Νιασίνη Max Επιθεώρηση – Ο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να ωθήσει τη φυσική σας Performance

Home » Review » NiacinMax » Νιασίνη Max Επιθεώρηση – Ο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να ωθήσει τη φυσική σας Performance

Η σημασία του οξυγόνου στη ροή του αίματός σας, όταν την οικοδόμηση των μυών είναι κοινή γνώση, αλλά ξέρατε ότι υπάρχει τώρα ένα «χάπι-free» τρόπος για την ενίσχυση των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα σας έως και 50% ?? Το αποτέλεσμα είναι αυξημένη ερυθρών αιμοσφαιρίων, βελτίωση της παροχής οξυγόνου στους μυς και το μυαλό σας, το οποίο με τη σειρά του σημαίνει καλύτερα αποτελέσματα, την αντοχή, την ενέργεια και τη βελτίωση της συγκέντρωσης.

Παρουσιάζοντας NiacinMax

niacinmax-hgh-βιταμίνη-B3

Niacinmax είναι ένα καινοτόμο νέο προϊόν που έχει τη μορφή μιας απλής «λιώνουν στην ταινία το στόμα σας ότι κατά κάποιον τρόπο δευτερόλεπτα, διαλύεται γρήγορα για να παραδώσει μια αποτελεσματική δόση της θειαμίνης (βιταμίνη Β3) στη ροή του αίματός σας … αυτό διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, επιτρέποντας υψηλότερα επίπεδα του οξυγόνου να κυκλοφορούν σε όλο το σώμα σας, τρέφοντας τα δύο τους μυς και το μυαλό σας, συμβάλλοντας στην αύξηση της ενέργειας, των επιδόσεων και, τελικά, οδηγεί ..

Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΓΙΑ ΝΙΑΣΙΝΗ MAX

NiacinMax είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα για Νιασίνη.

Νιασίνη, επίσης γνωστή ως νικοτινικό οξύ , είναι μια βιταμίνη Β που χρησιμοποιούνται στα συμπληρώματα βιταμινών και συνταγογραφούμενα φάρμακα. Είναι ως επί το πλείστον χρησιμοποιείται για την πρόληψη της καρδιαγγειακής νόσου.

NiacinMax έχει τη δυνατότητα να διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία σας και ως εκ τούτου την αύξηση της ροής του οξυγόνου μέσω αυτών, η οποία με τη σειρά του οδηγεί σε πολλά σημαντικά πλεονεκτήματα.

Πρώτον, επιτρέπει περισσότερες ορμόνες και υγιεινά θρεπτικά συστατικά να περάσουν από τους μυς σας, και αυτό σας επιτρέπει να αντέχουν σε μεγαλύτερες περιόδους εργασίας υψηλότερης έντασης και βελτιώνει σημαντικά την αντοχή.

Δεν είναι μόνο ότι, ο εγκέφαλός σας θερίζει τα οφέλη των υψηλότερων επιπέδων οξυγόνου, καθώς και επειδή καθαρίζει από μεταβολικά απόβλητα στον εγκέφαλο, όπως το γαλακτικό οξύ και διοξείδιο του άνθρακα . Αυτό βελτιώνει την ψυχική εστίαση και τη συγκέντρωσή σας, βοηθώντας σας να σκεφτείτε με μεγαλύτερη επιτυχία στις μύτες των ποδιών σας και να αντιδρούν πιο γρήγορα.

Αυτό το προϊόν επίσης αυξάνει την παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων, η οποία από μόνη της είναι υπεύθυνη για την παράδοση του οξυγόνου στον εγκέφαλο και τους μυς σας. Πιο νιασίνη στο σώμα σας οδηγεί σε μια αύξηση της ορμόνης ερυθροποιητίνης η οποία παράγει ερυθρά αιμοσφαίρια. Όπως συζητήθηκε νωρίτερα, αυτό αντικαθιστά το γαλακτικό οξύ στο σύστημά σας με περισσότερο οξυγόνο, καθυστερώντας τις πιθανότητες της κόπωσης.

Όλα αυτά που είπε, αφού τα ερυθρά κύτταρα του αίματος είναι συνεχώς εκτεθειμένα σε οξυγόνο, είναι επιρρεπείς σε οξειδωτική βλάβη, ειδικά κατά τη διάρκεια έντονης προπόνησης. Ωστόσο, NiacinMax είναι ένα αντιοξειδωτικό, το οποίο σημαίνει ότι δίνει τα ερυθρά αιμοσφαίρια ισχυρότερη θωράκιση κατά της οξειδωτικής βλάβης για να διαρκούν περισσότερο. Αυτό παίζει και πάλι στη συνολική εικόνα του σώματός σας διατηρώντας μια υψηλότερη ικανότητα μεταφοράς οξυγόνου.

NiacinMax αυξάνει την ανθρώπινη αυξητικές ορμόνες κατά περισσότερο από 600 τοις εκατό (ναι, μπορείτε να το διαβάσετε δεξιά)! Αυτό είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για εκείνους που είναι σοβαροί αθλητές και bodybuilders, διότι επιταχύνει την αποκατάσταση των μυών μετά από παρατεταμένες περιόδους έντονης άσκησης, βοηθά στη μείωση του σωματικού λίπους και να παράγουν πολύ ορίζεται μυϊκή μάζα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε NiacinMax από την επίσημη ιστοσελίδα »

Νιασίνη Max αναθεώρηση: Πώς λειτουργεί;

γράφημα-νιασίνη-πριν-bed1

NiacinMax δημιουργείται ως μια λεπτή λωρίδα της ταινίας που βάζετε στο στόμα σας μετά το οποίο απορροφάται από το βλεννογόνο ιστό στο στόμα σας στην κυκλοφορία του αίματος. Αυτό καθίσταται δυνατό μέσω της τεχνολογίας ενθυλάκωση λιποσώματος, η οποία περιβάλλει την νιασίνης με ένα λιπίδιο που ονομάζεται φωσφατιδυλοχολίνη (PC) για να το προστατεύσει από τη ζημία, δεδομένου ότι κάνει τον τρόπο του στην κυκλοφορία του αίματος.

lt Συνιστάται ανεπιφύλακτα να ρίξετε μια λωρίδα του προϊόντος με άδειο στομάχι γιατί θα υπάρχει λιγότερη των λιπαρών οξέων στο σύστημά σας, η οποία επιτρέπει περισσότερη αυξητική ορμόνη που απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια της άσκησης (και ως εκ τούτου μια πιο λεπτομερή σύνοδο αποκατάσταση των μυών μετά).

Είναι επίσης ενθαρρυντικό το γεγονός ότι παίρνετε NiacinMax εντός τριών έως πέντε ώρες πριν σας εκπαιδεύσει έτσι ώστε η αύξηση των επιπέδων της αυξητικής ορμόνης παραμένουν εντός του χρονικού πλαισίου του ύπνου training.During σας, τα μυστικά του σώματός σας γύρω από το 70 τοις εκατό της καθημερινής ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης. Αν είστε ένα ιδιαίτερα συχνό εκπαιδευτή (5 ή περισσότερες φορές την εβδομάδα), λαμβάνοντας μια δεύτερη λωρίδα τρεις έως τέσσερις ώρες πριν πάτε για ύπνο θα δημιουργήσει μια ακόμη μεγαλύτερη ώθηση της ορμόνης, με αποτέλεσμα την ταχύτερη αποκατάσταση των μυών και την ανάπτυξη.

Μερικά περισσότερα οφέλη από NiacinMax: –

 • Διάφορες μελέτες έχουν αποδείξει ότι NiacinMax αυξάνει το επίπεδο ορμονών στο σώμα κατά 600%
 • Επιταχύνει την ανάπτυξη των μυών από την καύση του σωματικού λίπους. Γι ‘αυτό σας δίνει μια ελκυστική και ισχυρή σωματική διάπλαση σε ημέρες.
 • Από NiacinMax αυξάνει την παροχή οξυγόνου στο αίμα, βελτιώνει την εστίαση και τη συγκέντρωση, αυτό είναι μεγάλη βοήθεια για τους σπουδαστές και τους επιστήμονες.
 • Αυξάνει την εμπιστοσύνη των αγοριών και των κοριτσιών, όταν έχουν να λάβουν μέρος σε μια ολοκλήρωση. Επιτρέπει πιο γρήγορα αποφάσεις και ταχύτερες αντιδράσεις, γι ‘αυτό τους δίνει ένα πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών τους συναδέλφους.
 • Προσφέρει πάνω από 75mg του νιασίνη (βιταμίνη Β3) απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος μας. Ως εκ τούτου, θεωρείται ο πιο γρήγορος υποκριτική και ένα ισχυρό συμπλήρωμα βιταμινών.
 • Η συμβατική συμπληρώματα στην αγορά έχουν πολύ χαμηλή φτωχή βιοδιαθεσιμότητα. Τα σώματά μας δεν είναι σε θέση να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά αποτελεσματικά. Τα εν λόγω συμπληρώματα έπρεπε να περάσει μέσα από το πεπτικό μας σύστημα πριν από την είσοδο στο αίμα μας. Αλλά αυτό δεν είναι στην περίπτωση των NiacinMax. Χρησιμοποιεί την ταχεία διάλυση λωρίδα γλώσσα εγχυθεί με την τεχνολογία λιποσωμική ενθυλάκωση.
 • Μελέτες έχουν αποδείξει ότι το 90% των Νιασίνη συμπληρώματα που καταναλώνουμε παίρνει σπαταλάται ως ένα μικρό ποσοστό από αυτούς κατορθώνει να φτάσει κυκλοφορία του αίματος μας. Αλλά στην περίπτωση του NiacinMax, περισσότερο από το 90% του προϊόντος χρησιμοποιείται από το σώμα, μόνο ένα μικρό ποσοστό του μπορεί να πάρει χαμένη.

ΘΑ NIACINMAX δουλειά για σας;

Υπάρχουν εκτενή στοιχεία σχετικά με τις επιδράσεις της άσκησης στην ανθρώπινη αυξητική ορμόνη για τη σύνθεση του σώματος. Μια αξιοσημείωτη μελέτη, σε σύγκριση με αυξητική ορμόνη έκκριση σπριντ εκπαιδευμένοι αθλητές έναντι αντοχής εκπαιδευμένοι αθλητές.

Οι δύο ομάδες είχαν πει να σπριντ για 30 δευτερόλεπτα το μέγιστο σε διάδρομο, και διαπιστώθηκε ότι η πρώτη ομάδα που εκκρίνονται 10 φορές περισσότερη αυξητική ορμόνη από ό, τι το τελευταίο ένα (όπως σπριντ είναι πιο έντονη άσκηση από την αντοχή τρέξιμο / τρέξιμο).

Αυτό είναι πολύ σημαντικό επειδή η νιασίνη αυξάνει τη ροή του οξυγόνου στην κυκλοφορία του αίματος, η οποία έχει ως στόχο να βοηθήσουν να εκπαιδεύσει επιτυχώς πιο έντονα για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα και να εκκρίνουν ένα υψηλότερο ποσό της αυξητικής ορμόνης.

NiacinMax έχει αποδειχθεί και έχει αποδειχθεί για να βελτιώσει σημαντικά τη ροή του αίματος και την αντοχή, το οποίο είναι ο λόγος που πιστεύουμε ότι αυτό το προϊόν θα κάνει για μια εξαιρετική επένδυση.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε NiacinMax από την επίσημη ιστοσελίδα »

Νιασίνη Max Παρενέργειες

Η μία παρενέργεια της λήψης NiacinMax είναι αυτό που είναι γνωστό ως “νιασίνη Flush.” ​​Μετά από τέσσερις έως έξι λεπτών από τη λήψη του προϊόντος (ειδικά αν είναι η πρώτη σας φορά), θα παρατηρήσετε μια ερυθρότητα του δέρματος σας και ένα αίσθημα καύσου στο πρόσωπο και neck.You σας μπορεί επίσης να αρχίσει να φαγούρα λίγο.

Αυτή είναι μια πολύ φυσιολογική αντίδραση σε οποιαδήποτε νιασίνη προϊόν που παίρνετε, και θα αυξηθεί ηπιότερη τόσο περισσότερο θα το πάρει? Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα σημάδι ότι το προϊόν λειτουργεί! Είναι άμεση φυσική απόδειξη της διαστολής των αιμοφόρων αγγείων σας, το οποίο επιτρέπει μεγαλύτερη ροή του αίματος μέσω του σώματός σας. Αυτή η παρενέργεια θα φορέσει μακριά μέσα σε 10 λεπτά από τη λήψη νιασίνης Max.

Πού να αγοράσετε Νιασίνη Max;

Νιασίνη Max πρέπει να αγοραστεί από την ιστοσελίδα της εταιρείας . Θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τις καλύτερες προσφορές καθώς και τις πιο πρόσφατες νιασίνη max μαρτυρίες από τους χρήστες του. Προς το παρόν, ένα κουτί με 30 ταινίες θα σας κοστίσει $ 39.99 (ή £ 29.99 στο Ηνωμένο Βασίλειο) . Οι τιμές πέφτουν όταν η παραγγελία σας χύμα, δηλαδή να αποκτήσετε ένα κουτί εντελώς δωρεάν όταν αγοράζετε 2 κουτιά. Ο παραγωγός έχει επίσης κάποιο είδος των πολιτικών εγγύηση επιστροφής χρημάτων συν την απόδοση που παρέχονται με περισσότερες λεπτομέρειες στο site τους.

30 STRIPS
$39.99
Retail: $49.99
Savings: $10.00
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »
60 STRIPS + 30 FREE
$79.98
Retail: $149.97
Savings: $69.99
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »
90 STRIPS + 60 FREE
$119.97
Retail: $249.95
Savings: $129.98
FAST & FREE SHIPPING
buy at the official website »

NiacinMax Κριτική Περίληψη

Όπως φαίνεται συνεχώς σε όλη αυτή την ανασκόπηση, νιασίνη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην αύξηση της ροής του αίματος μέσω της επέκτασης των αιμοφόρων αγγείων και τη βελτίωση της παροχής οξυγόνου. Αυξάνει επίσης σε μεγάλο βαθμό την ανθρώπινη αυξητική ορμόνη για να βοηθήσουν στην επιτυχή, ταχεία αποκατάσταση των μυών.

Νιασίνη MAX Pros

 • NiacinMax έρχεται με μια 67 ημερών, δεν ερωτήσεις εγγύηση επιστροφής χρημάτων αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το προϊόν.
 • NiacinMax αυξάνει την παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων, η οποία από μόνη της είναι υπεύθυνη για την παράδοση του οξυγόνου στον εγκέφαλο και τους μυς σας. Το προϊόν έχει επίσης αποδειχθεί ότι αυξάνει φυσιολογικά επίπεδα HGH μέχρι 600%.
 • Εκτός από την υψηλότερη αντοχή και βελτιωμένη απόδοση, τα συστατικά του NiacinMAx αυξάνει τη ροή οξυγόνου στον εγκέφαλο του επιτρέπει να καθαρίσει έξω μεταβολικών αποβλήτων, όπως το γαλακτικό οξύ και διοξείδιο του άνθρακα. Αυτό βελτιώνει την ψυχική εστίαση και τη συγκέντρωση, βοηθώντας σας να σκέφτονται με μεγαλύτερη επιτυχία στις μύτες των ποδιών σας και να αντιδρούν πιο γρήγορα.

NIACINMAX: CONS

 • Όταν πρόκειται για την νιασίνη συμπληρώματα, NiacinMax είναι πιο σχετικά με την ακριβή πλευρά, με τιμές που ξεκινούν από $ 39,99
 • Νιασίνη Flush: Πολλοί χρήστες ανέφεραν ερυθρότητα και blotchiness του δέρματος μετά τη λήψη αυτού του συμπληρώματος. Ωστόσο, αυτό πρέπει να αναμένεται με τα περισσότερα συμπληρώματα Νιασίνη

NiacinMax είναι ένα προϊόν που φαίνεται να μεγιστοποιηθεί ο σκοπός της νιασίνης ασφάλεια και επαρκώς, και σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα αυτό το προϊόν σε όποιον είναι σοβαροί για να πάρει και διαμένουν σε προνομιακή φυσική κατάσταση. Αν και η «Νιασίνη Flush” μπορεί να προκαλέσει το πρόσωπο και το δέρμα σας να κοκκινίζει, σκεφτείτε το σαν ένα πετρελαιοπήγαδο από μια νεότερη, πληρέστερη βιασύνη του αίματος! Θα το ευχαριστήσετε αργότερα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε NiacinMax από την επίσημη ιστοσελίδα »

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »