ένα σχετικά τη σειρά και αρχίζει τη θέση τους και πάλι μαζί. «Η πρωτεϊνοσύνθεση» είναι η θέση και πάλι μαζί αυτό κάνει τους μυς σας να αυξηθεί.

Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι το σώμα σας χρησιμοποιεί τα αμινοξέα για την επισκευή των ζημιών που προκλήθηκαν στο μυ κατά τη διάρκεια της άσκησης. Δεν μιλάμε μεγάλες ζημιές εδώ. Μόλις η μικρή βλάβη στους μυς που μπορεί να τους κάνει να αισθάνονται πόνο μετά από μια προπόνηση.

Αυτό είναι καλό ζημία, διότι προκαλεί την ανάγκη για επισκευή. Ωστόσο, ο οργανισμός αντισταθμίζει πάντα, κάνοντας τους μύες λίγο ισχυρότερη από ό, τι ήταν πριν. Γι ‘αυτό bodybuilding λειτουργεί.

Το πράγμα είναι όταν το χτύπημα των μυών σας σκληρά και να κάνει συχνά τα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά. Αν η ταχύτητα της μυϊκής βλάβης υπερβαίνει το ποσοστό της επισκευής των μυών σας μπορεί να γίνει πιο αδύναμη και μικρότερα.

Υπάρχουν δύο απαντήσεις σε αυτό το πρόβλημα. Η πρώτη είναι να μειώσει τη συχνότητα των προπονήσεων σας, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να πάρει μεγάλο αυτόν τον τρόπο.

Η δεύτερη επιλογή είναι να επιταχύνει την πρωτεϊνική σύνθεση και η CrazyBulk Διογκωτικό Stack σας βοηθά να το κάνουμε αυτό. Ένα άλλο πράγμα που κάνει είναι να βελτιώσει την κατακράτηση αζώτου.

Γιατί πρέπει να δώσουν προσοχή στην κατακράτηση αζώτου

Εκτός από πρωτεΐνη (αμινοξέα) σας μύες χρειάζονται επίσης αζώτου και πρωτεΐνη που παρέχει . Το πρόβλημα είναι, η άσκηση μειώνει το άζωτο. Είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, καθώς, λόγω της ανάπτυξης των μυών απαιτεί μια πλούσια σε άζωτο περιβάλλον.

Έτσι, εάν πρωτεΐνη παρέχει τα δομικά στοιχεία των μυών, αζώτου παρέχει το θεμέλιο. Και τα δύο είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη. Γι ‘αυτό και οι νομικές στεροειδή στην CrazyBulk Διογκωτικό Stack περιέχουν συστατικά που σας βοηθούν να γαλουχήσει άζωτο σας.

Σκεφτείτε το σαν μια διαδικασία τριών βημάτων:

 1. Βελτιωμένη κατακράτηση αζώτου
 2. Καλύτερη πρωτεϊνική σύνθεση
 3. Περισσότερα μυϊκή μάζα

Η τεστοστερόνη: Μια ορμονών φύλου και μια σημαντική αναβολικά στεροειδή

Η τεστοστερόνη είναι η ανδρική ορμόνη και μπορείτε να εκπλαγείτε να μάθετε γυναίκες χρειάζονται πάρα πολύ. Το γυναικείο σώμα παράγει λιγότερο από το σώμα ενός ανθρώπου κάνει, αλλά είναι ακόμα εκεί. Είναι απαραίτητο για ένα υγιές σεξουαλική ορμή, την ανάπτυξη των μυών, την αντοχή, και πολλά άλλα πράγματα .

Το Sustanon στεροειδές παρέχει τεστοστερόνης. Αυτός είναι ο λόγος bodybuilders να το χρησιμοποιήσετε. Αν θέλετε μυς σας να αυξάνεται, η πρωτεΐνη και το άζωτο δεν είναι αρκετό. Χρειάζεται τεστοστερόνη πάρα πολύ.

Στην πραγματικότητα, ένας από τους λόγους που οι γυναίκες θεωρούν ότι είναι δύσκολο να κερδίσει το μυ από ό, τι οι άνδρες είναι επειδή το σώμα τους παράγουν λιγότερο τεστοστερόνη.

Ωστόσο, και τα δύο φύλα μοιράζονται ένα κοινό πρόβλημα, η τεστοστερόνη τα επίπεδα μειώνονται με την ηλικία. Δεν χρειάζεται να είναι 90 χρονών για να επηρεαστεί ούτε.

παραγωγή τεστοστερόνης είναι υψηλότερα κατά τη διάρκεια της εφηβείας. Μετά από αυτό, η παραγωγή πέφτει και συνεχίζει να δώσω κάθε χρόνο. Γι ‘αυτό Testo-Max (υποκατάστατο Sustanon) έχει να διαδραματίσει στην CrazyBulk Διογκωτικό Stack όπως ένα σημαντικό ρόλο.

Pump Up μυς σας με οξυγόνο

Το οξυγόνο είναι ένα άλλο σημαντικό κλειδί για την ανάπτυξη των μυών. Οι μύες σας θα λάβει από την αιμοσφαιρίνη στα ερυθρά αιμοσφαίρια και η ανάγκη αυξάνεται με την άσκηση.

Ξέρετε τι συμβαίνει όταν οι μύες βιώσουν την έλλειψη οξυγόνου; Το γαλακτικό οξύ δημιουργία , αυτό είναι ό, τι και εσείς δεν το θέλετε.

Όταν ασκούμε αρχίσουμε να αναπνέουμε πιο γρήγορα. Είναι ο τρόπος του σώματος να προσπαθεί να παραδώσει επιπλέον οξυγόνο στους μυς.

Το σώμα είναι προγραμματισμένο να παρέχει τους μύες με ενέργεια μέσω αυτής της μεθόδου «αερόβια». Ωστόσο, κατά τη διάρκεια έντονης δραστηριότητας, το σώμα δεν μπορεί να προσφέρει αρκετή ενέργεια στο προτιμώμενο τρόπο του.

Έτσι, όταν οι μύες χρειάζονται περισσότερο οξυγόνο, τι είναι ένα όργανο για να κάνει; Απλό, αρχίζει να παράγει ενέργεια αναερόβια (χωρίς οξυγόνο). Το πρόβλημα λύθηκε? Δεν έχει πραγματικά.

Όταν το σώμα παράγει ενέργεια αναερόβια, προκαλεί γαλακτικό οξύ να δημιουργήσει στους μυς. Αυτό κάνει τους μυς να αισθάνονται πολύ επώδυνος για τη συνέχιση της δραστηριότητας σε τέτοιο επίπεδο.

Είναι πραγματικά ο τρόπος του σώματος για την προστασία των μυών από το να καταστραφεί από πάρα πολύ αναερόβια άσκηση. Γι ‘αυτό Trenoral είναι τόσο σημαντικό να συμπεριληφθούν στο CrazyBulk Διογκωτικό στοίβα.

Ένα από τα βασικά πράγματα που το στεροειδές εναλλακτική Trenoral που κάνει είναι να αυξάνει τη ροή του οξυγόνου στους μυς. Αυτό, φυσικά, να σας βοηθήσει να προπόνηση με μεγαλύτερη ένταση.

Πώς τα συστατικά συσσωρεύονται

Εντάξει, ψάχνουμε σε τέσσερα προϊόντα και 27 συστατικά. Υπάρχει μια παρτίδα σε εξέλιξη εδώ. Ευτυχώς, όλα είναι καλά. Η CrazyBulk Διογκωτικό Stack προσφέρει μια γενναιόδωρη βοήθεια κάποιων σοβαρά καλή συστατικά.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά και να δούμε τι μπορούν να κάνουν

D-Bal

MSM – Methylsulfonylmethane μειώνει τη φλεγμονή και εμποδίζει μυϊκές κράμπες και ζημιές.

L-Λευκίνη – Ένα αμινοξύ διακλαδισμένης αλυσίδας που ρίχνει το διακόπτη και παίρνει πρωτεΐνη σύνθεσης σε λειτουργία.

Πρωτεάση – Μια ομάδα ενζύμων που σπάει τους πεπτιδικούς δεσμούς που αλυσοδέσει αμινοξέα μαζί. Με αυτόν τον τρόπο, αυτά τα σημαντικά ένζυμα απελευθέρωση των αμινοξέων και αφήστε το σώμα σας να τα βάζουμε στην εργασία.

Testo-Max

D-ασπαρτικό οξύ – Ένα αμινοξύ που ενισχύει την παραγωγή τεστοστερόνης με την απελευθέρωση ωχρινοτρόπου ορμόνης. D-ασπαρτικό οξύ ενισχύει επίσης τα επίπεδα της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης.

Fenugreek Απόσπασμα – Ένα δημοφιλές τεστοστερόνη τόνωση χορτάρι. CrazyBulk χρησιμοποιεί ένα ειδικό συμπύκνωμα που μπορεί να υπερηφανεύεται τέσσερις φορές την κανονική δύναμη, έτσι αναμένουμε καλά αποτελέσματα.

Βιταμίνη Κ1 – Μια σημαντική λιποδιαλυτή βιταμίνη που βοηθά στην πρόληψη κυκλοφορούντα επίπεδα τεστοστερόνης σας από το να εξαντληθεί.

DecaDuro

Dioscorea Opposita Thunb – Μια άγρια εκχύλισμα γιαμ που ενισχύει την παραγωγή ορμονών, παρέχοντας διοσγενίνη. Εάν είστε επιρρεπείς σε κόπωση ή έλλειψη αντοχής, αυτό το συστατικό μπορεί να βοηθήσει.

Ακετυλο-L-καρνιτίνη – Μια ενεργειακή τόνωση αμινοξέων που σέρνει τα λιπαρά οξέα μέσα στα κύτταρα, ώστε να μπορούν να τεθούν στην εργασία.

L-κιτρουλίνη – Ένα αμινοξύ που είναι συχνά προστίθενται στα προ-προπόνηση συμπληρώματα επειδή ενισχύει τα επίπεδα αζώτου και παρέχει αγγειοδιαστολή. L-κιτρουλίνη χρησιμοποιείται επίσης ως μια ασφαλή εναλλακτική λύση για την Viagra.

Trenorol

Βήτα σιτοστερόλη – Μια φυτικών στερολών εστέρα που διατηρεί τα επίπεδα της χοληστερόλης σας χαμηλά και τα επίπεδα τεστοστερόνης σας σε υψηλά επίπεδα. Βήτα σιτοστερόλη καταπολεμά επίσης κόπωση και μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσει σε εγρήγορση στο γυμναστήριο.

Samento εσωτερικό φλοιό – Μειώνει την κούραση και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Επίσης γνωστό ως νύχι της γάτας, αυτό το συστατικό βοηθά να προπονούμαι πιο σκληρά και να θεραπεύσει γρηγορότερα.

Τσουκνίδα Leaf Extract – Βοηθά εξασφαλίσει το αίμα κυκλοφορεί άφθονο οξυγόνο και τεστοστερόνης. Τσουκνίδα φύλλα είναι επίσης καλό για τη μείωση του μυϊκού πόνου και της φλεγμονής.

Η Νομική στεροειδών Διογκωτικό στοίβα με Δεν παρενέργειες;

Συνδυάζοντας πολλά συστατικά που αυξάνουν συχνά τις πιθανότητες των παρενεργειών, αλλά δεν είναι η περίπτωση εδώ. CrazyBulk έχει επιλέξει τα συστατικά καλά. Αντί να συγκρούονται, τα συστατικά λειτουργούν σε συνέργεια για να σας προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό των παροχών είναι δυνατόν.

Έτσι, αν είστε ανησυχούν η στοίβα θα σας κάνει να φαλακρός ή να σας δώσει τον άνθρωπο βυζιά και σε έκτακτες περιπτώσεις πουλί, chill-out. Δεν θα σας κάνει να επιθετικά ή να βλάψει την καρδιά σας, είτε.

Ρεάλ στεροειδή μπορεί να κάνει αυτά τα πράγματα, αλλά CrazyBulk νομικά στεροειδή δεν το κάνουν. Ωστόσο, αν έχετε υπάρχοντα προβλήματα υγείας, είναι λογικό να πάρει την έγκριση του γιατρού πριν τη χρήση συμπληρωμάτων. Το ίδιο ισχύει και αν σκοπεύετε σχετικά με την ανάμιξη των συμπληρωμάτων και φαρμάκων συνταγών.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το CrazyBulk Διογκωτικό στοίβα

Προφανώς, όταν χρησιμοποιείτε μια στοίβα όπως αυτό δεν πρόκειται να χτυπήσει πίσω 12 κάψουλες όλα με τη μία. CrazyBulk έχει καταλήξει σε ένα πρόγραμμα που εξασφαλίζει τους μυς σας να πάρετε τα πράγματα που χρειάζονται, όταν τα χρειάζονται περισσότερο.

Testo-Max – Πώς να το πάρει και πότε για να το πάρει

Η μέρα ξεκινά με Testo-Max. Θα χρειαστεί να πάρετε τρεις κάψουλες με νερό 20 λεπτά πριν από το πρωινό σας. Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσει να ρυθμίσετε τα κυκλοφορούντα επίπεδα τεστοστερόνης σας για την ημέρα.

DecaDuro – Πώς να το πάρει και πότε για να το πάρει

Η καλύτερη στιγμή για να πάρει DecaDuro είναι πριν ξεκινήσετε την προπόνηση σας.

Θα πρέπει να τρεις κάψουλες με νερό 45 λεπτά πριν χτυπήσει το γυμναστήριο. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσει τη δύναμη και την αντοχή σας μια επιπλέον ώθηση και να σας βοηθήσει να εκπαιδεύσει με περισσότερη ένταση. Επίσης, θα απαγορευτεί η ένταση προπόνηση σας από το να περιορίζεται από κοινού και τένοντα του πόνου.

Ας μην ξεχνάμε, DecaDuro δεν πάει μόνη της εδώ. Χάρη στην πρωινή δόση της Testo-Max κυκλοφορούντα επίπεδα τεστοστερόνης σας θα είναι ήδη υψηλό.

D-Bal – Πώς να το πάρει και πότε για να το πάρει

D-Bal είναι για μετά την προπόνηση σας. Μπορείτε να πάρετε τρεις κάψουλες με νερό 45 λεπτά μετά την παύση της δραστηριότητας. Λαμβάνοντας αυτό αυτή τη στιγμή μεγιστοποιεί την πρωτεϊνική σύνθεση για να σας βοηθήσει να έχετε τα καλύτερα κέρδη στο μέγεθος και τη δύναμη.

Και πάλι, ας μην το ξεχνάμε αυτό D-Bal χρησιμοποιείται ως μέρος ενός όγκου στοίβα εδώ. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται να πάρετε μια μεγάλη βοήθεια από DecaDuro και Testo-Max.

Trenorol – Πώς να το πάρει και πότε για να το πάρει

Trenorol είναι ο μπαλαντέρ του CrazyBulk Διογκωτικό στοίβα. Όταν θα το πάρετε και πώς μπορείτε να το πάρετε εξαρτάται από το αν πρόκειται για μια ημέρα κατάρτισης ή όχι.

Τις ημέρες προπόνηση σας, θα πάρετε τρεις κάψουλες μαζί με DecaDuro. Με αυτόν τον τρόπο θα οδηγήσει σε αύξηση της ποσότητας του οξυγόνου στο αίμα σας και να βελτιώσει περαιτέρω την κατακράτηση αζώτου και την πρωτεϊνική σύνθεση. Αυτό θα σας βοηθήσει να εκπαιδεύσει σκληρότερα και περισσότερο και ουσιαστικά να γίνει ένα ζώο στο γυμναστήριο.

Τις ημέρες που δεν προπόνηση θα πρέπει να πάρετε μια κάψουλα με κάθε ένα από τα τρία γεύματα της ημέρας. Οι τρεις μικρότερες δόσεις βοηθήσει ταχύτητα την αναβολική διαδικασία όλη τη διάρκεια της ημέρας για τη μέγιστη κέρδη μυϊκή ανάπτυξη και δύναμη.

Μια ματιά σε αυτό που ορισμένοι χρήστες Διογκωτικό Stack λένε

«Έχω μόνο τη χρήση αυτής της στοίβας για δύο εβδομάδες, αλλά τα κέρδη δύναμή μου δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτική. Ποτέ δεν ονειρεύτηκα ότι ήταν δυνατό για να εκπαιδεύσει με τέτοια ένταση. Είμαι επίσης έκπληκτος με το πόσο γρήγορα είμαι θεραπεία. Έχω δίπλα σε κανέναν επόμενη ημέρα μυϊκός πόνος καθόλου.»

«Crazy Μαζική είναι ένα καλό όνομα. Τα κέρδη είναι τρελοί με τα στεροειδή σε αυτή την στοίβα. Δεκάρα!”

«Απόλυτα αρέσει αυτό το stack. Θα σας κάνει να δούμε πραγματικά μεγάλη και ισχυρή. Ακόμα και οι μύες μου έχουν μύες τώρα !!!!»

«Είχα τις αμφιβολίες μου, αλλά έδωσα αυτό το stack έναν πυροβολισμό ούτως ή άλλως. Ουάου! Δεν μπορώ να πιστέψω τα τρελά κέρδη είναι που μου δίνετε και οι κυρίες που αγαπούν. Μ ‘αρέσει καθώς, διότι μου δίνει το σώμα που πάντα ήθελα και τώρα οι κυρίες που θέλουν πάρα πολύ.»

Πού να αγοράσετε το CrazyBulk Διογκωτικό στοίβα

Μπορείτε να αγοράσετε μόνο αυτό το stack από την ιστοσελίδα CrazyBulk. Αυτό είναι το πώς θα πάει με νομική στεροειδή και στοίβες όλα της εταιρείας. Ωστόσο, δεν υπάρχουν χρεώσεις για αποστολή σε διευθύνσεις οπουδήποτε στον κόσμο.

Η στοίβα έρχεται με ένα δωρεάν οδηγό όγκου. Αυτό είναι ένα ωραίο δώρο, αλλά παίρνει καλύτερα. Αν θέλετε να πάρετε το πιο τρελό δυνατή συμφωνία μπορείτε να πάρετε τρεις στοίβες για την τιμή των δύο.

CrazyBulk Διογκωτικό Stack Συχνές ερωτήσεις

Μήπως αυτό το stack προκαλούν παρενέργειες. Φοβάμαι τα μαλλιά μου θα πέσουν έξω;

Κανένα από τα μεμονωμένα προϊόντα προκαλούν παρενέργειες και η στοίβα δεν ούτε. Έτσι, μπορείτε να διατηρήσετε τα μαλλιά σας, δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό.

Τι είδους μετά τον κύκλο χρειάζομαι για να κάνω με αυτό;

Μια θεραπεία μετά κύκλου δεν είναι απαραίτητο με οποιοδήποτε από τα προϊόντα CrazyBulk ή στοίβες. Νομικά στεροειδή δεν περιέχουν χημικές ουσίες ή φάρμακα και δεν επιβραδύνουν την κανονική παραγωγή τεστοστερόνης. Σε αντίθεση με την κανονική στεροειδή, θα το βελτιώσουν.

Μήπως αυτό το stack βοήθεια με την απώλεια λίπους;

Η CrazyBulk Διογκωτικό Stack είναι καλύτερο για την παροχή μέγιστη μυϊκή ανάπτυξη. Αν θέλετε να αφαιρέσει το λίπος και να διατηρήσει τη μυϊκή μάζα σας, αυτό είναι το CrazyBulk κοπής Stack είναι.

Πώς μπορώ κύκλο της διόγκωσης στοίβα;

Για καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν κύκλο οκτώ εβδομάδων που ακολουθείται από ένα-και-α-μισό εβδομάδες μακριά. Είναι το ίδιο για όλα τα προϊόντα CrazyBulk.

Η κατώτατη γραμμή

CrazyBulk κάνει το πιο ισχυρό στεροειδές εναλλακτικές λύσεις χρήματα μπορούν να αγοράσουν και το Διογκωτικό στοίβα παρέχει τέσσερις από τις καλύτερες. Δεν αμφιβάλλω. Το μόνο που έχετε να διαβάσετε τι CrazyBulk πελάτες έχουν να πουν για να δείτε ότι είναι αλήθεια.

Εάν είστε σοβαροί για την απόκτηση επιπλέον όγκο και δύναμη όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αυτό στοίβα θα το κάνει. Στην πραγματικότητα, δεν θα βρείτε μια καλύτερη επιλογή.

Τα αναβολικά στεροειδή μπορεί να έχει παρόμοια αποτελέσματα, αλλά δεν μπορούν να το κάνουν χωρίς παρενέργειες. νομική στεροειδή CrazyBulk μπορούν οπότε γιατί να συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο.

τρελό-χύμα-όγκου-stack-νομική-στεροειδή

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε CrazyBulk διόγκωσης στοίβα στο διαδίκτυο »

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »