Λεπτομερής ανασκόπηση PhenQ – Μήπως αυτό το είδος λειτουργούν πραγματικά;

Home » Review » phenq » Λεπτομερής ανασκόπηση PhenQ – Μήπως αυτό το είδος λειτουργούν πραγματικά;

Ονομάστε το σχέδιο διατροφής, που έχετε δοκιμάσει, και τώρα που ψάχνετε σε PhenQ .

Μπορείτε απλά μπορεί να είναι κάποιος που ψάχνει για να επιταχύνει την απώλεια βάρους σας και να μεγιστοποιήσει την ποσότητα της απώλειας βάρους σε λιγότερο χρονικό διάστημα, μια γρήγορη απώλεια βάρους σχέδιο αποτύπωση της επίθεσης.

Ή μπορεί να είναι κάποιος που αισθάνεται σαν να έχετε δοκιμάσει τα πάντα. Σε ένα σημείο ή άλλο έχετε πάει σε υδατάνθρακες δωρεάν ή χωρίς γλουτένη, προσπαθώντας να συμβαδίσει με τις τελευταίες τάσεις της υγιεινής διατροφής, superfood, ή πρόγραμμα απώλειας βάρους σε μια προσπάθεια να απαλλαγούμε από την περίσσεια poundage ή ακόμα και το τελευταίο, πεισματάρης λίβρα.

Έχετε δοκιμάσει γρήγορη καθαρίζει χυμό fix και υπήρχε ακόμη ότι μια φορά που φάγατε αυστηρά λάχανο σούπα (ή κάτι εξίσου μονότονη) για πάνω από μια εβδομάδα σε έναν χρόνο. Και φυσικά, έχετε την άσκηση.

Είτε έχετε λάβει μια μηνιαία ιδιότητα μέλους γυμναστικής (και χρησιμοποιούνται πραγματικά!), Έχουν καταγραφεί αμέτρητες ώρες στο διάδρομο ή άλλο μηχάνημα άσκησης στο σπίτι, ή προσχώρησε σε μια κατηγορία άσκηση βουτιά στο τοπικό σας Y, έχετε την αντιστοίχιση σχέδια διατροφής σας του μήνα με τακτική εργασία-outs, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε και λίβρα από τη λίβρα, θα αρχίσετε να βλέπετε το ιδανικό, υγιές σώμα ποθείτε.

Αν αυτό ακούγεται οικείο, και είστε κάποιος που είναι ήδη on και off σχέδια απώλειας βάρους για χρόνια, αισθάνεται σαν να έχετε δοκιμάσει τα πάντα και απλά δεν παίρνουν την απώλεια βάρους αποτελέσματα που ελπίζαμε, μπορεί να έχετε ψάξει για μια ακόμη βάρους επιλογή απώλεια και ανακάλυψε τα χάπια διατροφής όπως το Phen375 ή PhenQ, και αναρωτήθηκε αν μία από αυτές θα μπορούσε να είναι το θαύμα προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να επιταχύνει την απώλεια βάρους σας και δρουν ως συμπλήρωμα στην τρέχουσα σχέδια δίαιτα σας και τα συστήματα λίρας πτώση.  

Τι είναι PhenQ;

PhenQ Πλήρης αναθεώρηση - PhenQ - Το χάπι Ultimate δίαιτα για απώλεια βάρους

PhenQ είναι το τελευταίο πράγμα στο συμπληρώματα χάπι διατροφής . Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του διανομέα των Ηνωμένων Πολιτειών του κατασκευαστή, PhenQ έχει σχεδιαστεί για να εκτελέσει το σαφή σκοπό της στόχευσης και την καύση αποθηκευμένο λίπος, καταστέλλει την όρεξη του χρήστη, μπλοκάροντας την παραγωγή λίπους.

Μπορούν ακόμη και να κάνει τον ισχυρισμό ότι PhenQ έχει τη δυνατότητα να είναι σε θέση να επηρεάσουν θετικά τις διαθέσεις του χρήστη και να τους δώσει ενέργεια ενισχύει. Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας τους ισχυρισμούς τους, οι ιθύνοντες της PhenQ αξίωση να έχουν επιστημονικά και κλινικά στοιχεία μελέτης που PhenQ είναι ο go-to προϊόν για την επίτευξη αυτών των οφελών απώλεια βάρους.

Έτσι … αυτή είναι η διαφημιστική εκστρατεία. Αλλά για να βρείτε πραγματικά τι PhenQ είναι, θα πάμε μπροστά και να ρωτήσω κάποια συνέχεια ερωτήσεις …

Τι είναι PhenQ Made Of;

συστατικά phenq

Ας ξεκινήσουμε με το τι δεν είναι φτιαγμένο. Παρά το γεγονός ότι ονόματα όπως PhenQ και Phen375 ευρέως υπονοούν την ισχυρή δύναμη απώλεια βάρους φαιντερμίνη, PhenQ δεν περιέχει πραγματικά φαιντερμίνη. Αυτό είναι αρκετά αναμφισβήτητα ένα σημείο υπέρ της, όπως φαιντερμίνη είναι πραγματικά απαγορευτεί σε ορισμένες χώρες (αν και δεν είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες), λόγω του ότι συνδέονται με ορισμένα δυνητικά σοβαρές παρενέργειες.

Τι PhenQ δεν περιλαμβάνει επτά κύρια συστατικά: Capsimax σκόνη, ανθρακικό ασβέστιο, Πικολινικό Χρώμιο, καφεΐνη, Nopal, L-Καρνιτίνη Furmurate, και βασικό συστατικό της αναφέρεται μόνο ως ” α-Lacys Επαναφορά ® “. PhenQ περιέχει επίσης ορισμένες ποσότητες μαγνησίου στεατικό και οξείδιο του μαγνησίου.

Εντάξει.

Εκτός αν έχετε μια επιστημονική ή διατροφολόγο φόντο, καμία από αυτές τις ονομασίες των συστατικών κατά πάσα πιθανότητα σήμαινε πολλά για εσάς. Μην ανησυχείτε? το επόμενο βήμα φυσικά είναι να πάει πέρα ​​από κάθε συστατικό στη σειρά. Με τον τρόπο αυτό, θα εξετάσει τα αποτελέσματα των σχετικών ερευνών σχετικά με το εάν τα συστατικά που παρατίθενται έχουν όντως αποδειχθεί αποτελεσματική στο να βοηθήσει τους ανθρώπους να χάσουν τα περιττά κιλά τους.

Capsimax Σκόνη –   Αυτό είναι ένα μίγμα που αποτελείται από Capsicum, πιπερίνη, η καφεΐνη, και νιασίνη, κάθε συστατικό από τα οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει σε δική της επεξήγηση.

  • Capsicum – Προέρχεται από φυτά πιπέρι τσίλι, μια το 2012 μελέτη έδειξε ότι πιπεριά έπαιξε ρόλο στην επίτευξη μετρήσιμων απώλεια βάρους. Αυτό το παράγωγο φιλοδοξούσε να επηρεάσει τη διαδικασία της απώλειας βάρους με τη μείωση της ενεργειακής πρόσληψης, όταν προσλαμβάνεται πριν από το φαγητό – ή, με άλλα λόγια, πιπεριά έχει αποδειχθεί ότι δρα ως κατασταλτικό της όρεξης.
  • Η πιπερίνη – AKA μαύρο πιπέρι, φαίνεται επίσης από τουλάχιστον μία επιστημονική μελέτη για να παίξει ένα ρόλο στη μείωση του λίπους.
  • Καφεΐνη – Αυτό επίσης, έχει συνδεθεί σε περισσότερες από μία μελέτη, συμπεριλαμβανομένης μιας μελέτης του 2009 που περιλαμβάνονται στο European Journal of Clinical Nutrition , να έχουν συνέπειες για την καύση των θερμίδων και την καταστολή της όρεξης.
  • Νιασίνη – Ίσως το πιο ευρέως αναγνωρισμένη ως βιταμίνη Β3. Σύμφωνα με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ιατρικής S , νιασίνη όχι μόνο “βοηθά το πεπτικό σύστημα, το δέρμα, και τα νεύρα να λειτουργούν», αλλά “είναι επίσης σημαντική για την μετατροπή της τροφής σε ενέργεια”. Παρ ‘όλες τις ζωτικές λειτουργίες νιασίνης εκτελεί ότι μια αναγκαιότητα για ένα υγιές σώμα κάνει, το σώμα μας δεν αποθηκεύουν νιασίνη και ως εκ τούτου θα πρέπει να αναπληρώνονται συνεχώς μέσω της πρόσληψης τροφής ή συμπληρώματα διατροφής.

Δυστυχώς, τα οφέλη απώλεια βάρους νιασίνης μπορούν να εξουδετερωθούν από άλλες ιδιότητές του. Σύμφωνα με μια μελέτη του 2010 που δημοσιεύθηκε στην World Journal of Gastroenterology , νιασίνη μπορεί επίσης να δρα ως διεγερτικό της όρεξης.

Ωστόσο, ενώ ο πανίσχυρος νιασίνη φαίνεται να συμβάλλει και θετικά και αρνητικά στην διαδικασία απώλειας βάρους, η λειτουργία της ως διεγερτικό της όρεξης μπορούν να εξουδετερωθούν από άλλα συστατικά σε PhenQ που έχουν ως στόχο να κάνουν ακριβώς το αντίθετο.

Ανθρακικό ασβέστιο – Μια συμπληρωματική μορφή του διαιτητικού ασβεστίου, επίσης, που βρίσκονται συνήθως σε εύκολα αναγνωρίσιμες βοηθητικά πέψης, όπως Rolaids και Tums. Η ιστοσελίδα εμπορική PhenQ ισχυρίζεται ότι το συστατικό αυτό έχει αποδειχθεί για να ενθαρρύνει τον οργανισμό να κάψει λίπος? Ωστόσο, η ερευνητική μελέτη που επικαλούνται για να στηρίξουν το συμπέρασμα αυτό στην πραγματικότητα δεν φαίνεται να την υποστηρίζει. Επιπλέον, τα αποτελέσματα της περισσότερες από μία μελέτη (συμπεριλαμβανομένης μιας μελέτης από το ίδιο έτος) φαίνεται να έρχονται σε αντίθεση με άμεσα τους ισχυρισμούς ότι αυτό το συστατικό παίζει σημαντικό ρόλο στην απώλεια βάρους σε όλα. Μια τελευταία σημείωση: ανθρακικό ασβέστιο έχει γίνει γνωστό ότι προκαλούν κάποιες μέτριες παρενέργειες, όπως θα συζητήσουμε λίγο περαιτέρω.

Πικολινικό χρώμιο – ένα φυσικό ορυκτό που βρίσκεται σε πολλά υγιεινά τρόφιμα, όπως κρέατα, δημητριακά ολικής αλέσεως, καθώς και ορισμένα φρούτα και λαχανικά. Έρευνα, συμπεριλαμβανομένης μιας μελέτης του 1993 που δημοσιεύθηκε στο The Journal of Nutrition διαπίστωσε ενδείξεις ότι το χρώμιο έχει την ικανότητα να αντισταθμίσει την αντίσταση στην ινσουλίνη και συνεπώς να βοηθήσει με τη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, η οποία με τη σειρά του μπορεί να βοηθήσει να καταστείλει την λαχτάρα για υδατάνθρακες (και ως εκ τούτου να μειώσει την κατανάλωση θερμίδων).

Καφεΐνη – Αυτή φαίνεται να είναι πέρα από την καφεΐνη που περιλαμβάνονται ήδη στη σκόνη Capsimax.

Nopal – Το μαξιλάρι του Μεξικού φραγκόσυκο κάκτος. Μια 2014 μελέτη διαπίστωσε ότι οι ίνες που περιέχονται σε αυτό το συστατικό είναι ωφέλιμο στο να βοηθά το σώμα να απαλλαγεί από το λίπος. Η μελέτη κατέληξε επίσης στο συμπέρασμα ότι nopal μπορεί επίσης να είναι ένα υγιές μέρος της διατροφής για άλλους λόγους εκτός από την απώλεια βάρους.

L-καρνιτίνη Furmurate – Αυτό το αμινοξύ έχει αποδειχθεί για να βοηθήσουν στην λίπος μεταβολισμό και την παραγωγή ενέργειας. Βρίσκεται σε κόκκινα κρέατα, αβοκάντο, και τα γαλακτοκομικά μεταξύ άλλων τροφίμων.

Στεατικό Μαγνήσιο και οξείδιο – μαγνήσιο είναι ορυκτό απαραίτητη για πολλές σωματικές διεργασίες. Το στεατικό μαγνήσιο είναι επίσης χρησιμοποιούνται συχνά από τους κατασκευαστές να δεσμεύει και να διατηρηθεί η κατάλληλη μείγμα συστατικών συμπληρώματος.

α-Lacy Επαναφορά του – Το βασικό συστατικό σε PhenQ είναι ένα εμπορικό σήμα μίγμα άλφα-λιποϊκό οξύ και κυστεΐνη, σχεδιασμένο να λειτουργεί ως επιταχυντής του μεταβολισμού και να επιταχύνει την καύση θερμίδων.

Είναι PhenQ ασφαλή;

Οι ιθύνοντες της PhenQ ισχυρίζονται ότι αυτό το συμπλήρωμα διατροφής παρασκευάζεται σε ένα FDA εγκεκριμένη εγκατάσταση. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της FDA, ωστόσο, η FDA δεν πιστοποιούν ή να επιθεωρούν τις εγκαταστάσεις παραγωγής για τα διαιτητικά συμπληρώματα ούτε απαιτούν συμπληρώματα διατροφής πρέπει να εγκριθεί πριν από την διάθεσή τους στην αγορά.

Τα καλά νέα, όμως, είναι ότι το FDA έχει αρχίσει να παρακολουθεί τα συμπληρώματα διατροφής μετά την είσοδό τους στο χώρο της αγοράς, και να δημοσιεύσει μια λίστα με τις ενημερώσεις των καταναλωτών και προειδοποιήσεις σχετικά με τα εν λόγω προϊόντα. PhenQ μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί στη λίστα αυτή, ούτε υπήρξε καμία μελέτη συνδέει PhenQ με τυχόν παραβιάσεις της ασφάλειας ή σοβαρές παρενέργειες.

Γι ‘αυτό φαίνεται να είναι ” ασφαλές ” για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι PhenQ είναι ασφαλές να πάρετε. Το ένα μειονέκτημα, βέβαια, είναι ότι είναι ασφαλές αν κάποιος ακολουθεί τους ιθύνοντες της δικής κατευθύνσεις διοίκησης PhenQ του. Θα προειδοποιούν ότι PhenQ δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες ή ανήλικοι ηλικίας κάτω των δεκαοκτώ ετών.

Μπορούν επιπλέον προειδοποιούν ότι τα άτομα με προϋπάρχουσες παθήσεις ή πρόσωπα λαμβάνουν επί του παρόντος ιατρικές συνταγές δεν πρέπει να λαμβάνουν PhenQ χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με το γιατρό σας ή έναν ιατρικό επαγγελματία υγείας.

Μήπως PhenQ έχει αναφερθεί καμία παρενέργειες;

Οι χρήστες PhenQ έχουν στο σύνολό τους δεν αναφέρονται οποιεσδήποτε σημαντικές παρενέργειες ή πραγματικά οποιεσδήποτε παρενέργειες σε όλα. Οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν, ωστόσο, ότι PhenQ δεν θα πρέπει να λαμβάνεται μετά από περίπου 15:00, οφείλεται στο γεγονός ότι PhenQ είναι ένα διεγερτικό. Οι άνθρωποι με ευαισθησίες καφεΐνη συνιστάται επίσης να αποφύγουν τη λήψη άλλων μορφών καφεΐνης (καφές, αναψυκτικά), ενώ με τη χρήση PhenQ.

Μια πιο σημαντική σημείωση είναι ότι το ανθρακικό ασβέστιο, ένα βασικό συστατικό σε PhenQ, έχει συνδεθεί με παρενέργειες περιλαμβάνουν δυσκοιλιότητα, ναυτία ή εμετό, φυσικού αερίου, διανοητική σύγχυση, πονοκεφάλους, και δίψα. Στην περίπτωση της PhenQ, ωστόσο, δεν φαίνεται ότι πολλοί καταναλωτές έχουν αναφερθεί τέτοια συμπτώματα που σχετίζονται με τη χρήση των PhenQ.

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε PhenQ από την επίσημη ιστοσελίδα »

Μήπως PhenQ Slim εργασίας;

phenq-πριν-μετά-αποτελέσματα

PhenQ είναι σχετικά νέα στην αγορά και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν εκτενείς online κριτικές για αυτό το προϊόν. Ωστόσο, από τα σχόλια που υπάρχουν, η συναίνεση φαίνεται να είναι ότι PhenQ δεν λειτουργεί για να εκτελέσει δεδηλωμένο σκοπό του. Οι καταναλωτές έχουν χάσει βάρος κατά τη λήψη PhenQ, και ανέφερε βιώνει τα πολυδιαφημισμένα οφέλη της αυξημένης ενέργειας και καταστολή της όρεξης.

Το παρακάτω είναι ένα δείγμα μερικών από τις αντικρουόμενες κριτικές διαθέσιμα στοιχεία σχετικά με τα αποτελέσματα των πελατών PhenQ του.

Emily – 31 Μαρτίου st 2016A αυτο-περιγράφεται ανεξάρτητο πελάτη που ονομάζεται Emily γράφει ότι “μέσα σε 10-15 λεπτά από τη λήψη” PhenQ βίωσε σημαντική αύξηση στα επίπεδα της ενέργειας της στο σημείο που ήταν σε θέση να αρχίσει να εκτελεί καθημερινή άσκηση, κάτι που στο παρελθόν δεν είχαν την ενέργεια για να κάνουμε. Emily ανέφερε επίσης μια συνολική απώλεια βάρους σαράντα οκτώ κιλά μέσα σε τρεις μήνες κατά τη λήψη PhenQ σε συνδυασμό με μια υγιεινή (πιο υγιεινό;) διατροφή και φυσικά, την άσκηση.

Amanda – 19 Απρ ου 2016Amanda είναι ένας από τους λίγους σχολιαστές καταναλωτή έχω βρεθεί ο οποίος ανέφερε μια αρνητική εμπειρία με τη χρήση PhenQ. Ισχυρίστηκε ότι υπέστη από τις παρενέργειες που σχετίζονται με το ανθρακικό ασβέστιο. Ωστόσο, ενώ η Amanda τελικά αποφάσισε ότι οι παρενέργειες που βίωνε ήταν σε σοβαρή για να συνεχίσετε τη λήψη του συμπληρώματος, έκανε αναγνωρίζουν ότι κατά τη διάρκεια της χρήση που γνώρισε σημαντική απώλεια βάρους.

Jason – Αυτό καταναλωτών ανέφεραν ότι αντιμετώπισαν απογοήτευση με άλλα προϊόντα απώλειας βάρους πριν στραφεί προς PhenQ και τελικά την επίτευξη της απώλειας βάρους αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι η πλειοψηφία των κριτικές πελατών διαθέσιμο ήταν πιο παρόμοια με τις παρατηρήσεις της Emily και του Ιάσονα από της Amanda. Είτε αυτές οι αναθεωρητές στην πραγματικότητα είναι πραγματικά και ανεξάρτητοι είναι κάτι που οι αναγνώστες πρέπει να κρίνουν για τον εαυτό τους.

Άλλα θέματα:

Υπάρχουν μερικοί άλλοι παράγοντες που εξετάζουν κατά τη λήψη απόφασης σχετικά με το αν πρέπει ή όχι να αγοράσετε και να χρησιμοποιήσετε PhenQ.

Πρώτον, ενώ κύριος στόχος της PhenQ είναι να λειτουργήσει ως επιταχυντής της διαδικασίας λίρας απόπτωση, δεν είναι ούτε φιλοδοξούν να είναι ένα αυτόνομο γρήγορη λύση. PhenQ προορίζεται να δράσει σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή και μια θεραπευτική αγωγή άσκησης.

Δεύτερον, η τιμή. Στο $ 69.99 ένα μπουκάλι, PhenQ είναι περίπου δέκα δολάρια πιο ακριβά από ό, τι Phen375, ένας από τους επικεφαλής των ανταγωνιστών της στην αγορά. Phen 375 έχει επίσης το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι έχουν πλέον γύρω, που σημαίνει ότι έχει μια πιο αποδεδειγμένο ιστορικό στοχεύουν τα περιττά κιλά και περισσότερα στοιχεία που είχαν συγκεντρωθεί για να καθιερωθεί ως ασφαλές συμπλήρωμα απώλειας βάρους.

Τρίτον, εγγύηση. Ενώ οι ανταγωνιστές όπως Phen 375 προσφέρουν μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων εάν οι χρήστες δεν είναι ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματά τους, Phen 375 προσφέρει μόνο μια πολύ περιορισμένη χρήματα πίσω υπόσχεση. Phen375 απαιτεί, προκειμένου να λάβουν επιστροφή χρημάτων για τα απογοητευτικά αποτελέσματα, οι πελάτες θα πρέπει, εντός 30 ημερών από την αρχική αγορά, πηδούν μέσα από πολλές στεφάνες.

Αυτές περιλαμβάνουν τη διατήρηση μιας online ρεκόρ σε όλη την χρήση προβλέπεται ρητώς ιστοσελίδα Phen375, καθώς και τη λήψη πιστοποίησης από έναν γιατρό για να υποστηρίξει τους πελάτες να ισχυριστεί ότι δεν έχει λάβει κανένα όφελος απώλεια βάρους.

Σε αντίθεση, PhenQ προσφέρει στους πελάτες μια εγγύηση 67 ημερών (οι επιπλέον επτά ημέρες είναι να λογοδοτήσουν για το χρόνο ναυτιλίας), και PhenQ απαιτεί πολύ λιγότερη απόδειξη της δυσαρέσκειας του πελάτη με το προϊόν τους. Ενώ ευέλικτη πολιτική τους είναι αναμφίβολα μια προσπάθεια να πάρει τους καταναλωτές να δοκιμάσουν το προϊόν τους, πετυχαίνει σίγουρα προσθέτοντας ένα επιπλέον μαξιλάρι ασφαλείας για τους χρήστες ακόμη επιφυλακτικοί σχετικά με την αγορά αυτή.

PhenQ διαφημίζει ακόμη ότι οι δυνητικοί πελάτες ευπρόσδεκτη (τολμώ να πω ενθαρρύνονται;) να επωφεληθούν από BTGO τους (αγοράζουν δύο πάρετε μία) διαπραγμάτευση και μπορεί ακόμα να επωφεληθούν από την εγγύηση τους.

Το ένα μειονέκτημα σε όλα αυτά είναι ότι οι αιτήσεις PhenQ που όλοι κλειστή και μπουκάλια να επιστρέφονται με το αίτημα επιστροφής χρημάτων, και ότι η εγγύηση μόνο τις επιστροφές κατά την τιμή αγοράς αλλά αποκλείει τα έξοδα αποστολής. Παρόλα αυτά, ελάχιστοι περιορισμοί PhenQ του συγκρίνονται ευνοϊκά με περιορισμένη και παρεμβατική πολιτική επιστροφής Phen375 του, και δεν φαίνεται να παρέχει άφθονη κίνητρο για τουλάχιστον δείγμα τι PhenQ έχει να προσφέρει.

[EPT id = “13152”]

τελικές Σκέψεις

φαίνεται να μην υπάρχουν ανησυχίες για την ασφάλεια αρκετά σοβαρή ώστε να δικαιολογεί την αποφυγή αυτού του προϊόντος, και δεν φαίνεται να υπάρχει αρκετά ικανοποιημένος κριτικές πελατών και την έρευνα για να δικαιολογήσουν τη λήψη PhenQ. Τελικά, όμως, αυτό είναι μια απόφαση που πρέπει να σταθμίζονται προσεκτικά (δεν είναι σίγουρος αν αυτό λογοπαίγνιο προορίζεται), και ενδεχομένως συζητηθεί με έναν επαγγελματία υγείας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν έχετε κάποια προβλήματα υγείας ή είναι σε ένα φάρμακο συνταγών που μπορεί να επηρεάσει ή να αντιδρούν άσχημα σε συνδυασμό συστατικών PhenQ του.       

Ένα τελευταίο και σχεδόν περιττή υπενθύμιση κατά τη λήψη της απόφασης για το αν θα PhenQ ή όχι να PhenQ: PhenQ τιμολογείται ως επιταχυντής απώλεια βάρους και ενισχυτή. Όλη η διαφημιστική εκστρατεία και hoopla μέρος, οι παραγωγοί αυτού του συμπληρώματος δεν (αρκετά) κάνει την αίτηση στο μαγικές ιδιότητες. PhenQ, όπως και τα περισσότερα του είδους του, έχει ως στόχο να συνοδεύσει μια κανονική διατροφή και θεραπευτική αγωγή απώλειας βάρους, συμπεριλαμβανομένης μιας υγιεινής διατροφής και της άσκησης.

Οι πελάτες που σχεδιάζουν να λάβουν PhenQ χωρίς να προσπαθήσει να το συνδυάσετε με άλλες πιο exertive μέτρα απώλεια βάρους πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να μην δει σημαντικά αποτελέσματα.

Έτσι θα πρέπει να πάρετε PhenQ;

Τελικά η απόφαση είναι στο χέρι σας και μπορεί να γίνει μόνο από εσάς. Αλλά ελπίζουμε αυτό το άρθρο αποδεικνύεται χρήσιμη σε σας, όπως μπορείτε να εξετάσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να παίρνετε αυτό το συμπλήρωμα διατροφής.

Αν έχετε πάρει PhenQ ή ένα παρόμοιο χάπι απώλειας βάρους, όπως η Phen375 σας παρακαλούμε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις εμπειρίες σας στα σχόλια παρακάτω. Θα θέλαμε επίσης να ακούσω μερικά από τα ζητήματα σας, εάν είστε ακόμα να σκεφτόμαστε και να αρχίσει να σκέφτονται για το αν PhenQ ή ένα παρόμοιο προϊόν είναι κατάλληλο για εσάς.

Σας ευχόμαστε καλή τύχη στο ταξίδι σας να απελευθερωθείτε από αυτά τα ανεπιθύμητα κιλά και να οικοδομήσουμε μια πιο υγιεινή σας!

Αλλά προτού να αρχίσετε να βρεθώ χάπια, έχετε κάνει το έξυπνο πράγμα. Έχετε έρθει εδώ για να κάνετε την έρευνά σας σχετικά με PhenQ και να μάθετε αν είναι μια καλή επιλογή για σας, από μόνη της και σε σύγκριση με άλλα χάπια απώλειας βάρους, όπως η Phen375. Οπότε ας βουτήξει δεξιά απαντώντας πιο βασική σας ερώτηση.

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε PhenQ από την επίσημη ιστοσελίδα »

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »