NiacinMax Review – előnyei és felhasználása

Home » Review » NiacinMax » NiacinMax Review – előnyei és felhasználása

Niacin kiegészítők – B3, annak előnyei és felhasználása

vitamin-b3-niacinNiacin (B3-vitamin) jól ismert, hogy képes ösztönözni értágulatot, és segít a kemény megmunkált izmai az oxigén és a tápanyagok szükséges üzemanyag az intenzív edzés, és javítja az izomnövekedést és az erőt.

Egy gyors pillantás a címkét akárhány bodybulding kiegészítők valószínűleg felfedi a jelenlétét. Azonban niacin büszkélkedhet egy másik képesség, ami nem annyira ismert, hogy növeli a termelés az emberi növekedési hormon (HGH).

Mit kell tudni a HGH

Gondolt már arra, vissza a gyermekkor, és emlékezett, milyen gyorsan használni, hogy meggyógyítsa után mindazok súrolt térd és a frufru, horzsolások, amelyek szerves része a felnövő? Nem? Csináld most. Aztán egy kis időt gondolkodni az idősek és hogyan törés csípő- vagy zúzódás a test olyan könnyű nekik, és a gyógyulási folyamat olyan lassú. Van egy oka ennek a különbségnek a két ellentétes végén az ilyen nagyszabású életnek hívunk. A fiatalok szervek, amelyek nagy mennyiségű HGH, az idősebbek nem.

HGH gyártják az agyalapi mirigy és a fiatalok vannak megáldva egy mirigy, szivattyúk ki bőséges mennyiségű mert még mindig sok nő csinálni. A termelési szint csúcs alatt serdülőkorban mégis. Ezután ez lefelé egészen. Mire elérik a közepén 20-as, a legtöbb ember fognak előállítani lényegesen kevesebb HGH, mint voltak során a tizenéves, és a 61 éves korában, HGH szintje jellemzően 80% -kal alacsonyabb, mint voltak 21 évesen.

Szerencsére senki sem, hogy ezt a fekve. Lehetséges, hogy forduljon vissza az órát, és kihasználják az összes, hogy a HGH és az egyik legjobb és legbiztonságosabb módja van erre a segítségével niacin.

Az előnyei HGH biztosít

niacin-max-előnyök

Amikor HGH-szint megemelkedik, hogy számos előnyt nyújt, beleértve a következőket:

 • erőnövekedés
 • Továbbfejlesztett izomtömeg
 • Jobb immunrendszer
 • gyorsabb gyógyulás
 • Javítottak a tesztoszteron szint
 • Rugalmasabb csontok
 • Csökkent a szívbetegség kockázatát
 • A libidót
 • Továbbfejlesztett kognitív képességek
 • továbbfejlesztett hangulat
 • Jobb alvás minőségét

Érvek fellendítésének HGH természetesen

Az elmúlt években sok sportoló keres egy completive él igénybe a használata injekciók, hogy amennyiben egy szintetikus formája HGH. Azt kell mondani, kezelések ilyen jellegű bebizonyította, hogy nagyon hatékony, de akkor is okozhat csúnya mellékhatásokat, beleértve a duzzadt ízületek, izomfájdalom, és a magas koleszterinszint. A szintetikus növekedési hormon is tilos számos sportegyesületek. Sportolók, akik megvizsgálták és megállapították, hogy ez a vérükben valószínűleg kell tiltani a konkurens. A brit rögbi játékos, Terry Newton, megtanulta ezt a leckét a nehezebb utat, 2010-ben, amikor ő lett az első sportoló, aki valaha is fel kell függeszteni a szintetikus növekedési hormon.

Ezek a napok, egyre több ember egyre tisztában vannak biztonságos és természetes alternatívát képesek fokozni a HGH nélkül a kellemetlenségek, illetve kapcsolódó kockázatok hormon injekciót. A niacin az egyik legnépszerűbb. Ugyancsak a leghatásosabb és számos tanulmány bizonyítja, hogy működik.

Pillantás az Research

1983-ban, a kutatók egy csoportja elkezdte kutatásnak célja, hogy feltárja a niacin kezelési képességét a koleszterinszintet, és ezt követően realizált érték, mint a HGH növelése vegyület. Az emberi önkéntesek korú (35-48), aki részt vett a vizsgálatban kaptak a rendszeres adag niacin (500 mg). Ez hatásosnak bizonyult a koleszterinszint csökkentésére, és az adatok azt is kimutatta, egy figyelemre méltó növekedést HGH.

Tíz évvel később, 1993-ban dán kutatók végeztek egy hasonló tanulmány, de ezúttal a kutatás kifejezetten célja, hogy feltárja közötti kapcsolat niacin és a HGH. A tanulmány alanyok két csoportra osztották. Az első csoport placebót kapott naponta kétszer, a második csoport kapott niacin (350 mg). A vizsgálati időszak alatt a négy hét múlva, a HGH szintje placebo csoport nem mutatott észrevehető változást. Azonban a niacin csoport mutatta átlagosan HGH növekedés 400%.

Számos tanulmány kimutatta, a HGH növelése képességeit niacin lehet tovább növelhető az időszakokban nehéz feladat. Az eredmények egy ilyen tanulmányt tettek közzé a hormon és a viselkedés (tudományos folyóirat), valamint a vizsgálati alanyok mutatott meglepő 600% -os növekedést HGH.

Mi NiacinMax?

niacin-max-termékNiacinMax egy egyedi kiegészítő, amely célja, hogy bárkinek, aki azt akarja, hogy javítsák a csúcs fizikai teljesítményt vagy elhárít befolyásolja az öregedés.

NiacinMax használata egyszerű csík, egyszerűen helyezze a nyelvére (általában az első dolog reggel), és oldjuk fel elengedi a képlet létrehozása a leggyorsabb dolgozó Niacin kiegészítés a piacon. Akkor javulni fog az oxigénforgalom mintegy 50% -kal fokozzák a véráramlást és a vörös vérsejtek száma.

NiacinMax elkerüli az emésztőrendszerre teljesen. A vékonyréteg gyorsan feloldódik a nyelve alá, felszabadító 75 mg tiszta niacin egyenesen a véráramba. És mivel a niacin a bio-strukturált liposzómák, akkor védett egészen az idő eléri a sejteket. Ez pontosan célzott, árnyékolt adagoló rendszer ad NiacinMax biológiai hozzáférhetősége nagyobb, mint bármely más niacin kiegészítést. Ami azt jelenti, hogy szinte az egészet, nem csak egy részét.

[EPT id = “14882”]

Következtetésképpen

Mint testépítő támogatás és táplálékkiegészítő, niacinmax sokat kínál. Ez egy jól bevált HGH emlékeztető, és továbbra is támogatni a célokat a sportolók azáltal váltja ki. Azt is hatékonynak bizonyult koleszterincsökkentő. Hormon injekciót az ellenkező hatást és jelenleg más kérdésben is. Remélhetőleg, egy napon, HGH injekciók lesz a múlté. Nem veszi egy Einstein, hogy kitaláljuk, melyik a jobb megoldás.

Kattintson ide, hogy NiacinMax a hivatalos honlapján »

Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.

VÁSÁROLJ MOST »