Ниацин Max Review – Quality азотен оксид & Доплащане мускулния растеж

Home » Review » NiacinMax » Ниацин Max Review – Quality азотен оксид & Доплащане мускулния растеж

ниацин-макс-продуктНиацин Max е любимата ни добавка азотен оксид на пазара, поради факта, че е използва бързо разтварящи ниацин ленти вместо хапчета или течности. Това означава, че резултатите трябва теоретично да бъдат почти мигновени по отношение на увеличаването на кислород, усвояването на хранителните вещества, и притока на кръв. Прочетете тази  ниацин Max  преглед  , за да се научат как той може да работи, за да ви помогне да се изгради някаква сериозна мускулна.

Ползите от ниацин Max

 • Може значително да подобри притока на кръв
 • Може потенциално да осигури значителен тласък на кислород
 • Може да помогне за подобряване на природен използване HGH
 • усвояване на хранителните вещества може да стане много по-ефективно
 • Може да изпитате голямо увеличение в сила, ако нивата на кислорода са се увеличили
 • Подобрено усвояване на хранителните вещества може да се даде възможност за по-бърз растеж на мускулите

Как ли Ниацин Max работа?

Ниацин Max е една лента като поставите върху езика си, който се разтваря мигновено. Тя е основно само една ивица от 75 милиграма ниацин, но заради начина на доставка, тя е значително по-вероятно да бъдат ефективни за по-добър приток на кръв и нивото на кислород стимулиране.

Има и други ниацин добавки там, че дозата на около 100 милиграма на порция, но проблемът е, че дозата обикновено се капсулира. Когато ниацин е капсулирана, това означава, че по времето, когато тя стане до мястото, където тя може да се използва, най-вероятно би могло да бъде само получаване на ползите от около половината от тази доза. Ето защо, 75 милиграма, доставени чрез разтваряне ленти могат да бъдат много по-полезни от 100 милиграма, доставени чрез капсула.

Ниацин се казва, да бъде в състояние да се подобри циркулацията на кислород от потенциално по-висока от 50%, което е крайната цел на всички азотни добавки оксид и прави ниацин Max най-вероятно най-добрия си залог. Друга причина ниацин може да бъде по-добре в сравнение с други форми на азотен оксид стимулиране е теорията, че това би могло допълнително да се увеличи използването на HGH , което вероятно ще доведе до значителен растеж на мускулите.

Кликнете тук, за да поръчате NiacinMax от официалния сайт »

Ниацин Макс Състав – Какво прави тя?

ниацин-MAX-ползи

Ниацин Max съдържа само една съставка, и това е 75 милиграма ниацин на порция. Може ниацин по себе си наистина е по-добре, отколкото като всички случайни неща повечето други азотни добавки оксид са склонни да съдържа? Смятаме, че това е така, и тук са причините, поради …

Причина # 1: Oxygen Circulation Увеличение

Ако ниацин наистина може да подобри циркулацията на кислород с 50%, след това тя може да бъде един от най-полезните добавки всеки може да се вземат независимо от това, което им цел е. Ето защо … Кислородът се смята, че е отговорен за предоставянето на тялото си с до 90% от енергията си. Това означава, че теоретично погледнато, вашите мускули могат да бъдат значително по-силни и по-силни, ако притока на кислород се подобрява, което значително.

Тъй като кислородът е вашият основен източник на енергия, тя ще бъде в най-добрия си интерес за повишаване на нивото си от него. Това може да означава вдигане на по-голяма тежест и все повече повторения. По принцип всяко действие, което извършва по време на тренировка в крайна сметка се захранва с кислород, така че да можете да си представите как ще ви повлияе, ако бихте могли да имат 50% повече от това? 

Причина # 2: Blood Flow Подобряване

Кръвта ти е това, което съдържа всички хранителни вещества. Цялата идея зад получаване на добър помпа в салона се изпраща повече кръв (и така от своя страна, повече хранителни вещества) към мускулите по време на тренировка. T herefore, ако може да се увеличи ефективността, с която кръв се влива в мускулите ви, вие може теоретично да се оптимизира усвояването на хранителни вещества и по този начин растежа на мускулите и ремонт. 

Въз основа на този принцип, ако ниацин наистина подобрява притока на кръв към мускулите ви, бихте могли да увеличите скоростта, с която те са в състояние да се възстановят и да растат. Това е една от основните причини, поради добавки Ниацин можеше да бъде най-добре от гледна точка на азотни добавки оксид доказват. Да не говорим, чист ниацин е начин по-евтино, отколкото повечето азотни добавки оксид.

Причина # 3: Потенциал HGH Boost

И накрая, но не на последно място, ниацин може потенциално да повиши нивата на HGH. Едно изследване показва, че тялото ви започва да се освободи HGH в рамките на 15 минути, след като започне упражнения. Сега, ако това е вярно, тогава ниацин може да бъде дори по-полезни, отколкото си мислехме.

Ако HGH се освобождава по време на тренировка и да ви вземе ниацин за подобряване на притока на кръв и усвояване на хранителните вещества преди тренировка, това означава, че на HGH, че се освобождава може да бъде много по-ефективно абсорбира и използва като резултат от допълнението ниацин.

Така че това не е всъщност самата ниацин, която причинява отделянето на HGH. Вашето тяло може да направи това само по себе си. По-скоро това е работа на ниацин, за да се уверите, че HGH, е действително доставени до вашите мускули, където биха могли да бъдат използвани, за да помогне за създаването на нова мускулна тъкан. Теорията е, че без ниацин, на HGH тялото ви вече за пресата е потенциално не се използва изцяло , което може да попречи на печалби мускул.

Кликнете тук, за да поръчате NiacinMax от официалния сайт »

Предимствата на ниацин Max

 • добавки Ниацин може да засили използването HGH
 • Вашият циркулация на кислород може да се подобри с толкова, колкото 50%
 • Това може да увеличи нивата си най-мощен източник на енергия: кислород
 • Това е възможно, че мускулите ви може да усвоява хранителните вещества по-ефективно
 • Движение на кръвта в мускулите ви може да бъде значително подобрено
 • бързо разтваряне Методът за доставка ивица е страхотна идея

недостатъците

 • добавки Ниацин често причинява това, което се нарича “ниацин Flush”, което е основно само една топла, гъделичка усещането, че се чувствате по лицето си няколко минути след поглъщане. Тя си отива доста бързо въпреки че

Окончателната присъда На NiacinMax

Нашето заключение за този продукт е, че тя може много добре да бъде най-добре, ако търсите нещо, което потенциално може да повиши нивата на кислорода и притока на кръв. Методът за доставка е гений и може да бъде много по-добре, отколкото да го приемате в таблетна форма. Ние ви даде три големи причини, поради ниацин може да бъде по-добре, отколкото стандартни добавки на азотен оксид и въз основа на тези идеи, това е нашият официален # 1 препоръка за азотен оксид бустери.

Къде да купя ниацин Max И колко струва

Ниацин Max могат да бъдат закупени директно от производителя, който ви позволява да получите най-ниската цена, тъй като няма “посредник” такса. Вие винаги искате да купите директно от производителя, ако можете. Осигурили сме линк към сайта им по-долу за вас.

30 STRIPS
$39.99
Retail: $49.99
Savings: $10.00
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »
60 STRIPS + 30 FREE
$79.98
Retail: $149.97
Savings: $69.99
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »
90 STRIPS + 60 FREE
$119.97
Retail: $249.95
Savings: $129.98
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »

Кликнете тук, за да поръчате NiacinMax от официалния сайт »

купи сега »