Подробен преглед PhenQ – Дали този продукт наистина работа?

Home » Review » phenq » Подробен преглед PhenQ – Дали този продукт наистина работа?

Име на диета план, който сте го опитвали, и сега, което търсите в PhenQ .

Може просто да е някой, който търси да се ускори вашата загуба на тегло и увеличаване на размера на загубили тегло в най-ниската сума от време, по-бърза загуба на корекция на тегло план за атака.

Или пък може да е някой, който се чувства като сте опитали всичко. В един или друг момент, че сте отишли ​​въглехидрати безплатно или без глутен, като се опитва да се справи с най-новите здравословно хранене тенденция, супер, или план за загуба на тегло, в опит да се отървете от излишните комисионна или дори, че последното, инат паунд.

Вие сте опитвали бързо почиства корекция сок и имаше дори, че едно време сте яли строго зеле супа (или нещо също толкова монотонен) в продължение на една седмица в даден момент. И, разбира се, сте били упражняване.

Независимо дали сте извадени месечна фитнес членство (и всъщност го използва!), Са влезли безброй часове на вашия неблагодарна или друго домашно упражнение машина, или се присъедини поплувате упражнение клас в местния Y, в който сте били сдвояване вашите планове за диета на месец с редовна работа-аута, надявайки се, че този път ще получите желаните резултати и паунд от паунд ще започнете да виждате идеалния, здравословен тялото ви пожелавам.

Ако това ви звучи познато, и ти си човек, който е бил и изключване на планове за отслабване в продължение на години, се чувствам като сте опитали всичко и просто не получават резултатите от отслабването ви надявал, може да се търси още един опция за отслабване и открили, хапчета за отслабване, като Phen375 или PhenQ, и се чудеха дали един от тях може да е чудо продукт предназначен за ускоряване на вашия загуба на тегло и да действа като допълнение към настоящите си планове диета и схеми за паунд намалява.  

Какво е PhenQ?

PhenQ пълен преглед - PhenQ - The Ultimate Диета хапчета за отслабване

PhenQ е последното нещо, което в хапче диета добавки . Според уебсайта дистрибутор на производителя на САЩ, PhenQ е предназначен за извършване на изричната цел насочване и изгаряне на натрупаните мазнини, подтискане на апетита на потребителя, блокиране на производството на мазнини.

Те дори направи твърдението, че PhenQ има способността да бъде в състояние да повлияе положително и върху настроенията на потребителя и да им даде енергия увеличава. За да направите резервно копие на своите претенции, създателите на PhenQ твърдят, че са научно и клинично проучване доказателства, че PhenQ е в движение до продукт за постигане на тези ползи, загуба на тегло.

Така че … това е свръх. Но наистина да разберете какво е PhenQ, ние ще вървим напред и да попитам някои последващи въпроси …

Какво е PhenQ Made Of?

phenq съставки

Да започнем с това, че не е направен. Въпреки, че имена като PhenQ и Phen375 широко загатват мощния отслабване силата на фентермин, PhenQ всъщност не съдържа фентермин. Това е доста спорно една точка в своя полза, като фентермин всъщност е забранен в някои страни (въпреки че не САЩ) се дължи на неговото свързано с някои потенциално сериозни странични ефекти.

Какво PhenQ включва е седем основни съставки: Capsimax прах, калциев карбонат, хром пиколинат, кофеин, Nopal, L-Carnitine Furmurate, и ключовата му съставка посочени само като ” α-Lacys Reset ® “. PhenQ съдържа и някои количества магнезий стеарат и магнезиев оксид.

Добре.

Освен ако не сте се погрижили за научни или диетолог фон, нито един от тези наименования на съставките вероятно означаваше много за вас. Не се притеснявайте; следващата стъпка, разбира се, е да се премине всяка съставка в ред. По този начин, ние ще разгледа резултатите от съответните проучвания, свързани с това дали съставките, изброени наистина са доказано ефективни в подпомагането на хората да губят своите над паунда.

Capsimax прах –   Това е смес, приготвена от Capsicum, пиперин, кофеин и ниацин, всеки от компонентите на които може да използва своя обяснение.

  • Capsicum – Извлича се от люта чушка растения, а 2012 проучване показа, че Capsicum е изиграло роля в постигането на количествено намаляване на теглото. Това производно се претендира да повлияе на процеса на отслабване чрез намаляване на приема на енергия при поглъщане преди ядене – или, в по-прости термини, Capsicum е доказано, че действа като средство за потискане на апетита.
  • Пиперин – AKA черен пипер, също така се вижда от най-малко една научно изследване , за да играе роля в намаляване на мазнините.
  • Кофеинът – Това също е свързано в повече от едно изследване, включващо 2009 проучване, даден в Европейския списание за клинично хранене , за да има ефект върху изгарянето на калории и подтискането на апетита.
  • Ниацин – Може би по-често се признава като Витамин B3. Според Националната медицинска библиотека на S , ниацин не само “помага на храносмилателната система, кожата и нервите да функционират”, но това “е също така важно за конвертиране на храната в енергия”. Въпреки всичко на жизнените функции ниацин изпълнява, че тя е необходимост за здраво тяло правят, нашите тела не съхраняват ниацин и тя трябва да бъде непрекъснато се попълва чрез прием на храна или хранителни добавки.

За съжаление, ползите за отслабване на ниацин може да се противодейства чрез другите си свойства. Според 2010 проучване, публикувано в World Journal по гастроентерология , ниацин може да действа и като стимулант на апетита.

Въпреки това, докато всички мощни ниацинът изглежда допринася както положително, така и отрицателно на процеса на загуба на тегло, своята функция като стимулатор на апетита може да се противодейства чрез други съставки в PhenQ, които са предназначени да направят точно обратното.

Калциев карбонат – Допълнителен форма на диетичен калций, също често се срещат в лесно разпознаваеми храносмилането помощи като Rolaids и Tums. Уебсайтът на търговски PhenQ твърди, че тази съставка е доказано, насърчаване на тялото да гори мазнини; обаче научното изследване те цитират в подкрепа на това заключение всъщност не се появи, за да го подкрепят. Освен това, резултатите от повече от едно изследване (включително изследване от същата година) изглеждат пряко противоречат на твърденията, че тази съставка играе значителна роля в загубата на тегло на всички. Една последна забележка: калциев карбонат е известно, че причиняват някои умерени странични ефекти, тъй като ние ще обсъдим малко по-нататък.

Хром пиколинат – А естествено срещащи минерални открити в много здравословни храни като месо, пълнозърнести храни, както и някои плодове и зеленчуци. Научни изследвания, включително на 1993 проучване, публикувано в списанието на храненето открили доказателства, че хром има способността да противодейства на инсулинова резистентност и следователно да помогне с регулиране на кръвната захар, което от своя страна може да помогне за потискане на апетита към въглехидрати (и по този начин да се намали разхода на калории).

Кофеинът – Това изглежда да е в допълнение към кофеина вече е включена в праха Capsimax.

Nopal – Подложката от мексиканската бодлива круша кактус. A 2014 проучване установи, че влакното, съдържаща се в тази съставка е от полза в помага на организма да се отърве от мазнините. Проучването също така стигна до заключението, че Nopal може да бъде и здравословна част от хранителния режим по причини, различни от загуба на тегло.

L-карнитин Furmurate – Тази аминокиселина е показано, за подпомагане на мазнини метаболизъм и производство на енергия. То се намира в червените меса, авокадо, и млякото и млечните продукти, наред с други храни.

Магнезиев стеарат и Oxide – Магнезият е минерал от съществено значение за много телесни процеси. Магнезиев стеарат е също често се използва от производителите, за да се свързват и да поддържа правилното съчетание на добавка съставки.

а-Лейси Reset му – ключова съставка в PhenQ е запазена марка смес от алфа-липоева киселина и цистеин, проектирана да действа като ускорител на метаболизма и ускорява изгарянето на калории.

Дали PhenQ Safe?

Създателите на PhenQ твърдят, че тази диета добавка е произведен в FDA одобри съоръжението. Според уебсайта на FDA, обаче, на FDA не удостоверява или проверяват производствени съоръжения за хранителни добавки, нито пък изисква хранителни добавки, за да бъде одобрен, преди те да бъдат пуснати на пазара.

Добрата новина обаче е, че FDA не започва да се наблюдава диета добавки, след като влезе в място на пазара, и публикува списък на актуализации на потребителите и предупреждения по отношение на такива продукти. PhenQ до този момент не се е явил в този списък, нито е имало всяко проучване асоцииране PhenQ с каквито и да било нарушения на безопасността или сериозни странични ефекти.

Така се оказва, че е ” безопасно ” да се заключи, че PhenQ е безопасно да се вземат. В един протест, разбира се, е, че това е безопасно, ако една следва създателите на собствени посоки администрация PhenQ му. Те предупреждават, че PhenQ не трябва да се приема от бременни или кърмещи жени или непълнолетни лица на възраст под осемнадесет години.

Те допълнително предупреди, че хората с предварително съществуващите условия или лица, които понастоящем се медицинските предписания не трябва да приемат PhenQ без първо да се консултирате с лекар или медицински здравен специалист.

Няма PhenQ всички докладвани странични ефекти?

Потребителите PhenQ имат като цяло не се съобщават никакви значителни странични ефекти или наистина някакви странични ефекти на всички. Потребителите трябва да са наясно, обаче, че PhenQ не трябва да се приема след около 15:00, се дължи на факта, че PhenQ е стимулант. Хората с кофеин чувствителност също се препоръчва да се избягва вземането на други форми на кофеин (кафе, безалкохолни напитки), докато използвате PhenQ.

Още една важна забележка е, че калциев карбонат, ключова съставка в PhenQ, е бил свързан с нежелани реакции, включително запек, гадене или повръщане, газове, умствено объркване, главоболие и жажда. В случай на PhenQ обаче, не изглежда, че много потребители са докладвали такива симптоми, свързани с тяхната употреба на PhenQ.

кликнете тук, за да поръчате PhenQ от официалния сайт »

Дали PhenQ Slim работа?

phenq-преди-след-резултати

PhenQ е сравнително нова за пазара и затова там не са обширни онлайн прегледи на този продукт. Въпреки това, на мнения, които не съществуват, на всеобщото мнение е, че PhenQ работи, за да изпълни поставените цели. Потребителите са загубили тегло, когато приемате PhenQ, и отчетените изпитват изтъквани ползите от повишената енергийна и потиска апетита.

По-долу е извадка от някои от най-контрастни мнения на разположение по отношение на резултатите от PhenQ клиента.

Емили – 31 Март во 2016A сам се определя независим клиент на име Емили пише, че “в рамките на 10-15 минути от приема на” PhenQ тя преживява значително нарастване на енергийните си нива до точката, че тя е в състояние да започне да се изпълнява ежедневно упражнение, нещо, което тя преди това не е имал сили да направя. Емили също докладвани общо отслабване на четиридесет и осем лири за три месеца, когато приемате PhenQ съчетани със здравословна (здравословен?) Диета и разбира, упражнение.

Аманда – 19 април ия 2016Amanda е един от малкото рецензентите потребителски I са открили, които отчитат отрицателен опит с използването на PhenQ. Тя твърди, че е претърпял от нежеланите лекарствени реакции, свързани с калциев карбонат. Въпреки това, докато Аманда в крайна сметка реши, че страничните ефекти тя се изпитват бяха до тежка, за да продължи приема на добавката, тя го направи признае, че по време на престоя си, използвайки го тя преживява значителна загуба на тегло.

Джейсън – Това потребителите съобщава изпитват чувство на неудовлетвореност и с други продукти за отслабване, преди да се обърне към PhenQ и накрая постигане на резултатите от отслабването той желае.

Трябва да се отбележи, че по-голямата част от отзиви на клиенти на разположение са по-близки до Емили и Джейсън коментари от Аманда. Дали тези рецензенти всъщност са реални и независими, е нещо, което читателите трябва да преценят за себе си.

Други съображения:

Има няколко други фактори, за да се вземат предвид при вземането на решение за това дали да се закупят и използват PhenQ.

На първо място, а основна цел на PhenQ е да действа като ускорител на процеса на отслабването, тя не е нито претендира да бъде самостоятелен бързо решение. PhenQ е предназначен да действа във връзка със здравословна диета и режим на упражнения.

На второ място, цена. При $ 69,99 бутилка, PhenQ е около десет долара по-скъпо от Phen375, един от главните си съперници на пазара. Phen 375 също има допълнителното предимство, че са били по-дълго, което означава, че има по-доказан от насочването на тези над паунда и повече доказателства натрупаха да се утвърди като безопасна добавка за отслабване.

На трето място, гаранция. Докато конкуренти като Phen 375 направят предлагаме гарантирано връщане на парите, ако потребителите не са доволни от резултатите им, Phen 375 само предлага много ограничен парите обратно залог. Phen375 изисква, за да се получи обратно парите за разочароващи резултати, клиентите трябва, в рамките на 30 дни от датата на първоначалната покупка, скочи през няколко обръчите.

Те включват поддържане на онлайн рекорд в цялата използване на специално предвидена уебсайт Phen375 е, както и за получаването на удостоверение от лекар, за да подкрепи клиентите твърдят, че не са получили никакви ползи, загуба на тегло.

За разлика от тях, PhenQ предлага на клиентите 67 дни гаранция (допълнителните седем дни са за отчитане на времето за превоз), и PhenQ изисква много по-малко доказателство за недоволството на клиента с техния продукт. Докато им гъвкава политика несъмнено е опит да се потребителите да опитат своя продукт, то определено успява да се добави допълнително безопасност възглавница за потребители все още предпазливи за закупуването му.

PhenQ дори рекламира, че потенциалните клиенти са добре дошли (смея да казваме насърчавани?), За да се възползват от тяхната BTGO (купи Две Get One) сделка и все още може да се възползва от тяхната гаранция.

В един протест към всичко това е, че PhenQ искания, че всички неотворена и бутилки се връщат с парите обратно искането, и че гаранцията само възстановявания покупната цена, но изключва разходите за транспорт. И все пак, минимални ограничения PhenQ е в благоприятно съотношение с ограничен и натрапчиви политика на връщане Phen375, а не изглежда да се осигури достатъчно място за стимулиране на най-малко проба какво PhenQ може да предложи.

[EPT ID = “13152”]

Заключителни мисли

Там изглежда да е съображения за безопасност, достатъчно тежки, за да гарантирате, избягване на този продукт, и там изглежда да бъде достатъчно доволни клиенти рецензии и изследвания, за да се оправдае вземането на PhenQ. В крайна сметка, обаче, това е решение, което трябва да се прецени внимателно (не съм сигурен дали това е игра на думи е предназначен), и евентуално да обсъди с медицински специалист. Това е особено вярно, ако имате основните здравни проблеми или сте на рецепта лекарства, които могат да попречат или да реагира зле на комбинирана съставка PhenQ му.       

Един последен и почти ненужно напомняне при вземане на решение дали да PhenQ или не да PhenQ: PhenQ се таксува като ускорител на загуба на тегло и подобрител. Цялата истерия и суетня настрана, производителите на тази добавка не (доста) правят претенцията да магически свойства. PhenQ, като повечето от рода си, има за цел да придружава редовна диета и режим на загуба на тегло, включително здравословна диета и физически упражнения.

Клиентите, които планират да предприемат PhenQ без да се опитва да го комбинирате с други мерки, по-exertive за отслабване трябва да бъдат подготвени да не видят значими резултати.

Така че трябва да приемете PhenQ?

В крайна сметка това решение е до вас и могат да бъдат направени само от вас. Но ние се надяваме тази статия доказва, полезни за вас като ви помисли за плюсовете и минусите от приема на тази диета добавка.

Ако сте приели PhenQ или подобен хапче за отслабване, като Phen375 моля да споделят своите мисли и преживявания, в секцията за коментари по-долу. Ние също бихме искали да чуят някои от вашите съображения, ако сте все още мисля за и обмисля дали PhenQ или подобен продукт е точно за вас.

Желаем ви много късмет в пътуването ви да се освободите от тези нежелани паунда и изграждане на по-здравословен вас!

Но преди да започнете да се пръкват хапчета, което сте направили умно нещо. Вие сте попаднали тук, за да си направи изследвания на PhenQ и да разберете дали това е добър вариант за вас, само по себе си и в сравнение с други хапчета за отслабване, като Phen375. Така че нека да се потопите право в, като отговорите на най-основната си въпрос.

кликнете тук, за да поръчате PhenQ от официалния сайт »

купи сега »